✅ هفتمین دوره «تربیت مربی فقه بازار» در حال برگزاری است.
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
📚 واگذاری سفارش کار به دیگران
💠 سؤال: برنامه نویس رایانه هستم و سفارش های مختلفی به من پیشنهاد می شود؛ آیا می توانم آنها را به فرد دیگری بسپارم و مقداری از قیمت آن را به عنوان کسی که کار را معرفی کرده، برای خودم بردارم؟
✅ جواب: اگر شرط شده باشد یا از قرائن فهمیده شود که باید خودتان کار را انجام دهید، واگذاری آن به دیگری جایز نیست، در غیر این صورت، فقط به قیمت بیشتر یا مساوی می توانید به دیگری واگذار کنید، مگر آنکه مقداری از کار را انجام داده باشید، در این صورت می توانید به قیمت کمتر به دیگری واگذار کنید.
#احکام_اجیر
🆔 @leader_ahkam
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
پرداختِ جریمۀ رانندگی در رتبۀ اعتباری بانکی تاثیرگذار شد
🔹بانک مرکزی: نسخۀ جدید امتیازدهی اعتباری افراد در جلسۀ امروز شورای سنجش اعتبار تصویب شد. در مدل قبلی فقط افرادی که از بانکها وام گرفته بودند رتبۀ اعتباری داشتند و امتیاز اعتباری بقیه شفاف نبود اما در نسخۀ جدید میزان افرادی که رتبۀ اعتباری خواهند داشت بیشتر خواهد شد.
🔹در تعیین رتبۀ اعتباری سابقۀ مواردی مانند بازپرداخت تسهیلات، پرداخت چک، محکومیت مالی، پرداخت مالیات و حتی واریزِ جرایم رانندگی تاثیرگذار خواهد بود.
@Farsna - Link
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
📸 بانک مرکزی در برنامۀ هفتم چه اختیاراتی میگیرد؟
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
♦️️پرداخت جریمه رانندگی شرط دریافت وام
🔹با اعلام بانک مرکزی شرایط اعتبارسنجی مشتریان بانکها به گونهای تغییر کرد که شماری از دیون مالی افراد به بانکها و دستگاهها مثل ️عدم پرداخت جریمه رانندگی میتواند معیار پرداخت وام قرار گیرد.
🔹در مدل قبلی صرفا افرادی که از بانکها تسهیلات دریافت کرده بودند مورد بررسی قرار میگرفتند و لذا امتیاز اعتباری بخشی از اشخاص که سابقه دریافت تسهیلات از بانکها را نداشتند شفاف نبود./صداوسیما
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
✅ هفتمین دوره «تربیت مربی فقه بازار» توسط موسسه فقه اقتصادی طیبات با همکاری سازمان بسیج اصناف و اتاق اصناف کشور در مجتمع ولایت شهر مقدس قم برگزار شد.
🔶 این دوره با حضور 130 نفر از طلاب مستعد از سراسر کشور به مدت سه روز از روز یکشنبه مورخه 28 خردادماه تا روز سهشنبه 30 خرداد ماه با همکاری موسسه فقه اقتصادی طیبات و بهرهگیری از اساتید برجسته فقه اقتصادی حوزه علمیه قم برگزار گردید.
🔶 در این دوره، طلاب شرکتکننده با مباحث مهمی مانند رباشناسی، عقدشناسی، انواع معاملات بانکی، احکام معاملات، بازارهای مالی و احکام آنها و دیگر مطالب کاربردی در زمینه معاملات و فقه بازار آشنا شدند.
🔶 طلاب شرکت کننده در دوره مقدماتی میتوانند در دوره تخصصی و پیشرفته فقه معاملات که به زودی توسط موسسه فقه اقتصادی طیبات برگزار خواهد شد شرکت کنند.
لینک خبر در خبرگزاری حوزه:
https://hawzahnews.com/xcjKx
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
36.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️در این چند دقیقه کوتاه می توانید بخشی از اعترافات مهم علینقی مشایخی، موسس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف را در سال ۲۰۱۷ یا ۱۳۹۶ در یک کنفرانس خارجی، مشاهده کنید:
1️⃣هدف؛ توسعه جریان تکنوکرات در کشور
2️⃣انتقال موسسه موجود در سازمان برنامه و بودجه، به دانشگاه صنعتی شریف در قالب دانشکده مدیریت و اقتصاد و علت این انتقال
3️⃣مخالفت ابتدائی اعضای شورای دانشگاه شریف بخاطر صنعتی بودن این دانشگاه
4️⃣تفکر اقتصادی؛ اقتصاد بازار آزاد لیبرال
پ.ن:
⛔️نکته مهم این است که تحصیل کرده های تحت این تفکر، در دوران های مختلف، یا مسئولیت های مهم اقتصادی داشته اند و یا مشاوران اقتصادی دولت ها بوده اند.
〽️تدوین و ترجمه این بخش از سخنرانی ایشان، برای اولین بار توسط کانال جبهه تمدن ساز انقلاب اسلامی صورت گرفته است.
#علینقی_مشایخی
#دانشکده_اقتصاد_شریف
#اقتصاد_بازار_آزاد_لیبرال
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
توضیح دفتر استفتائات مقام معظم رهبری درباره طرح یکپارچه فروش خودرو
پایگاه اطلاعرسانی دولت توضیحات دفتر استفتائات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تکذیب استفتاء با موضوع حرام و خلاف شرع بودن طرح یکپارچه فروش خودرو را منتشر کرد. در توضیحات دفتر استفتائات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تکذیب استفتاء با موضوع حرام و خلاف شرع بودن طرح یکپارچه فروش خودرو آمده است: «در روزهای اخیر برخی رسانهها با استناد به یک استفتاء از دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، با برداشتی نادرست و غیرفقهی از این استفتاء، آن را به سامانه یکپارچه فروش خودرو که توسط وزارت صمت ارائه شده، ربط داده و از حرام و خلاف شرع بودن این سامانه خبر دادهاند. استفتای مورد استناد در این مطالب، اینچنین است؛
سوال: آیا قرارداد پیشفروش کالا که در آن مشخصات و زمان تحویل کالا معلوم ولی قیمت کالا نامعلوم و بسته به قیمت زمان تحویل کالا باشد، از نظر شرع مقدس صحیح است؟
پاسخ: صحیح نمیباشد و بیع محقق نمیشود. در همین زمینه بر اساس توضیحات دفتر استفتائات رهبر معظم انقلاب، در برداشت رسانهای از این استفتا، دو اشتباه رخ داده است:
یک- نسبت دادن یک استفتای کلی و پاسخ آن به موضوع خاص فروش خودرو و سامانه یکپارچه وزارت صمت، محل اشکال است و خوانندگان را به اشتباه میاندازد که گویا رهبر معظم انقلاب اسلامی، فتوا به حرام بودن چنین سامانهای دادهاند. ضمن اینکه اصل استفتاء نیز مربوط به سال ۱۳۹۱ است.
دو- در استفتای مذکور بحث حرام و خلاف شرع بودن شرایط موصوف در سؤال، مطرح نبوده و عین پاسخ این است: (صحیح نمیباشد و بیع محقق نمیشود).
از لحاظ فقهی، صحیح نبودن یک قرارداد یا بیع، به معنای حرام و خلاف شرع بودن آن نیست و حائز شرایط خاص خود است که طبق شرع مقدس، با شرایط مختلفی همچون مصالحه و رضایت طرفین معامله، قابل رفع است. بنابراین، نویسندگان گزارشهای رسانهای مذکور به علت عدم احاطه به مباحث فقهی، دچار این اشتباه شدهاند./فارس
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️حکم اجیر شدن برای کسی که درآمدش از حرام است چیست؟😳
🔻آیا در پولی را که افراد دارایِ مشاغلِ حرام، بعنوان دستمزد و یا خرید محصول پرداخت می کنند، می توان تصرّف کرد؟🤨
#ستاد_ترویج_احکام
💠 #استاد_ابراهیمی
#درآمدحرام
#مشاغل_حرام
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
#نکات_اخلاقی
#اهمیت_استاد_دیدن
💠 «آن آقا شذوذ داشت؛ چون استاد کم دیده بود و به فکر خودش متکی بود»
🔹 کج فهمی یک عیب بسیار بزرگ ونقمت بزرگی است. انسان روی مسائل فکر میکند، ولی آنها را کج می فهمد. یک وقتی خدمت مقام معظم #رهبری بودیم، صحبت از یکی از علمای قریب عصر شد، ایشان از فرد دیگری در مورد فقه آن عالم پرسیدند، گفت: بد نبود.
🔸 اما خودشان فرمودند: «نه، آن آقا شذوذ داشت؛ چون #استاد کم دیده بود، و به فکر خودش متکی بود». معمولاً کسانی که استاد نمی بینند و خودشان زود حالت استقلال پیدا میکنند، دارای حرفهای شاذ و نادر میشوند؛ زیرا از اصحاب نظر و پختههای در فن، حرف را نشنیدهاند و خودشان یک چیزهایی به ذهنشان می آید که به اشکالاتش نیز نمی توانند توجه بکنند و قهراً دچار شواذ و نوادر میشوند.
📚 درس خارج فقه آیت الله #شبزندهدار (سال 1394)
#پندهای_سعادت
#اهمیت_استاد_دیدن
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هل من مزید!!؟؟
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
💢 تبیین اقتصاد اسلامی و اقتصاد مقاومتی
✳️ حجت الاسلام والمسلمین جواد عبادی معاونت علمی مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزه های علمیه و مدیر موسسه فقه اقتصادی طیبات در نشست علمی کارشناسان وزارت اقتصاد و دارایی با تشریح چیستی اقتصاد اسلامی و ارتباط آن با اقتصاد مقاومتی اظهار داشت:
🔺آنچه امروزه در برخی تریبونهای به ظاهر علمی علیه اقتصاد اسلامی بیان می شود فاقد ارزش علمی است زیرا ادعاهای آنها معطوف به پیش فرضها و برچسبهای خودساخته است که هیچ اقتصاد دان اسلامی قائل به آن نیست.
🔗لینک خبر کامل👇👇
https://eitaa.com/tayebat_public/2576
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
💥تبیین اقتصاد اسلامی و اقتصاد مقاومتی
✳️ حجت الاسلام والمسلمین جواد عبادی معاونت علمی مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزه های علمیه و مدیر موسسه فقه اقتصادی طیبات در نشست علمی کارشناسان وزارت اقتصاد و دارایی با تشریح چیستی اقتصاد اسلامی و ارتباط آن با اقتصاد مقاومتی اظهار داشت:
🔺آنچه امروزه در برخی تریبونهای به ظاهر علمی علیه اقتصاد اسلامی بیان می شود فاقد ارزش علمی است زیرا ادعاهای آنها معطوف به پیش فرضهایی است که هیچ اقتصاد دان اسلامی قائل به آن نیست.
🔅 عضو گروه اقتصاد مرکز تحقیقات اسلامی مجلس گفت: اینکه برخی علم اقتصاد را مانند علم ریاضی دانسته و ادعا می کنند که همانطور که ما ریاضی اسلامی و غیر اسلامی نداریم اقتصاد اسلامی و غیر اسلامی نیز نداریم این یک تجاهل وفریب است و روشنترین دلیل بر ردّ این مدعا وجود مکاتب اقتصادی مختلف است که هر یک از آنها قائل به چیزی هستند که سایر مکاتب آن را قبول ندارند.
◀️ عبادی در توضیح این مطلب گفت ریاضی یک علم پایه است و دانشمندان علم ریاضی هیچوقت با هم اختلاف نظر ندارند که دو دو تا می شود چهارتا ، یا مجموع زوایای داخلی یک مثلث 180 درجه است در حالیکه اقتصاددانان روی قضایای اقتصادی اختلاف نظر دارند اینکه برای یک مساله اقتصادی، مکتب کینز یک نسخه می پیچد و مکتب سوسیالیسم نسخه دیگری می پیچد یا سایر مکاتب مثل مکتب سوداگری، مکتب اتریش، مکتب استکهلم، مکتب لیبرالیسم هرکدام نظر خاص خودشان را دارند نشان از این دارد که اقتصاد مانند ریاضی نیست بلکه اقتصاد از مقوله علوم اجتماعی می باشد که هر مکتب بر اساس مبانی که دارد دیدگاههای مختلفی در مورد مسائل اقتصادی داشته و بر همان اساس نسخه های مختلفی ارائه می دهد.
🔹 معاون علمی مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: در این میان اقتصاد اسلامی هم آموزه های خاص خودش را دارد که برگرفته از اصول و ارزشهای قرآنی و روایی دین مقدس اسلام می باشد آموزه هایی که قابل اجرا در قالب سایر مکاتب اقتصادی نیست و خود یک مکتب مستقل است.
🔸 مدیر موسسه فقه اقتصادی طیبات در ادامه با مرور برخی از بندهایی از سایستهای کلی اقتصادمقاومتی اظهار داشت: بررسیهای ما نشان می دهد آنچه در 24 بند سیاستهای اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری آمده است همان چیزی است که اقتصاد اسلامی می گوید اما متاسفانه از سال 92 تا کنون اینها در سطح سیاست ابلاغی باقی مانده است در حالیکه مقام معظم رهبری در طول سالهای گذشته نسخه اقتصاد مقاومتی را تنها راهکار برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور بیان فرمودند و در بیاینه گام دوم انقلاب ضمن تاکید مجدد بر این نکته فرمودند: «راهحلّ این مشکلات [مشکلات اقتصادی کشور]، سیاستهای اقتصاد مقاومتی است که باید برنامههای اجرائی برای همهی بخشهای آن تهیّه و با قدرت و نشاط کاری و احساس مسئولیّت، در دولتها پیگیری و اقدام شود».
همچنین معظم له در مقدمه ابلاغیه سیاستهای اقتصاد مقاومتی نیز بر لزوم اقدام برنامه ای و تقنینی تاکید کرد می فرماید: «لازم است قواي كشور بيدرنگ و با زمانبندي مشخص، اقدام با تهيه قوانين و مقررات لازم و تدوين نقشه راه براي عرصههاي مختلف، اقدام به اجراي این سیاستها نمایند». [بیانات مقام معظم رهبری با اندکی تلخیص]
◾️عبادی اظهار داشت: با این تاکیدات مقام معظم رهبری انتظار این بود که دولت محترم، محور بخشهای اقتصادی لایحه برنامه هفتم توسعه همین سیاستهای اقتصاد مقاومتی قرار می داد و برنامه هفتم به دنبال عملیاتی سازی بند به بند این سیاستها قرار می گرفت اما ارزیابی های اولیه متن لایحه نشانگر اشراب این سیاستها در برنامه نیست.
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
⭐️ مؤسسه فقه اقتصادی طیبات و گروه تبلیغ تخصصی شهید صدر(ره)
دوره «تربیت مربی فقه معاملات جدید» را با هدف تامین مربیان و اساتید مسلط و متخصص در زمینه فقه معاملات و بازارهای مالی جدید برگزار میکند.
✅ مؤسسه طیبات با توجه به گستردگی فعالیتهای خود در سراسر کشور و نیاز شدید به اساتید متخصص در زمینه آموزش و تحقیقات در فقه اقتصادی، اقدام به برگزاری این دوره نموده است.
🔰 عزیزانی که به این زمینه علمی علاقهمند بوده و شرایط حضور در دوره را دارند از طریق لینک زیر ثبتنام کنند:
https://tyb.ir/?p=28337
https://tyb.ir/?p=28337
👤 ارتباط با مسئول ثبتنام:
@tayebat_admin1
@tayebat_admin1
🔆 مؤسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
❌ چند نکته در مورد این دوره❌
1️⃣ این دوره مختص طلاب است. (بهزودی دورههای عمومی هم خواهیم داشت)
2️⃣ این دوره بهدلیل حساسیت در تربیت متخصص و بکارگیری این عزیزان در عرصههای گوناگون، بهصورت حضوری خواهد بود. (بهزودی دورههای مجازی هم برگزار خواهد شد.)
3️⃣ ظرفیت این دوره بسیار محدود است و حدود 10 نفر پذیرش میشوند. (دوستان بعد از ثبتنام، آزمون داده و مصاحبه میشوند. بعد از آن در دوره اختبار تابستانه شرکت میکنند و بعد از موفقیت در دوره اختبار وارد دوره اصلی خواهند شد.)
🔶🔶🔶🔶
💠حدیث انگیزشی
امام هادی علیه السلام:
اُذکُر حَسَراتِ التَّفریطِ بِأَخذِ تَقدیمِ الحَزمِ
به جای حسرت و اندوه برای عدم موفقیت های گذشته ات،با گرفتن تصمیم و اراده قوی جبران کن
(بحارالانوار، جلد ۷۵ )
پژوهشگاه فقه معاصر باهمکاری انجمن اقتصاد حوزه برگزار میکند.
✅اولین نشست علمی؛
❇️موضوع شناسی هوش مصنوعی (فرصت ها و چالشهای فقهی اقتصادی)
👥ارائه دهندگان
👈دکتر میر محسن پدرام
👈دکتر حمید سرخیل
👤 دبیر علمی: دکتر معصومی نیا
🗓چهارشنبه ۱۴ تیرماه۱۴۰۲
⏰ساعت ۱۷
✌️حضوری و مجازی
📌قم دورشهر کوچه ۳۰ پلاک ۵۰
🔗نشانی مجازی
https://bbb01.dte.ir/b/ggp-aag-qln-1ze
🔆 مؤسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir