eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
395 دنبال‌کننده
127.5هزار عکس
87.2هزار ویدیو
201 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
✅مهندسی عجیب! ✍استاد قرائتی: نماز رشد دهنده، یعنی نمازی که کارخانه آدم سازی است. فضای نماز، فضای تربیتی است. مانند دریا که حیوانات درون آن بدون معلم و مربی، همه شنا بلدند. اگر انسان واقعا اهل نماز شد، خودبه خود همه عیب ها و نواقصش برطرف می شود. به راستی که در نماز، مهندسی عجیبی شده است، از مسح سر و پا می فهمیم که باید سر تا پا نمازی شویم... توجه به این نکات، از انسان رها، یک انسان مخلص، متعهد، کامل و استاندارد می سازد. 📚کتاب شیوه های دعوت به نماز
✍آیت الله جوادی آملی: «وقتی که شخص متّهم را در سؤال میکنند، این تا میرود انکار بکند ، آن دستی که داد یا گرفت، این دست شهادت میدهد؛تا میرود انکار بکند،آن چشمی که دید خود آن چشم شهادت میدهد؛ تا میرود انکار بکند آن زبانی که گفت یا کرد یا زد،شهادت میدهد ،چون «جَوَارِحُکُمْ‏ جُنُودُه»۱.این بیان نورانی حضرت امیر است در نهج که فرمود: تمام اعضاء و جوارح شما سربازان او هستند، او از جای دیگر سربازکشی نمیکند ، جهان سرباز اوست ﴿لِلَّهِ جُنُودُ السَّماوَاتِ وَ الأرْضِ}۲ این سرجایش محفوظ است اما برای این کسی که وارد محکمه شد از جای دیگر سرباز نمیآورند، «جَوَارِحُکُمْ‏ جُنُودُه‏». ۱-نهج البلاغة، خطبه۱۹۹ ۲-سوره فتح، آیه۴
کوچک ترین زائر اربعین ۳۲ روزه از کاشان
🔴قاضی زاده هاشمی: هرگز درخواست اقامت موقت یا کاری در کانادا نداشته‌ام 🔹وزیر پیشین بهداشت:من یک ویزای توریستی طولانی مدت برای ورود به کانادا داشتم و تصمیم گرفتم قبل از انقضای آن، برای هجدهمین بار از کانادا دیدن کنم. 🔹این دیدار پایان یافته است، نه من و نه خانواده ام هرگز درخواست اقامت موقت یا اقامت کاری در کانادا را مطرح نکرده ایم. هاشمی خطاب به وزیر مهاجرت کانادا: 🔹من پاسخ حقوقی خود را مستند به صدها سند در مورد دهه ۶۰ که در نامه شما ذکر شده است تنظیم و تسلیم خواهد کرد. 🔹بابت انتشار اسنادی که به صورت غیرحرفه ای و غیراخلاقی منتشر شده پیگیری قانونی خواهم کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 ارتش عراق: فرماندهان تروریست های تجزیه طلب در شمال عراق را به ایران تحویل می‌دهیم . 🔹طبق بیانیه ارتش عراق، به زودی به پایگاه های کومله حمله خواهد شد و سران تجزیه طلب تحویل ایران می‌شوند.
حماس: رژیم صهیونیستی بزدل تر از آن است که مرتکب خطایی شود اما به آنها هشدار می دهیم که ترور هر یک از فرماندهان مقاومت پاسخی بسیار سخت و حیرت انگیز خواهد شد. 🔹جهاد اسلامی: رژیم صهیونیستی با ترور هر یک از فرماندهان مقاومت، با پاسخ یکپارچه و سریع کل مقاومت فلسطین روبرو خواهد شد.
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
🔸 ارتش عراق: فرماندهان تروریست های تجزیه طلب در شمال عراق را به ایران تحویل می‌دهیم . 🔹طبق بیانیه ا
♦️جزئیاتی از جاسوس اسرائیلی ناپدید شده در عراق 🔹رسانه‌های رژیم اسرائیل از ربوده شدن دومین صهیونیست این بار در یک کشور آفریقایی طی یک هفته اخیر خبر دادند. 🔹«الیزابت تزورکوف» برای ارتش رژیم اسرائیل کار می‌کرده و تحلیل‌ها و گزارش‌هایی را در اختیار مقامات امنیتی و اطلاعاتی صهیونیست قرار می‌داد. 🔹او در سفر اخیر خود به عراق ابتدا به اقلیم کردستان این کشور سفر کرده و پس از آن به مرکز عراق رفته بود.