eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
395 دنبال‌کننده
129.2هزار عکس
88.6هزار ویدیو
203 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ بالاخره تبریک عید نامناسب است یا خوب است؟🤔 🎞️این قسمت؛ تناقضات در مورد ‼️ ⬅️این روی سکه؛ تبلیغ دیدارهای اهل تسنن با عبدالحمید به مناسبت عید نوروز ⬅️آن روی سکه؛ کافر دانستن کسی که معتقد به نوروز است، عیدی بدهد و عیدی بگیرد!!!!!
30.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️⚠️ آیا براندازان رفراندوم را قبول میکنند؟! ✅ پاسخ به مولوی عبدالحمید و افرادی که از رفراندوم دم میزنند... ⁉️ چرا جمهوری اسلامی رفراندوم برگزار نمیکند؟!🤔 شیخ فرهاد فتحی
🔸نیروی هوایی آمریکایی و رژیم صهیونیستی در حال برگزاری یک رزمایش هوایی در نوادا به نام پرچم سرخ هستند. بنیاد صهیونیستی FDD اعلام کرد این رزمایش مشترک، تمرین توانایی‌های لازم برای حمله به برنامه هسته‌ای ایران است. نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد رزمایش پرچم سرخ بر "آمادگی برای نبردهای پیشرفته و استراتژیک" تاکید دارد. 🔹نیروی هوایی رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که این رزمایش شامل مانورهایی با محوریت سناریوهای عملیات هوایی دوربرد، دستیابی به برتری هوایی در منطقه، حملات هوایی مشترک، دفاع از منطقه، رهگیری هواپیماهای دشمن، پرواز در ارتفاع پایین و پرواز در مناطق دارای پدافند هوایی گسترده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫در آخرین روز 🌸ماه شعبان نفستان را خوشبو کنید 🌸به ذکر شریف 🌸 صلوات بر مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّد 🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ 🌸وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چشم امید قاهره به توافق تهران و ریاض 🔹توافق ایران و عربستان جهت از سرگیری روابط با استقبال بسیاری از کشورها در منطقه و جهان مواجه شده است. مصر یکی از این کشورهاست که نگاه امیدوارانه‌ای به پیامدهای توافق تهران و ریاض دارد. 🔹«محمد ممدوح» سردبیر روزنامه الاهرام مصر: به نظر می رسد، این توافق با استقبال منطقه‌ای و بین‌المللی مواجه شده و قاهره نیز از آن استقبال می‌کند؛ زیرا از سرگیری روابط رسمی میان ریاض و تهران باعث کاهش تنش در سطح منطقه می‌شود. تردیدی نیست که این توافق بر یکه‌تازی آمریکا غلبه می کند. 🔹«عبد الرحمن سمیر» فعال رسانه‌ای نزدیک به دفتر ریاست جمهوری مصر: بی‌شک از سرگیری روابط ایران و عربستان به حل مشکلات در حوزه‌های متنوعی کمک می‌کند که از جمله آنها می‌توان به حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی اشاره کرد. قطعا این توافق به سود دو کشور خواهد بود.
♦️تداوم ریزش سنگ درجاده هراز/ سرعت راننده‌ها در جاده هراز بالا است! رئیس اداره راهداری لاریجان، شهرستان آمل: 🔹از عصر سه‌شنبه تا به الان ریزش‌های مقطعی سنگ به علت بارش‌های متناوب و باران در پایین‌دست ادامه دارد. 🔹رانندگان با توجه به لغزنده بودن جاده هراز، از شتابزدگی در رانندگی و سرعت بالا به‌طور جدی خودداری کنند./ ایسنا
♦️گشتی‌های یگان ویژه برای مقابله با سرقت در نوروز سخنگوی فراجا: 🔹در راستای تامین امنیت حداکثری و کاهش دغدغه‌های به حق مردم، گشتی‌های یگان ویژه پلیس در ایام نوروز به گشتی‌های موجود در شهرها افزوده می‌شوند. 🔹پیشگیری و مقابله با سرقت، گشت‌زنی در ساعات ویژه وقوع جرایم، کمک و همپوشانی ماموریت سایر نیروها از مهمترین مولفه های شکل گیری حضور یگان ویژه پلیس در ایام  نوروز است.
🔹فوت 20 هم‌وطن دیگر در شبانه روز گذشته بر اثر کرونا
فارسی بلد نیست حرف بزنه میاد به شعر حافظم گند میزنه تو خفه شی خیلی سنگین‌تره 😂
دیروز در مرز لبنان یه سرباز اسقاطیلی رفت رو مین اینم بقایای پوتینشه 😂
🌐 سفر بدون زنجیرچرخ به محورهای هراز و فیروزکوه ممنوع رئیس پلیس راه شرق استان تهران: 🔹هم‌اکنون شاهد بارش برف و باران در محورهای مواصلاتی شرق استان تهران هستیم و از هموطنان می‌خواهیم، بدون تجهیزات زمستانه به ویژه زنجیر چرخ وارد محورهای کوهستانی نشوند. 🔹عوامل پلیس راه با آمادگی صددرصدی و به صورت شبانه روزی در سطح محورها حاضر هستند و با هرگونه تخلفات برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد./ مهر
قیمت‌ مصوب خرما ۳۹ و ۷۱ هزار تومان اعلام شد 🔹براساس تصمیم کارگروه تنظیم بازار، قیمت مصوب خرمای کبکاب برای عرضه در ماه مبارک رمضان ۳۹ هزار تومان و خرمای مضافتی ۷۱ هزار و ۴۰۰ تومان است.