eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
396 دنبال‌کننده
128.7هزار عکس
88.2هزار ویدیو
203 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸سیدحسن نصرالله خطاب به اسراییل و امریکا و مرتجعین منطقه به این مضمون فرمودند: 🔹ما استانی از استان‌های جمهوری اسلامی ایران هستیم. دست به جمهوری اسلامی ایران بزنید، خاورمیانه را به می‌کشیم.
🔸 دبیر شورای عالی امنیت ملی : مسئول اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی، آمریکا است و قطعا باید تبعاتش را بپذیرد.
🔸️موضع احمد نادری نماینده تهران در خصوص اخراج دیپلمات های جمهوری باکو ایران چهار دیپلمات جمهوری باکو در تهران و تبریز را به عنوان عنصر نامطلوب اخراج کرد. قدم بعد که باید به سرعت انجام شود، بستن کنسولگری این رژیم در تبریز است. 💬 با رژیم علی اف بادکوبه ای جز با زبان زور نباید صحبت کرد. مماشات نه تنها پاسخ نداده، بلکه بر توهم این دیکتاتور افزوده است.
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نگرانی نمایندگان آمریکا از فروش موقعیت جغرافیایی کاربران آمریکایی اپلیکیشن تیک‌تاک به چینی‌ها باز هم این سوال پیش میاد که پلتفرم‌های آمریکایی چطور از این داده‌‌ها استفاده یا سواستفاده می‌کنند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی به تنگنا رسیدی برای گره گشایی این کار رو انجام بده
شرح در عکس خوش غیرت و باغیرت کم نداریم دمش گرم فقط اون طرف پر صدا هستند.
واکنش شاعرانه یک فعال مجازی به ماجرای رشت قرائن نشان می‌دهد که ساختارهای فرهنگی کشور در وقایع مرتبط با حجاب نه تنها برنامه کلانی برای مواجهه با نقشه دشمن ندارند، بلکه حتی از مدیریت صحیح جلسات رسمی خود نیز ناتوان‌اند. قبلا جلسات دیگری نیز در برخی شهرها از جمله سراغ داریم که در آن وضعیت حجاب برخی حضار، نامناسب بوده و تدبیری برای آن نشده بود. وقتی در موقع خودش، مسئولان عالی استانی (از امام جمعه و استان‌دار تا مسئولان ارشاد و تبلیغات و صدا و سیما) به تکالیف خود به نحو بایسته و شایسته عمل نکنند، کار از دست در می‌رود و رویه‌های غلط شکل می‌گیرد و آنوقت است که جلوگیری از مواجهه‌های ناگهانی حساب نشده، چندان ممکن نیست. حالا یک عده پیدا شده‌اند دارند به آن بنده خدا درس اخلاق می‌دهند که چنین باید می‌گفتی و چنان باید می‌کردی! آقای خود نماد برخوردهای اخلاقی و نرم و رواداری حداکثری است و به همین خاطر همواره مورد نقد طیفی از فعالان فرهنگی جبهه انقلاب در استان بوده‌اند؛ اگر منتقدان ایشان عمق و عقبه وقایع در رشت را مطلع بودند، دقیق تر موضع‌گیری می‌کردند. نقد اصلی آن است که در ماه‌های گذشته امر فرهنگ رها شده است و این مواجهه‌ها تنها یکی از نتایج تلخ آن است و به احتمال زیاد در شهرهای مختلف نیز ادامه خواهد یافت. بارها گفته‌ایم؛ اگر نهادهای فرهنگی در فهم مسئله و مواجهه هوشمندانه و بهنگام با آن، برنامه داشته باشند،از حجم برخوردهای سخت و حاشیه‌ساز کم خواهد شد وگرنه با رها کردن کار، افراد معلوم الحال در این فتنه خواهند دمید
🔻بعد از فتوای حلال اعلام کردن قاچاق سوخت اینبار عبدالحمید خواهان اعدام نشدن ۲۰ نفر از قاچاقچیان خطرناک مواد مخدرِ شرق کشور(ملت مورد اشاره در متن خبر)شده است. «حالا این وهابی رئیس بزرگترین کارتل مواد مخدر و سوخت شرق کشور هست یا نه؟»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ یه عده که این چند روز لال بودن تاعکسای همسر پخش شد شفا گرفتن و میگن کار این شهید هیچ ربطی به غیرت و امربه معروف ونهی ازمنکر نداره! بماند که انقد ابله‌ن که معنای امربه معروف رو فقط تذکرحجاب میدونن، ولی خوبه حرفای همین همسرش روبشنون که میگه همسرم برای امربه معروف شهید شد! ✍فاطمه فردوس 🔻پ.ن‌: صحبت های این همسر شهید رو تاجایی که میشه باید منتشر کنید یه عده تا دیدن همسر شهید کم حجابه دارن سعی میکنن شهید رو مصادره کنن و بگن عمل شهید هیچ ربطی به غیرت و نهی از منکر نداشته. اما مگه امر به معروف و نهی از منکر فقط منحصر در تذکر حجابه؟ چه نهی از منکری بالاتر از  اینکه جونتو برای دفاع از ناموس وطنت بزاری و جلوی اوباشی که قصد آزارش رو دارن بایستی؟   
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ فرمولی که در جمهوری اسلامی به شدت ازش محافظت میشه😅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانم ها صادقانه جواب بدن، چقدر از آرایش‌هایی که می‌کنن و لباس‌هایی که میپوشن برای دل خودشونه و چقدر برای ایجاد حس رضایت درونی بابت تایید شدن و تحسین شدن توسط بقیه؟!
24.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ♻️ متاسفانه یکبار دیگر نیروی انتظامی مزاحم کسانی شده‌ که قصد داشتند با دشنه و قمه و راه‌بندان باعث قوت قلب مردم شوند! بزودی در صفحات یک مثلا حقوقدان و سلبریتی‌ها این هشتک را می بینید: 🔺حمید رسایی خاکریز: کجای کار ایراد دارد که اراذل جسور شده اند؟ آنجا را اصلاح کنید.