✍️ شربت #عنصلی تقویت عمومی بدن نموده با دفع مواد زائد بدن کسالت و خستگی بدن را بر طرف می نماید . باعث تقویت مغز ، حافظه و بینائی می شود . آرامبخش بوده ، سردردها و سر گیجه ناشی از طبع سرد را درمان می نماید . همچنین لاغر کننده ، ضد نفخ و ورم و یبوست بوده ، هضم را تقویت می نماید . بیماریهای سوداوی و بلغمی و کبد چرب را درمان می نماید . باعث باز شدن رگها و گرفتگیها به خصوص در قلب و کبد شده ، تورم کلی بدن ناشی از بلغم را کاهش می دهد . به درمان سیاتیک و درد مفاصل ، سنگ کلیه و سنگ مثانه ، نزله ، سرفه مزمن و تنگی نفس ناشی از بلغم کمک می نماید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شرایط خاص
♻️ توصیه های #حکــیم_حســین_خیـراندیش به حجامت در شرایط اورژانس و بحران..
⁉️ اگر در شرایط بحرانی کشور، امکانات و #ابزارهای تشخیصی و درمانی، در دسترس همگاننبود چگونه موجب نجات جان خود و اطرافیان خود شویم..
#مسمومیت
#حملات_شیمیایی
#حجامت
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کرونا و درمان
♻️ جدیدترین #توصیه_های_درمانی متنوع در بیماری کرونا، #مشکلات_ریوی و رفع یکی از عوامل مهم ابتلاء به کرونا: #یبوست،
راهکار تقویت اعصاب و #ایجادآرامش هنگام بیماری را از زبان #حکــیم_حســین_خیـراندیش بشنویم..
مضرات و خواص گیاه اسطوخودوس را بشناسیم.pdf
1.4M
📚 مضرات و خواص گیاه اسطوخودوس را بشناسیم
خواص اسطوخودوس + طرز مصرف- اخبار رسانه ها تسنیم - Tasnim.pdf
1.57M
📚 خواص اسطوخودوس + طرز مصرف
✍️امام رضا علیه السلام:
هر گاه غذا می پزید، در آن زیاد کدو بریزید، زیرا قلب غمگین را شاد می سازد.
📚بحارالأنوار،ج۶۳،ص۲۲۵
✅زردک یا هویج ایرانی
✍️داود بن فرقد میگوید: بر امام صادق علیه السلام وارد شدم، در حالی که در مقابلش زردک (هویج) بود. امام علیه السلام به من زردک داد و فرمود: بخور. من عرض کردم دندان ندارم، امام فرمود: آیا دختر داری!؟ گفتم دارم. امام فرمود: به او بسپار زردک را آب پز کند و سپس بخور. زیرا زردک کلیه ها را گرم(فعال) میکند، باعث نعوظ و تقویت نیروی جنسی میشود، ایمنی از قولنج و بواسیر است.
زردک و هویج باعث تقویت نعوظ می شود، ولی اسپرم را ضعیف می کند. توصیه میشود برای تقویت زانو و غضروف سازی و همچنین رفع ضعف چشم از زردک و کدو حلوایی غافل نشوید.
📚منبع: مکارم الاخلاق
🔴 درمان با اراده خداست.
✍️از امام محمّد باقر عليهالسلام منقول است: چون حق تعالی حضرت آدم را نهی فرمود از خوردن میوه آن درخت بهشت، گفت: بلی پروردگارا؛ نگفت: ان شاءالله. پس از آن درخت خورد و از بهشت بیرون آمد.
پس حق تعالی فرمود پیغمبرش را:
وَلا تَقُولَنَّ لِشَی ءٍ اِنِّی فاعِلٌ ذلِکَ غَداً اِلّا اَنْ یشاءَ اللَّهُ وَاذْکُرْ رَبَّکَ اِذا نَسیتَ. درباره هیچ چیز و هیچ کار، مگو که من آن را فردا انجام مى دهم، مگر آن که ( بگویى ) اگر خدا بخواهد و اگر فراموش کردى، پروردگارت را یاد کن و بگو: امید است که پروردگارم مرا به راهى که نزدیک تر است، راهنمایی کند.
📚 سوره کهف، آیه ۲۴ - ۲۳
هرگاه که گفتن ان شاءالله را فراموش کنی، در هر وقت که به خاطرت بیاید بگو، اگر چه بعد از یک سال باشد.
📚 حلیة المتقین
بنابراین در امر درمان نیز، مانند سایر امور، آن چه که باید طبیب و بیمار حتما بدان اعتقاد داشته باشند این است که هیچ چیز، جز به مشیت الهی محقق نمی شود.