#صاحبجانمـ 🕊💌
صبرم از کاسه دگر لبریز است
اگر این جمعه نیاید چه کنم؟
آنقدر من خجل از کار خودم
اگر این جمعه بیاید چه کنم؟
🌹 #اللَّهُمَّ_عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ 🌹
تعجیل در ظهور و سلامتی مولاعج پنج #صلوات
💚اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج💚
"بحق فاطمه(س) "
🔆 #پندانه
✍️ قبل از هر انتخابی، خودت را بشناس
🔹جوانی سالها تلاش کرد و آرایشگری یاد گرفت و در حرفۀ خود اهل فن و زبده شد.
🔸چون برای خود کسبی زد، متوجه شد او نسبت به بو حساس است و حرفۀ او طوریست که باید در تماس با بوی دهان برخی افراد باشد که شاید سیگار کشیدهاند، یا سیر و پیاز خوردهاند و... .
🔹چنین شد که مدتها تلاش خود را از دست داد و سراغ حرفۀ دیگری رفت.
🔸داستان آرایشگر برای همۀ ما در انتخاب شغل، همسر، خرید خانه، ماشین و... ممکن است اتفاق بیفتد.
🔹پس برای موفقیت و پیروزی باید نقاط ضعف و قوت و سازگاری خود را قبل از هر انتخابی به دقت مدنظر قرار دهیم.
🌟 رسول اکرم (ص) فرمودند:
💎روزی بنده، سرسختتر از اجلش، در جستجوی اوست.
📚 کنزالعمال ص ۵۰۷
🔆 #پندانه
✍️ پسر جوانی قصد بردن پدر پیر خود به سرای سالمندان کرد. صبح زود، پدر را سوار ماشین خود کرد.
🔹پدر پیر آخرین چیزی که در چمدان خود گذاشت و میخواست آن را با خود به سرای سالمندان ببرد، عکس همسر جوانش بود؛ همسری که مادر پسر بود و مرد بعد از فوت او دیگر ازدواج نکرده بود.
🔸در میانه راه پدر به پسر گفت:
پسرم! میتوانم از تو تقاضایی برای بار آخر کرده باشم؟!
🔹پسر متکبر جوان سری از روی ناچاری به رضایت تکان داد.
🔸پدر که کارگر کارخانۀ الوار و چوببری بود، از پسر خواست او را برای بار آخر به کارگاه چوببریای ببرد که در آن ۳۰ سال کار کرده بود.
🔹چون به کارخانه رسیدند، پدر به پسر درخت بزرگی را نشان داد که چند کارگر در حال کندن پوستش بودند.
🔸پدر رو به پسر گفت:
پسرم! این درخت، حیات خود را مرهون آن پوست پیری است که در حال کندنش هستند. اگر پوست درخت را زمان حیات میکندند، درخت هر اندازه قوی بود، قدرتِ گرفتن آب و غذا از خاک را نداشت و بلافاصله خشک میشد.
🔹اما اکنون که درخت را بریدهاند، پوست آن را هم بریدهاند و بیارزشترین قسمت الوار، همان پوستش بعد از بریدن آن است.
🔸سالهایی که درختان را پوست میکندم، به این نکته فکر میکردم؛ روزی خواهد رسید که من هم برای تو چون پوست درختان، به بیارزشترین بخش درخت تبدیل میشوم که دور ریخته خواهم شد. تویی که عمری برایت زحمت کشیده و بعد از مرگ مادرت، به تنهایی بزرگت کردم.
🔹امروز همان روزی است که سالها منتظر رسیدنش بودم.
✨﷽✨
🌼شیعیان دوران غیبت امام زمان چه خصوصیاتی دارند که رسول خدا فرموده اند، آنها برادران من هستند؟
✍️ امام باقر علیه السلام فرمودند :روزی پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلّم در حضور گروهی از اصحاب خود فرمودند : خدایا برادران مرا به من نشان ده! و این جمله را دو بار فرمودند.
اصحاب حضرت گفتند: ای رسول خدا آیا ما برادران شما نیستیم؟! فرمود: خیر، شما اصحاب من هستید. برادران من قومی هستند در آخرالزمان ؛ که به من ایمان می آورند و حال آنکه هرگز مرا ندیده اند! خداوند آنها را به اسم خود و پدرانشان به من معرفی کرده است...
💥 ثابت ماندن يكى از آنها بر دين خود ، از صاف كردن و کَندن خارهای درخت قَتاد (که خارهای سختی دارد) با دست در شب ظلمانى ، دشوارتر است. و يا مانند كسى است كه پاره اى از آتش چوب درخت «غَضا» (درختى است كه چوب آن از سخت ترين چوبهاست و آتش آن مدت زمانى می ماند و خاموش نمی شود) را در دست نگاه دارد. آنها چراغهاى شب تار می باشند ، خداوند متعال آنان را از هر فتنه تيره و تاریک نجات می دهد.
📚بحار الأنوار ،ج۵۲، ص۱۲۳ و ۱۲۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️خائنین هموطن...‼️
⚠️قحطی مصنوعی...‼️
إن شاء الله که مسئولین و سران بزرگوار قوا و ارتش و سپاه و بسیج و مراجع تقلید مثل جهاد واکسن زدن به مردم، در تحمل فقر و گرانی و جراحی اقتصادی دولت همراه دولت و غمخوار مردم باشند.
و آستین بالا بزنند!
#مبانی_طب_اسلامی
#عدالت_درمانی
نبی رحمت(ص)
اولین کسی که وارد دوزخ میشود:
فرمانروایی است که به عدالت رفتار نمیکند،
و ثروتمندی که حقوق مالی خدا را نمیدهد
و نیازمندی که فخر فروشی میکند.
أَوَّلُ مَن يَدخُلُ النّارَ أَميرٌ مُتَسَلِّطٌ لَم يَعدِل، و َذو ثَروَةٍ مِنَ المالِ لَم يُعطِ المالَ حَقَّهُ وَ فَقيرٌ فَخورٌ؛
بحار؛ ج69، ص126
إن شاء الله که مسئولین و سران بزرگوار قوا و ارتش و سپاه و بسیج و مراجع تقلید مثل جهاد واکسن زدن به مردم، در تحمل فقر و گرانی و جراحی اقتصادی دولت همراه دولت و غمخوار مردم باشند.💔
💪و آستین بالا بزنند!
@tebbe_eslame
امام صادق ـ علیه السّلام ـ فرمود:
«من اراد ان یدخله الله عزّوجلَّ فی رحمته و یسکنه جنَّته فلیحسن خلقه … و لیرحم الیتیم.» کسی که بخواهد مشمول رحمت خداوند گردد و وارد بهشت شود… باید نسبت به یتیمان دلسوز و مهربان باشد.
پیامبر اکرم ـ صلّی الله علیه و آله و سلّم ـ فرمود:
«اتحبُّ ان یلین قلبک و تدرک حاجتک؟ ارحم الیتیم و امسح رأسه و أطعمه من طعامک یلین قلبک و تدرک حاجتک.» آیا دوست داری دلت نرم و آرزویت برآورده شود؟ (آنگاه فرمود:) بر یتیم ترحّم کن و دست محبّت بر سر او بکش و از غذای خود به او بخوران تا قلبت نرم و حاجتت روا گردد.
«لَیْسَ الْبِرَّ أَنْ تُوَلُّوا وُجُوهَکُمْ قِبَلَ الْمَشْرِقِ وَ الْمَغْرِبِ وَ لکِنَّ الْبِرَّ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَ الْیَوْمِ الْآخِرِ وَ الْمَلائِکَهِ وَ الْکِتابِ وَ النَّبِیِّینَ وَ آتَى الْمالَ عَلى حُبِّهِ ذَوِی الْقُرْبى وَ الْیَتامى وَ الْمَساکِینَ» نیکی (تنها) این نیست که به هنگام نماز صورت خود را به سوی مشرق و مغرب کنید بلکه نیکوکار کسی است که به خدا و روز رستاخیز و فرشتگان و کتاب آسمانی و پیامبران ایمان آورد و مال خود را با تمام علاقه ای که به آن دارد به خویشاوندان و یتیمان و از کارافتادگان و … انفاق کند… .
امیرمؤمنان ـ علیه السّلام ـ فرمود:
«ما من مؤمن و لا مؤمنه یضع یده علی رأس یتیمٍ ترحّماً الّا کتب الله له بکلّ شعره مرَّت یده علیها حسنه.»هر مرد و زن باایمانی که از روی مهربانی دست خود را روی سر یتیمی بکشد خدای متعال به عدد هر مویی که دست خود را روی آن می گذارد یک ثواب برای او می نویسد.
ثواب ساکت کردن یتیم
ناراحتی کودکان یتیم چندان مهم است که پیامبر اکرم ـ صلّی الله علیه و آله و سلّم ـ می فرماید:
«… اذا بکی الیتیم وقعت دموعه فی کفَّ الرَّحمن و یقول تعالی: من ابکی هذا الیتیم الذی واریت والده فی التّراب من اسکته فله الجنَّه.»… هرگاه کودک یتیمی گریه کند اشکهای او در کف پر مهر و محبّت خداوند رحمان می ریزد و خدای تعالی می فرماید: چه کسی این یتیمی که پدرش را از دست داده (و اکنون زیر خاک آرمیده) به گریه درآورده است؟ هر کس او را آرام کند بهشت از آن اوست (:پاداش او بهشت است).
در حدیثی دیگر فرمود:
هنگامی که کودک یتیم گریه می کند عرش خدا به لرزه در می آید. خداوند به فرشتگانش می فرماید: ای ملائکه من! چه کسی این یتیم را که پدرش در خاک پنهان شده است به گریه درآورد؟ ملائکه می گویند: خدایا! تو آگاه تری. خداوند میفرماید: ای ملائکه من! شما را گواه می گیرم که هر کس گریه او را خاموش و قلبش را خشنود کند من روز قیامت او را خشنود خواهم کرد.
اخیرا رئیس جمهور ایالات متحده اعلام کرده است فن آوری ساخت واکسن کرونا را در اختیار کشورهای دنیا قرار میدهد مخصوصا برای پروتئین اسپایک یا سنبله آن تاکید کرده است نکات مهمی که از این خبر میتوان استخراج کرد به شرح ذیل است
۱-ایالات متحده آمریکا هیچگاه فن آوری سودمند و مفید را در اختیار دیگران قرار نمیدهد لذا در اختیار قرار گذاشتن این فن آوری به کشورهای جهان به این معناست که این فن آوری در جهت اهداف استعماری و سلطه جویانه است
۲-متخصصان منتقد واکسن کرونا در سراسر جهان پروتئین اسپایک یا سنبله را یک سلاح بیولوژیک توصیف نموده اند که به تدریج موجب از بین رفتن سیستم ایمنی بدن و کاهش جمعیت خواهد شد لذا حرکت در مسیر این طرح استعماری مه تنها آسیب رساندن به جامعه محسوب میشود بلکه به نوعی حرکت در مسیر کاهش جمعیت جهان خواهد بود
۳- به نظر میرسد صحنه گردان واکسیناسیون کرونایی در سراسر جهان و اصل فن آوری آن در اختیار ایالات متحده آمریکا و سازمان جهانی بهداشت است که تحت سلطه ارتش آمریکاست پس لازم است موافقان واکسن الان از خواب بیدار شوند و بدانند حساب واکسن کرونا به همه واکسنها متفاوت است
🌹 حوزه انقلابی
╭┅────────────┅╮
🕌 eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅────────────┅╯
امام صادق (علیه السلام)
مَنْ قَالَ إِذَا أَصْبَحَ أَرْبَعَ مَرَّاتٍ اَلْحَمْدُ لِلّهِ رَبِّ اَلْعالَمِين َقَدْ أَدَّى شُكْرَ يَوْمِهِ وَ مَنْ قَالَهَا إِذَا أَمْسَى فَقَدْ أَدَّى شُكْرَ لَيْلَتِهِ.
امام صادق عليه السلام فرمود: هر كه هنگامه سپيده دمان چهار بار«الحمد لله رب العالمين»گويد، بي گمان سپاس آن روز را به جاي آورده است. و هر كه در شامگاهان آن را بگويد، سپاس آن شب را به جاي آورده است .
منبع : ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ج 2، ص 13
معنای ذکر الحمدلله کما هو اهله چیست؟
. «الْحَمْدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ أَهْلُهُ» یعنی حمد( کل الحمد و آنچه که به نام حمد است) مخصوص خداوند است، آنطور که خدا اهلیت برای حمد دارد( آنطور که خداوند شایسته حمد است)، که عجز و ناتوانی ما را می رساند.
در روایت امام صادق(ع) فرمود:
اگر کسی با این جمله خدا را حمد و ستایش کند، یعنی ملائکه آسمان مشغول نوشتن ثواب این جمله میشوند، هرچه مینویسند میبینند، نمیتوانند. یعنی از پس آن برنمیآیند. «شَغَلَ کُتَّابَ السَّمَاء» نویسندههای آسمان که میلیون میلیون هستند، مشغول نوشتن میشوند، نمیتوانند. آنوقت به خدا میگویند:
خدایا ما عاجز هستیم. چه کنیم؟ ما هرچه مینویسیم میبینیم باز هم حقش ادا نشده است.
چون ما حمد را مطابق اهلیت خدا ارائه میدهیم. ثوابش هم بینهایت میشود. خدای متعال میفرماید: «اکْتُبُوهَا کَمَا قَالَهَا عَبْدِی وَ عَلَیَّ ثَوَابُهَا» شما نمیتوانی ثواب این جمله را بنویسید، عین همین جمله را در پرونده عمل او بنویسید، ثوابش با من است.
(وسایلالشیعه/ج7/ص173)