🔴 شاید ابن ملجم را بخشیدم
#علی_از_زبان_علی
بعد از ضربت، هنگامی که مرا به منزل آوردند، اولین سؤالی که پرسیدم دربارۀ قاتلم، ابنملجم، بود. گفتند: او را دستگیر کردهایم. سفارش کردم:
بــا همــان غذایــی کــه بــه مــن میدهیــد، او را نیــز اطعــام کنیــد؛ بــا همــان نوشــیدنیهایی کــه بــرای مــن میآوریــد، او را نیــز ســیراب کنیــد. اگــر زندگــی مــن ادامــه داشــت، خــودم دربــارۀ او تصمیــم میگیــرم و اگــر از دنیــا رفتــم، فقــط یــک ضربــت بــر او وارد کنیــد و از زیــادهروی بپرهیزید.
[و به حسن و حسین تأکید کردم ]:
ایــن اســیر را در حبــس نگــه داریــد، اطعامــش کنیــد و ســیرابش نماییــد و بهنیکــی بــا اســیر رفتــار کنیــد. اگــر مانــدم، بهتــر از دیگــران میدانــم بــا او چــه رفتــاری کنــم: اگــر خواســتم
قصــاص میکنــم یــا از او میگــذرم و عفــوش میکنــم یــا بهگونــۀ دیگــری بــا او مصالحــه میکنــم. و اگــر از دنیــا رفتــم، اختیــار بــا شماســت؛ امــا اگــر تصمیــم گرفتیــد وی را بکشــید، مبــادا کــه او را قطعهقطعــه کنیــد! گرچــه ایــن ضربــت را او بــر مــن وارد کــرده اســت، بــا او بهنیکــی رفتــار کنیــد و رختخــواب نرمــی بــرای او بگســترانید
[از فرزندانم خواستم ابنملجم را بیاورند تا با وی سخن بگویم. از وی پرسیدم:]
ای دشمن خدا، آیا من در حق تو نیکی نکردم؟! آیا آنهمه احسان و خوبی را بهیاد نداری؟! [گفت: آری، قبول دارم. پرسیدم ]: پس چرا چنین کردی؟
[او در پاســخ گفــت: چهــل روز بــود کــه ایــن شمشــیر را تیــز میکــردم؛ ســپس از خــدا خواســتم کــه بهوســیلۀ آن بتوانــم بدتریــن خلــق خــدا را بکشــم! بــه وی گفتــم ]:
آری، چنیــن خواهــد بــود؛ اینگونــه میبینــم کــه تــو بدتریــن خلــق خدایــی کــه بــا همــان شمشــیر کشــته خواهــی شــد! بــه خــدا ســوگند، در حالــی بــه تــو آن همــه نیکــی میکــردم کــه میدانســتم تــو قاتــل مــن خواهی بود! ولی آنگونه رفتار میکردم، تا در محضر الهی حجت را بر تو تمام کرده باشم!
کتاب علی از زبان علی، ص ۵٩٣
نوشته حجتالاسلام محمدیان
@tebbetabiee
🔴 چرا مومنین از حنا استفاده می کنند؟
✍حضرت رسول صلوات الله علیه فرمود:
با حنا خضاب کنید؛ همانا آن، چشم را روشنی می بخشد و بوی را خوش می سازد و همسر مرد را آرامش می بخشد.
📚 کافی، ج ۶، ص ۴۸۳
🔴برخی از خواص حنا:
🔹 جلوگیری از پادرد
🔸 از بین بردن بوی بد عرق
🔹 طراوت چهره
🔸 خوشبویی دهان
🔹 نیکو شدن فرزند
🔸 تقویت چشم
🔹 تقویت توان همبستری
🔸 تنظیم عادت ماهانه
🔹 قاعده آور و ...
@tebbetabiee
✅ خواص کنگر
✍ کنگر وحشی یا به عبارتی دیگر #کنگر صحرایی از نظر طبیعت، گرم و خشک و به همین علت است اغلب آن را با ماست می خورند که برای گرم مزاجان نیز مناسب شود. خوردن آن موجب خارج شدن اخلاط سینه می شود.
اگر گرم مزاجان به تنهایی آن را بخورند، عوارضی دارد که برای رفع آن باید از سرکه استفاده کنند یا با ماست بخورند. مالیدن ضماد یا عصاره آن، برای دفع خارش مفید است.👌🏼
@tebbetabiee
💠پیامبر صلیالله علیه و آله :
🔹کرفس،سبزى پیامبران است
🔺بازکننده گرفتگى رگها
🔺طراوت بخش دل
🔺زیادکننده حافظه
🔺دورکننده دیوانگى،جذام،پیسى وترس
📚:الفردوس، ج 5،ص 370
@tebbetabiee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ببینید سوسیس چه بلایی سر گیاه گوشت خوار میاره!
"به بدن خودمون رحم کنیم"
رنگ #سودا سیاه است...
مواد غذایی سودا را سرطان زا هستن
➖➖➖➖➖➖
@tebbetabiee
🔴 اجرای طرح تلفیقی طب مدرن و ایرانی برای درمان مبتلایان به کرونا
‼️ نفیسه حسینی یکتا، معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت از اجرای طرح درمان تلفیقی طب ایرانی و طب رایج در بیمارستان امامرضا(ع) دانشگاه علوم پزشکی ارتش و درخواست مشاوره طب ایرانی و ویزیت متخصصان این حوزه توسط پزشکان معالج بیماران بستری در این بیمارستان خبر داد.
‼️ برای نخستینبار در بیمارستان امامرضا(ع) که بیمارستان آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ارتش است، زمینه استفاده از تخصص متخصصان طب ایرانی در کنار متخصصان عفونی برای درمان بیماران کرونایی فراهم شده و مشاوره روزانه از سوی پزشکان مسئول بیماران که اغلب متخصصان عفونی هستند، برای بیماران بستری درخواست میشود.
➖➖➖➖➖➖
@tebbetabiee
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#برش_هندوانه مجلسی😋😋
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن)
@tebbetabiee
✅قوانین سلامتی
🔅هرگاه گرسنه شدید، بخورید.
🔅هرگاه تشنه شدید، بنوشید.
🔅هرگاه خوابتان آمد، بخوابید.
🔅مجامعت نکن، مگر از روی نیاز و میل زیاد.
🔰به همین جهت
#بیهوده غذا نخورید،
#بیهوده ننوشید،
#بیهوده نخوابید و خود را وادار به آمیزش جنسی نکنید، مگر میل شدید حاصل شود.
👈 این ها قوانین سلامتی است. 👉
@tebbetabiee
[در پاسخ به اشپزی اسلامی]
بدرقه و مشایعت مهمان
بدرقه میهمان از آخرین وظایف میزبان است. بهتر است این کار تا در خروجی خانه باشد. رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرموده است:
«مِن حَقِّ الضَّیف أنْ تَمشی مَعَهُ فتُخرجَه مِن حَریمِک الی الباب»[15]؛
«از حق مهمان، همراهی کردن با او تا در خروجی خانه است».
همچنین فرموده است:
«از حقوق مهمان بر تو آن است که هنگام خروج از خانه بدرقه اش کنی».[16]
البته باید گفت که یکی از آفت های مهمانی های امروزی که گریبان گیر بسیاری از مهمانی ها شده، پذیرایی ها پرهزینه ای است که میزبان را با مشکل روبه رو می نماید تا جایی که بسیاری به دلیل همین آداب و رسوم غلط از مهمانی دادن منصرف شده و پاداش عظیم آن را از دست می دهند؛ این در حالی است که در آیین اسلام، پذیرایی از مهمان نباید برای میزبان، تکلف آور و مشقّت بار باشد. در غیر این صورت، مهمان به جای رحمت، مایه زحمت خواهد بود. حدیثی از رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) است که می فرماید:
«لاتَکلَّفُوا الضَّیف»[17]؛
«برای مهمان تکلف مکنید».
همچنین در جای دیگر می فرماید:
«لایتکلّفنَّ أحَدٌ لِضیفهِ ما لایقدرُ»[18]؛
«هیچ کس نباید آنچه را قادر نیست، به زحمت، برای مهمان فراهم کند».
نقل است که «مردی حضرت علی (علیه السلام) را به مهمانی دعوت کرد، او دعوت را به این شرط پذیرفت که صاحب خانه چیزی از بیرون تهیه نکند و مهمانی، فشار و ستمی را بر خانواده اش وارد نسازد»[19].
ابووائل می گوید: به اتفاق دوستی به خانه سلمان رفتیم. هنگام غذا، مقداری نمک و نان معمولی جلو ما گذاشت و گفت: اگر حضرت رسول (صلی الله علیه و آله و سلم) از تکلف نهی نکرده بود، غذای بهتری فراهم می کردم. دوستم گفت: کاش همراه این نمک مقداری سَعْتَر (آویشن) هم بود. سلمان رفت و ظرف آب خویش گرو نهاد و آن را تهیه کرد. وقتی غذا تمام شد، دوستم گفت: خدا را شکر که به روزی خدا قانع هستیم. سلمان گفت: اگر قانع بودی، الان ظرف آب من در گرو نبود.[20]
سلمان اهل تکلّف نبود، ولی وقتی میهمان خواسته ای را بر زبان آورد، ناچار شد برای رضایت خاطر او آن را فراهم کند.
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
@tebbetabiee
قدر زندگی خودتون رو بدونید
زندگی شما ارزوی دیگران هست
اگر شکر عملی و لسانی نکنید
زندگیتون شیرینی و برکتش رو از دست میده
چون کفران نعمت ؛ نعمت رو میبره!
همین همسر و بچه و زندگی شما
همین سلامتی شما
همین ارامش وامنیت شما
همین زندگی ساده
هر چقدر به نعمت ها توجه کنید وشکر ( عملی و لسانی) داشته باشید زندگی شما شرینتر وبهتر خواهد شد
❤️قدر بدونید #قدر
شکر عملی 👈 در مورد وظیفه و مهارتهای خودتون تحقیق کنید دنبال اموزش باشید نگید میدونم همین بسه!
پدری ؟ ببین برا پدر بودن چه مهارتی لازمه
مادری ؟ ببین برای مادر شدن چی لازمه؟
همسری ؟ ببین برای یک همسر موفق و محبوب چه چیزایی چه سیاستها و رفتارهایی لازمه
التماس دعا یا علی 🌹
@tebbetabiee
🔺عبدالقادر عوده (فقیه و محقق معاصر اهل سنت و از سران اخوان المسلمین): امیرالمومنین [علیه السلام] بر خلاف خلفای قبل از خود هرگز از اموال عمومی برای رفع حاجات و نیازهایش استفاده نمی کرد!/توصیف زهد و ساده زیستی بی نظیر امیرالمومنین علیه السلام
📝 این علی بن ابی طالب است که از دنیا می رود در حالی که خلیفه ی مسلمانان است و هیچ چیز از خود باقی نمی گذارد همانطور که فرزندش حسن می گوید مگر هشتصد یا هفتصد درهم که آن را به خدمتکارش داد.علی بن ابی طالب در حالی که خلیفه ی مسلمانان بود، لباسی خشن می پوشید که آن را به قیمت پنج درهم خریده بود و جنس حمایل شمشیرش از شاخ و برگ درخت خرما بود و شمشیرش را برای فروش عرضه کرد تا با پول حاصل از فروش آن برای خودش لباسی بخرد و می گفت: «چه کسی این شمشیر را از من می خرد؟ قسم به آن که دانه را شکافت چه بسیار با این شمشیر غم و اندوه را از رسول الله (ص) دور ساختم و اگر پول خرید لباسی می داشتم آن را نمی فروختم.
اگر علی بن ابی طالب برای به دست آوردن پول و مال حرص داشت، دسترسی به آن برای او دور و ناممکن نبود.وی از شدت گرسنگی سنگ به شکمش می بست و شمشیرش را برای فروش عرضه می کرد تا با پول حاصل از فروش آن برای خودش لباس بخرد در حالی که پول و اموالی که در روز آن را صدقه می داد و وقف صدقه ی جاریه ی فقرا می کرد چهار هزار دینار بود.
این در حالیست که اگر علی بن ابی طالب اراده می کرد تا دستش را به سوی اموال عمومی دراز کند و نیاز خود را از آن برطرف کند - همانطور که خلفای پیش از او چنین کردند - پول و مال دور از دسترس او نبود اما او چنین کاری را در روزی که برای خلافت با وی بیعت کردند بر خود حرام کرد و گفت: «آگاه باشید و بدانید که مسولیت و کاری جز رفع و رجوع امور شما ندارم و بدانید که کلید مال شما در نزد من است و حق ندارم که درهمی از آن را به جای شما برای خودم بردارم.آیا راضی شدید؟» مردم گفتند: بله.علی بن ابی طالب گفت: «خداوندا تو شاهد باش».همچنین علی بن ابی طالب همانطور که بر خود حرام کرد که چیزی از اموال عمومی برای خودش بردارد، بر خودش حرام کرد که چیزی از اموال مختص به خودش را برای خودش نگه دارد و تمامی این اموال را در راه خدا و برای کمک به فقرا انفاق می کرد و برای خودش فقط به اندازه ی نیاز نگه می داشت.
📚 عودة، عبد القادر (المتوفى 1373 هـ)، الإسلام وأوضاعنا السیاسیة، ص261و262، الناشر: مؤسسة الرسالة، عام النشر: 1401 هـ - 1981 م.
#امير_المومنين #اهل_سنت
@tebbetabiee