پزشکیان:از اقتصاد سردر نمیارم😐
👈اینم سندش👉
پزشکیان:توانایی مدیریت نداریم🤨
👈اینم سندش👉
پزشکیان توهین به شهید رئیسی🤭
👈اینم سندش👉
پزشکیان و تعصب ترکی ضدفارسی
👈اینم سندش👉
پزشکیان بنزین باید۲۰هزار بشود🧐
👈اینم سندش👉
پزشکیان ادعای دروغ علیه نظام😳
👈اینم سندش👉
پزشکیان وضعیتش در مجلس😑
👈اینم سندش👉
پزشکیان و اشتباه در فتنه مهسا
👈اینم سندش👉
پزشکیان و تضعیف وحدت ملی
👈اینم سندش👉
پزشکیان بداخلاق و بی ادب 😳
👈اینم سندش👉
پزشکیان ظریف وزیر خارجه اش
👈اینم سندش👉
پزشکیان پر تناقض بی ثبات😵💫
👈اینم سندش👉
پزشکیان مخالف نهی از منکر🤨
👈اینم سندش👉
پزشکیان علیه پزشکیان (تناقض)
👈اینم سندش👉
#لطفا اونقدر نشر بدید تا بدست همه اونایی که میخوان بهش رای بدن برسه.یا علی
هدایت شده از خبر فوری سراسری
.
♨️اصلاح طلبها شروع کردند
اینم یه سند دیگه برای تحلیل بالا
#لطفا_در_انتشار_کمک_کنید
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از خبر فوری سراسری
.
♨️ سند دیگه از این تحلیل!
اصلاحات نیوز، کانال نزدیک به اصلاح طلبان هنوز صبح نشده اختلاف افکنی رو شروع کرد.
#هوشیار_باشیم
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴 #هفته_وحدت گرامی باد😍
حمایت قاطع و با تمام امکانات ستادی دکتر قالیباف، دکتر زاکانی و دکتر قاضیزاده از دکتر #جلیلی برای دور دوم انتخابات ریاست جمهوری
#باهم_برای_ایران_قوی
✅ کانال بدون سانسور | عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
هدایت شده از خبر فوری سراسری
فرمان ۱۴ ماده ای
ستاد مشترک ((جبهه متحد انقلاب))
[ اتحاد رمز پیروزی جبهه متحد انقلاب است ]
#قالیباف #جلیلی
بسم الله الرحمن الرحیم
این فرمان ۱۴ ماده ای مشترک ، مورد توافق قطعی و همراه با صورتجلسه اعضای دو ستاد آقایان عزیزان سردار اسلام حاج محمد باقر قالیباف و جناب دکتر سعید جلیلی است که در همان مراحل نخست توسط تیم مشاورین دو کاندیدا و نهایتاً با تایید خود آقایان قالیباف و جلیلی تنظیم و منتشر شده است.
موارد ذیل ، محور آگاهی بخشی به طرفداران دو کاندیدای انقلابی در برابر عملیات و جنگ شناختی_روانی دشمنان در حوزه رسانه است . انتظار و تصریح هر دو کاندیدای محبوب کشور جنابان آقایان قالیباف و جلیلی بر دقت طرفداران بر انجام مفاد آن می باشد و در یک هفته ی باقی مانده تا انتخاب دوم و نهایی کردن کار ، موارد ذیل را حتما دقت نموده و رصد نمایند :
۱_ علاوه بر رصد و پیگیری پیامرسان های داخل مانند ایتا و امثالهم در پیامرسان های دیگر مانند تلگرام گروه ها و کانال ها و پیج ها را رصد نموده و به هنگام عکس العمل جنگ شناختی ستاد جبهه مشترک اصلاح طلبان را درک نمایید و در جامعه مجازی پاسخ بدهید.
۲_ مراقب فیک نیوزها و زرد نیوزها و انتشار اخبار شبیه واقع باشید.
۳_پابایک و کانالهای منابع خبری موثق طرفین را بشناسید و هر خبر شایع شده را سریعا رد یا قبول نکنید و به طرف مقابل نسبت ندهید.
۴_ نسبت به عزیزان فعال در ستاد طرف مقابل درک محبتی و ایمانی داشته باشید و دلجویی کنید.
۵_ از جذب ۳۰٪ از قشر خاکستری شهرستان ها و روستاهای جا مانده از رای گیری دور دوم هرگز غافل نشوید.
۶_ بصورت فیزیکی یا مجازی و یا همزمان تبلیغات آرام چهره به چهره برای دور دوم نمایید.
۷_ توییت های مثبت و اصلاح آفرین و همدلی ها را بارها بازنشر نمایید و در تمام گروه ها و کانال ها مکرراً منتشر کنید (روزانه چند مرتبه در هر گروه و ادمین های هر کانال)
۸_ هرگز اخبار اختلاف آفرین را باور نکنید و در صورت صحت در پی ایجاد افزودن تنش و اختلاف نباشید و توسط روابطی که دارید از شخص معترض دلجویی نموده و مشکل را اصلاح نمایید
۹_ از محاسن و برتری های کاندیدای دیگر جبهه انقلاب که رای کمتری داشته در فضای مجازی مستمراً منتشر کنید (همراه با ذکر نام هر دوکاندید جبهه متحد در پایین متن ها)
۱۰_ از بازنشر دادن اخبار منفی که به وجهه ی هر یک از دو کاندیدای جبهه انقلاب آسیب میزند بشدت پرهیز کنید (حتا اگر یقین دارید که صحت دارد)
۱۱_ رصد و شناخت نقاط جغرافیایی کم رای در دور اول رأی گیری و اعزام تبلیغگران خودجوش و پر انگیزه از قشر طلبه و دانشجو به سوی آن مناطق برای دعوت اقشار مختلف به رای گیری در دور دوم انتخابات
۱۲_ شناسایی و معرفی اکانت های اختلاف افکن به مدیران گروه ها و کانالها و درخواست اخراج این افراد و افراد مشکوکی که به هر بهانه ای ایجاد تنش و اختلاف میکنند.
۱۳_ ثبت توییت ها و متن های تشکر آمیز و ترند کردن آن توسط طرفداران هر دو طرف با موضوع تشکر از باقی ماندن جناب سردار قالیباف و کنار نکشیدن ایشان در دور اول که منجر به موفقیت آراء بیشتر جناب دکتر جلیلی شد .
۱۴_ طرفداران کاندید حامی (جناب دکتر محمدباقر قالیباف) در دور دوم از شکستن آراء ، دادن برگه سفید ، قهر با صندوق ها ، بشدت اجتناب نمایند زیرا هر دو کاندید در یک جبهه و با استراتژی واحد مراحل را تا این مرحله و با هدف پیروزی یکی از دو نامزد جبهه متحد انقلاب پیش برده اند.
ما (قالیباف و جلیلی) از طرفداران ارجمند میخواهیم که این فرمان نامه ۱۴ ماده ای را در تمام گروه ها و کانال های تمامی سکوهای فضای مجازی منتشر نمایند.
والسلام علینا و علی عباده الرحمن
با احترام به ساحت طرفداران
قالیباف_ جلیلی ۱۴۰۳/۰۴/۰۹
برای ایران آباد و مقتدر اسلامی
ستاد مشترک ((جبهه متحد انقلاب))
#قالیباف #جلیلی
#لطفا_نشر_حداکثری
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
زمان مناظرهها و برنامههای تبلیغاتی دور دوم انتخابات
🔹دوشنبه و سهشنبه این هفته از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۳:۳۰ بین ۲ نامزد مناظره برگزار خواهد شد.
@TasnimNews
هدایت شده از آقای پرزیدنت
⭕️#بیانیه| هفته پیش رو هفتۀ گفتوگو و مناظره پیرامون تصمیم برای آیندۀ ایران
🔸بسم الله الرحمن الرحیم
مردم پرمهر ایران! انتخابات هشتم تیر یک جلوۀ دیگر از مردمسالاری دینی بود که نشان داد در جمهوری اسلامی اختیار با مردم ایران است. حضور معنادار شما در پای صندوقهای رأی را ارج مینهم و به همۀ هممیهنانی که با حضور خود جمهوریت نظام و مردمسالاری دینی را پاس داشتند، درود میفرستم. باید از همۀ مردم، از نامزدهای محترم و از هواداران آنها، با هر سلیقه و گرایشی، تشکر کرد که در فرایند انتخابات فعالانه حضور داشتند و بر شور و نشاط انتخابات افزودند. همۀ کسانی که مسئولانه در این ایام نقشی آفریدند، چه به اینجانب رأی داده باشند و چه به دیگران گرایش داشتند، نزد خدا مأجورند و بر هیچ کس سرزنشی روا نیست. در همین راستا، از آقایان پورمحمدی، پزشکیان، زاکانی، قاضیزاده و قالیباف قدردانی میکنم که با حضور خود این انتخابات را به صحنۀ انتخاب و اختیار مردم ایران بدل کردند. اکنون، مردم ایران هستند که باید انتخاب کنند. دور دوم انتخابات فرصت دوبارهای است تا مردم در فضایی پرنشاط ولی بهدور از هیاهو به گفتوگو پیرامون آیندۀ ایران بپردازند؛ بشنوند، بیندیشند، مقایسه کنند و انتخاب کنند. ازاینرو، هفتۀ پیش رو را یک فرصت بزرگ کمنظیر در تاریخ انقلاب اسلامی ایران میبینم: هفتۀ گفتوگو و مناظره پیرامون تصمیم برای آیندۀ ایران. من همه را، همۀ مردم ایران را به نقشآفرینی بیشتر فرامیخوانم تا فعالانه در این امر که به سرافرازی ایران میتواند بینجامد مشارکت کنند. زن و مرد، پیر و جوان، شهری و روستایی، رفیق یا رقیب، اهل این جبهه یا دلبسته به آن جناح، همه و همه، باید حتی رقابتمان هم به قویتر شدن ایران عزیز، به سرافرازی هر چه بیشتر پرچم بلند سهرنگ، به احیای شکوه تمدنی و فرهنگی ایران بزرگ اسلامی بینجامد. در همین راستا، وظیفۀ خود میدانم تا برای این مردم عزیز بیش از گذشته به تبیین نگاه و رویکردی بپردازم که باور دارم در این بزنگاه تاریخی برای جهش این میهن و سرافرازی مردم ایران ضروری است.
فاصلۀ هشتم تا پانزده تیرماه فاصلهای کوتاه برای برداشتن گامی بلند و تاریخی است. شما نشان دادید در هجوم تردیدافکنیها و یاسپراکنیها، در میان انبوه آسیبشناسیها و عیبجوییها، ایرانیها همچنان به افقهای بلند میاندیشند و در خاطرۀ ملیشان، «جهش» یک گزینۀ جذاب و برجسته است. خوشحالم که نمایندۀ شما بودم تا این تمنای تاریخی و این آرزوی ملی شما آشکار شود. هشت تیر نشان داد، شوق جهش و ذوق ساختن آینده، نیرویی قویتر از ترس و طمع است! نیرویی که میتواند نزدیک ده میلیون نفر را، تا رسیدن به قله، بر سر یک هدف بلند، به اتفاق برساند! باید تشکر کنم، از زنان و مردانی که با رأی معنادار خود نشان دادند به یک جهان فرصت برای جهش ایران باور دارند! شما در هشتم تیر نشان دادید جهش ایران با نقشآفرینی پرشکوه هر ایرانی دستیافتنی است! حالا وقت آن است تا همۀ مردم ایران را با این راه پرافتخار همراه کرد!
✅@Jalili_saeed
هدایت شده از آقای پرزیدنت
⭕️ پیام دکتر سعید جلیلی خطاب به مردم عزیز ایران | بخش دوم
من باور دارم، آن چه شما در هشت تیر بر سر آن به اتفاق رسیدید، حرف همۀ ایرانیهاست که میتوان یک ایران را حول آن متفق کرد! دیگران را قانع کنید، با این مسیر همراه کنید، همه را به این راه دعوت کنید، همه را از راه و رسم جهاد و جهش، آگاه کنید! هرچه این حضور گسترده تر باشد، دولت چهاردهم پشتوانۀ قویتر خواهد داشت تا نهتنها با مشکلات واقعی و روزمره مردم در داخل و خارج، روبهرو شود، بلکه به هدفهای بلندی که نشانه گرفته است، دست یابد. اکنون وقت درنگ نیست! به روستاها بروید و صدای ما را به آنها برسانید، به حاشیۀ شهرها بروید و حرف ما را به آنها بگویید! سراغ گروههایی بروید که سانسور میشوند، دیده نمیشوند، گویی کسی روی رأی و نظر و انتخاب آنها حساب باز نکرده است... بروید و آنان را از این انتخاب، از این چشمانداز، از این دوراهی که پیش رو ی ملت ایران قرار گرفته است، آگاه کنید. چون من روی آنها حساب باز کردهام؛ روی همۀ آنها، «همۀ» مردم ایران!
دولت نقشآفرین وقتی میتواند از یک جهان فرصت برای یک ایران جهش بهره ببرد که به هر ایرانی متناسب با استعداد و توانایی او، نقشی بسپارد و او را در این حرکت بزرگ سهیم کند. یک دولت عدالتمحور برای رفع فساد و تبعیض به پشتوانۀ محکم مردمی نیاز دارد تا بتواند راه دولت پرتلاش شهید رئیسی را با شتاب بیشتر بپیماید. باور دارم با همافزایی نیروی همۀ ایرانیانی که به شعارهای مشترکمان، یعنی عدالت، آزادی، استقلال، ایمان و جمهوریت باور دارند، ولو با اختلاف سلیقهها، میتوان یک دولت توانمند تشکیل داد که ورای لابیهای قدرت و ثروت، کشور را در این بزنگاه به سمت قلهها جهش دهد. دولتی که از پشتیبانی قوی مردمی برخوردار باشد، پناه و پشتیبان همۀ مردم خواهد بود و حقوق اقلیت و اکثریت، موافق و مخالف، همه را تضمین خواهد کرد.
آن چه مرا در این مسیر مصمم نگه میدارد، حضور و یاری پرشور شما مردم پرمهر است که برای من یادآور پیمانی است که خداوند از همۀ ما گرفته است تا در برابر گرسنگی ستمدیدگان و شکمبارگی ستمگران آرام نگیریم. این راه را بدون حضور و یاری مردم نمیتوان پیمود! من دست یکایک هممیهنان را در این مسیر میفشارم، حتی آنان که، به هر دلیلی، هنوز به شناخت دقیقی از دیدگاهها و برنامههای این فرزند کوچک ملت نرسیدهاند. ما در این مسیر، به همدلی و همبستگی و هماهنگی و همافزایی همه نیاز داریم. همۀ کسانی که ایران را دوست دارند نقشی در این نقشۀ سه رنگ پرشکوه خواهند داشت؛ جز با نقشآفرینی همۀ مردم، جهش به دست نمیآید! ما برای این هدف بزرگ، به اتفاق نیاز داریم! از برادران عزیزم، آقایان قالیباف، زاکانی و قاضیزاده که با ابراز محبت بر اهمیت این اتفاق تأکید نمودهاند، صمیمانه سپاسگزارم. پانزده تیرماه برای جهش ایران، #به_اتفاق، یک جهان فرصت میتوان گرفت!
«به پا خیزید برای خدا، دوتا دوتا و تنها!» آن گاه، اتفاق بزرگ، نزدیک است!
سعید جلیلی
۹ تیر ۱۴۰۳
✅@Jalili_saeed
هدایت شده از اطلاع رسانی حوزه کارگری
📸صحنه به دار کشیدن ۹ آزادیخواه تبریزی در شهر تبریز بدست لشگر قزاق روس به سال ۱۲۹۰ روز عاشورا
✍هنگامی که روس ها در حال بدار کشیدن آزادیخواهان و دلاوران تبریز در روز عاشورای سال ۱۲۹۰ بودند صدای طبل و سنج از کوچه پسکوچه های تبریز شنیده میشد و مردم تبریز در حال عزاداری بودند.
فرمانده روس اینگونه گفت:
میترسیدم که آن جمعیت عظیم عزادار حسینی
به آزادیخواهان مبارز تبریزی بپیوندند
و در آن صورت چه بر سر ما میآمد !!
اما جمعیت عظیم!
فقط عزاداری و گریه کردند
و علم بر دوش کشیدند !
و تعزیه راه انداختند و به اعدام ۹ دلاور آزادیخواه خود توجهی نکردند!!
و در حالی که ۹ دلاور تبریزی بر سر دار بودند
نذری خود را گرفتند و به خانه هایشان رفتند !!
پ ن: مسلمان باید هشیار باشد.تاریخ تکرار میشود
@jonbeshsaybery
هدایت شده از میثم تـمّار
💥استوری رئیس ستاد دانشجویی و دبیر ستاد جوانان دکتر قالیباف در مازندران
پ.ن :
💥آفرین جوان انقلابی ❤️✌️
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
✅کانال #میثم_تمار 👇
@meysame_tammarr
هدایت شده از میثم تـمّار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥این دو نفر ،ضربه های زیادی به این انقلاب و کشور زدن.
💥دم سازنده این کلیپ گرم..
بهتر از این نمیشد روشنگری کرد.👌
━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━
✅کانال #میثم_تمار 👇
@meysame_tammarr
هدایت شده از میثم تـمّار
💥امروز خاتمی مدعی تقلب، عفت مرعشی صاحب تئوری "تقلب شده بریزید تو خیابون"، شیخ سادهلوح وهمه آنها که نظام اسلامی را متهم به تقلب میکردند، رأی دادند.
💥آفرین بر هنرنمایی رهبرم سیدعلی خامنهای که با طراحی او بار دیگر همه اعتراف کردند: انتخابات در ج.ا سالم و صندوق رأی، تنها راه حل است.
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
✅کانال #میثم_تمار 👇
@meysame_tammarr
هدایت شده از میثم تـمّار
💥هم اینایی که الان از #سعيد_جلیلی لولو ساختن سه سال قبل میگفتن #رییسی بیاد بین خیابونها هم دیوار میکشه! :)
💥از اینکه دوباره احمق فرض بشید اذیت نیستید؟
✍لیلا فتاحی
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
✅کانال #میثم_تمار 👇
@meysame_tammarr
خلاصه رقابت دور دوم این است:
جریانی که چیزی برای ارائه ندارد؛ نه برنامه ای برای حل مشکلات مردم دارد و نه راه حلی، اما تا بخواهید پول و رسانه برای تخریب دارد. (پزشکیان)
و جریانی که برای حل مشکلات مردم هم برنامه دارد و هم راه حل؛ اما مافیای رسانه را ندارد. (جلیلی)
مگه ما مردیم آقا سعید بدون رسانه باشد همه ما با گوشیهایمان رسانه اش خواهیم شد
یک یا علی مانده
@teblove
هدایت شده از میثم تـمّار
💥زمان مناظره انتخاباتی مشخص شد
💥اولین مناظره انتخاباتی بین مسعود پزشکیان و سعید جلیلی دوشنبه ١١ تیرماه و دومین مناظره سه شنبه ١٢تیر ماه از ساعت ٢١:٣٠ تا ٢٣:٣٠، شبکه یک سیما
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
✅کانال #میثم_تمار 👇
@meysame_tammarr
هدایت شده از بصیرت سیاسی یک انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ فقط در یک حالت جبهه انقلاب در انتخابات شکست خواهد خورد!
#استوری | #استاد_شجاعی
هدایت شده از میثم تـمّار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥دکتر جون تا آغاز دور دوم #انتخابات [=یه هفته دیگه] وقت داری برا کشور یه نسخه بنویسی؛ ایشون ظاهرا تازه میخواد بشینه نسخه بنویسه❌
#انتخابات
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
✅کانال #میثم_تمار 👇
@meysame_tammarr
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
نتایج انتخابات۱۴۰۳؛ آفساید نظرسنجیها و مساله آرای نامزدها
▪️بخش اوّل
گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم - عبدالله عبداللهی:
🔹انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری تا اینجا با پیشتازی آقایان مسعود پزشکیان و سعید جلیلی در دور اوّل، ولی به دلیل عدم کسب ۵۰درصد بعلاوه یک از آرای ماخوذه به دور دوم رفته تا 15 تیرماه، روز تعیینتکلیف نهایی این ماراتن حدوداً ۵۰ روزه باشد.
🔹تحلیل جامعتر انتخابات قاعدتاً باید به پس از ۱۵ تیر موکول شود، امّا تا همینجا و برای یک تحلیل مختصر از آنچه رخ داده میتوان اینطور نوشت:
🔹۱- نظرسنجیها مهمترین بازنده انتخابات تا اینجا بودهاند؛ به نحوی که هم نامزدها و هم ناظران سیاسی و هم هواداران و هم شاید برخی سیاستگذاران کلان در کشور را به خطر انداختند.
🔹اینکه یک حزب یا گروه سیاسی در درون خودش به نحوی عمل کند که برخی به او انگ نظرسازی هم بزنند، اگرچه غیراخلاقی است، اما ضررش صرفاً به همان حزب یا گروه سیاسی میرسد، امّا اینکه موسسات معتبر نظرسنجی که سالهای سال در کشور محل رجوع و واجد اعتبار و یک معیار مهم در برخی تصمیمگیریها بودهاند، به این نحو بازنده شوند، خسارتش متعلق به کل کشور است.
🔹درباره دور اول انتخابات، تقریباً همهی موسسات سابقاً معتبر مانند ایسپا، صداوسیما، متا و ... درصد مشارکت را با فاصلهی غیرقابل قبول برای یک افکارسنجی معتبر پیشبینی کردند. صداوسیما که حداقل تا چند سال پیش، یعنی دستکم تا انتخابات قبلی ریاستجمهوری، واجد یک نظرسنجی بسیار معتبر بود و معمولاً به صورت بسیار نزدیک به واقعیت، روندها را پیشبینی میکرد، این بار درصد مشارکت را با خطای ۱۱-۱۲ درصد پیش بینی کرده است! این موسسه در آخرین نظرسنجی خود مدعی بود که مشارکت حدود ۵۱ خواهد بود! آنچه رخ داد، با این پیشبینی صداوسیما ۱۱ درصد اختلاف داشت. چنین اختلافی، کارکرد نظرسنجی را به طور کلی مختل میکند.
🔹برآورد ایسپا (متعلق به جهاد دانشگاهی) هم از مشارکت، همین میزان ۵۱ درصد بود و مستندات این مدعا هنوز در کانال تلگرامی ایسپا وجود دارد.
🔹مرکز افکارسنجی «متا»، وابسته به مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع) هم میگفت که پیشبینیاش از مشارکت ۵۲.۴ درصد است! یعنی فاصلهی بیش از ۱۲ درصدی با آنچه روی زمین اتفاق افتاد!
🔹افرادی مانند آقای عباس عبدی که سالهاست کار نظرسنجی و افکار سنجی میکند، به پیشبینیهای موسساتی مانند «پرسش» اعتنا و آن را منتشر میکردند که اینها مشارکت را ۵۸ درصد پیشبینی کردند! حاشیه خطایی که دیگر در واقع حاشیه خطا محسوب نمیشود؛ بلکه ورود به آفساید نظرسنجیهاست.
🔹اگرچه بسیاری از این نظرسنجیها ترتیب محبوبیت نامزدها، یعنی اول پزشکیان، بعد جلیلی و بعد قالیباف را درست مخابره میکردند، اما باز همگی در سنجش رای نامزدها واختلاف میان آنها غلط عمل کردند. مثلاً در نتایج نهایی، آقای پزشکیان بالای ۴۰ درصد رای آورد و آرای آقای جلیلی حدوداً سه برابر آقای قالیباف بود. اما هیچکدام از نظرسنجیها چنین تفاوتی را نشان نمیداد. مثلاً ایسپا آرای آقای پزشکیان را نهایتاً ۳۳ درصد، آقای جلیلی را ۲۸.۸ درصد پیش بینی کرده بود؛ یعنی هر دو با فاصلهی ۱۰ درصد از آنچه واقعاً اتفاق افتاد!
🔹در نظرسنجی متا هم رای نامزدها، با آنچه واقعاً رخ داد، همین اختلاف هشت تا ۱۲ درصد را برای نامزدهای مختلف دارا بود!
🔹موسسه موسوم به دانشگاه تهران هم اگرچه نظرسنجیهای خود را چندان عمومی نکرد، ولی وضعیت بهتری از بقیه نداشت.
۲- درباره عامل این شکست مهم نظرسنجیها چند فاکتور را میشود در نظر گرفت؛ یکی خطای روشی بویژه در نحوهی اخذ نمونههای آماری است که قاعدتاً متخصصان این رشته بهتر میتوانند آن را تجزیه و تحلیل کنند؛ امّا یک عامل مهمتر دیگر بازی با نظرسنجیها، آنهم نظرسنجیهای سابقاً معتبر به عنوان یکی از کارتهای بازی ستادها بود. اینکه چه وقت این نظرسنجیها منتشر شود، چه وقت نشود، روش نمونهگیری چطور باشد، چه ساعاتی و در اختیار چه کسانی قرار بگیرد، ظاهراً در برخی از آنها به عوامل سیاسی و نظر ستادها هم زیادی گره خورده بود!
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
نتایج انتخابات ۱۴۰۳؛ آفساید نظرسنجیها و مساله آرای نامزدها
▪️بخش دوّم
🔹۳- پیشبینی غلط از مشارکت، موجب شد که حتی بخشهایی از جامعه که بیش از رای نامزدها، مساله مشارکت برایشان موضوعیت تام و تمام دارد، چندان در این زمینه احساس نیاز نکنند؛ به همین دلیل تلاش خیلی زیادی، مثل انتخابات مجلس گذشته و حتی ریاستجمهوری ۱۴۰۰ برای جلب مشارکت بیشتر صورت نگرفت و شد آنچه شد.
🔹۴- تحلیل مشارکت ۴۰ درصدی مسئلهی مهمی است؛ این چهارمین انتخاباتی است که بعد از سال ۱۳۹۸، مشارکت در این حدود باقی مانده و زیر ۵۰ درصد است. عوامل مختلفی از وضعیت نامطلوب اقتصادی تا تشدید شکافهای سیاسی و بعضاً فرهنگی و مسائل اجتماعی را میشود در این زمینه فهرست و آنها را تجزیه و تحلیل و برای آن فکری کرد؛ امّا علیالحساب اینکه مثل بعضی دوستان در انتخابات ۱۳۹۴، از تغییرات تمدّنی! سخن بگوییم و یا آن را به حساب کمپین تحریم بنویسیم، هم به نظر میرسد که خطاست.
🔹اساساً کمپین سیاسی فعالی برای تحریم وجود نداشت؛ اصلاحطلبان به صورت سازمان یافته و کامل در انتخابات حضور یافتند، اصولگرایان هم که همیشه بودهاند؛ تحریمیها هم به اندازهای بیرون از بازی بودند که حتی بیبیسی فارسی هم تریبونی برای آنها نشد.
🔹بنابراین ظاهراً برههای شد که «هر ۳ اشتباه میکردیم!»؛ اصولگرایان تصور میکردند که مسئله مشارکت حل شده؛ اصلاحطلبان تصور میکردند که حضور یا عدم حضورشان سهم مهمی در بالا و پایین کردن مشارکت دارد؛ تحریمیها هم فکر میکردند که فعال یا فعال نشدنشان، جامعه را این سو و آن سو میبرد. جامعه نشان داد، هر سه فعلاً اشتباه میکنند!
🔹اعتقاد نگارنده بر این است که اگر «واقعیت»های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بخشی از عامل کاهش مشارکت بودند، اما این بار «سیاست» موثرتر بود؛ به چه معنا؟ به این معنا که نامزدهایی که در این انتخابات از شورای نگهبان عبور کردند، غالباً کاراکتر سیاسی نیرومندی برای حرکت دادن بدنه اجتماعی نداشتند. غیر از آقای قالیباف که در چند انتخابات گذشته هم از این ناحیه ضربه خورده و نتوانسته از مزیّت کارنامهای و مدیریتی خودش بهره ببرد، آقایان پزشکیان و جلیلی هم بیش از هرچیز به همان بدنه ایدئولوژیک و از ابتدا چسبندهی خود تکیه کردند و تقریباً توانستند همان بدنه را تاحدودی فعال کنند. امّا حرکت دادن به عموم جامعه که شرط تحرک آفرینی برای کل جامعه و فیصله دادن به انتخابات در همان دور اول است، در کار هیچکدام از این آقایان تا اینجا رخ نداد.
🔹اکتفا کردن به کاراکتر کارشناسی! و غفلت از اینکه انتخابات بیش از هرچیز محل ظهور و بروز کاراکتر و بازیگری سیاسی افراد است، موجب شد که کمپینهای رقابتی نسبتاً ملولکنندهای را شاهد باشیم.
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
نتایج انتخابات ۱۴۰۳؛ آفساید نظرسنجیها و مساله آرای نامزدها
▪️بخش سوّم و پایانی
🔹۵- صداوسیما در این دور زحمت بسیار کشید و حجم بالای برنامهها انصافاً توان بالا، انگیزه بالا و تلاش بالا میخواهد؛ امّا هم حجم و هم فرم و محتوای برنامهها و بخصوص مناظرهها را میتوان گفت که تاحدودی ضد تحریک مشارکت بود! البته این به کاراکتر نامزدها هم برمیگشت و شاید اگر نامزدهایی با کاراکترهای سیاسی قویتر هم در مناظرهها حضور داشتند، تا حدی اوضاع فرق میکرد؛ اما به هرحال صداوسیما باید متناسب با همین ها که در صحنه هستند برنامهریزی کند؛ نه اینکه کلیشهای از پیش وجود داشته باشد و هر انتخاباتی را به درون همان کلیشهها، با کمی جابجایی البته، بریزیم.
🔹۶- بلاتکلیفی عجیب و کمپین رسانهای غیرحرفهای برخی هواداران هر دو نامزد اصلی جبهه انقلاب یعنی آقایان جلیلی و قالیباف، هم به سود رشد آرای پزشکیان بود وهم علیه مشارکت!
🔹ضربات هولناکی که برخی هواداران دوطرف –که البته میتوان گفت در یک سمت بیشتر بود- علیه یکدیگر نثار میکردند، رمق اجتماعی را برای فعال شدن به نفع آنان میگرفت. بدتر اینکه در یک هفته نهایی، این دو کمپین، بیش از آنکه به فکر تاثیرگذاریهای حیاتی روزهای پایانی بر آرای کل جامعه باشد، اخبار نالازم از اجماع بر سر این یا آن کاندیدا را منتشر میکرد! اخبار جلسات برای اجماع، حتی اگر واقعی بود، نیاز نبود که به این نحو عمومی شود؛ این جلسات معمولاً در پشت صحنه ها برگزار میشود و قصدش پیروز کردن یکی از آنهاست، نه اینکه جامعه از اخبار درست وبسیاری از اخباری هم که البته فیک بود، این چنین نتیجهگیری کند که اینها تکلیفشان با خودشان هم معلوم نیست.
🔹اعتقاد نگارنده بر این است که این چند روز پایانی و عملکرد آماتور موجب شد برخی اساساً از خیر رای دادن بگذرند و بعضی هم حس کنند که بهتر است به نامزد دیگری متمایل شوند که حداقل میدانند تا پایان در صحنه حضور دارد!
@TasnimNews
هدایت شده از آقای پرزیدنت
فوری-۱۲ تفاوت جلیلی و پزشکیان.mp3
11.96M
۱۲ تفاوت مهم سعید جلیلی و مسعود پزشکیان از زبان امیرحسین ثابتی
با گوش کردن این فایل صوتی، تردید برای شرکت نکردن در انتخابات را کنار میگذارید!
#نشر_حداکثری
@Sabetitelegram ✅
هدایت شده از الهی به امید تو
سند استیضاح پزشکیان و رئیس ستادش عبدالعلیزاده به دلیل ناکارآمدی، توسط مجلس اصلاحات
دلایل استیضاح پزشکیان به عنوان وزیر بهداشت توسط مجلس اصلاح طلب:
ضعف در مدیریت کلان وزارتخانه و انتصاب افراد کم تجربه و غیرمتخصص!
دلایل استیضاح عبدالعلیزاده به عنوان وزیر مسکن و شهرسازی توسط مجلس اصلاح طلب ( او هم اکنون رئیس ستاد پزشکیان است): عملکرد ضعیف در تعداد و کیفیت ساخت مسکن در کشور
@zaghsiah
هدایت شده از شهدای ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اتمام حجت #ابراهیم با لشکریان سعید و باقر
📌✌️ اتحاد کنید تا حسن برنگردد!
📌⚠️ امروز، وقت اتحاد در جبهۀ انقلاب علیه کسانی است که در دهه ۹۰ خون به دل مردم و رهبری کردند. نگذاریم که با دودستگی و رأی اشتباه، عملاً دولت سوم روحانی شکل بگیرد.
#جلیلی #قالیباف
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅ @shohadayeiran57
هدایت شده از Afiat elahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر این سکانس سریال هفت سر اژدها با این روزهای کشور ما شباهت داره!!!
حتما ببینید
متین سلطان خواه که تقریبا شباهت با نقش مهدی هاشمی رفسنجانی داشت بعد از اینکه بخاطر مفاسد شدید اقتصادی به زندان افتاده میگه ما با قدرت رسانه کاری میکنبم که مردم با اینکه میدونن ما اینهمه دزدی کردیم (جبهه اصلاحات) و بهش ایمان دارن اما در نهایت پای صندوق های رای به ما رای میدن، واقعا چه اتفاقی افتاد؟ که قدرت رسانه ی اصلاحات تونست کاری کنه مردمی که با گوشت و پوست استخوان شون هشت سال نابودی کل کشور و اقتصاد و ارزش پول ملی و عزت شون رو در دوران روحانی دیدن که هردقت ایشون در صفحه تلوزیون ظاهر میشد با تمسخر با مردم صحبت میکرد و هرگز یکبار هم بین مردم نرفت یکبار دست یک نفر از مردم ایران رو در دست نگرفت اومد داخل تلوزیون با پررویی گفت اگه میخواید خوب زندگی کنید دوباره به ما رای بدین،مگه دوماه بیشتر از،شهادت کسی نگذشته که برای رسیدگی به محرومین در دورافتاده ترین جاهای کشور جون داد و یک شبانه روز کشید تا پیداش کنن، بعد مردم این سید مظلوم با این همه مردم داری رو فراموش کردن و رو آوردن به روحانی که هشت سال با مردم مثل ارباب رعیت برخورد کرد؟؟؟
چرا اینقدر باید فراموش کار و ساده لوح باشیم
برای روشنگری مردم این کلیپ رو تا حد وجود منتشر کنید