دکتر روازاده.mp3
32.69M
سخنرانی دکتر روازاده در همایش تمدن اسلامی قم پردیسان مسجد حضرت زینب سلام علیها
المراقبات رمضان.pdf
24.71M
#المراقبات رمضان
✅حضرت آیت الله شیخ جعفر شوشتری:
درک و فضائل سه ماه عظیم رجب، شعبان و رمضان برای آمادگی برای شهر اللّه اعظم و درک و مفاهیم کسب فیوضات و مصائب ماه محرمالاحرام است.
سالک در این سه ماه خودسازی می کند تا در ماه محرم برایش آنچه باید بشود رقم بخورد!
هر آنچه آداب واقامه مستحبات و ادعیه در این ماهها بیان شده است در برابر آن ماه شریف حسینی قطره ی آبی است.
✅حضرت امام صادق:
هرکه نزد داخل شدن ماه رمضان یعنی روز اول یا شب اول دو رکعت نماز بکند و در رکعت اول بعد از حمد سوره إنا فتحنا بخواند و در رکعت دوم هر سوره ای که خواهد، حق تعالی جمیع بدی ها را در آن سال از او دور گرداند و در حفظ خدا باشد تا سال آینده.
و در شب اول یا روز اول دعای صحیفه کامله را بخواند که بهترین دعاها است.
📌زاد المعاد علامه مجلسی، انتشارات سرور، ص 102.
✅حضرت امام صادق:
هر که در روز اول ماه رمضان، یک کف گلاب به صورت بزند، در آن روز از خواری و پریشانی ایمن گردد و هرکه یک کف گلاب به سرش بریزد، در آن سال از بیماری برسام ایمنی مییابد؛ پس هرگز این سفارش ما را ترک نکنید.
📌إقبال الأعمال ج ۱، ص ۸۶/وسائل الشیعة ج ۳، ص ۳۲۶/بحار الأنوار ج ۷۳، ص ۱۴۴
🔴 #تصحیح_برگه_خود
💠 یکی از اساتید دانشگاه میگفت: یک بار داشتم برگههای امتحان را تصحیح میکردم. به برگهای رسیدم که نام و نام خانوادگی نداشت. با خودم گفتم ایرادی ندارد. بعید است که بیش از یک برگه نام نداشته باشد. از تطابق برگهها با لیست دانشجویان صاحبش را پیدا میکنم. تصحیح کردم و ۱۷/۵ گرفت. احساس کردم زیاد است. کمتر پیش میآید کسی از من این نمره را بگیرد. دوباره تصحیح کردم ۱۵ گرفت.
💠 برگهها تمام شد. با لیست دانشجویان تطابق دادم اما هیچ دانشجویی نمانده بود. تازه فهمیدم کلید آزمون را که #خودم نوشته بودم تصحیح کردم. آری، گاهی ما نسبت به همسر و فرزندمان سختگیرتر هستیم تا نسبت به خودمان و بعضى وقتها اگر خودمان را تصحيح كنيم ميبينيم به آن خوبي كه فكر ميكنيم، نیستیم..
𒊹︎︎︎〰〰〰♥️♥️〰〰〰𒊹︎︎︎
سوال ١۶٠- با توجه به مشکلات اقتصادی و تربیتی در زمان ما، آیا طبق روایات طلب فرزند بهتر است یا اجتناب از طلب فرزند؟
✅پاسخ :به روایات زیر دقت کنید :
عَنْ بَکْرِ بْنِ صَالِحٍ قَالَ کَتَبْتُ إِلَی أَبِی الْحَسَنِ إِنِّی أَجتنبتُ طَلَبَ الْوَلَدِ مُنْذُ خَمْسِ سِنِینَ وَ ذَلِکَ أَنَّ أَهْلِی کَرِهَتْ ذَلِکَ وَ قَالَتْ إِنَّهُ یَشْتَدُّ عَلَیَّ تَرْبِیَتُهُمْ لِقِلَّةِ الشَّیْ ءِ فَمَا تَرَی فَکَتَبَ إِلَیَّ اطْلُبِ الْوَلَدَ فَإِنَّ اللَّهَ یَرْزُقُهُمْ
📚کافی ج ۶ص٣
ترجمه :بکر بن صالح گوید :به امام کاظم علیه السلام نامه نوشتم که من پنج سال است از طلب فرزند اجتناب کرده ام (جلوگیری می کنم) و علت آن هم این است که همسر من آن را خوش نمی دارد و می گوید :تربیت و بزرگ کردن آنها به خاطر تهیدستی بر من سخت است؛ شما چه صلاح می دانید؟ امام برای من نوشتند :طلب فرزند کن، همانا الله عزوجل آنها را روزی می دهد.
عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ مُسْلِمٍ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ أَکْثِرُوا الْوَلَدَ أُکَاثِرْ بِکُمُ الْأُمَمَ غَداً
📚کافی ج ۶ ص٢
ترجمه :امام صادق علیه السلام فرمود :رسول الله صلی الله علیه و آله فرمودند :زیاد و فراوان فرزند بیاورید که من فردای(قیامت) به زیادی شما بر سائر امت ها فخر و مباهات کنم (و بر سایرین از جهت زیادی امتم چیره و غالب باشم)
عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ قَالَ [قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ] تَزَوَّجُوا فَإِنِّی مُکَاثِرٌ بِکُمُ الْأُمَمَ غَداً فِی الْقِیَامَةِ حَتَّی إِنَّ السِّقْطَ (یَقِفُ مُحْبَنْطِئاً) عَلَی بَابِ الْجَنَّةِ فَیُقَالُ لَهُ ادْخُلْ فَیَقُولُ لَا حَتَّی یَدْخُلَ أَبَوَایَ قَبْلِی
📚من لا یحضره الفقيه ج٣ص٣٨٣
ترجمه :امام صادق علیه السلام فرمود :رسول الله صلی الله علیه و آله فرمودند :ازدواج کنید چرا که من فردای قیامت بر زیادی شما بر سائر امت ها افتخار و مباهات می کنم تا جائی که فرزند سقط شده با حال خشم بر در بهشت می ایستد، پس به او گفته می شود :برو داخل بهشت، او می گوید :خیر، (داخل نمی شوم) تا اینکه پدر و مادرم قبل از من وارد شوند.
✅روایات فراوانی در فضیلت فرزند، از طریق شیعه روایت شده است و این روایات منحصر در زمان خاصی نیست و در مقابل چند روایت غیر قابل استناد در کتب مخالفین دال بر فضیلت ترک ازدواج و عدم فرزند در آخرالزمان آمده است که به علل مختلف از جمله عدم نقل آنها از طریق اهل بیت علیهم السلام و مخالفت آن با روایات معتبر شیعه و.... به هیچ وجه قابل استناد و عمل نیست.
✅سزاوار است کلیه مؤمنین در راستای برآوردن حاجت رسول الله صلی الله علیه و آله و اهل بیت علیهم السلام تمامی عذر و بهانه ها و توجیهات و راحت طلبی ها را کنار بگذارند و در امر تسریع در ازدواج و کثرت فرزند شدیدا کوشش نمایند و تمام محبین اهل بیت علیهم السلام را در این راستا تشویق و کمک نمایند.
✅نکته ای که شدیدا بر آن تأکید و توصیه داریم این است که مؤمنین حتما آداب و ادعیه بسیار مهم وارده در روایات و اوقات منهی و امر شده برای این امر فرزند آوری را یاد بگیرند و عمل نمایند چرا که اهمیت برخی از آنها در حد دوست یا دشمن اهل بیت علیهم السلام بودن فرزند و دیوانه یا عاقل بودن فرزند و. ... است.
✅شاید اکثرا مستحضر هستید که پیروان فلان و فلان از پیشرفت روز افزون برتری جمعیتی خود بر محبین آل الله، در شادی و فرح و تلاش مضاعف هستند و سزاوار نیست که ما با بهانه جوئی و توجیهات بی جا و راحت طلبی از روا کردن حاجت اشرف مخلوقات صلی الله علیه و آله شانه خالی کنیم.
✅مجددا توصیه اکید دارم یادگیری آداب و زمان مقاربت و عمل دقیق به روایات آن، ضروری و بسیار بسیار بسیار مهم است.
✅نشر این پیام و مطالب در این راستا در بین محبین اهل بیت علیهم السلام، باعث تشویق و تذکر خواهد بود و إن شاءالله مؤثر واقع می شود. ضمن نشر این مطالب و تشویق دیگران بر این امر در راستای تعلیم آداب آن هم کوشا باشیم.
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یادم نمیرود در سینما سر این صحنهی پایانی فیلم سینمایی #روز_صفر بغضم ترکید و تحسین کردم سربازان گمنامی را که هستند ولی ما آنها را نمیبینیم و امنیت کشور نمود حضور آنان است‼️
به احترام تمام کسانی که از امنیت این مرز و بوم صیانت میکنند ، مخصوصا شما سربازان گمنامی که جلوی چشم نیستید اما در سایه مواظب اوضاع هستید ، باید ایستاد و کلاه از سربرداشت‼️
#امنیت_اتفاقی_نیست
#هفته_سربازان_گمنام_امام_زمان
✍میلاد خورسندی
.
#عظمت_دعاي_صحيفه یا دعای جبرئیل یا دعای ۱۰۷ تسبیح:❤️
1) پس به به بركت اين دعا فرشتگان حمل کننده عرش هستند
2) و حضرت جبرئیل به بركت اين دعا به زمين نازل مىشود و به آسمان بالا مىرود
3) و اين دعا بر درهاى بهشت و بر حجرهها و كنگرهها و بر منزل هاى آن نوشته شده است
4) و بهترين دعا بعد از قرآن كريم براي امت پيامبرصلی الله علیه و آله است
5) و داراي اسم اعظم خداى تعالى مي باشد
6) و اگر درختان دنيا قلم و درياها مركّب و همه خلايق نويسنده گردند، بر نوشتن ثواب قارى اين دعا قدرت ندارند.
7) محشور شدن خلايق در روز قيامت به بركت اين دعاست.
✅ثواب دعاي صحيفه اگر با نيت خالص و پاك و عمل نيكو خوانده شود:
1) چندين برابر شدن قوّت حافظه
2)تقويت شعور و علم
3)زياد شدن عمر
4)صحّت و سلامتي بدن
5)دفع 70 آفت از آفات دنيا و 700 آفت از آفت هاى آخرت
6)گشوده شدن درهاى بهشت
7)برطرف شدن عذاب قبر
8)نجات از عذاب آتش
9) آزاد شدن دربند
10) برطرف شدن غم و اندوه
11)برآورده شدن حاجات دنيا و آخرت
12) حفظ از مرگ ناگهانى
13) حفظ از هول و سختي قبر
14) حفظ از فقر در دنيا
15) اذن شفاعت در روز قيامت با روى خندان
16) داخل شدن در دارالسّلام و غرفهها و حلّههاى بهشتي
17) ثواب جبرئيل و ميكائيل و اسرافيل و عزرائيل و ابراهيم خليل و موسى كليم و عيسى و محمّد:، اگر در حال روزه اين دعا را بخواند.
18) محشور شدن در قيامت در كنار جبرئيل علیه السلام و درخشيدن او چون ماه شب بدر اگر در مدّت عمر خود پنج مرتبه بخواند.
19) همسايگی ابراهيم علیه السلام و محمّد در بهشت
20) توفيق پاك شدن از گناهان
21) ديدن پيامبر گرامي در خواب و بشارت بهشت، اگر در وقت خواب پنج مرتبه با وضو خوانده شود.
22) سير شدن گرسنه و سيراب شدن تشنه
23)شفاي بیمار اگر بر او خوانده شود.
24) پيدا شدن چيزي كه دزديده شده است، اگر بعد از دو ركعت يا چهار ركعت نماز خوانده شود و در هر ركعت سوره حمد يك بار و سوره اخلاص دو مرتبه.
25)حفظ از دشمن و قدرت نيافتن دشمن بر او و پيروزي در جنگ با دشمن
26)استجابت دعا
27) مشمول دعاي ملائكه و جنّ و انس شدن
28)دریافت نور اولياء
29)آسان شدن هر امر دشوار[2]
دعای جبرئیل یا دعای صحیفه همان الدعاء الثانی در کتاب مهج الدعوات همراه صوت عربی و ترجمه فارسی
دعای الصحیفه ( نسخه ی موجود در کتاب بلدالامین جایگزین شد )
متن عربی دعای جبرئیل
بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِیمِ
سُبْحَانَ اللَّهِ الْعَظِیمِ وَ بِحَمْدِهِ(تَقُولُ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ) مِنْ إِلَهٍ مَا أَقْدَرَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ قَدِیرٍ مَا أَعْظَمَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ عَظِیمٍ مَا أَجَلَّهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ جَلِیلٍ مَا أَمْجَدَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ مَاجِدٍ مَا أَرْأَفَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ رَءُوفٍ مَا أَعَزَّهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ عَزِیزٍ مَا أَکْبَرَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ کَبِیرٍ مَا أَقْدَمَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ قَدِیمٍ مَا أَعْلَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ عَلِیٍّ مَا أَسْنَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ سَنِیٍّ مَا أَبْهَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ بَهِیٍّ مَا أَنْوَرَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ مُنِیرٍ مَا أَظْهَرَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ ظَاهِرٍ مَا أَخْفَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ خَفِیٍّ مَا أَعْلَمَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ عَلِیمٍ مَا أَخْبَرَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ خَبِیرٍ مَا أَکْرَمَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ کَرِیمٍ مَا أَلْطَفَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ لَطِیفٍ مَا أَبْصَرَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ بَصِیرٍ مَا أَسْمَعَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ سَمِیعٍ مَا أَحْفَظَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ حَفِیظٍ مَا أَمْلَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ مَلِیٍّ مَا أَوْفَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ وَفِیٍّ مَا أَغْنَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ غَنِیٍّ مَا أَعْطَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ مُعْطٍ مَا أَوْسَعَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ وَاسِعٍ مَا أَجْوَدَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ جَوَادٍ مَا أَفْضَلَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ مُفْضِلٍ مَا أَنْعَمَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ مُنْعِمٍ مَا أَسْیَدَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ سَیِّدٍ مَا أَرْحَمَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ رَحِیمٍ مَا أَشَدَّهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ شَدِیدٍ مَا أَقْوَاه وَ سُبْحَانَهُ مِنْ قَوِیٍّ مَا أَحْمَدَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ حَمِیدٍ مَا أَحْکَمَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ حَکِیمٍ مَا أَبْطَشَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ بَاطِشٍ مَا أَقْوَمَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ قَیُّومٍ مَا أَدْوَمَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ دَائِمٍ مَا أَبْقَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ بَاقٍ مَا أَفْرَدَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ فَرْدٍ مَا أَوْحَدَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ وَاحِدٍ مَا أَصْمَدَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ صَمَدٍ مَا أَکْمَلَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ کَامِلٍ مَا أَتَمَّهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ تَامٍّ مَا أَعْجَبَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ عَجِیبٍ مَا أَفْخَرَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ فَاخِرٍ مَا أَبْعَدَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ قَرِیبٍ مَا أَمْنَعَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ مَانِعٍ مَا أَغْلَبَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ غَالِبٍ مَا أَعْفَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ عَفُوٍّ مَا أَحْسَنَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ مُحْسِنٍ مَا أَجْمَلَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ مُجْمِلٍ مَا أَقْبَلَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ قَابِلٍ مَا أَشْکَرَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ شَکُورٍ مَا أَغْفَرَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ غَفُورٍ مَا أَصْبَرَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ صَبُورٍ مَا أَجْبَرَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ جَبَّارٍ مَا أَدْیَنَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ دَیَّانٍ مَا أَقْضَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ قَاضٍ مَا أَمْضَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ مَاضٍ مَا أَنْفَذَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ نَافِذٍ مَا أَحْلَمَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ حَلِیمٍ مَا أَخْلَقَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ خَالِقٍ مَا أَرْزَقَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ رَازِقٍ مَا أَقْهَرَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ قَاهِرٍ مَا أَنْشَأَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ مُنْشِئٍ مَا أَمْلَکَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ مَلِکٍ مَا أَوْلَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ وَالٍ مَا أَرْفَعَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ رَفِیعٍ مَا أَشْرَفَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ شَرِیفٍ مَا أَبْسَطَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ بَاسِطٍ مَا أَقْبَضَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ قَابِضٍ مَا أَبْدَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ بَادٍ مَا أَقْدَسَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ قُدُّوسٍ مَا أَطْهَرَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ طَاهِرٍ مَا أَزْکَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ زَکِیٍّ مَا أَهْدَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ هَادٍ مَا أَصْدَقَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ صَادِقٍ مَا أَعْوَدَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ عَوَّادٍ مَا أَفْطَرَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ فَاطِرٍ مَا أَرْعَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ رَاعٍ مَا أَعْوَنَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ مُعِینٍ مَا أَوْهَبَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ وَهَّابٍ مَا أَتْوَبَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ تَوَّابٍ مَا أَسْخَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ سَخِیٍّ مَا أَنْصَرَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ نَصِیرٍ مَا أَسْلَمَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ سَلَامٍ مَا أَشْفَاهُ وَ
سُبْحَانَهُ مِنْ شَافٍ مَا أَنْجَاهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ مُنْجٍ مَا أَبَرَّهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ بَارٍّ مَا أَطْلَبَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ طَالِبٍ مَا أَدْرَکَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ مُدْرِکٍ مَا أَرْشَدَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ رَشِیدٍ مَا أَعْطَفَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ مُتَعَطِّفٍ مَا أَعْدَلَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ عَدْلٍ مَا أَتْقَنَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ مُتْقِنٍ مَا أَکْفَلَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ کَفِیلٍ مَا أَشْهَدَهُ وَ سُبْحَانَهُ مِنْ شَهِیدٍ مَا أَحْمَدَهُ وَ سُبْحَانَهُ هُوَ اللَّهُ الْعَظِیمُ وَ بِحَمْدِهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَکْبَرُ وَ لِلَّهِ الْحَمْدُ وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ دَافِعِ کُلِّ بَلِیَّةٍ وَ (حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکِیلُ)
#حدیث_روز
امام زمان (عج):
💠اگر شیعیان ما در راه پیمانی که بستهاند همدل میشدند، میمنت ملاقات ما برای آنان به تأخیر نمیافتاد.
الاحتجاح، ج۲، ص ۳۱۵