#کنگره_همدان_مرکز_جهانی_طب_سینایی
نایب رئیس شورای شهر همدان گفت: شورای شهر و شهرداری در تب و تاب تنظیم بودجه سال آینده است
#توجه به طب سینایی و ترویج فرهنگ طب ایرانی به عنوان مهمترین عرصه تولید سالم، شفابخش، دانش بنیان، اشتغال آفرین، بومی، هویت زا و گردشگر پسند...
#کاهش ترافیک
#تقویت نهادهای مردمی با رویکرد مسجدمحوری
#توجه به نخبگان و تشکلهای راهبردی
#احیای ورزش محلات
باید در اولویت باشد. 👌
۱۸ دی ۱۴۰۱
🔴 اینجا کسی لاف نمی زند؛
🔹 وقتی با لوفا لیف می سازند/تنها تولید کننده لیف از گیاه در جهان+تصاویر
🔹کارآفرین تویسرکانی از لوفا لیف می سازد و معتقد است تولید این گیاه با توجه به کم آب بر بودن و خواص درمانی بسیار، می تواند برای کشور ارزآور شود و اما تنها حمایت می خواهد، مسوولانی که وعده حمایت از تولید داده اید بسم الله این گوی و این میدان.
🔸🔹 در این خبر می خوانید:
🔹 لوفا خواص درمانی بسیار دارد
🔹تولید لوفا اشتغالزا است
🔹تولید لوفا به دلیل کم آب بری به داد کشاورز می رسد
🔹اعطای تسهیلات کم بهره درخواست کارآفرین برتر تویسرکانی
🔹لوفا محصولی مناسب برای صادرات و ارزآوری
🔹سود بسیار تولید لوفا
🔸🔹 ادامه در لینک:
http://www.roodavar.ir/node/40654
🔶دبیرخانه اجلاسیه همدان مرکز جهانی طب سینایی
#طب_سینایی
#آرامگاه_بوعلی_سینا
#همدان
#شورای_شهر_همدان
#صدا_و_سیما
از طریق لینک زیر به کانال ما در ایتا بپیوندید:
@tebsinaei
۲ بهمن ۱۴۰۱
۵ بهمن ۱۴۰۱
🟠کنسرسیوم عسل همدان تشکیل میشود
دبیر مرکز جهانی طب سینایی گفت: تشکیل کنسرسیوم عسل و فعالیت اعضای آن در زیر یک پرچم با یک برند واحد جهت هم افزایی بین تولیدکنندگان عسل از اهداف مرکز است.
به گزارش روابط عمومی مرکز جهانی طب سینایی شهرداری همدان،دبیر اجرایی اجلاسیه همدان مرکز جهانی طب سینایی، در نشست با تولید کنندگان عسل طبیعی در همدان اظهار کرد: تشکیل انجمن عسل و فعالیت اعضای آن در زیر یک پرچم و با یک نام بازرگانی واحد جهت هم افزایی بین تولید کنندگان عسل و همچنین باتوجه به ظرفیت های موجود در حوزه گیاهان داروئی پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم گیاهان داروئی، داروهای گیاهی و تولید کننده های مواد بهداشتی با پایه گیاهان داروئی از اهداف مرکز است.
وی گفت: تعامل همه جانبه و تلاش جهت ایجاد این ائتلاف باعث کیفیت عسل استان و به تبع همراهی مردم با این تولیدکنندگان می شود.
محمد صیفی کار افزود: یک صدایی تولید کنندگان عسل زیر پرچم کنسرسیوم باعث تسهیل در شنیده شدن مطالبات آنها توسط مسئولان می شود.
دبیر مرکز جهانی طب سینایی با حضور در بین تولیدکنندگان عسل و اشاره به مرغوبیت عسل همدان و وجود ظرفیت ها در تولید عسل و فرآورده های آن بیان کرد: هرساله در خرداد ماه تا پایان شهریور ماه ۵۰۰/۰۰۰ هزار کلنی از نقاط مختلف کشور به شهر فیروزان از شهرستان نهاوند جهت استفاده زنبورها از گل گیاه داروئی گشنیز برده می شود که این تعداد کلنی برابر با جمعیت شب شهر همدان می باشد.
وی گفت: اراده اجلاسیه برای ساخت مستندی از حضور این کلنی ها جدی می باشد که این اتفاق برای بار اول در استان رقم میخورد.
صیفی کار از برگزاری نمایشگاه عسل در اسفند ماه امسال خبر داد و تاکید کرد: این نمایشگاه بصورت تخصصی از عسل و فرآورده های آن دوبار در سال اجرایی می شود.
عبدالحمید قدرتی مدیرعامل اتحادیه زنبور داران از وجود ظرفیت های فراوان و مغفول در حوزه عسل طبیعی در همدان سخن گفت و ادامه داد: عسل مرغوب و کاملا طبیعی تولید شده در همدان از شهر خارج می شود و با برندهای دیگر به سفره مردم شهر باز میگردد.
🔶دبیرخانه اجلاسیه همدان مرکز جهانی طب سینایی
#طب_سینایی
#آرامگاه_بوعلی_سینا
#همدان
#شورای_شهر_همدان
#عسل_طبیعی
از طریق لینک زیر به کانال ما در ایتا بپیوندید:
@tebsinaei
۵ بهمن ۱۴۰۱
کنسرسیوم عسل همدان تشکیل میشود/ برگزاری نمایشگاه عسل اسفندماه
https://www.farsnews.ir/news/14011104000453/و...
۵ بهمن ۱۴۰۱
شیرینی عسل همدان به کام دیگران
https://hegmataneh-news.ir/Newspaper/Page/1235/1
۵ بهمن ۱۴۰۱
کنسرسیوم عسل همدان تشکیل می شود
https://www.isna.ir/news/1401110403067
۵ بهمن ۱۴۰۱
۴ اسفند ۱۴۰۱
نمایشگاه تخصصی عسل و فرآورده های آن برای اولین بار در همدان برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی شهرداری همدان، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی اعلام کرد این سازمان با همکاری دبیرخانه «کنگره همدان مرکز جهانی طب سینایی» و اتحادیه زنبورداران اقدام به برپایی نمایشگاه تخصصی عسل و فرآورده های جانبی می نماید. وی ضمن تشریح بخش های محتلف این نمایشگاه خاطرنشان کرد که این رویداد با این محتوا برای نخستین بار در همدان برگزار می شود.
هادی بلاغی گفت: این نمایشگاه با هدف آشنایی هرچه بیشتر شهروندان و علاقه مندان به این حوزه در راستای شناخت ظرفیت های بومی همدان در حوزه تولید عسل طبیعی، خواص درمانی و سلامت محور این فرآورده ارزشمند برپا می گردد.
وی افزود: این نمایشگاه هم راستا با جشنواره زمستانه در مرکز همایش های قرآنی و بین المللی از ۸ تا ۱۲ اسفندماه و در ساعات ۱۵ تا ۲۰ پذیرای شهروندان محترم می باشد.
وی در ادامه از تشکیل کنسرسیوم عسل در این نمایشگاه خبر داد و تأکید کرد: تشکیل این انجمن در جهت هم افزایی اعضای آن با یک نشان و نام بازرگانی یکسان امری ضروری می باشد.
بلاغی همچنین از تشکیل کارگاه های آموزشی و کاربردی برای زنبورداران و عموم در طول برپایی این نمایشگاه خبر داد و خاطرنشان کرد: این کارگاه های آموزشی با موضوعات مختلفی همچون: فرآیند پرورش زنبور، زنبورداری شهری و خانگی و تجهیزات مرتبط در راستای ایجاد اشتغال در مکان نمایشگاه برگزار می شود.
۴ اسفند ۱۴۰۱
🟠برگزاری جلسه نهم شورای فرهنگ عمومی استان با محوریت اجلاسیه همدان مرکز جهانی طب سینایی با حضور نماینده ولی فقیه استان ،استاندار و نماینده مردم شریف همدان در مجلس شورای اسلامی
🔶دبیرخانه اجلاسیه همدان مرکز جهانی طب سینایی
#طب_سینایی
#آرامگاه_بوعلی_سینا
#همدان
#شورای_شهر_همدان
#استانداری
از طریق لینک زیر به کانال ما در ایتا بپیوندید:
@tebsinaei
۲۶ اسفند ۱۴۰۱
اولین اجلاسیه همدان مرکز جهانی طب سینایی در سال ۱۴۰۲ در همدان برگزار می گردد
در نهمین نشست شورای فرهنگ عمومی استان همدان:
"برگزاری اولین اجلاسیه بین المللی طب سینایی به میزبانی همدان در سال آینده" و "ایجاد بخش طب سنتی در بیمارستان های استان" تصویب شد
به گزارش روابط عمومی دبیرخانهء همدان، مرکز جهانی طب سینایی؛ در این نشست که با حضور آیت الله شعبانی نماینده ولی فقیه در استان، دکتر قاسمی فرزاد مقام عالی استانداری، دکتر حاجی بابایی نماینده مردم شریف همدان در مجلس شورای اسلامی و مدیران فرهنگی استان برگزار شد، اتفاقات ارزنده و ماندگاری در حوزه فرهنگ همدان رقم خورد که مهمترین آنها. برگزاری اولین اجلاسیه سالیانه طب سینایی به میزبانی همدان در سال آینده و همچنین "پیشنهاد ایجاد بخش طب ایرانی در بیمارستان های همدان" بود
در شرح این نشست آیت الله حبیب الله شعبانی موثق؛ امام جمعه همدان، با تاکید بر اینکه فعالیت طب سنتی در بیمارستانها باید زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی و آغاز به کار دانشکده طب سنتی با شاخص های وزارت بهداشت باشد، گفت بخشی از بیمارستانهای همدان این ظرفیت را دارند که با محوریت طب سنتی پذیرای بیماران باشند و باید از این دریچه علم به درمان بیماران پرداخته شود.
وی افزود: استان همدان دارای ظرفیتهای خوبی در عرصه طب ایرانی ، گیاهان دارویی و داروهای گیاهی است و بزرگترین مزیت برای همدان "وجود ابوعلی سینا " و "برخورداری از پوششِ گیاهان دارویی برجسته کشور در کوهستان الوند" است و بایستی به نحو احسن از این ظرفیت ها استفاده کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان، با تاکید بر اینکه باید ثبت جهانی طب سنتی به نام ایران و همدان می تواند باعث بالندگی بیش از پیش همدان گردد، گفت ضمن اینکه شهروندان همدانی از بیمارستانها استفاده میکنند، این بیمارستانها از نظر گردشگری نیز ظرفیت جذب گردشگر و رونق گردشگری سلامت را خواهند داشت.
در ادامه دکتر قاسمی فرزاد؛ استاندار همدان نیز در این نسشت گفت: برای جانمایی و ساخت بیمارستان هزار تختخوابی همدان بر اساس برآورد اولیه رقمی حدود چهار هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز هست و باید از روشهای مختلف برای تامین منابع مالی اقدام کرد.
وی با اشاره به لزوم در نظر گرفتن همه جنبه های مختلف این موضوع - از جمله مسیرهای تردد منتهی به بیمارستان - افزود: ظرفیت های ویژه بهداشتی و درمانی استان همدان بالاست و قابلیت ارتقا نیز دارد.
دکتر حاج بابایی؛ نماینده مردم شریف همدان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اهمیت طب سنتی و اجلاسیه همدان مرکز جهانی طب سینایی گفت: اختصاص بخشی از بیمارستان های همدان به طب ایرانی امری بایسته و شایسته است که مستلزم همکاری دستگاه های اجرایی و تعامل و ورود دانشگاه علوم پزشکی به این مهم هست.
محمد مهدی مجذوبی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز تاکید کرد: در طب ایرانی قرائت های مشترک وجود ندارد و ضروری است که هر اقدامی در راستای راهبردهای ملی وزارت بهداشت تعریف و اجرا شود.
مجذوبی در ادامه گفت: در این زمینه ۴۰ پزشک طب سنتی و پنج متخصص داریم و هم اکنون در حال گفت وگو با سرمایه گذار برای راه اندازی طرح های مربوط به طب سنتی در استان همدان هستیم و مقرر هست که طرح احداث بیمارستان هزار تختخوابی شهر همدان با توجه به ظرفیت های بهداشتی و درمانی استان و در راستای تبدیل به قطب درمانی و پزشکی غرب کشور، اجرایی و عملیاتی شود.
حجتالاسلام ناصر صفری افلاک؛ نایب رئیس شورای اسلامی شهرهمدان، ضمن بیان تاکیدات دین اسلام بر پیشگیری و صحت، گفت: پیشگیری اولین اصل طب ایرانی است و توجه توامان به دو بعد تن و روان، ارزان بودن و در دسترس بودن داروها، حضور علم طب سنتی در متن زندگی مردم دنیا، بومی بودن و قابل گفتمان بودن این علم، از اموری هستند که ما را در اشاعه طب ایرانی موظف می کنند.
وی به تاکیدات مقام معظم رهبری اشاره کرد "که همانا آرزوی ایشان ایجاد بیمارستان طب سنتی در ایران بود" گفت: رهبر عظیم الشان کشور، در سال 59 طی بازدید از بیمارستان همدرد هندوستان این آرمان را بیان کردند که متاسفانه زمین مانده است.
وی افزود: وجود معاونت طب سنتی در ساختار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تبدیل آن معاونت به دفتر طب سنتی و همچنین احیای معاونت طب سنتی در این وزارتخانه، نویدبخش احیای این علم و بهره برداری از آن است.
صفری افلاک، "برگزاری فراخوان مقاله از دانشمندان طب سنتی، برپایی همایش بین المللی و ثبت علم طب سنتی به نام ایران و همدان" را از برنامه های در دست پیگیری دانست و گفت: طب سنتی یک علم جهانی است و دنیا ابوعلی سینا را به عنوان پدر این علم می شناسد. ایران و همدان پرچم دار این علم است. حضور برترینهای این علم از سراسر دنیا در این همایش، رخدادی قابل توجه و یک دستاورد مکفی برای ایران، همدان و عرصه طب سنتی خواهد بود.
۲۶ اسفند ۱۴۰۱
هدایت شده از خوشههای الوند
#خبرگزاری_ایسنا
۱۰ هزار کندوی زنبورعسل همدان دچار تلفات شد
ایسنا/همدان مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به تلف شدن ۱۰ هزار کندوی زنبورعسل این استان در سالجاری گفت: بیشترین میزان تلفات زنبورستانها در شهرستان اسدآباد گزارش شده است.
مشروح خبر ⬇️ ⬇️
https://www.isna.ir/news/1402021307751/%DB%B1%DB%B0-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%86%D8%AF%D9%88%DB%8C-%D8%B2%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B9%D8%B3%D9%84-%D9%87%D9%85%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%DA%86%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%84%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D8%AF
#روابطعمومیسازمانجهادکشاورزیهمدان
🆔 @khoshehayealvand
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲