🍀 #برگ_سبز
🔹آیت الله حق شناس (ره):
🌺 تمام جهات فقر تو را ما جبران می کنیم
🍃 در همان ایام جوانی، روزی مقابل مزار میرزای قمی در مسجد حاج شیخ علی به خدا گفتم: "ای پروردگار عزیز! من از تو پول و نان نمی خواهم، من فقر علمی دارم! آیا می شود حاجت من برآورده شود؟"
🍃بعد به منزل رفتم. وضو گرفتم، دعا کردم و با همین فکر و نیت خوابیدم که ناگهان دیدم در باز شد و آقا (امام زمان) تشریف آوردند و گفتند: "یا ابن آدم تفرغ لعبادتی املا صدرک غنی و اسد فقرک"؛ ای پسر آدم! اگر در مقام عبودیت و بندگی کوشا باشی، تمام جهات فقر تو را ما جبران می کنیم؛ فقر علمی، مادی، مالی، بدنی، همه چیز!
🍃بعد به من فرمود: "فهمیدی؟" گفتم: "بله" ایشان فرمود: "دیگر انتظار چیز دیگری را نداشته باش!" پس اگر دیدی اینجا معطل مانده ای، بدان برای آن است که آنجا را کم گذاشته ای.
📚کتاب مواعظ جلد 2
👇👇👇
🆔 @TebyanOnline
🔹چرا فلسفه اسلامی حضور ملموسی در حیات اجتماعی ما ندارد؟
🔺اگر از توده مردم یا از دانشجویان درباره فلسفه اسلامی سؤال کنید، احتمالاً میگویند، فلسفه عباراتی پیچیده و الفاظی پرطمطراق است که فقط بهکار سمینارها میآید.
فلسفه اسلامی نسبت به فلسفه غرب شاید بیشتر با این چالش روبرو باشد؛ چراکه ورود موفقی به حیات اجتماعی انسان نداشته و دانشی برای افراد خاص بوده است. اما این انزوای فلسفه اسلامی از مباحث اجتماعی-سیاسی از کجا نشأت میگیرد؟
بیشتر بخوانید:
👇👇👇
yon.ir/FptgC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید / زنان در ویترین!
🔹عاقبت استفاده از ایده های منسوخ غربی
🔺آزادی زن بهانه است هدف لذت جویی مردان است
👇👇👇
🆔 @TebyanOnline
4_466317273775211894.mp3
1.04M
تلاوت صفحه صد و پنجاه و هفتم، سوره مبارکه اعراف
👇👇👇
🆔 @TebyanOnline
🗓 تقویم روز 👇👇👇
🔸 چهارشنبه
🔸 ۲۳ آبان سال ۱۳۹۷ هجری خورشیدی
🔸 ۶ ربیع الاول سال ۱۴۴۰ هجری قمری
🔸 ۱۴ نوامبر سال ۲۰۱۸ میلادی
📿 ذکر روز: ۱۰۰ مرتبه «یا حی یا قیوم»
🗒 مناسبت ها:
🔻انحلال مجلس شورای ملی در جريان جنگ جهانی اول (1294 ش)
🔻رحلت حكيم و دانشمند مسلمان "ميرزا مهدی غروی اصفهانی" صاحب مكتب تفكيک (1325 ش)
🔻برگزاری نخستين جشنواره سيما (1374ش)
🔻برگزاری نخستين جشنواره تئاتر بانوان (1374 ش)
🔻وزیران مختار روس و انگلیس احمدشاه را ملاقات و او را از انتقال پایتخت به اصفهان منصرف ساختند. (1294ش)
🔻دكتر مصدق به دربار احضار گرديد و تشكيل كابينه از طرف شاه به وی تكليف شد. مصدق از قبول زمامداری بدون شرط معذرت خواست. (1323 ش)
🔻در تهران و بعضی از شهرستان ها برف سنگينی نازل شد و عبور و مرور را قطع نمود. (1331 ش)
🔻سعید نفیسی، استاد و محقق پرکار ایران در سن 73 سالگی در تهران درگذشت. (1345 ش)
🔻تولد مولانا جلال الدين محمد معروف به مولوی (604 ق)
🔻مرگ "ارغون خان" ايلخان مغول پس از هفت سال حكومت در آذربايجان (690 ق)
🔻ورود امين السلطان صدراعظم محمدعلی شاه قاجار به ايران (1325 ق)
🔻كشف سرزمين اكوادور در آمريكای جنوبی (1515 م)
🔻تولد "جواهر لعل نهرو" نخست وزير مصلح هند و روز كودک در هندوستان (1889م)
🔻روز جهانی ديابت
👇👇👇
🆔 @TebyanOnline