1_1106242075.mp3
4.62M
الان زیر قبه ات چه حالیه
جای ما تو صحن تو خالیه
🎤 محمدحسین حدادیان
⏯ #جاماندگان_اربعین
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
◾️ @telaavat
#درمحضرعلما
✍استاد فاطمینیا
خداوند اصلا نمیخواهد بنده اش گناهی راکه مرتکب شده است به کسی بگوید، بعضی ها می آیند به مردم میگویند که من یک وقتی فلان گناه را مرتکب شده ام!
چرا می آيي گناهت رامیگویی!؟ اگرگناهی کردی وپشیمانی، توبه کن! خداوند می بخشد.
اصلا خدا دوست ندارد مومنین لکه دار شوند! شیوه ی خدا این است که همیشه زیبایی ها را ظاهر میکند؛ ازدعاهای خیلی عظیم القدر است که میفرماید : "یامن اظهرالجمیل و ستر القبیح" ای خدایی که زیبا راظاهر میکنی و قبیح را میپوشانی الان اگر ما در اجتماع آبرویی هم داریم ، برای این است که خداوند زیبایی های ما را ظاهر کرده است! اگر خداوند بدی های ما را ظاهر میکرد، آیا دیگر آبرویی داشتیم!؟
┄┅┅┅┅❁❁┅┅┅┅┄
@telaavat
هدایت شده از کانال رسمی سازمان دارالقرآن الکریم
4_5989817113907301751.mp3
10.86M
🎙زیارت عاشورا با نوای علی فانی
#التماس_دعا
◾️ @telaavat
🔹اوقات شرعی
🔹امروز دوشنبه
۲۱ شهریور ۱۴۰۱
۱۵ صفر ۱۴۴۴
◾️ @telaavat
#تلاوت_صبحگاهی_قرآن_کریم
📖 صفحه ۳۱۴ قرآن کریم
🔸 سوره مبارکه طه
◾️ @telaavat
4_5834581546832499042.mp3
492.8K
#تلاوت_صبحگاهی_قرآن_کریم
🔸ترتیل صفحه ۳۱۴ قرآن کریم
🔸 سوره مبارکه طه
🎙استادپرهیزگار
◾️ @telaavat
💢عالم ذرّ (الست)
#یک_آیه_یک_تدبر
🔹بخش اول🔹
زکجا آمدهام آمدنم بهر چه بود
به کجا میروم آخر ننمایی وطنم
✍"زکجا آمدهام" اشاره به عالم ذرّ یا همان عالم الست دارد، که اگر درک آن برای هر انسان مسلمانی ممکن نشود، درک مفهوم "آمدنم بهر چه بود" و "به کجا میروم" قطعاً مشکلتر خواهد شد.
🌾از طرفی چون پذیرش عالم الست به دلیل وجود مسائل جبر و اختیار برای همگان میسر نیست و همچنین کسانی که نور کافی ندارند، دچار تشابه و گمراهی میشوند، به همین دلیل به صراحت به آن پرداخته نشده است و بسیاری، از اسرار آن رمزگشایی نکردهاند.
🌟درک مفهوم ذکر و علم:
ذکر، به معنای یادآوری چیزی است ولی علم، حقیقت چیزی را گویند.
📌مثال: این که «انسان برای چه به دنیا آمده است؟ و باید چه کارهایی انجام دهد تا هم در دنیا مشمول رحمت خداوند شود و هم در آخرت؟ و بعد از مرگ به کجا خواهد رفت؟» یک سؤال است، و یافتن حقیقت این سؤالات یک علم است. پس علم با علامت سؤال ایجاد میشود و تمام علوم پاسخ سؤالاتی است که ایجاد شدهاند. هزاران سیب از درخت افتاد ولی برای کسی به جز نیوتن هرگز سؤالی نشد.
👈به همین دلیل از رسول اکرم (ص) در تحف العقول آمده است: تمام علوم در گنجینهای است که کلید آن سؤال و پرسش است.
🔹عرض کردیم که «ذکر» به معنای یادآوری چیزی است، پس ذکر بر مبنای علم است. اگر علمی نباشد، یادآوری و ذکر هم سودی نمیبخشد.
📌مثال: شما در هنگام ورود به منزل وقتی دست در جیب خود میبرید و میبینید کلید نیست، از آنجا که علم دارید کلید منزل را هنگام خروج از منزل همراه خود داشتهاید، در مرتبه ذکر قرار میگیرید و اندکی میایستید و فکر میکنید تا به یاد آورید که در طول روز کجا رفتهاید و کلید را کجا گذاشتهاید، و هرگز زمان گم کردن کلید از رهگذر نمیخواهید به یاد بیاورد که کلید شما کجاست! همچنین تا قبل از آن که داخل خانه شوید نمیتوانید یادآوری کنید که همسرتان شام چه غذایی درست کرده است.
⚜پس ذکر مبتنی بر یک علم قبلی است. چون هرگز انسان نمیتواند چیزی را که به آن علم ندارد و مسبوق به سابقه ذهنی نیست یادآوری کند. برای همین است که هر جا انسان امر به ذکر شده است مراد یادآوری چیزی است که از قبل آموخته و میدانسته؛ و هرگز منظور یاد گرفتن چیز جدیدی نیست که از قبل نمیدانسته است.
🔍یک مأمور پلیس برای این که بتواند مواد مخدر را کشف کند باید قبل از اعزام به مأموریت، در آموزشگاه مواد مخدر را ببیند و بشناسد تا در محل مأموریت زمانی که مواد مخدر را دید بتواند براساس آموختههای آموزشگاهی خود آن را تطبیق و مقایسه کند تا مأموریت خود را به درستی انجام دهد و مورد اغفال قرار نگیرد.
🔖آیات قرآن نیز این یادآوری علم الست بر انسان را مکرراً مورد تصریح قرار داده است که به برخی از این آیات اشاره میکنیم:
✨📖✨ عَلَّمَ الْقُرْآنَ (2 - الرحمن)
⚡️قرآن را یاد داد.
✨📖✨ خَلَقَ الْإِنْسَانَ (3 - الرحمن)
⚡️انسان را آفرید.
🪐عنایت داشته باشیم در آیات فوق در سوره مبارکه الرحمن حق تعالی ابتدا تعلیم قرآن را ذکر نموده و سپس خلقت انسان را مطرح میکند.
✨📖✨ قُلْ آمِنُوا بِهِ أَوْ لَا تُؤْمِنُوا ۚ إِنَّ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ مِنْ قَبْلِهِ إِذَا يُتْلَىٰ عَلَيْهِمْ يَخِرُّونَ لِلْأَذْقَانِ سُجَّدًا (107 - اسراء)
⚡️بگو که شما به این کتاب ایمان بیاورید یا نیاورید (مرا یکسان است که) البته آنها که پیش از این به مقام علم و دانش رسیدند (عالم الست) هرگاه این آیات بر ایشان تلاوت شود همه با کمال خضوع و فروتنی سر طاعت بر حکم آن فرود آورند.
✨📖✨ بَلْ هُوَ آيَاتٌ بَيِّنَاتٌ فِي صُدُورِ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ (49 - عنکبوت)
⚡️بلکه این قرآن آیات روشن الهی است در لوح سینه آنان که (از خدا نور در عالم الست) علم و دانش یافتند.
✨📖✨ وَيَرَى الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ الَّذِي أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ هُوَ الْحَقَّ وَيَهْدِي إِلَىٰ صِرَاطِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ (6 - سباء)
⚡️و آنان که اهل دانش و معرفت گردیدند یقین دارند که قرآنی که بر تو نازل شده است از جانب پروردگار تو به حق نازل گردیده است و رهنمای خلق به راه خدای بی همتای ستوده صفات است.
◾️ @telaavat
💠 اگر زائر حسین(ع) بداند، چقدر باعث خوشحالی پیامبر(ص)، علی(ع) و فاطمه(س) میشود...
#حدیث_اربعین
✔️ @telaavat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ زیبای "مهیای سفر" به مناسبت اربعین حسینی
◾️ @telaavat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ امیرالمومنین (علیه السلام) فرمودند :
👌 هر مسلمان سه دوست دارد ؛
1️⃣ یکی از این دوست ها می گوید من در زندگی و پس از مرگ با تو هستم و آن ، عمل او است.
2️⃣ یک دوست می گوید من تا کنار قبرت با تو هستم و سپس تو را تنها می گذارم و آن فرزند او است.
3️⃣ دوست دیگر می گوید من تا زمان مرگ با تو هستم و آن ، ثروت او است که هرگاه بمیرد ثروتش به وارثان می رسد.
📚 خصال شیخ صدوق ، ج1 ، ص114
┄┅┅┅┅❁❁┅┅┅┅┄
@telaavat
✨به رسم عاشقی میخوانیم:
دعای فرج حضرت حجة ابن الحسن( عج )
بسم الله الرّحمن الرّحیم
إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکَى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ اکْفِیَانِی فَإِنَّکُمَا کَافِیَانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکُمَا نَاصِرَانِ یَا مَوْلانَا یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی السَّاعَهَ السَّاعَهَ السَّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِین
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
@telaavat
1_1682699165.mp3
4.16M
⏯ مناجات با امام زمان(عج)
آقا بیاهایم چه بی تاثیر گشته
پای دعایم با گناه زنجیر گشته
🎤حاج منصور ارضی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
✔️ @telaavat
✍داود رقی نقل میکند : من در حضور امام جعفر صادق علیه السّلام بودم که امام آب خواست. هنگامی که آب را آشامید، حالت گریه به آن حضرت دست داد و چشمانش پر از اشک شد. سپس به من فرمود:
خدا قاتل امام حسین علیه السّلام را لعنت کرده است، هیچ بنده ای نیست که آب بیاشامد و قاتل امام حسین را لعنت کند، مگر اینکه خدا صد هزار حسنه در نامه عملش مینویسد و صد هزار گناه او را محو کرده و صد هزار درجه برایش بالا میبرد و گویا چنین شخصی صد هزار غلام آزاد کرده است و خداوند فردای قیامت او را در حالی محشور میکند که قلبش مطمئن و آسوده است
📚کامل الزیارات،ص ۱۰۶
📚بحارالانوار،ج۴۴،ص۳۶۸،ح۱۶
🕌 @telaavat
هدایت شده از کانال رسمی سازمان دارالقرآن الکریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 آیا امام حسین(ع) به منِ نالایق نگاه میکند؟!
🌱 احساس خوب معنوی، یک مختصاتی دارد، هر احساسِ توهمیِ معنوی، احساس خوبی نیست؛ مثل اینکه زائر امام حسین(ع) یک احساس تواضعِ متوهمانه داشته باشد و با تردید بگوید: «آیا امام حسین(ع) به منِ نالایق نگاه میکند؟»
اگر کسی در مسیر پیادهروی اربعین بگوید «یعنی واقعاً خدا مرا میبخشد؟» باید گفت: این معنویت را از کجا آوردهای؟! در حالیکه در روایات فرمودهاند: زائر امام حسین(ع) در همان قدم اول، تمام گناهانش بخشیده میشود! (کامل الزیارات/۱۳۲)
الان که زائر کربلا هستم و میدانم خدا مرا بخشیده است، دیگر استغفار نکنم؟ چرا؛ استغفارِ بعد از بخشش هم داریم که احساس معنوی بسیار زیبایی است؛ خودت را در آغوش خدا میبینی و مدام میگویی «خدایا، ببخش که آنهمه گناه کردم، دوست نداشتم اینطوری بشود، من خیلی شرمندهٔ تو هستم...» استغفار تا آخر هست، ولی استغفارِ باامید با استغفار ناامید خیلی فرق میکند!
👤 علیرضا پناهیان، مسیر پیادهروی، ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
#اربعین
◾️ @telaavat