4_6010444544749864692.mp3
5.1M
🏴زینب زینب ای کنز وفا...
#سید_مجید_بنی_فاطمه
#سلیم_موذن_زاده
🏴شب دوم محرم الحرام ۱۴۴۱
💠سیدمجید بنی فاطمه
🏴 @telaavat
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇
🌸کلام امیر
💠 (شخصي از امام خواست تا ايمان را توصيف كند)و درود خدا بر او فرمود: فردا نزد من بيا تا در جمع پاسخ گويم، كه اگر تو گفتارم را فراموش كنی ديگری آن را در خاطرش سپارد، زيرا گفتار چونان شكار رمنده است، يكی آن را به دست آورد، و ديگری آن را از دست می دهد
(پاسخ امام در حكمت ۳۱ آمد كه ايمان را بر چهار شعبه تقسيم كرد.)
📒نهج البلاغه.حکمت266
🎇
🎇
🎇🎇🎇🎇
🏴 @telaavat
💠 شب چهارم محرم به نام حضرت حرّ علیه السلام
🔹 حرّ بن يزيد در روز عاشورا به حسين عليه السلام عرض كرد: خداوند مرا فداى تو كند، اى فرزند رسول خدا، منم آن همراه تو كه از بازگشت، جلو گرفتمت و در راه، گام به گام تو آمدم و در اين مكان تو را بازداشتم. به خدايى كه جز او خدايى نيست سوگند، هرگز گمان نمى كردم پيشنهاد تو را اين جماعت رد كنند... من در حالى به سوى تو آمدم كه از آن چه از من سر زد به خدايم توبه كنم و با جانم به تو يارى مى رسانم تا آن كه در برابر تو جان دهم، آيا اين عمل مرا، توبه مى بينى؟
🔸 حضرت عليه السلام فرمود: آرى، خداوند بر تو مى بخشد و مى آمرزدت، نامت چيست؟
🔹 گفت: حرّ بن يزيد.
🔸 فرمود تو حرّ و آزاده هستى، همان گونه كه مادرت ناميدت، تو به خواست خدا در اين سرا و آن سرا، آزادى؛ فرود آى.
🔹 او گفت: اى امام! اگر سواره باشم، براى تو بهتر از آنم كه پياده باشم. ساعتى با اسبم با آنها پيكار خواهم كرد و فرود آمدن من، پايان كار من خواهد بود.
🔸 امام حسين عليه السلام فرمود: رحمت خدا بر تو باد هرچه خواهى بكن.
📚 إعلام الورى، صفحه 239
🏴 @telaavat
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📙 نام کتاب: نورالدین پسر ایران
📖 شماره صفحه: 415
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اگر هم حاجتی برای رفع مشکلات زندگی خودمان داشتیم در درجه بعدی بود. ما در مقابل شهادت یا جانبازی عزیزانمان هیچوقت نمیتوانستیم سلامتی خودمان یا دنیا و مادیاتش را از خدا بخواهیم. برعکس همیشه عاجزانه دعا میکردیم خدایا ما را پیش دوستان شهیدمان شرمنده نکن.
در مشهد نتوانستم بیشتر از چهار پنج روز بمانم. حالم کمی بهتر شده بود. تصمیم گرفتم به تبریز برگردم. چون در آن ساعت اتوبوس مستقیم به تبریز نمیرفت به مقصد ترمینال خزانه تهران بلیت گرفتم. در ترمینال تهران به دستشویی رفتم و ساک را به جارختی زدم اما ساکم را دزدیدند! با خودم فکر میکردم اگر می فهمیدند لباسهایی که داخل ساک است مال کیست، ساک را نمی دزدیدند. آنجا بعضی از لباسهای امیر را، که همراه خودم به مشهد برده بودم، برای همیشه از دست دادم. هفت هزار تومان پول هم داشتم که رفت. دمغ شدم اما چاره ای نبود. جیب هایم را گشتم و حدود سی تومان پول پیدا کردم که با همان خودم را به منزل برادرم که آن روزها ساکن تهران بود، رساندم. جریان را که فهمیدند گفتند: «آنطرفها دزد زیاد است باید چارچشمی مواظب وسایلت باشی!» چقدر این پشت و آن جلو با هم فرق داشتند! ما سالها بود در منطقه جنگی زندگی میکردیم و در زندگی شهری چنان ناشی بودیم که زود سرمان کلاه میرفت.
آن شب خانواده برادرم تازه فهمیدند امیر شهید شده و باز ختم دیگری برای امیر عزیزمان برگزار شد.
چند روزی تا مراسم چهلم امیر مانده بود.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📙 نام کتاب: نورالدین پسر ایران
📖 شماره صفحه: 416
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در این مدت پایم هم بهتر شده بود، اما دیگر نمی توانستم در شهر بچرخم. هیچ چیز در شهر آرامم نمیکرد. روزهای اول سال درست وقتی که بهار 1365 میخواست در تبریز خودنمایی کند عازم دزفول شدم.
فصل دوازدهم
کارخانه نمک
فرمانده گردان حضرت ابوالفضل، سید اژدر مولایی، را در اولین روز ورودم به دزفول دیدم. به محل گردان رفتم؛ گردانی که با شهادت اکثر نیروهایش در عملیات والفجر 8 از هم پاشیده بود. دیدن جای خالی بچه ها منقلبم میکرد. به آقا سید اژدر گفتم: «آگه قبول کنید میخوام به گردان امام حسین برگردم.»
ـ نه نمیشه!
ـ ولی من دیگه نمیتونم اینجا بمونم. میخوام برگردم گردان امام حسین.
از من اصرار و از او انکار. دیدم قبول نمیکند رفتم به ستاد و گفتم میخواهم به گردان امام حسین بروم اما گفتند چون از گردان ابوالفضل هستم باید همانجا برگردم!
در گردان ابوالفضل، به جز نیروهای تدارکات و پیکهای گردان، کس دیگری حاضر نبود. آنها روی هم کمتر از ده نفر بودند. سید اژدر تلاش میکرد گردانش را دوباره سازماندهی کند. از فرماندهان گروهان حاج قلی که همان شب شهادت امیر، زخمی شده بود هنوز برنگشته بود.
...ادامه دارد...✒️
👇👇👇
✅ @telaavat
﷽
🌍اوقات شرعی به افق تهران🌍
🖼️امروز چهارشنبه 13 شهریورماه 1398
🌞 اذان صبح: 05:09
☀️ طلوع آفتاب: 06:38
🌝 اذان ظهر: 13:04
🌑 غروب آفتاب: 19:32
🌖 اذان مغرب: 19:50
🌓 نیمه شب شرعی00:20
🏴 @telaavat
👈مربوط به غدیرخم
#تفسیرنور
⏪سوره مائده آيه 67
(بسم الله الرحمن الرحیم)
⤵️يَأَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَآ أُنزِلَ إِلَيْكَ مِن رَّبِّكَ وَ إِن لَّمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ وَاللَّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِى الْقَوْمَ الْكَفِرِينَ
🔷ترجمه
⤵️اى پیامبر! آنچه را از سوى پروردگارت به تو نازل شده است (در مورد ولایت و جانشینى حضرت على) اعلام كن واگر چنین نكنى، رسالت الهى را نرسانده اى و (بدان كه) خداوند تو را از (شرّ) مردم (و كسانى كه تحمّل شنیدن این پیام مهم را ندارند) حفظ مىكند. همانا خداوند گروه كافران را هدایت نمىكند.
─┅─═ঊঈ💗ঊঈ═─┅─
🔷نکته ها
⤵️این آیه به دلایلى كه خواهد آمد مربوط به جانشینى حضرت على علیه السلام و نصب او به ولایت در غدیر خم به هنگام برگشت پیامبر اكرم صلى الله علیه وآله از سفر حج در سال دهم هجرى است.
🍃جالب اینكه این آیه در میان دو آیهاى قرار گرفته كه مربوط به اقامه كتاب آسمانى است و شاید اشاره به این باشد كه میان رهبر معصوم و اقامه ى كتاب آسمانى، پیوند محكمى برقرار است.
🌸آرى، امام است كه مى تواند كتاب آسمانى را به پا دارد و این كتاب خداست كه مى تواند امام واقعى را معرّفى كند.
🍃همه ى مفسّران شیعه به اتكاى روایات اهل بیت علیهم السلام و نیز بعضى از مفسّران اهل سنت به عنوان یكى از مصادیق، آیه را مربوط به نصب حضرت على علیه السلام در غدیر خم به ولایت و امامت دانسته اند.
🌸جالب آنكه صاحب تفسیر المنار از مسند احمد و ترمذى و نسائى و ابن ماجه، حدیثِ «مَن كنتُ مولاه فعلىّ مولاه» را با سند صحیح و موثّق بیان كرده است و سپس با دو جمله به خیال خود در آن تشكیك نموده است:
🍃اوّل اینكه مراد از ولایت، دوستى است. (غافل از آنكه دوستى نیاز به بیعت گرفتن و تبریك گفتن و آن همه تشریفات در غدیر خم نداشت) دوّم آنكه اگر حضرت على علیه السلام امام و رهبر بعد از رسول اكرم صلى الله علیه وآله بود،
🌸چرا فریاد نزد و ماجراى نصب خود را در غدیر نگفت؟! (غافل از آنكه در سراسر نهج البلاغه و كلمات حضرت على علیه السلام ناله ها و فریادها مطرح است، ولى صاحب المنار گویا آن ناله ها و فریادها را نشنیده است.
🍃در تمام قرآن تنها در این آیه است كه پیامبر اكرم صلى الله علیه وآله نسبت به كتمان پیام، تهدید شده كه اگر نگویى، تمام آنچه را كه در 23 سال رسالت گفته اى هدر مىرود. پس باید دید چه پیام مهمى است كه این گونه بیان مىشود؟
🌸پیامبر اكرم صلى الله علیه وآله به حضرت على علیه السلام فرمود: «لو لمابلغ ما اُمرت به من ولایتك لحبط عملى» اگر آنچه درباره ولایت تو است به مردم نرسانم تمام اعمال من محو مى شود.
🍃در این آیه چند نكته است كه جهت گیرى محتوایى آن را روشن مىكند:
1-🌸 سوره مائده، در اواخر عمر شریف پیامبر نازل شده است.
2-🍃 در این آیه، بجاى «یا أیّها النّبى»، تعبیر «یا أیّها الرّسول» آمده است، كه نشانه ى یك رسالت مهم است.
3-🌸 به جاى فرمان «أبلغ»، فرمان «بَلّغ» آمده كه نشانهى ابلاغ قطعى ورسمى ومهم است.
4-🍃 پیامبر نسبت به نرساندن یك پیام مهم تهدید شده كه اگر نگوید، همهى زحماتش به هدر مى رود.
5 -🌸 رسول خداصلى الله علیه وآله از عواقب كارى هراس دارد كه خداوند او را دلدارى مىدهد كه ما تو را از شر مردم نگه مىداریم.
6-🍃 پیامبر، از جان خود نمىترسد. زیرا در روزگار تنهایى كه با بتها مبارزه مى كرد و در جنگها كه با مشركین درگیرى نظامى داشت، از خطرها نمىترسید. (در حالى كه سنگباران مىشد، و یارانش شكنجه مى شدند، حالا در اواخر عمر و در میان این همه یار بترسد؟!)
7-🌸 در آیه، پیامى است كه به لحاظ اهمیّت، با همه پیامهاى دوران نبوّت و رسالت، برابر است كه اگر این پیام به مردم نرسد، گویا همهى پیامها محو مىشود.
8 -🍃 محتواى پیام، باید مسألهاى اساسى باشد، وگرنه در مسائل جزئى و فردى، این همه تهدید و دلدارى لازم نیست.
9-🌸 پیام آیه، مربوط به توحید و نبوّت و معاد نیست، چون این اصول، در روزهاى اوّل بعثت در مكّه بیان شده و نیازى به این همه سفارش در اواخر عمر آن حضرت ندارد.
10-🍃 پیام آیه، مربوط به نماز، روزه، حج، زكات، خمس وجهاد هم نیست، چون اینها در طول 23 سال دعوت پیامبر بیان شده و مردم نیز به آن عمل كرده اند و هراسى در كار نبوده است.
⚠️🔻ادامه دارد...
🏴 @telaavat
4_6014975237030937961.mp3
23.94M
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🏴موهامُ شونهکنید بابام داره میاد..
#زمینه
💠شب سوم محرم الحرام ۱۴۴۱
#سید_مجید_بنی_فاطمه
🏴 @telaavat
📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖
📖✂️ برشی از یک کتاب
#آهسته_آهسته_شِمر_میشویم
خیانت ، یک مسئله تدریجی است . شمر هم ناگهان شمر نشد . شمر از خط مقدم جبهه علی بن ابی طالب(ع) به خط مقدم جبهه یزید آمد . همه به تدریج شمر می شوند . همه ما این چنین هستیم و کم کم شمر می شویم ؛ بطوری که اگر از ابتدا به خود ما بگویند که شما بیست سال دیگر چنان آدمی خواهی بود ، خودمان هم باور نمی کنیم ؛ ولی بعد چنان می شویم و کم کم به راحتی باور هم می کنیم . (مسئله خیانت در انقلاب) ، غدّه بدخیمی است و آن موقع هم این گونه بود و هم الان نیز می تواند آن گونه باشد . این غدّه کم کم رشد می کند . هیچ کس خائن( به دنیا) نمی آید . همه کم کم خائن بار می آیند و خود نیز در این قضیه ، مقصر هستند و یک نمونه هم وقایع کربلاست .
📚 حسین ، عقلِ سُرخ ، حسن رحیم پور ازغدی ، ص ۳۳
🏴 @telaavat