سلام🌷
دوستای خوبم امروز آخرین یکشنبه از یکشنبه های ماه ذیقعده هست و یه نماز خیلی مهم داره❤این نماز خیلی سفارش شده و خیلی آثار وبرکات قشنگی داره که در ادامه براتون توضیح دادم🤗
✴پیامبر مهربونمون فرمودن:هر کس این نماز را در یکشنبه ماه ذیقعده بخواند،
🔆توبهاش مقبول و گناهانش آمرزیده میشود،
🔆دشمنان او در روز قیامت از او راضی شوند،
🔆با ایمان میمیرد،
🔆دین و ایمانش از وی گرفته نمیشود؛
🔆قبرش گشاده و نورانی شده،
🔆والدینش از او راضی گردند؛
🔆مغفرت شامل حال والدین او و فرزندان او گردد؛
🔆توسعه رزق پیدا کند و روزی اش زیادمیشود،
🔆ملک الموت با او در وقت مردن مدارا کند؛
🔆به آسانی جان دهد.
حالا ایننماز بااین همه آثار قشنگ چطوریه؟🤔🙄.
ادامه رو بخون کامل گفتم👇
👈در یکی از یکشنبههای ماه ذیالقعده غسل کن
👈و برای نماز وضو بگیر
👈سپس دو نماز دو رکعتی مانند نماز صبح به نیت نماز یکشنبه ماه ذیالقعده بخون .
👈که در هر رکعت، یکبار سوره حمد و سه بار سوره توحید و یکبار سوره ناس و یکبار سوره فلق خوانده میشود
👈و پس از پایان چهار رکعت، هفتاد بار استغفار : اَستَغفِرُ اللهَ و اَتوبُ إلیه
👈آنگاه یکبار ذکر لا حول و لا قوة الا بالله بگو و
در پایان این دعا را بخوان؛
یا عَزِیزُ یا غَفَّارُ اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ فَإِنَّهُ لَا یغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْتَ
✅این نماز رو هر ساعتی از روز یکشنبه میتونید بخونید.
✅شما هم این پست رو برای خودتون سیو کنید برای دوستانتون هم بالینک کانال بفرستید😇
✅دعا برای سلامتی وظهور امام مهربونمون یادمون نره❤
#طرح_سومین_ختم_تلاوت_روزانه_قرآن_کریم
دوشنبه ، ۱۴ خرداد ۱۴۰۳
🌸جهت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عج) به نیابت از #بنیانگذار جمهوری اسلامی امام شهدا✅
( #امام_خمینی قدس سره الشریف )
🌹🍃
📖صفحه ۲۰۶ سوره مبارکه توبه
📌 از جزء یازدهم
#رئیسی
#امام_خمینی
#شهید_جمهور
#انتخابات
#دحوالارض
@telavatghoranrozane
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۰۶🌷
محافظان مرزهای ایمان:
همان طور که در صفحات گذشته خواندیم، پس از بازگشت لشکر اسلام از جنگ تبوک، خداوند منافقانی را که بدون عذر از شرکت در جنگ سر باز زده بودند، به باد ملامت گرفت و آنان را به شدّت توبیخ کرد. این برخورد، افراد باایمان را بیش از گذشته به شرکت در تمام جنگ ها واداشت تا مبادا از ننگ منافقان، چیزی به ایشان برسد. از همین رو، حتّی در مواردی که پیامبر در جنگ شرکت نمیكرد و در مدینه حضور داشت، همه ی مسلمانان به میدان جهاد میرفتند و اطراف پیامبر را خالی می گذاشتند. در این احوال، خداوند این آیه را نازل فرمود و به مسلمانان یادآوری کرد که اگرچه شرکت در میدان جهاد بسیار مهم است، فراگیری حقایق دینی و علوم اسلامی از پیامبر نیز اهمیت دارد و نباید تمام مسلمان ها یکباره به سوی میدان های جنگ حرکت کنند؛ بلکه گروهی از آنان از هر آبادی و شهری باید نزد پیامبر روند و با مسائل دینی خود آشنا شوند، و هنگامی که به شهر خویش بازگشتند، مردم را از دستورهای اسلام آگاه کنند. رعایت این مطلب نه تنها در دوران حیات پیامبر، بلکه در هر زمانی ضرورت دارد. پس لازم است که در هر عصری، گروهی از مسلمانان به مراكز علوم اسلامی بروند و پس از آشنایی با تعالیم دین، به سرزمین خود بازگشته، مردم را با آن آشنا کنند. از این رو در سخنان پیشوایان دین، تأکید فراوانی بر آموختن علوم اسلامی و یاد دادن آن به دیگران شده، و برای کسانی که در این مسیر مقدّس گام می نهند، پاداش فراوانی مشخّص شده است.
در روایتی از امام صادق می خوانیم:
«شیعیان دانشمند ما، مرزدارانی هستند که در مواقع حساس، به دفاع از دین خدا برمی خیزند و از حمله ی شیطان و دار و دسته اش به شیعیانی که در علوم دینی ضعیف اند، جلوگیری می کنند و نمی گذارند که شیطان و پیروانش که دشمن ما اهلبیت هستند بر آنان مسلّط شوند. آگاه باشید هر کس از شیعیان ما به چنین وظیفه ی مهمّی مشغول شود، هزار هزار بار از کسانی که با دشمنان ظاهری می جنگند، برتر است؛ زیرا این ها از دینِ دوستداران ما محافظت می کنند و آنان از بدن های ایشان.» در روایت زیبایی از امیرالمؤمنین که توصیه هایی به فرزندش محمّد حنفیه در باره ی ارزش و اهمّیت دانشمندان علوم دینی است، چنین آمده است:
«احکام دین را دریاب؛ چرا که فقیهان در دین، وارثان پیامبران اند... و بدان که آنچه در آسمان ها و زمین است، برای کسی در پی فراگیری دانش است، طلب آمرزش می کنند؛ حتّی پرندگان آسمان و ماهی های دریا.»
☝️
صفحه ۲۰۶
تلاوت امروز مون هدیه به این بزرگ مرد تاریخ معاصر باشد.
لطفا نشر دهید✅
https://eitaa.com/telavatghoranrozane
#ارتحال
#امام_خمینی
#شهید_جمهور
#دحوالارض
#انتخابات
#ذکر یا الله
🔸اسم مبارک <الله> ۹۸۰ بار درقرآن کریم امده است که همه صفات جلال و جمال و کمال در این اسم جمع شده است و اختصاص به ذات مقدسه الهی دارد.
پس هر گاه <الله> گفته شود گویا همه اسما
حسنی گفته شده است.
🌷حضرت علی(علیهالسلام) میفرمایند: هرکس ۱۰۰ ایه از ایات قران را از هر جا که باشد قرائت کند
وبعد از ان هفت بار یا الله بگوید ،اگر بر
سنگی دعا کند هر اینه خداوند تبارک وتعالی
ان را بشکافد
#ارتحال
#امام_خمینی
#شهید_جمهور
#دحوالارض
#انتخابات
#طرح_سومین_ختم_تلاوت_روزانه_قرآن_کریم
سه شنبه ، ۱۵ خرداد ۱۴۰۳
🌸جهت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عج) به نیابت از شهید
( سعید آبیار )
🌹🍃
📖صفحه ۲۰۷ سوره مبارکه توبه
📌 از جزء یازدهم
@telavatghoranrozane
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۰۷🌷
پیامبر رحمت:
همه ی ما می دانیم که پیامبران برای اثبات حقّانیّت خود، معجزاتی ارایه می کردند. پیامبر اسلام نیز معجزات متعدّدی به مردم نشان داد. یکی از معجزات پیامبر که باعث ایمان آوردن بسیاری از مردم شد، اخلاق نیکوی آن حضرت بود. آن مرد آسمانی چنان خلق و خویی داشت که هر انسان آزاده ای را به سوی خود می کشاند و او را شیفته ی خود می کرد. آری، اخلاق پیامبر، رنگ و بوی آسمانی داشت. از همین رو خدای مهربان در آیه ی 159سوره ی آل عمران به پیامبر خود می فرماید:
«تو، به برکت و لطف و رحمت الهی، با مردم مهربان و نرم خو شدی.» خداوند در این آیه نیز به همه ی مردم یادآوری می کند که چه راهنمای مهربان و دلسوزی برایشان فرستاده است.
ویژگی هایی که این آیه برای پیامبر می شمرد، چنین است:
1ـ او از میان مردم مبعوث شده و از جنس همانان است(مِن اَنفُسِکُم)؛
2ـ درد آنان را می فهمد و از گمراهی شان رنج می برد (عَزیزٌ عَلَیهِ ما عَنِتُّم). این ویژگی در وجود پیامبر چنان نمایان بود که خداوند در آیه ی 6 سوره ی کهف به او می فرماید: «گویا تو می خواهی به خاطر ایمان نیاوردن این کافران لجوج، خودت را از غم و اندوه هلاک کنی!»؛
3ـ او به هدایت و سعادت شما علاقه ی بسیار دارد(حَریصٌ عَلَیکُم). او کسی نبود که در جای خود بنشیند تا مردم سراغ او بیایند و راه سعادت را از او بپرسند؛ بلکه خودش همچون پزشکی دلسوز سراغ مردمی می رفت که از درد کفر و بی ایمانی و دوری از خدا رنج می کشیدند و به مداوای آنان مشغول می¬شد. به فرموده ی امام علی، «طبیبی بود که همراه با ابزار طبابتش به اینسو و آن سو سر می زد»؛
4ـ اگرچه او به فرموده ی قرآن، برای همه ی جهانیان مایه ی رحمت بود، به مردم باایمان لطف و مهربانی ویژه ای داشت. تاریخ زندگی پیامبر، گویای مهربانی هایی است که انسان آرزو می کند ایکاش در زمان او زندگی می کرد و از لطف بی کرانش بهره می برد. در تاریخ نقل شده که خدمت کارانی که در مدینه زندگی می کردند و نیز کودکان آن شهر دوست داشتند هر روز برای آن حضرت آب بیاورند تا ایشان دست و پای مبارک خود را در آن بشوید. آن حضـرت نیز هیچگاه آرزوی آنان را بی جواب نمی گذاشت و در سردترین روزهای سال نیز دست و پای خود را با آبی که آنان می آوردند، می شست تا آن افراد که ظاهراً در جامعه جایگاهی نداشتند احساس کنند به پیامبر خدا خدمتی کرده اند. آن بزرگوار اگر سه روز یکی از مسلمانان را نمی دید، سراغش را می گرفت؛ اگر به مسافرت رفته بود، برایش دعا می کرد، و اگر حاضر بود، به دیدارش می شتافت، و اگر بیمار بود، به عیادتش می رفت. آری، آن مرد الهی، چنان اخلاقی داشت که آفریدگار جهان لب به ستایش او گشود و فرمود: «به راستی که تو اخلاق بسیار نیکویی داری.»
سلام دوستان از ختم قرآن جزء ۱ تا ۱۰ مونده
یک جزء رو هر بزرگواری میتونه بخونه تو شخصی خبر بده خدا خیرتون بده
@Yatawwab
#طرح_سومین_ختم_تلاوت_روزانه_قرآن_کریم
چهارشنبه ، ۱۶ خرداد ۱۴۰۳
🌸جهت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عج) به نیابت از شهید
( علی رشیدی )
🌹🍃
📖صفحه ۲۰۸ سوره مبارکه یونس
📌 از جزء یازدهم
@telavatghoranrozane