⭕️در سالگشت هجران حضرت روح الله یادی کنیم از فرزند خلفش مرحوم آقا روح الله نامداری که خیلی از ما نسل سوم و چهارمی ها خمینی را با کتاب جدال دو اسلام او شناختیم.
#الفاتحه_مع_الصلوات
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️ به استقبال #خمینی
🔺 آخرین تجلی ذوالفقار بود: مردی که با ابروانش خیبرهای زمان را درهم می شکست؛ مردی که با لبهایش سماع میکرد.
🔹ابروان خمینی، ذوالفقار دوره غیبت بود. مردی که ظهور کرد تا غیبت را باور کنیم. مردی که سلمان فارسی را به همه زبانها ترجمه کرد. مردی که با اباذر برادر بود، اما با اباسیم میانهای نداشت. مردی که با خون، شمشیر را به زانو درآورد. مردی که با بارانهای موسمی نیایش پایان خشکسالی تفسیر بود. مردی که در بازارها، تجلی فروخت و به خیابانهای ما پرچم هدیه داد. مردی که ما را به خودکفایی موجها رساند. مردی که کشاورزی آخرت را رونق داد. مردی که ما را به اوایل آخرالزمان رساند. مردی که کاسههای ترکخورده نیت را از عرفان ناب کوهپایههای پرستش پرکرد و ما را به آب و هوای اهورایی عادت داد.
از مرحوم
#احمد_عزیزی
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️ من به این خمینی کافرم....
🔸دوباره ایام ارتحال حضرت روح الله آمد و به شخصه منتظر آنم که بازم صدا و سیما و بلندگو های بی خاصیت تبلیغاتی کشور از خمینی دیروز، خمینی به تاریخ پیوسته، خمینی تقویمی، خمینی مناسبتی، خمینی خنثی، خمینی ای که همه از او راضی اند، خمینی که تمام جناح های سیاسی در مدح او سخن می گویند و خود را داعیه دار خط امام میدانند و در یک کلام از خمینی کاریکاتوری سخن بگويند.
🔸خمینی که فقط در لا به لای صفحه اول یا دوم کتاب های دبستان و راهنمایی و دبیرستان می شود پیدایش کرد؛ خمینی ای که با اهالی خانه مهربان است و با نوه اش قدم میزند و خودش برای خودش چای میریزد و به کسی در خانه دستور نمی دهد و حواسش به آن است که خدای نکرده در غذا خوردن و آب میل کردن اسراف نکند.
🔸خمینی که در عزایش همگان بر سر و سینه میزنند و شیون کرده و ندای زاری سر می دهند و حتی کفنش را پاره می کنند، خمینی ای که در تخت بیمارستان مشغول ذکر و تهجد و عرفان و سلوک است و در نوفل لوشاتو به همراهان خود توصیه های اخلاقی می کند و شاگردان همچون پروانه به دور او می چرخند.
🔸خمینی که معرفی شده توسط بیتی معلوم الحال است و از امام جز خاطرات گل و بلبل و... ندارد و فقط نام امام را یدک می کشند و از بهرش نان می خورند و در آخر با ساخت آن کاخ عجیب و غریب دل مستضعفان پشت همان کاخ زیبا و مجلل را به درد می آورند.
خمینی که سالها در دانشگاه و مدرسه و... تفکرات او را شخم زدند و صدایی از موسسه به اصطلاح حفظ و نشر آثار حضرت امام خمینی نیامد و لب فرو بستند.
🔸سالهاست که از خمینی قلابی و فیکی برایمان گفته اند که هیچ نسبتی با آقا روح الله ندارد. آقا روح الله که چه عرض کنم!! با انقلاب روح الله هم ندارد، خمینی ای که نمیدانم آیندگان آیا باور خواهند کرد که او پدر مستضعفین بوده است و آنان را ولی نعمتان انقلاب میدانسته است؟!! دقیقا نمی دانم وقتی مسئولین هر ساله در آن کاخ تمام عیار با خمینی بدلی ساخته ذهن خود بیعت می کنند با چه کسی بیعت می کنند؟!! با خمینی یا آقا روح الله؟؟!
🔸ما سال ها به خمینی بدلی دل خوش کرده ایم، بدلی که همان هم سالی چند روز بیشتر در رسانه ها قرار نیست نمایش داده شود. با صدای بلند می گویم و افتخار میکنم که به این خمینی کافرم و به کفر خود می بالم.
🔶 اما مومنم!!
مومن به خمینی ظلم ستیز، خمینی عدالتخواه، خمینی بر هم زننده نظم منحط عصر خویش، او که دست دادن با مستکبرین را خیانت می پنداشت،خمینی که می ترسید ما در بی عدالتی روی محمدرضا را سفید کنیم او که به خون سرمایه داران تشنه بود و تجدد و تحجر را همزمان سیبل تیرهای خود قرار می داد و اهل محافظهکاری و مصلحت سنجی های ضد مصلحت نبود. اهل ماله کشی و توجیه گری عیوب و چشم بستن بر فساد حاکمان فاسد نبود و در یک کلام روح الله بود.. آقا روح الله...
🔸حالا برای برخی بهتر است که او سانسور شود. نان عده ای در سانسور و بایکوت اوست. از دید آنان آقا روح الله عنصر نامطلوبی است که نباید بازخوانی شود؛ تا مبادا باعث تشویش اذهان عمومی و بر هم خوردن نظم سیاسی شکل گرفته و خدای ناکرده منجر به اقدام علیه امنیت ملی شود. آری خمینی خطرناک است و ترس دارد؛ حق دارید؛ پس صحیفه اش را در کتابخانه ها و قفسه های خاک خورده نگه دارید تا خطری تهدیدتان نکند.
🔶 خمینی خطرناک را دوست دارم، خمینی آشوبگر، آن انسان عصیانگر، خمینی که هنوز با جنازه اش هم می توان انقلاب کرد. خمینی در هر کاری قیام لله را شرط میداند و ان تقمو لله را معنا و هویتی دوباره بخشید.
بازم می گویم؛ من به خمینی که از لیبرال ها گرفته تا سینه چاکان انجمن حجتیه، دوستش دارند کافرم و هنوز در حال پیدا کردن آقا روح الله هستم و به دنبال مومن گشتن بر آرمان های خمینیسم.
✍️#علی_ریاحی_پور
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️ واقفیه نباشیم
🔺پس از رحلت امام خمینی(ره)، با اجماع بی نظیر اعضای مجلس خبرگان که موید توصیه های مکرر امام(ره) مبنی بر صلاحیت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) برای رهبری بود و همچنین تایید بی سابقه ایشان توسط علما و فقهای بزرگ شیعه شاهد انتخاب شدن ایشان به جایگاه ولایت فقیه و رهبری انقلاب اسلامی هستیم. اما پس از گذشت زمان جریاناتی هرچند در اقلیت محض در کشور پدیدار شدند و کماکان تداوم دارند که با ادعای طرفداری از خط امام، راه و مسیر انقلاب اسلامی را متوقف در سال 68 و رحلت امام عظیم الشان می دانند.
🔺این جریان که خود دچار گرفتاری در مطامع دنیوی و اشرافیت یا استحاله فکری شده اند، با ترسیم یک امام خیالی در ادامه مسیر حرکت انقلاب اسلامی دچار نوعی توقف و ایستایی شدند. مدعیانی که به واسطه انتساب به بیت امام یا انتصاب در برهه ای از زمان به امام راحل انقلاب را مُلک شخصی خود دانسته و به دلایلی از جمله محروم شدن از مواهب قدرت و ثروت در کشور، در تداوم مسیر انقلاب به رهبری امام خامنه ای دچار انحراف شده و با ادعای خط امامی بودن همه چیز را متوقف در سال 68 و حضور امام خمینی(ره) می دانند و هیچگاه تبعیت عملی از امام حی و حاضر نداشته و ندارند.
🔺از طرفی عده ای نیز در این میانه در اثر شبهات ذهنی و فکری نیز همانند جریان فوق در امام(ره) متوقف مانده اند. آنهایی که در بستر فقدان مبانی فکری جامع با ترسیم یک امام کاریکاتوری و ناقص، در فهم مسائل دچار شبهه و انحراف عقیدتی شدند و در تداوم ولایت مطلقه فقیه به خطا رفتند و مدام به ارجاعات غلط و ناقص به گذشته از درک و تبعیت از امام خامنه ای محروم شدند.
🔺این جریان بیشترین شباهت با جریان تاریخی در دوره امام موسی کاظم (ع) موسوم به واقفیه را دارد. واقفیه گروهی از شیعیان بودند که بر امامت امام کاظم(ع) توقف کردند و از اعتراف به امام رضا(ع) سرباز زدند. تاریخ علت توقف این گروه در امامت امام کاظم(ع) را دو مساله اساسی بیان می کند: اولا فریفته شدن به اموال و ثروت ها و اشرافی گری بود. دوما شبهه های اعتقادی که در اثر القاء اندیشه های جدید و گاه به سبب برداشت های نادرست از مبانی عقیدتی پدید می آمدند. این دو مساله یعنی دنیا طلبی و انحراف فکری اساسی ترین علل شکل گیری و زمینه سازی در ایجاد و حرکت فرقه انحرافی واقفیه بود.
🔺امروز نیز جریان واقفیه در انقلاب اسلامی پدیدار شده، عده ای بخاطر به خطر افتادن ثروت و قدرت خود و عده ای نیز به دلیل تفسیر و برداشت های اشتباه از مبانی خط امام که ناشی از فقدان جامع نگری و التقاط فکری است، در حال بازتولید واقفیه در درون جریان انقلاب اسلامی هستند.
🔺همانطور که در زمان امام رضا(ع) واقفیه جریان شیعی را دچار شک و تردید و تفرقه کرد و امام رضا(ع) نیز با این جریان با شدت و قدرت در سطوح مختلف از پاسخ به شبهات، بیان ماهیت واقفیان، تحریم اجتماعی و اقتصادی و حتی لعن و نفرین برخورد کردند، امروز نیز می طلبد پیروان واقعی مکتب امام، نگذارند بیش از این واقفیه درون انقلاب عرض اندام کند و جریان وفادار به امامین انقلاب اسلامی را دچار تفرقه و شبهه کند.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
http://Eitaa.com/teribon_ir
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 رهبر انقلاب: در زمینه عدالت نیاز به تحول جدی داریم. تحولی مبتنی بر مبانی درست دینی، همراه با ثبات قدم
🔹افرادی در اوایل انقلاب مبارز بودند، اما بعد از گذشت مدتی از جوانی تبدیل شدند به فسیلهایی، که اصل انقلاب برای مبارزه با خود اینها شکل گرفته بود.
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️ چرا 15 خرداد به روایت امام بایکوت شد؟
🔹 امام در آخرین دست نوشته خود یعنی #منشور_روحانیت که غم نامه تلخی از درگیری با متحجران ظاهر الصلاح است صریحا اعلام می کنند که: «در 15 خرداد 42 مقابله با گلولۀ تفنگ و مسلسل شاه نبود که اگر تنها این بود مقابله را آسان می نمود. بلکه علاوه بر آن از داخل جبهۀ خودى گلولۀ حیله و مقدس مآبى و تحجر بود؛ گلولۀ زخم زبان و نفاق و دورویى بود که هزار بار بیشتر از باروت و سرب، جگر و جان را می سوخت و می درید»
🔹چرا این جنبه از تاریخ برای هیچ کدام از نسل ما روشن نیست؟ آیا مخفی کردن این مستندات تاریخی با یک برنامه حساب شده صورت گرفته؟! چرا روایت امام از اتفاق مهمی مثل #پانزده_خرداد که طلیعه انقلاب است پوشانده شده؟ این #روحانیون_مقدس_نما که حضرت امام آنان را عامل این وضعیت می دانند چه کسانی بوده اند؟ چرا آنان و روشهای شان به جامعه معرفی نشده تا جلوی تکرارشان گرفته شود؟
🔹 و تامل برانگیزتر از همه اینکه: چرا تیغ ما همچنان در قبال روشنفکری غربگرا تیز و در نقد #تحجر_دینی، کند و ناتوان است؟!
✍️ #علیرضا_کمیلی
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️لوازم فاسد دو قطبی ولایت-عدالت
دوگانه غلط ولایت-عدالت؛
🔺برخی ولایتی ها را واداشته تا مفاسد اقتصادی دوره امیرالمومنین را جستجو و تٲلیف کنند؛ تا از تیزی عدالت خواهی کم کنند و شاخص را هم دستکاری کنند❗️
🔺برخی عدالتخواهان را هم واداشته تا از ولایت گریزیِ موردیِ اصحابی چون مالک اشتر و... فهرست تهیه کنند؛ تا مخالفت عملی با ولایت هم بلااشکال جلوه کند❗️
درست دیدن مسٲله تنها چاره ی پایان دوقطبی شدن نیروهاست.
(عدالت و عدالتخواهی؛ زوایای پرچالش/۱۴خرداد۹۹)
✍ حجه الاسلام #محسن_قنبریان
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️ماجرای شب شعر رحلت امام در همان روز ارتحال
🔹خاطرات کمترشنیده شده و جالب «محمد کاظم کاظمی» شاعر مطرح زبان فارسی از روز های رحلت امام خمینی (ره)
🔺" اولین کنگره شعر حوزههای علمیه سراسر کشور در خرداد 1368 در مشهد برگزار شد، در دانشگاه رضوی، در مجاورت حرم مطهر و با گردانندگی سیدعبدالله حسینی. علاوه بر شاعران طلبه و روحانی، جمعی شاعر مهمان هم دعوت شده بودند، همچون علی موسوی گرمارودی، علی معلم و...اولین شب کنگره به صورت عادی برگزار شد.
🔹در آن ایام حضرت امام در بیمارستان بستری بودند. یکی از شعرهایی که آن جلسه خوانده شد، مثنوی علی معلم بود که در آن چند بیتی، دعای طول عمر برای امام داشت:
عمرِ آن پیر شوان باد که شوری دارد
از گُل غیبتیان جام حضوری دارد
عمر آن پیر شوان باد که حق میخواند
از بد نامده، نادیده ورق میخواند
عمر آن پیر شوان باد که دیدارش هست
دم بیدارگر و دیدۀ بیدارش هست...
🔺استاد معلم به این بیتها که رسید، با توجه به وضعیت حضرت امام، شوری در محفل افتاد و صدای احسنت احسنت و آمین از میان جمعیت بلند شد. جلسه به پایان رسید که مجری جلسه سید عبدالله حسینی خبری اعلام کرد، این که حال حضرت امام به وخامت گراییده و از همه مردم خواستهاند که برای ایشان دعا کنند. جمعیت حاضر در جلسه با گریه و زاری و اندوه تمام به حرم امام رضا رفتند و تا دیروقت شب به دعا مشغول بودند.
🔹صبح حوالی ساعت هفت بود که رادیو آن خبر ناگوار را اعلام کرد. من با تأثر تمام به محل اقامت شاعران رفتم تا ببینم که برنامه چیست. معلوم نبود که کنگره متوقف میشود، یا نه. در آنجا هر کس در اتاقش در اندوه بود و یا مشغول سرایش شعر. استاد معلم در یک اتاق، علیرضا قزوه در اتاقی دیگر، مصطفی محدثی، عبدالجبار کاکایی، موسوی گرمارودی، همه. حسامالدین سراج هم با تأثر مشغول نوحهخوانی بود.
🔹هنوز یکی دو ساعت نگذشته بود که بسیاری از دوستان شعرهایی نوشتند و به من هم حالی دست داد و مثنوی «بنشین زار زار گریه کنیم» را نوشتم که البته هفت هشت بیت بیشتر نبود.
🔹علی معلم مثنوی مفصل و غرایی نوشت:
مفت حیرتسبقان! سیلی الفت کاری است
رخ مأنوسترین آینهها زنگاری است
🔹مصطفی محدثی این غزل را نوشت:
گدازههای بلا را چگونه بنویسم
غروب روح خدا را چگونه بنویسم
🔹و علیرضا قزوه به گمانم که مثنوی را سرود:
ای جماعت خاک غم بر سر کنید
غربت خورشید را باور کنید
🔹با این وصف، مسئولان کنگره ترجیح دادند که کنگره را تعطیل نکنند و بلکه آن را ویژه رحلت حضرت امام برگزار کنند. همه چیز برنامه تغییر کرد. دکور مناسب با رحلت انتخاب شد و نام برنامه «در سوگ آفتاب» گذاشته شد. جمعیت فراوانی به جلسه آمدند، به طوری که حتی استاد معلم جای نشستن نیافت و بین مردم در روی زمین نشست.
🔹شاعران، شعرهایشان را در جلسه خواندند. و من هم آن مثنوی را خواندم. از حوالی بیت دوم و سوم بود که دیگر بغض کردم و گریهام گرفت. دیگر تمام شعر را با گریه خواندم و جمعیت هم به گریه افتادند. حال غیر قابل توصیفی بود. من هیچیک از شعرهایم آن طور با گریه نخواندهام.
🔹و به این ترتیب، اولین سرودههایی که برای رحلت حضرت امام پدید آمد، در همان شب، در یک محفل بزرگ قرائت شد و به نظرم این پدیدهای منحصر به فرد است، چون خیلی کم اتفاق میافتد که هنوز یک شب از درگذشت یک رهبر بزرگ نگذاشته باشد، یک شب شعر باشکوه برای او برگزار شود. معمولاً برنامههایی از این قبیل چند روز فاصله به کار دارد تا شعرهای لازم سروده شود.
🔹و البته سرایش شعر بعد از آن هم ادامه داشت. بعضی شاعران در روزهای بعد، شعرهایی پختهتر از آن سرودهها نوشتند و این شعرها به زودی در کتابهایی گرد آمد. تا جایی که من سراغ دارم، تا کنون ـ گذشته از مرثیههای عاشورایی و مرثیه برای ائمه ـ برای هیچکسی در زبان فارسی این قدر مرثیه سروده نشده است که برای حضرت امام سروده شده است"
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️کدام نیمهی خرداد؟
🔹سالها تا مصرع «انتظار فرج از نیمهی خرداد کشم» را میشنیدم، یاد رحلت #امام_خمینی میافتادم و به انتظار او برای عروج میاندیشیدم. حالا البته این معنا را رد نمیکنم، اما معنای اول این گزاره برایم بیشتر جلوه دارد.
🔹«سالها میگذرد، حادثهها میآید | #انتظار فرج از #نیمه_خرداد کشم». امام در دل حوادث پیاپی، دلبستهی انتظاری است که البته از زمان خاصی پررنگ و معنادار شده است. حادثه #پانزده_خرداد ۱۳۴۲ ه.ش. مبدأ #انتظار_حقیقی برای کسی چون امام است.
🔹این نشانهگذاری نمادین علاوه بر آن که میتواند تعریف متفاوت امام از #انتظار_فرج مسلمین یا انتظار فرج موعود را بیان کند، نشانه اهمیت قیام ۱۵ خرداد از منظر امام نیز هست. امام #انقلاب_اسلامی را با #هویت دینی و مردمی آن میشناخت و برای حرکت خود، بر اساس قیامی هویتسازی کرد که متکی به حضور سیاسی و مبارزهجویانه مردم دیندار بدون دخالت ایدئولوژیهای چپ و راست و ملیگرا و... بود.
🔹نیمه خرداد ۶۸ البته بسیار مهم است. شوک جهانی درگذشت امام، تشییع ده میلیونی او، تجدید بیعت مردم ایران و جهان با او و نهایتاً انتخاب شبیهترین شاگرد او برای رهبری انقلاب اسلامی هر کدام واقعهای مهمند. اما همه اینها ریشه در نیمه خرداد ۴۲ دارند. هرچند در آن سال، نه دامنه #نهضت_امام چندان گسترده شده بود، نه سربازان امام از گهوارهها برخاسته بودند و نه کسی باور میکرد امواج این قیام مذهبی بتواند همه جریانات معارض و رقیب را درنوردد.
🔹حادثه نیمه خرداد ۴۲ ظاهراً کوچک بود و زود جمع و جور شد، اما ماند و #جهانی شد، چون اصالت و هویت داشت، چون #مردمی، آرمانی و رو به #آینده بود. و امروز همچنان نیمه خرداد زنده است، اگر آنچنان باشیم. و فریب جنود ابلیس، از جمله #یأس را نخوریم.
سالها میگذرد، حادثهها میآید | انتظار فرج از نیمه خرداد کشم
✍ #محمد_جواد_میری
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️عریضهای به آقا سید روح الله...
🔹این شعر را به آسیه پناهی و تمام زنان و دختران بیپناه سرزمینم هدیه میکنم
نوشت برایم: ای کاش
شعری برای آسیه می گفتی؟
زنی که آلونکش را
در زیر گریههایش له کردند
همین پهلوانان شهرداری کرمانشاهان
اصلا اینها کیاند
ویلای شبنمک دولت زاده را
با احترام تمام
ده سانت
تخریب میکنند...
وقتی بناست صد متر کوچه باز شود در زمین مفتی فلان آیتالله
در شمال شهر
چه قشقرقی راه میاندازد
حالا یکی حساب کند
هزار متر زمین
متری صد میلیون قربه الی الله...
و حضرت آیت الله الف
چه گریهای میکند تا هنوز برای آمدن بقیهاللهالاعظم (عج)...
نوشت برایم:
اسرائیل هم که کار شهرداری ما را تکرار میکند
نوشتم:
_باشد علیمحمد! امشب برای بار صدم
عریضهای مینویسم
برای آقا سیدروحالله موسویالخمینی!
عریضهای به خاطر آسیه
حتی عریضهای به خاطر رومینا
و دختران فراری از پدر
به خاطر پدرانی که فقر
از یادشان برده است که دخترانی دارند...
آقا سید روحالله!
از آن جماعتی که دور و برت بودند
چندتا حالا در کار کارچاق کنی افتادهاند
در جایی مثل لواسان
بعضیشان چقدر آقازاده پس انداختند
و تخمهای حلال شان حالا
با پولهای حرام
عجب بزن بکوبهای حرامی دارند
از برجالحرام پدرجانشان
تا منطقه عملیاتی والهفت هشت فرنگستان...
تولهسگهایی که آخرین نقشهشان این است که یک روز
با تشییع جنازه شجریان
پوز حاج قاسم را بزنند!
و حاج قاسم
بدجور زد
به پوز پدرهای سوختهشان...
حتی کمی گلایه هم دارم آقاجان!
از این عزیز دردانههایت
و فرزندان راستین شما
امثال زکزاکی است و سید حسن نصرالله
و حاج قاسم و یارانش
نه شیخ جکوزی!
و شیخ دودکش!
وزیر بیادب دور مانده از راه
طبیبک خودخواه
چه تحفههای رنگارنگی آورد شیخنا
باید تاریخ را
وارونه از حوالی این سالها نوشت
و آن جماعت دولتمند
کاری نکرد
غیر قفلسازی و قفل کردن
و کاری از دست هیچ کلیدی ساخته نیست
اما هنوز بچههای حاج قاسم هستند
هنوز دو سید پاکدست!
هستند
می دانی آقا سید روح الله!
بعد شما
نان حلال خوردن سخت شد!
عملیات آزادسازی عسلک سخت شد
با شمایم آقا سید روح الله!
که از خانه دوهزار متری پدری
به دو اتاق مستاجری رسیدی!
چه کردند بعد شما بچهمستاجرانی
که برای تا هفت پشتشان
برج خریدند و برج ساختند!
اما هنوز آلونکها هست
عسلکها هست
متلکها هست
وزیرکان بیشعور و کمشعور و عقبمانده هستند
و همچنان ولول میگردند
شنوندگان عزیز توجه فرمایید...
دیشب رزمندگان شهرداری کرمانشاه
با رمز نامقدس یا شبنم...
گل کاشتند!
انگار همه
از یاد بردهاند که این انقلاب
از آن آسیهها بود
نه شبنمها!
اما هنوز چیزی به نام شعر هست
اما هنوز میشود
در نیمههای یک شب خردادی
از دست این همه بیعرضه
به شما عریضه نوشت!
بیخود نبود که گاهی
خود شما
از دست کاسبان نفاق
و شیخهای زیادت خواه
پناه میبردی به شعر....
امشب بیا به دور از تمام هیاهوها
برای هم غزل بخوانیم
شما بخوان:
"دست آن شیخ ببوسید که تکفیرم کرد..."
و من میخوانم:
تنها تو بد ندیده ای از واعظان شهر
ما نیز در شمار شهیدان تهمتیم...
✍ #استاد_علیرضا_قزوه
http://Eitaa.com/teribon_ir
🔹 آقای محترم!ما نیامدهایم که بود و نبودمان هیچ تاثیری بر جامعه بر تاریخ، بر زندگی و بر آینده نداشته باشد. ما آمدهایم که با دشمنان آزادی دشمنی کنیم و برنجانیم شان، و همدوش مردان با ایمان تفنگ برداریم و سنگر بسازیم، و همپای آدمهای عاشق، به خاطر اصالت و صداقت عشق بجنگیم.
🔹ما آمدهایم که با حضورمان، جهان را دگرگون کنیم، نیامدهایم تا پس از مرگمان بگویند: از کرم خاکی هم بیآزارتر بود و از گاو مظلومتر، ما باید وجودمان و نفس کشیدنمان، و راه رفتنمان، و نگاه کردنمان،و لبخند زدنمان هم مانند تیغ به چشم و گلوی بدکاران و ستمگران برود...
ما نیامدهایم فقط به خاطر آنکه همچون گوسفندی زندگی کرده باشیم که پس از مرگمان، گرگ و چوپان و سگ گله، هر سه ستایشمان کنند...
✍🏻 #نادر_ابراهیمی در #ابوالمشاغل
به مناسبت سالگرد در گذشت نادر ابراهیمی
✅به تریبون مستضعفین بپیوندید:
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕قطعا خیلی ها به خاطر قیافهاش بهش اعتنا نمیکنند، میگویند نویسندهای است دو زاری که دنبال نام در آوردن در بین روشن فکر نماهاست و احتمالا خزعبلاتی به هم میبافد تا مگر بگویند فلانی صاحب اندیشهی اجتماعی متفاوت است. امّا هر کس بخواهد چنین فکری کند، حقیقتاً به روح هنر انقلاب اسلامی خیانت کردهاست!
🔺️#نادر_ابراهیمی برای من سمبل نویسندهی صاحب اندیشه انقلاب است و جذابترین نکتهاش برایم همین بلاییست که جامعه ما بر سر چهرهی او و امثال شریعتی و جلال آوردهاست؛ روشنفکرنمایان متحجرشان میخوانند، چرا که از اسلام دفاع و خط فکری آن را میگسترانند و حزباللهینماها التقاطیشان میخوانند، چرا که ریشو نیستند، عمامه ندارند و چهرهای آشنا در میان روشنفکرانند.
🔺️قطعاً تا نادر را نشناسید، نمیفهمید چرا حتی در یک سرچ سادهی نامش در اینترنت، او را در حصار تنگ عاشقانههایش بایکوت کردهاند. نادر را باید در بین کتابهایش پیدا کنید، نه در سرچ گوگل. 《آتش بدون دود》ش را بخوانید تا با یک ذهن طاهر بچه مسلمان در فیلم سازی آشنا شوید. 《سه دیدار》ش را بخوانید تا یک برداشت خالص مستند_داستانی را از شخصیت امام ببینید. 《با سرودخوان جنگ در خطّهی نام و ننگ》 را بخوانید تا مواجهه وسط میدانیِ یک روشنفکر با جنگ را بشناسید و عملاً هرچه از او میرسد را نگاه کنید تا بفهمید برای نویسندهیِ مستقلِ روشنفکرِ انقلابیِ حزباللهی شدن، به چه ارکانی نیازمندید.
🔻و اگر هیچکدام ازتان برنیامد، همین مستند #بار_دیگر_مردی_که_دوست_میداشتیم را ببینید، تا بفهمید با چه اعجوبهی غریبِ میهن دوست، حزباللهی و مبارزی روبرویید. قطعاً نمیدانید که خیلی از کارهایی را که شنیده و دیدهاید، به قلم چه صاحب قلمی بوده است.
[تا آخر عمر کنار نخواهم آمد با کسانی که دارای اصولی نیستد و کوچک تمام کسانی خواهم بود که دارای اصولی هستند...]
✍ #علیرضا_مشک_افشان
http://Eitaa.com/teribon_ir