فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 نگاه نکنید که در دیدار با رهبری دعوا بین ایستادن در صف اول و دومه؛
خط خالیه..
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹♨️ وحید اشتری: دعوا بر سر برکناری امام جمعه #لواسان، سر عدالتخواهی و عدالتنخواهی است❗️
عضو اسبق شورای مرکزی جنبش عدالتخواهی:
🌀 آقای علیاکبری به لحاظ زیست شخصی و سوابقش، مطلقا شخصیت امر به معروف و نهی از منکر کن نسبت به مسئولین نیست.
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨 ریشه مشکل ما با عزیزانی مثل آقای #علی_اکبری همین حالت خونسرد و آرام و نگاه گُل و بُلبُل است! همین تلقی کلیساگونه از نماز جمعه است! همین تیر هوایی زدنهایی است که به هیچکس بر نخورد!
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 بر حسب یک کار پژوهشی، ۷۷ خطبه از خطبههای نماز جمعه تهران در دهه شصت، درباره #عدالت_اجتماعی فقط از آقای هاشمی رفسنجانی داشتیم.
🔹 الان که در دوره #عقبماندگی_در_عدالت هستیم و رهبر انقلاب بیش از ده بار بر این موضوع، تأکید و از مردم عذرخواهی کردهاند، خطبای تهران، مشهد، اراک و حتی خودِ حاج آقای #حاج_علی_اکبری، چند خطبه درباره عدالت خواندهاند؟!
#حجت_الاسلام_قنبریان
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️حجت الاسلام کاشانی: قدرت زمانی که اصالت شود، هر مخالفتی را خلاف امنیت ملی تلقی میکنند
🔻شیوه مخالف کشی در رفتار حاکمان بعد از پیامبر(ص) ریشه دواند و روال عادی شد.
🔻منطقی که میگوید شرع گفته عدالت به شما ربطی ندارد در این دوران شروع شد و ادامه دار شد.
🔻حاکمان وقت میگفتند علی(ع) شما [مردم] را پررو کرده است که میآیید و انتقاد میکنید.
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اتفاقا برخلاف واکنش مخاطبان از مداخله مجری مناظره بدم نیامد.
گرچه حس کردم شناختاش از عدالتخواهی ناقص است ولی بهانه خوبی بود تا توضیح دهم اکثریتی به نام "ما مردم" در #ایران_ما وجود ندارد و توهم محض است. همگی اقلیتهایی هستیم با سلایق و گرایشهای متفاوت و بعد از به رسمیت شناختن این تکثر تازه عدالتخواهی شروع میشود.
#وحید_اشتری
@teribon_ir
تریبون مستضعفین
⭕ از نماز جمعه تا نماز جمعه
🔸اولین نماز جمعهی پس از انقلاب به امامت آیت الله طالقانی جمعیتی یک میلیونی به خود دید
در خطبه های این نماز جمعه آیت الله اینگونه میگوید : «اگر اخلالگران نخواهند خاموش بنشینند، من پیرمرد هم مسلسل به دست گرفته و پشت تانک مینشینم، امام خمینی هم پشت تانک خواهد نشست.»
🔸از طالقانی تا علی اکبری ها راه زیادی را آمده ایم اما انگار بیراهه بوده است. از نماز جمعه ای که این چنین یک پیرمرد مردم را به نبرد دعوت میکرد امروز بانی اصلیش میگوید نباید خاطر مردمی که اخر هفته پنج شش نفری و خانوادگی آمده اند را آزرده کرد با بیان مفاسد اقتصادی و اگر هم اتفاقی افتاده است چرا باید در تریبون گفت با نامه انشاالله حل میشود.
🔸نمیدانم وحدتی که علی اکبری میگوید کدام وحدت است ، وحدت مردم با افرادی که سالهاست خون آنها را مکیده اند ؟ فکر میکنید مردم با شما وحدتی دارند ؟ چند صدم درصد از مردم تهران در نماز جمعهی وحدت آفرین شما شرکت میکنند ؟ اتفاقا شما لگد زده اید به اعتماد عمومی و وحدت مردم و برای دفاع از آبروی مفسدین خون مردم را به جوش آورده اید و آنها را به جان یکدیگر انداخته اید.
🔸جنبش دانشجویی که جدیدا کارگزاران نظام هر نوع برچسبی که دلشان میخواهد به آن میزنند ، همان جنبش دانشجویی ای است که پوزه ی استکبار خارجی را در انقلاب دوم به خاک مالید.
حال نمیدانم که وقتی موعد به خاک مالیدن پوزهی استکبار داخلی فرارسیده است چرا جنبش دانشجویی در منظر آقایان تبدیل به یک سری دانشجوی نق نقوی بی مبنا شده است که نباید شان نماز جمعه را به آن تقلیل داد.
در بی مبنا بودن سخنان علی اکبری همین بس که اگر نبودند دانشجویان خط امام امروز امثال علی اکبری نمیتوانستند با گردنی برافراشته و رگ های بادکرده دم از استکبار ستیزی و مبارزهی با آمریکا بزنند.
آقای علی اکبری جنبش دانشجویی پای کار ایستاده است تا نماز جمعه را به جایگاه اصلی آن بازگرداند خواه شما در این مسیر با ما همراه باشید و خواه نباشید
#علی_عبداللهی
@teribon_ir
🔸اگر در جامعهای عدالت اجتماعی برقرار نباشد، پایه معنویت هم متزلزل خواهد بود.
منطق اسلام این است که معنویت را با عدالت، توأم با یکدیگر میباید در جامعه برقرار کرد.
🔸در جامعهای که عدالت وجود نداشته باشد، هزاران هزار بیمار روانی به وجود میآیند.
🔻محرومیّتها، ایجاد عقدههای روانی میکند و عقدههای روانی، تولید انفجار؛ یعنی اگر جامعه به تعبیر علی علیه السلام به دو گروه گرسنه گرسنه و سیرِ سیر تقسیم شود، وضع به همین منوال باقی نمیماند، بلکه صدها تالی فاسد به همراه خواهد آورد. یک گروه گرفتار بیماریهایی نظیر تفرعُن، خودبزرگبینی و… میشوند و گروه دیگر دچار ناراحتیهای ناشی از محرومیت!
#شهید_مرتضی_مطهری
📚آیندۀ انقلاب اسلامی ایران، ص۱۷۹
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ شهید مطهری از دست چه کسانی در قم فرار کرد؟
⬅️ اکثر روحانیون با امام همراه نبودند…
⬅️ الآن در عمل با ولی فقیه همراه هستند؟
#استاد_رحیم_پور_ازغدی
#روحانیت_غیرانقلابی
#حوزه_به_کدام_سمت_میرود؟!
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نقد مسؤول، تا کجا…؟!!!
🔻روحانیونی که #نان_دین میخورند و به #دنیای خودشان خدمت می کنند…
#استاد_رحیم_پور_ازغدی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️بفرمایید محاکمه کنید
🔻این خطبه را آیت الله خامنه ای در امام جمعه بودن (بدون سمت قضائی یا حاکم بودن) خوانده؛ اگر جای خرمشهر، هفت تپه و جای آن روزنامه از رسانه های توجیه گر امروز نام می برد، خطبه اش باطل بود؟! برای "استقلال" میشود خطبه اینجور مصداقی خواند برای "عدالت" نه؟!!
@teribon_ir
تریبون مستضعفین
⭕ نماز جمعه و ترویج معروفها
حاجآقای علی اکبری درباره فیلم منصور آستین بالا بزنید.
🔸این روزها درباره نمازجمعه و وظایف و بایدها و نبایدهایش حرف زیاد است. درباره عدالتخواهی و عدالت نخواهی حرف و بحث زیاد زدند که شنونده اگر منصف باشد متوجه میشود مساله چیست و... .
اما
آقای علی اکبری دربرنامه ثریا گفتند که خانوادهها جمعه میایند نمازجمعه و نباید اوقاتشان تلخ شود و ... حبذا ما هم موافقیم. اصلا یکی از بحثهای مهم نمازجمعه فارغ از ورود به منکرها و مفاسد، اولا ورود به فرصتها و معروفهاست. به نظرم در بحثهای اخیر درباره نمازجمعه و ائمه جمعه ظلم بزرگی به "معروفها" شد و اصلا کسی درباره سهم معروفها و فرصتها در نمازجمعه حرفی نزد و از ایشان هم مطالبهای نشد.
🔸آقای علی اکبریِ عزیز اخیرا فیلم منصور که درباره شهید منصور ستاری است، آماده اکران در کشور است لطفا به دوستان خود در ستادهای نماز جمعه و ائمه جماعات بفرمایید تا سهم خودشان در ترویج یک قهرمان ملی و گرم کردن بازار دیده شدن این فیلم را ادا کنند.
🔸هر ۹۰۰ نماز جمعه فقط باعث رفتن ۱۰۰۰ نفر به سینما بشود، جمعش در کل میشود ۹۰۰ هزار نفر، و این تعداد ببیننده قطعا در کنار تعداد سایر سینماروها قطعا موجب گشایش فرهنگی (برای جامعه) و اقتصادی (برای اهالی هنر و فرهنگ و خاصه فیلم) خواهد شد. در شهرهای بدون سینما هم تمهید سینمای سیار دیده شده که موجب عدالت فرهنگی خواهد بود.
🔸آقای علی اکبری مفاسد و منکرهای مصداقی را فعلا بگذاریم کنار اما به خاطر نشاط خانوادهها آستین بالا بزنید و معروفها و فرصتهای مصداقی را جداً پیگیری کنید.
پ ن:
۱. برخی سوال می پرسند که ربط نماز جمعه به مصرف فرهنگی چیست. ربطش که خیلی معلوم است ولی برای تاکید بیشتر باید عرض کنم که خیلی ها مرجع فکری و تصمیمگیری شان نماز جمعه است و فارغ از اینکه اصلا سینما در سبد مصرف فرهنگی شان نیست(به دلیل رواج ابتذال و ...) لکن اگر یک روحانی در نمازجمعه تشویق کند و حتی تسهیل نماید، اعتماد می کنند و خود و خانوادهشان را میبرند.
۲. فیلممنصور واقعا دیدن دارد، من که دیدم و گریستم و البته احساس قدرت داشتم انتهای فیلم لکمن حتی اگر نهاد نماز جمعه و سایر دستگاهها نیامدند پای کار، ما و شما وظیفه داریم ترویج و تبلیغش کنیم تا دل تولید کنندگانش به ادامه مسیر گرم شود.
۳. باید اذعان کرد که منصور اولین فیلم از روایت پیشرفتها و پسرفتها در جمهوری اسلامی است و این اولین بودن را باید به فال نیک گرفت.
#مسعود_ملکی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ مانیفست ما خوارجی ها چیست؟!
🔹رهبر معظم انقلاب عدالتخواه ترین عنصر جمهوری اسلامی بعد از امام است. بی انصافی است که دفتر ایشان فیلمهای سخنرانی های آتشینش را بازنشر نمی دهد.
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چرا اعتراض جرم شد ؟!
🔶 روایت کوتاه تاریخچه اصل جنجالی قانون اساسی
🔷 چگونه زمینه برای دور زدن قانون اساسی فراهم شد ؟!
🔶 آبان ۹۸ محصول فهم نادقیق از جمهوریت و حق تعیین سرنوشت مردم
@teribon_ir
🔻وصیتنامه نویسنده منتقد و مبارز انقلاب اسلامی ، مرحوم استاد ،حاج حیدر رحیم پور ازغدی(1)
یک دل که برَد رنج ، ز رنج دگران کو؟
یک تن ز غم خلق، به عالم، نگران کو ؟
یک همت آزاده که فریاد برآرد
وارسته ز خود، در پی سود دگران کو ؟
بسم الله الرحمن الرحیم
۱. در آستانه آخرت ، با قلبی مالامال از امید به رحمت خداوند ، اینک حیدر رحیم پور ازغدی ، فرزند مرحوم حاج محمد علی، او را سپاس می گوید بر تفضل مسلمانی و تشیع جعفری، و بر دریافت اسلام با تعریف آخرین سخنگوی آسمان و مرسل آخرالزمان، که صلوات خدا و فرشتگانش بر او ، و نیز برنعمت شناخت قرآن با تفسیر اوصیائ او، ائمه اثناعشر ، علیهم السلام ،حجت های تمام ، از غدیر تا فرج بزرگ در پایان تاریخ.
هزار سپاس ،خدای را که نه تسلیم اسلام ، بل مومن بدان بودم و به رسم محمد ص، نه تمکین، که عشق ورزیدم و هرچه پیرتر شدم این عشق جوانتر شد و با من خواهد ماند زیرا با هرچه در این عالم ، مانوس تر باشیم، در عوالم پس از مرگ ، محشور تر خواهیم بود.
و امان از روز حسرت و خوف بزرگ ، چه قیامتی که آبها آتش گیرند، کوهها چون پنبه ، ازهم بگسلند، خورشید تاریک شود ، ستاره ها فروپاشند، گورها بشکافند و اولین وآخرین برای محاکمه بزرگ ، برون آیند و هر کس بر شاکله ای که خود را برآن ساخته و پرداخته ، برانگیخته شود و ازخویشان ، و بلکه از خویش نیز بگریزد ، کودکان پیر شوند و مادران ،فرزند بر زمین گذارند....
اما خدایی که من میشناسم ،ما را از شر خودمان ، پناه خواهد داد و ما را با خودمان تنها نخواهد گذارد و ما هکذا الظن بک. شیعه علی ع چنین گمانی در حق پروردگار ندارد.
۲. سپاس افزون تر ، آنکه روزگاری دراین جهان موقت زیستم که پس از قرن ها برای نخستین بار، پرچم دین اینچنین با عزت ، بدست خمینی بزرگ بالا رفت و خدای را که دگرباره فرو نیفتد و حاشا که به قصور و تقصیر ما.
و سپاس دوباره ، عنایت خاص خدای را که دست مرا در دست اساتید و بزرگانی چون حاج شیخ ( مجتبی قزوینی خراسانی ) گذارد و به اشاره او، دست دیگرم از همان سال ۴۱ تا پایان در دست خمینی بود . خجسته آن روز که در رکاب شیخ در آغاز نهضت ، برای بیعت به قم رفتیم و از آن پس در هیچ صحنه ای امام را تنها نگذاردم.
پس از او خامنه ای ، صالح برای امامت امت بود که پیش از انقلاب ، مجاهد بود و از سر وظیفه و نه هوس ، سیاست می ورزید و پس از انقلاب ، زاهد ماند و تغییر مسیر نداد .
🔻۳. تصمیم گیران کشور را دعوت میکنم به خواندن آن نقدها که در این چهل سال از باب نصیحت ائمه مسلمین کردم و آن هزاران برگ که با سه قوه و دانشگاه و حوزه ، باخون دل نوشتم تا بفهمند تولید کار و شغل، بدون اصلاحات انقلابی نمیشود و تا ادارات دولتی و دستگاه قضا ، بازنگری و بازسازی نشوند، بخدا سوگند انقلاب اسلامی در خطر است و ناکارآمدی و بیعدالتی ، علاج نمیشود. اما گرچه بانک ها و دیوان سالاری غیر عاقلانه ، تولیدکننده را بخاک سیاه نشاندند اما مشکل مسکن، کشاورزی، صنعت ،دامداری و... بسرعت قابل حل است و ایران براحتی آباد و ثروتمند میشود اگر و اگر....!!
یقین دارم شبکه ای از جاسوسها در ادارات کشور ، کمر به قتل تولید بسته اند و هیچکس نمی فهمد. دانشگاهها طوطی وار هرساله ، هزاران فارغ التحصیل بیکار یا ناکارآمد تحویل جامعه می دهند و هیچکس حرئت بازنگری ندارد. مسئولان میایند و میروند و نمیتوانند یا نمیخواهند ریل گذاری ها را تغییر دهند و به رنگ انقلاب درآورند.
بااینهمه، خدای را سپاس که هرگز حتی وسوسه هم نشدم که راه طی شده را بازگردم.
کم نبودند همرزمانی که از دهه بیست تا کنون ، هریک به دلیلی یا علتی لغزیدند و سست شدند و یا پی کار خود رفتند. یکبار پس از کودتای ۳۲ و یکبار پس از خرداد ۴۲ و تبعیدامام ، شاهد چند موج ریزش از سر ترس و یاس میان یاران سابق بودیم . گروهی نیز پس از انقلاب ، از سر طمع و مزدطلبی و سهم خواهی یا شتابزدگی از نهضت خمینی بریدند ودر لجاج افتادند و برخی نیز درون دولت های پس از انقلاب ، مکتب و هدف را به پول سیاه ،معامله کردند ، دنیا خریدند و آخرت فروختند ، اما سپاس، خدای را که نه شبهه ای از دشمن، ذهن مرا و نه لقمه ای از بیت المال ، دهان مرا آلود.
@teribon_ir
🔻 بخش دوم وصیت نامه حاج حیدر رحیم پور ازغدی(2)
هفتاد سال در دفاع از پیشوایانم و مکتب امیرالمومنین ع کوشیدم و گفتم و نوشتم ، حتی اگر نبینند و نشنوند ونخوانند اما هرگز "وجوب تکلیف" را مشروط به "نتیجه محسوس" ندانستم.
کجا لغزیدیم ؟ هرجا که در خدا و آخرت ، شک کردیم و شک نکردن ، میان اینهمه وسوسه ، کار سهلی نیست، اما شک های برنامه ریزی شده و عمدی ، همه از سر طمعی یا خوفی بود و علاج آن ، نه "آگاهی" ، که "بیداری" است.
۴. اکنون که مسافر عالم دیگر ودر آستانه جهانی بس فراخ تر ایستاده و ابعاد دیگر هستی و عالم بیکران الهی را شهود خواهم کرد که مشخصاتش را رسولان او پیش تر بما گفته بودند ، به فضل و رحمت خداوند و به شفاعت پیشوایانم، اولیائ دین و به دعای امام خمینی و حاج شیخ مجتبی ، دلگرمم و میدانم که حمید شهیدم به استقبال من خواهد آمد.
از مال دنیا دیگر جز زمین پنجراه... ندارم و همه آرزویم این بود که بتوانم آن را بفروشم و پس از تصفیه بدهی ها وحل مشکلات فرزندانم ، پول آن را خرج خوابگاهی برای طلاب بویژه دختران غریب و مهاجر غیر ایرانی کنم اما هرچه کوشیدم، موانع اداری و شهرداری و....نگذاشتند و زمین بفروش نرفت و همکاری نشد و کاش پس از مرگ من چنین شود.
۵. بدن مرا بی سروصدا گرچه با یک وانت به روستای ....( محل کار وزراعت ) ببرید و غسل دهید . کفن من آماده است. هزینه کفن و دفن و حتی آب غسل را از پولی بپردازید که علاوه برخمس معمول ،خمس دیگریاز آن نیز احتیاطا جهت تطهیرمال ازآلودگی های اجتناب ناپذیری که مقتضای تمدن کج و معوج بشری است ، پرداخت شده باشد سپس در حرم امامم علی بن موسی الرضا ع،جنازه مرا پشت پنجره ضریح مطهر بر خاک بگذارید و زیارت بخوانید و از مولایم بخواهید در محضر خداوند ، شفاعت کنند تا مرا بپذیرند.
پیرامون محل دفن ، نه از مال خودم و نه ازمال دیگری، وجهی فراتر از میزان حداقلی داده نشود و به فرهنگ تجارت قبر، دامن نزنید بویژه که طبق روایات ، پس از مرگ، ذره وجودی هر کس ،توسط فرشتگان نقال، به همان عالمی در برزخ، منتقل میشودکه متناسب با نوع زندگانی این جهانی اوست و حیات پس از مرگ، با میزان پول مقبره ، تغییر ماهیت نمیدهد و حیات برزخی و قیامتی انسان ، مولودعقائد واخلاق و اعمال او خواهد بود. به علاوه اگرحتی یک نخ از لباس نماز نیز حرام و غصبی باشد گرفتار و محروم از فیض عبادتی خواهیم بودکه با تضییع حدود خدا و غصب حقوق الناس همراه باشد پس چه بر سر کسی می آیدکه خانه آخرتش نیز آلوده به حرام و ستم باشد.
تکاثر و تجمل حتی در تشریفات مرگ و تفاخر بر قبور؟
۶. خبر مرگ من درحدی بیش از اطلاع رسانی به آشنایان نباشد و هیچ هزینه ای بویژه از بیت المال ، صرف تسلیتهای روزنامه ای وپرده نویسی و....نشود و اگر دیگران پرده یادسته گلی آوردند به مسجد راه ندهید.سخنران مجلس ختم ، به مدح بنده یا دیگران نپردازدوبا مستمعان ، از مرگ و آخرت بگوید تابیاد آورندکه خود نیز زودتر از آنچه بپندارند، نامشان میان درگذشتگان شنیده و بتدریج در دنیافراموش خواهند شد. مستمعان را تکان دهید تا فردای خود را ببینند و به آنچه در پیش دارند، با چشمهایی کاملا باز بنگرند.
🔻هرچه خرج مکتب کنید، به هدف رسیده و هرچه خرج خود کنیم، هدر داده ایم و هبائ منثورا شده است. در مجلس ختم ، حلوا، شیرینی، میوه و قهوه و چایی توزیع نشود. نام اشخاص و مشاهیر ، جدا از نام مردم ، برده و تجلیل نشود. بنویسید هر که میخواهد برای امور بی حاصل وبدعت آلودی چون خرید گل سر قبر و.... ، هزینه بپردازد آن را تبدیل به دعا و استغفار و صدقه و انفاق بر محرومان ، تهیه لوازم التحریر برای طلاب و دانشحویان تنگدست کرده وخانواده ، چند برابر بر آن بیفزایند و اگر خواستند از صاحب این قلم یاد کنند بگویند این هدیه نویسندهای است که پیش و پس از انقلاب، قلمش به حرام آلوده نشد و شما را به آنچه خود عمل کرد، وصیت میکند.
۷. اما طلاب و دانشجویان که به راستی نور چشم من بودند و در نشر افکار مرا یاری کردند ، در مسجدی و پس از نمازی ، بدون خرج و پس از کلمات خداوند ، فاتحه ای بخوانند و به ادامه این راه بیندیشند. هرکه خواست هزینه کند ، صرف تبلیغ هدف و تربیت شاگردانی کند که تداوم این مسلک باشند. و کاش حوزه بفهمد که جامعه به تکثیر علمایی امثال جوادی آملی و مصباح یزدی و... چه محتاج و از بعضی دیگر، چه بی نیاز است.
۸. در خصوص اطعام ، گرچه میدانم فرزندانم به وظیفه خود، آگاهند اما دستکم هزارخانواده در روستاهای اطراف مزرعه ، اطعام و همزمان درخصوص نماز و روزه و پرهیز از حرام ، توجه و آگاهی داده شوند . در شهر نیز درمحلی که مشهور به تقوی و معنویت باشد و آلوده به عیش اغنیای بیدرد نباشد ،اطعام شود.
و دیگر ، التماس دعا.
این آخرین کلمات در پایان دنیا و آستانه آخرت است و "الوداع" تا دوباره شاید یکدیگر را در قیامت،دیدیم و ان شالله،با روی سپید.
@teribon_ir
🔶️ مجلس، عمله سرمایه داران
درباره طرح الحاقیه تبصره ماده ۴۱ قانون کار
در چند روز گذشته طرح "الحاق یک تبصره به ماده ۴۱ قانون کار" سر و صدای زیادی را در بین مجامع کارگری و کارفرمایی به راه انداخته است.
طرحی که در آن کارگران کارگاههای کوچک روستایی(زیر ده نفر) را از حداقل دستمزد و مزایا محروم کرده و #توافق را مابین کارگر و کارفرما حاکم می کند.
توافقی که در کشورهای سرمایهداری به ضرر نیروی کار تمام شده، مزد کارگر را سرکوب کرده و این توده را به بردگی گرفته است؛
چراکه منفعت کارفرما در این است تا هزینه های خود را به صفر برساند تا سود بیشتری نصیبش شود. پس چه کسی بهتر از کارگر مفت و ارزان؟!
علاوه براین، ساختار اجتماعی ایران ساده و تک خطی نیست که بگوییم کارفرمایان، خود انصاف را رعایت کرده و حقوق کارگر را تمام و کمال پرداخت می کنند.
سرمایه، تمامیتخواهی می آورد و معلوم نیست در آینده به واسطه این طرح، کارگران تا کجا مورد ظلم و سرکوب قرار خواهند گرفت.
از طرفی، بحث دستمزد توافقی یک بار در دهه شصت بررسی شده و موافقان و مخالفان نظراتشان را گفتند.
#عقبگرد به سالهای قبل از انقلاب و پیگیری راهحل های لیبرالی، مغایر با اهداف نظام اسلامی است.
مازاد بر این، روزبهروز جمعیت روستایی ایران در حال کاهش است و این طرح سرعت کاهش را چند برابر میکند؛ زیرا وقتی کارگر در شهر بتواند با حداقل دستمزد، چند برابر مزد توافقی روستا پول در بیاورد، دیگر در روستا نمی ماند و مهاجرت به شهرها و حاشیه نشینی زیاد می شود.
حمایت از تولید با تحت فشار قرار دادن و ظلم کردن به کارگر امکانپذیر نیست. اگر میخواهید از صنایع و کارگران روستایی حمایت کنید، عدم اجباری بودن بیمه تامین اجتماعی در صورت داشتن بیمه روستایی را دنبال کنید.
#محمد_جواد_دارا
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰به من میگویند از ادبیات خاصی استفاده میکنید حاجآقا! به کسی برخورده؟ به درک که برخورده!
🎙 حجهالاسلام کاظمی، امام جمعه شهر پرند
🔹حق مردم را داریم صدا میزنیم، به عدهای بر میخورد! استقرار ناحیه آموزش و پرورش به کجای امنیت شما بر میخورد؟ به کجای منفعت شما بر میخورد؟... به کسی بر میخورد؟ به دَرَک که بر خورده است.
🔹گناه این مردم چیست؟ در شهر بیش از ۳۰۰ هزار نفر با ۲ کلانتری؟! من سکوت اختیار کنم؟! من باید بروم بمیرم؛ اگر بنا بر این باشد.
@teribon_ir
🔴 نظر امام(ره) درباره ساختمانهای آنچنانی و تشریفات برخی حوزههای علمیه چیست؟
🔹مسأله دیگر، مسأله تشریفات حوزههاى روحانیت است که دارد زیاد مىشود. وقتى تشریفات زیاد شد، محتوا کنار مىرود. وقتى ساختمانها و ماشینها و دم و دستگاهها زیاد شد، موجب مىشود بنیه فقهى اسلام صدمه ببیند، یعنى با این بساطها نمىشود شیخ مرتضى و صاحب جواهر تحویل جامعه داد. این موجب نگرانى است و واقعاً نمىدانم با این وضع چه کنم. این تشریفات اسباب آن مىشود که روحانیت شکست بخورد. زندگى صاحب جواهر را با زندگى روحانیون امروز که بسنجیم، خوب مىفهمیم که چه ضربهاى به دست خودمان به خودمان مىزنیم. صحیفه نور، جلد 19، صفحه 50
🔸کسانی که سر منشا کارهای بزرگ شدند و در میدان فقه و فلسفه و اجتماع پیشتاز بودند, ساده زندگی می کردند و در خانه های کوچک و تهی از امکانات معمولی, کتابهای پرارزش نوشتند و شاگردان بنام تربیت کردند. صاحب جواهر و شیخ انصاری زندگی ساده و بی پیرایه داشتند و شیخ عبدالکریم حائری و شیخ ابوالقاسم قمی و شیخ مهدی و میرزا محمد تقی برقعی و میرزا محمد ارباب که آن همه برکتها به دستشان جاری شد, ساده زندگی می کردند.
🔹تمام مصنفین از این کوخ نشینان بودند... آن اشخاصی که این فقه را به این غنا رساندند و آن اشخاصی که این فلسفه را به این غنا رساندند, کاخ نشین نبودند, کوخ نشین بودند. شیخ طوسی که مبدا این امور و ارزنده ترین اشخاص در جامعه تشیع بوده است, یک کاخ نشین نبوده است... در قشر مرفه نمی شود یک همچو کاری انجام بگیرد... صاحب جواهر که یک همچو کتابی نوشته است... کاخ نشین نبوده... از یک آدمی که علاقه به شکم و شهوات و مال و منال و جاه و امثال اینها دارد, این کارها بر نمی آید.
🔸مبادا توجه به گسترش بناها و ابزار دست و پاگیر اداری آنان را از مساله اصلی، یعنی فقاهت باز دارد. رواج فرهنگ عافیت طلبی در نسلهای بعدی اثر بد می گذارد و میراث پیشینیان صالح فراموش می گردد و خدای نکرده بر سر حوزه آن خواهد آمد که نگرانیم.
🔹از اهم مسائلی که باید تذکر بدهم... و همیشه نگران آن هستم که مبادا مردمی که همه چیزشان را فدا کردند و به اسلام خدمت نموده و به ما منت گذاشتند به واسطه اعمال ما, از ما نگران بشوند; زیرا آن چیزی که مردم از ما توقع داشته و دارند و به واسطه آن دنبال ما و شما آمده اند... کیفیت زندگی اهل علم است. اگر خدای نخواسته مردم ببینند که آقایان وضع خودشان را تغییر دادند, عمارت درست کردند و رفت و آمدهایشان مناسب شان روحانیت نیست و آن چیزی که نسبت به روحانیت در دلشان بوده است, از دست بدهند. از دست دادن آن همان و از بین رفتن اسلام و جمهوری اسلامی همان.
@teribon_ir
⭕ غفلت از فتنه گران
درباره انتقادات این روزهای جریان غرب گرا
اصلاح جبهه خودی، مستلزم رصد غربگراها، معارضه و مقابله با آنهاست.
بسم الله الرحمن الرحیم
اگرچه همیشه خطر نفاق و افراد ظاهرالصلاح بیشتر از جریان غربگراست و دعوای میان دو حزب اصلاح طلب و اصولگرا، بازی در زمین دشمن می باشد، اما اظهارنظرهای این روزهای غرب زده ها، باید از انتقادات دلسوزانه و مطالبات جریان انقلاب، تفکیک شود؛ و لازم است فعالان جبهه انقلاب، از غرب زده ها و غربگراها، غفلت نکنند و نگذارند این افراد و گروه ها، به رسم انتقاد، علیه نظام اسلامی و مردم #توطئه کنند.
کما اینکه همین قلم های اجاره ای و زبان های تملق گوی غرب، همیشه ابزار دشمنی با مردم بوده اند.
انتقادات و مطالبات جوانان و فعالان حزب اللهی هیچ ارتباطی به گزنده گوی ها و مخالف خوانی هایِ #شیفتگان_غرب ، ندارد؛ چه از نظر انگیزه و چه از نظر مبانی فکری و روش های حاکم بر فعالیتها، انطباق و اشتراک و حتی سنخیتی میان جریان انقلابی و جریان غرب گرا وجود ندارد.
مطالبه غرب زده ها اعتراض علیه انقلابی بودن مسئولان و نهادهاست و مطالبه انقلابی ها، انقلابی بودن مسئولان و نهادهاست.
غرب زده ها می خواهند سر به تن انقلاب نباشد و انقلابی ها، سربلندی ملت انقلابی را مطالبه می کنند و می خواهند حکومت در محضر ولایت فقیه سربلند باشد.
یعنی حرکت انتقادی جبهه انقلاب درست در مقابل حرکت انتقادی غربزده هاست. اگرچه بهترین راه، برای حذف غرب زده ها، تشدید انتقاد میان جبهه خودی است، ولی این راهبرد نباید به شکلی باشد که از این شیفتگان غرب غفلت کنیم.
یعنی حرکت زیگزاگی میان
۱. ترک انتقاد به خودی ها و تمرکز بر غربزده ها
یا
۲. غفلت از غربزده ها
هردو موجب ضرر و خسارت برای انقلاب خواهد شد، و اولویت و ضرورت دانستن انتقاد به خودی ها و اجازه ندادن به دشمنان داخلی برای عرض اندام، بهترین راه مقابله با تهدیدات می باشد.
اما ما یا غرق در دعوای اصلاحطلبی و اصولگرایی هستیم یا از ورشکستگان سیاسی طرفدار غرب غفلت می کنیم، لذا موضعگیری صریح و مقابله جدی با غرب گرا ها، لیبرالها و کسانی که توسعه غربی را بر کلام خدا و دین متین اسلام ترجیح می دهند جزو ضرورتهای اصلی در این روزها برای فعالان اجتماعی میباشد.
اصلاح جبهه خودی، مستلزم رصد غربگراها، معارضه و مقابله با آنهاست.
#حجت_الاسلام_معظمی
@teribon_ir
⭕ در ری چه می گذرد؟!
1️⃣ شنیدهها حاکی از این است که اصولگرایان شهر ری با نام انقلاب و مردم، با فشار به شخص استاندار در پی فرماندار کردن فردی امنیتی، بدون تخصص و سابقه مشخص هستند.
2️⃣ رسانههای اصولگرا از چندین ماه قبل با انتشار رپرتاژهای خبری به دنبال بولد کردن این شخص بودند و هم اکنون وی را به عنوان تک گزینه فرمانداری شهرستان ری مطرح کردند که چشمگیر ترین سابقه وی فرماندهی بسیج محلات بوده.
در حالی این شخص در رزومه خود مسئولیت فرماندهی بسیج را عنوان میکند که سابقا حضرت امام و رهبری بسیج را شجره طیبه خواندهاند و کار در آنجا را جهت رضای خداوند متعال برشمردند نه پلهای برای کسب قدرت!
3️⃣ بعد از استقرار دولت، اصولگرایان در شهرری به دنبال انحصارگرایی هستند و با این رویکرد میخواهند ارکان مهم شهر را از افراد دلسوز و واقعی و انقلابی خالی کنند و با نام اسلام، انقلاب و جهاد، قدرت را در اختیار بگیرند که البته از این آرمانهای انقلاب اسلامی نیز، بهرهای نبرده اند!
4️⃣ مجمع نیروهای انقلاب شهر ری در حالی از تک گزینه خود برای فرمانداری صحبت میکند که سابقا ادعا داشتند با نظر امام جمعه شهر، تاسیس شدند و امام جمعه مهر تاییدی برای فعالیتشان است اما با توجه به موضعگیریهای چند ماه اخیر آقای شاهچراغی، ایشان موافق ابقای آقای توکلی در ساختمان آجری هستند!
5️⃣ از این رو میتوان به این مورد شک کرد که مجمع نیروهای انقلاب با حمایت از فردی ضعیف و بدون سابقه به دنبال این است که نیروهای دیگر خودشان را در ارکان زیر نظر فرمانداری مانند بخشداری ها و معاونتهای فرمانداری قرار دهند و در واقع فرماندار در جهت اهداف سیاسی آنان حرکت کند.
6️⃣ دولت انقلابی ابراهیم رئیسی که با شعار شایسته سالاری بر سر کار آمد اما این نوع انتصاب بر خلاف شعارهای رئیسی است و این ظلم به شهرستان ری است که یک عده پدرخوانده بخواهند برای این شهرستان تعیین تکلیف کنند.
#مهدی_نریمی
@teribon_ir
تریبون مستضعفین
⭕ پُشت به مردم
🔸مستند پشت پرده که امشب در شبکه سه سیما پخش شد را برای بار دوم دیدم. پارسال برای بار اول در جلسه ای با حضور معاون فرهنگی دفتر حفظ و نشر رهبر انقلاب که کار ساخت مستند دست این بخش از دفتر بوده است، مستند رو به همراه برخی از دوستان دیدیم و مفصل نقدهای خودمون رو مطرح کردیم.
🔸مستند قرار بود پارسال از سیما پخش شود. فضای جلسه آنقدر تند و انتقادی بود که نظر خود معاون محترم هم برگشت و تصمیم گرفتند مستند رو پخش نکنند و یا اصلاحات اساسی را انجام دهند و بعد پخش کنند که متاسفانه با وجود یکسال فاصله هیچ گونه اصلاحاتی صورت نگرفت و همان مستند ضعیف و غیرمردمی پخش شد. در اون جلسه نکاتی را در نقد مستند گفتم. بد نیست به مواردی اشاره کنم.
از انتقاد های تند و متعددی که در اون جلسه نسبت به عملکرد دفتر حفظ و نشر و سایت این دفتر، مطرح کردم میگذرم.
🔸اولا؛ فاقد قرائت مردمی؛ مردم کجای این مستند بودند؟ نقد اصلی به عملکرد صدا و سیما در آبان 98 چه بود؟ جز اینکه چرا صدای مردم نمی شوید؟ مگر کسی شک دارد اکثریت مردم از آن تصمیم خلق الساعه ناراحت بودند؟ مردم در آبان 98 این احساس در اعماق وجودشان ملموس بود که ما اساسا در حاکمیت صدایی نداریم. اون روزها مردم صدای خود را از صدا و سیما نمی شنیدند، علاوه بر آنکه از صدا و سیما نمی شنیدند از مسئولان کشور هم نمی شنیدند. یکنفر محض رضای خدا نگفت کل این دست فرمون اشتباه هست! یکی می گفت اجرا مشکل داشته، اون یکی می گفت اصلش خوبه فرعش بد هست، دیگری می گفت چرا شب میلاد پیامبر اجرا کردید!! و...
تا هفته ها و ماهها مردم صدای عذرخواهی یکنفر را نشنیدند.
🔸صدای توده های رنج کشیده مثل همیشه در این مستند گُم بود و پژواکی نداشت، کمااینکه در آبان 98 ام نداشت. البته صداهای دیگری غریوشان به گوش می رسید، دقیقا در همان مقطعی که مردم هاج و واج مانده بودند بی کفایتی مسئولان وقت به خصوصی دولتی ها را به کجا باید شکوه کنند؛ از وسط میدان انقلاب صدای شعار مرگ بر آمریکا و انگلیس و... خوب به گوش می رسید.(یکی از تلخ ترین تجمعات تاریخ عمرم تجمع میدان انقلاب بعد از حوادث بنزینی بود)
🔸ثانیا؛ شتر دیدی ندیدی؛ مگر رهبر انقلاب نفرمود مگس روی زخم مینشیند؟ انگار نه انگار در آن مقطع رئیس جمهوری داشتیم که خود می گوید صبح جمعه فهمیده است، روسای قوایی داشتیم که هیچ کدام تبعات این تصمیم را به عهده نمی گرفتند و هر کدام اتخاذ تصمیم را به دیگری پاس می دادند، وزیری داشتیم که دو روز قبل می گوید بنزین گران نمی شود و دو روز بعد گران می شود. وزیری داشتیم که گفت ما میخواستیم چند روز قبل اجرا کنیم اما چون مردم فهمیده بودند با تاخیر چند روز بعد شبانه اجرا کردیم، این بی تدبیری ها و کوتاهی ها و قصور ها و تقصیر های مسئولین وقت، ارزش چند دقیقه روایت را هم در مستند نداشت و به راحتی از این مهم عبور کردند و بازم خواسته یا نخواسته به ریش ملت خندیدند.
🔸جسارتا اگر از آشوب گر و ضد انقلاب و.. سخن می گویید، این آشوبگران سوار بر چه موج خود ساخته ای شدند؟ چه کسانی در داخل زمینه این اغتشاشات را فراهم کردند؟ انتظار دارید مردم این قرائت ناقص و تکراری را بپذیرند؟ مگر کسی شک داشت که این تصمیم تبعات امنیتی دارد؟ مگر کسی شک داشت این شوک درمانی اقتصادی بیشترین شوک را بیش از هر جای دیگری بر روح و روان مردم وارد خواهد کرد؟ حداقل یکبار از خیانت ها و کوتاهی های مسئولین روایت می کردید و نقشی ام برای بی تدبیری داخلی قائل می شدید. بی تدبیر هایی که باید استيضاح می شدند و نشدند و امروز جماعت به دنبال محاکمه شان هستند و زهی حماقت.
🔸ثالثا؛ بازم هزینه سازی از رهبری؛ چرا مثل همیشه پشت سخنان و بیانات رهبری سنگر می گیرید؟ چرا بازم از رهبری مایه می گذارید؟ خروجی این مستند آیا جز این است که دست همه شان در یک کاسه هست و رهبری ام طابقُ النعل به بالنعل با همهی این فرایند موافق بوده اند؟ آیا خروجی این مستند جز این است که کل حاکمیت با این تصمیم و اصل و فرع و اجرا و... همراه بوده و اگر مجلس هم می خواست کاری بکند، حاکمیت نگذاشته است؟ این بود جهاد تبیین؟ این بود ارائه تحلیل دقیق به مخاطب؟ احساس نمی کنید روایتتان بیش از حد امنیتی شده است؟ احساس نمی کنید عملا با این جنس از قرائت، رهبری عامل اصلی مشکلات معرفی شده است؟ احساس نمی کنید مردم سوال خواهند کرد چرا بعد از گذشت دوسال یکنفر از مسئولین مربوطه با این حجم خسارات وارده و ضرر های مالی و جانی محاکمه نشده است؟ و...
🔸تا زمانی که قرائت اصلی حاکمیت و رسانه، قرائت مردمی نباشد و صرفا بخواهیم با دوگانه آشوب گر و معترض، و بیان نقش عوامل استکبار خارجی مستندی درست کنیم و به خورد ملت بدهیم، آش همان آش است و کاسه همان کاسه.
#علی_ریاحی_پور
@teribon_ir