⭕️ هفت تپه آزاد شد
▪️۴ ماه پس از اعتراض سازمان خصوصی سازی به رای صادر شده توسط هیئت داوری مبنی بر عدم خلع ید از مالک هفت تپه، بالاخره امروز حکم خلع ید مالک کنونی منتشر شد.
▪️بنابر اعلام قوه قضائیه، رای دادگاه در زمستان سال گذشته مبنی بر ابطال واگذاری صادر شد اما تمهید شرایط انتقال مالکیت توسط دولت و جلوگیری از بوجود آمدن مشکلات کارگری، علت تاخیر در اعلام آن بود.
▪️حالا مالکیت این شرکت به دولت بازخواهد گشت و در مورد آینده آن برنامه ریزی خواهد کرد.
✅ @teribon_ir
⭕ اینبار ری قربانی نخواهد شد!
🔺 خطاب به شورای ائتلاف، نمایندگان احتمالی احزاب و لیست های شاخص تهران
🔹 این یک تذکر جدی از سوی جوانان دغدغه مند و فراحزبی شهرستان ری میباشد که بدون تعلقات جناحی و با رویکردی کاملا مستقل به دنبال اعتلای شهر خود هستند.
🔹 لیست های خود را با نامزدهای پایتخت نشین پر نفرمایید که در آن صورت فقط به نمایندگان بومی شهرستان ری رای خواهیم بود.
🔹 جاماندگان انتخابات مجلس ۹۸ از کلیه احزاب با لابی های همیشگی و البته با استعانت از زر و زور و تزویر بنا دارند #لیست_بندها را مجاب به تضییع حقوق مردمی کنند که در تمامی صحنه های خطیر و حساس انقلاب مشارکت جدی داشته اند.
🔹 آسیب های شدید اجتماعی، شهرسازی و مدیریت شهری ضعیف، مشکلات عدیده زیست محیطی، به تاراج رفتن میراث و بناهای تاریخی از دستاورد های کت و شلواری های تهرانی تبار خیابان بهشت برای مردم مظلوم شهرستان ری در سال های اخیر بوده است.
🔹 چه اتفاقی افتاده است که یک جمعیت یک میلیون نفری از داشتن حداقل سه کرسی در شورای ۲۱ نفره شهر تهران محروم شده است.
🔹 بار مشکلاتمان کم است؟!
جمعیتمان ناچیز است؟!
یا در سال های اخیر مرهمی گذاشته اید بر دردهای کهنه این شهر کهن؟!
❗این هشدار ما را جدی تلقی کنید!
اگر ردپای حداقل سه نفر از نامزدهای متخصص ، متعهد و فراحزبی شهرستان ری در لیست های جریانات شاخص تهران مشهود نباشد ، #تحریم_لیست موضع رسمی مردم این دیار دلسوخته خواهد بود و تمام قد فقط از نمایندگان خوشنام شهر خود حمایت خواهیم کرد.
✍️ #علی_عبدالهی
✅ @teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨ظريف: فقط با وزیر خارجه گفتگو می کردم
جلیلی: نتیجش چی شد؟
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻تاریخ در حال تکرار است...
🔸 دیدن این کلیپ را از دست ندهید...
@teribon_ir
.
🔹 چند نکته درباره خبر ملاقات انتخاباتی آقای رییسی با رهبر انقلاب
♻️ آیا رییس قوه قضاییه برای حضور در انتخابات اذن گرفته است؟
🔸 بخش اول یادداشت
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر، برخی کانالها که پدر و مادر مشخصی ندارند، خبر از دیدار مهم آقای رییسی با رهبر انقلاب داده و اعلام کردهاند که در این دیدار، رهبر انقلاب مجوز حضور آقای رییسی در انتخابات ریاست جمهوری را دادهاند و چنین القا کردهاند که ابراهیم رییسی، گزینه مورد نظر امام خامنهای است!
در کنار این بازی رسانهای، برخی چهرههای سیاسی مثل آقایان پورمحمدی، زاکانی، مصباحی مقدم، باهنر و ... که برخی دنبال کاندیداتوری فرد دیگری هستند، بر اساس همین تلقی غلط و بر خلاف بیانات صریح رهبر انقلاب - که به آنها اشاره خواهم کرد - اعلام کردهاند که آقای رییسی برای حضور در انتخابات، باید اذن و اجازه از رهبر انقلاب داشته باشد!
همه میدانند که نویسنده این سطور از حدود دی ماه سال ۹۹ به صورت مستدل و در چند نوبت، مخالفتش را با کاندیداتوری رییس قوه قضاییه و رییس مجلس اعلام کرده البته این مخالفت در خصوص آقای رییسی نه به دلیل عدمصلاحیت که به دلیل عدم مصلحت بوده است.
الان هم نمیدانم که آقای رییسی برای ثبتنام یا عدم ثبتنام در انتخابات چه تصمیمی دارند اما بدون تردید میدانم که این خبرسازیها درباره دیدار رییس قوه قضاییه با رهبر انقلاب و حمایت امام خامنهای از ایشان، کذب محض و در راستای بازی با افکار عمومی است، هر چند ادبیات آن در حمایت از آقای رییسی باشد. اما چرا؟
ان طور که سایت Khamenei.ir اعلام کرده، از حدود بیست و چهار سال پیش و در ایام برگزاری انتخابات هفتمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران، اولین ملاقاتهای اختصاصی نامزدهای انتخاباتی بهصورت جداگانه با رهبر انقلاب اسلامی انجام گرفت و رویهای را بنا گذاشت که به اقتضاء شرایط، افرادی از گروهها و سلایق مختلف - که خود را واجد صلاحیت برای ریاست قوه مجریه میدانستند - قبل از حضور در عرصه انتخابات، به درخواست خودشان با امام خامنهای دیدار میکنند و یا بهصورت غیرحضوری، تصمیم خود را به اطلاع ایشان میرسانند. اغلب این افراد، ضمن اعلام تصمیم برای کاندیداتوری در انتخابات، به ارائه رئوس برنامههای خود برای حضور در این عرصه میپردازند.
مطابق اعلام رسانه رسمی دفتر رهبری، رویه ثابت رهبر انقلاب نیز در این ملاقاتها آن است که پس از شنیدن سخنان نامزدها به بیان نکاتی درباره مسائل کلان کشور در افق آینده میپردازند و با تأکید بر اینکه نفیاً یا اثباتاً نظری درباره کاندیداتوری افراد ندارند، جملهای را با مضمون زیر خطاب به همه این افراد میفرمایند:
نه میگویم بیایید، نه میگویم نیایید و تکلیفی نمیکنم.
اما گاهی اوقات در فرآیند رقابتهای سیاسی، گمانهزنیها و نقل قولهایی غیرواقعی و یا ناقص از این دیدارها صورت گرفته که موجب بروز سوءتفاهمهایی میان مردم و رسانهها میشود که تبعات و پیامدهای نامناسبی در افکار عمومی جامعه دارد.
تریبون مستضعفین
. 🔹 چند نکته درباره خبر ملاقات انتخاباتی آقای رییسی با رهبر انقلاب ♻️ آیا رییس قوه قضاییه برای حضور
🔹 چند نکته درباره خبر ملاقات انتخاباتی آقای رییسی با رهبر انقلاب
♻️ آیا رییس قوه قضاییه برای حضور در انتخابات اذن گرفته است؟
🔸 بخش دوم یادداشت
🔰 حمید رسایی: بنابراین حضور یا عدم حضور آقای رییسی یا هر کاندیدای دیگری در انتخابات، تصمیم شخصی ایشان است و نباید آن را به نام رهبر انقلاب و رضایت ایشان از این حضور نوشت. رهبر انقلاب اسلامی درباره سخنانی که به ایشان منتسب میشود، به ما یک قاعده کلی ارائه دادهاند و فرمودهاند:
«مبادا کسی تصور کند که رهبری یک نظری دارد که برخلاف آنچه که به عنوان نظر رسمی مطرح میشود، در خفا به بعضی از خواص و خلّصین، آن نظر را منتقل میکند که اجراء کنند؛ مطلقاً چنین چیزی نیست. اگر کسی چنین تصور کند، تصور خطائی است؛ اگر نسبت بدهد، گناه کبیرهای انجام داده. نظرات و مواضع رهبری همینی است که صریحاً اعلام میشود؛ همینی است که من صریحاً اعلام میکنم.» ۱۳۸۹/۰۵/۳۱
اما مواضع صریح ایشان در خصوص حمایت از کاندیداتوری یک فرد خاص چیست؟ امام خامنهای بارها تأکيد کردهاند که در انتخاباتها از کاندیدای خاصی حمایت نمیکنند و کسی از نظر ایشان اطلاع ندارد تا جایی که حتی خانواده ایشان هم از این نظر بیاطلاع هستند و تا قبل از شمارش آرا اساسا امکان اطلاع از نظر ایشان وجود ندارد:
«برای ریاست جمهوری هم در بین این حضراتی که هستند، یک نفر را به نظرم رسید و انتخاب کردم. به کسی هم نگفتم تا الان؛ حتّی کسانِ نزدیک من - خانواده من، فرزندان من - مطّلع نیستند که من به چه کسی رأی دادم. وظیفه مردم است که تحقیق کنند؛ لابد تا حالا تحقیق کردهاند و انتخاب کردهاند کسی را که میخواهند به او رأی بدهند.» ۹۲/۳/۲۴
«رهبری، یک رأی بیشتر ندارد. بنده حقیر مثل بقیه مردم، یک رأی دارم؛ این رأی هم تا وقتی که در صندوق انداخته نشود، هیچ کس از آن مطّلع نخواهد بود. حالا ممکن است آن کسانی که صندوق دست آنها است، بعد باز کنند، خط این حقیر را بشناسند، بفهمند بنده به چه کسی رأی دادم؛ اما تا قبل از رأی دادن، کسی مطّلع نخواهد شد. اینجور نیست که کسی بیاید نسبت بدهد که رهبری نظرش به فلان است، به بهمان نیست. اگر چنین نسبتی داده شد، این نسبت درست نیست.» ۱۳۹۲/۰۱/۰۱
رهبر انقلاب پیش از این در سال ۸۸ نیز تأکيد کرده بودند:
«این را هم در باب انتخابات به شما عزیزان و همه ملت عزیزمان عرض بکنم؛ درباره موضع رهبری در مورد انتخابات، گمانهزنی و شایعه و اینها همیشه بوده است. بنده یک رأی دارم، آن را در صندوق میاندازم. به یک نفری رأی خواهم داد، به هیچ کس دیگر هم نخواهم گفت که به کی رأی بدهید، به کی رأی ندهید؛ این تشخیص خود مردم است.» ۸۸/۱/۱
بنابراین رهبر انقلاب کسی را برای حضور در انتخابات تشویق یا منع نمیکنند تا از آن، معنای اذن، اجازه و حمایت استخراج شود. در خصوص سید حسن مصطفوی هم که برادرش اعلام کرد پس از استمزاج سید حسن از رهبر انقلاب، ایشان به صلاح ندانستند، درصورت پذیرش ادعای فوق باید گفت که دلیلش فقدان شرایط قانونی در سید حسن و طبعا رد صلاحیت وی و لزوم رعایت شأن بیت امام بوده است.
با این حساب با استناد به این مواضع علنی رهبر انقلاب باید گفت که اگر فردی، جریانی یا رسانهای، ادعای حمایت رهبر انقلاب از یک کاندیدا را مطرح کردند، این ادعا دروغ است و طبعا اگر ادعایشان را راست پنداشتید، ناخواسته رهبر صادق انقلاب را به دروغگویی متهم کردهاید. همانطور که خود ایشان تاکید کردهاند، ممکن نیست #رهبر_عادل اینگونه علنی بر موضوعی تأکید کنند و خصوصی بر خلاف آن عمل کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 #صدای_جمهور
▫️صحبتهای بیپردهی مردم در تریبون دانشجویان دانشگاه تهران
🔺 این صدای انقلاب اسلامی ایران است...
@teribon_ir
✉نامه بسیج دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی به معاونت حقوقبشر قوه قضائیه ، جناب آقای دکتر علی باقری کنی
📌این روزها قلوب تمامی مسلمین جهان از هتاکی رژیم جعلی صهیونیستی جریحهدار است؛ چرا که این رژیم کودککش بیش از پیش با زیادهخواهی نامشروع به تاختن علیه قبلهٔ اول مسلمانان جهان و مردم مظلوم قدس شریف میپردازد.
📌جمهوری اسلامی ایران از ابتدای انقلاب اسلامی بر عدم مشروعیت و غاصب بودن این رژیم اذعان داشته و همواره بر یاری برادران فلسطینی و مبارزه با جور و ستم غاصبان فلسطین تاکید داشته است.
📌لذا در همین راستا از جنابعالی در معاونت بینالملل و ستاد حقوق بشر قوه قضاییه با توجه به اختیارات و وظایفی که مطابق قانون اساسی متوجه شما میباشد، انتظار میرود از طریق مجامع بینالمللی و حقوق بشری با اقدام عاجل و مسئولانه، فشارها بر رژیم غاصب صهیونیستی جهت توقف سرکوب و کشتار ملت مظلوم فلسطین را افزایش داده و سردمداران این رژیم را به عنوان جنایتکاران جنگی و ناقضان اصلی حقوق بشر، به محاکم ذیصلاح معرفی نمایید.
@teribon_ir
🔹مردم ایران، پای صندوق رای بیشتر از آنکه برای آری گفتن حاضر شوند برای نه گفتن میآیند. فقط کافی است حس کنند همه ارادهها معطوف به پیروزی یک نفر است و یا یک نفر خودش را از قبل پیروز قطعی میداند. ظرفیت عجیبی برای بسیج شدن یک هفتهای و نه گفتن دارند.
🔹شکست آقای ناطق نوری بعنوان پیروز قطعی انتخابات ۷۶، شکست آقای هاشمی بعنوان کسیکه همه نامزدها در سال ۸۴ برای حضور از وی اجازه میگرفتند و شکست آقای قالیباف که در سال ۹۲ پیروز همه نظرسنجیها بود به خوبی گواه این ادعاست. عبرت بگیرید و در انتخابات از قبل روی صندلی #پیروز_قطعی ننشینید.
🔹متاسفانه با ساز و کار کنونی انتخابات، سرنوشت ۸ سال کشور در ۱۸ روز رقم میخورد. در این فرصت کم لازم نیست در نشان دادن سیاهی ایران به مردم مسابقه بگذارید. معضلات را خودشان از شما بهتر میدانند. باید یک افق بسازید و امکان برون رفت ازین وضعیت را باورپذیر کنید تا بتوانند اعتماد کنند.لازم نیست در ایام کوتاه انتخابات از موضوع بورس تا مرغ و استادیوم و برجام فیلم انتخاباتی پرکنید.
🔹نوع نگاه و راه برون رفتتان از ۵ تا مساله اساسی را تبیین کنید و در جاهای مختلف تکرارش کنید. مردم خودشان کلیشهاش را میسازند و نظرتان در سایر حوزهها را با همان الگو حدس میزنند.حرف زدن زیاد و دانای کل نشان دادن خودتان در همه حوزهها تشویش میآورد. نامزد انتخاباتی باید با یک برنامه برجسته دو خطی شناخته بشود. در انتخابات ریاست جمهوری بدتر از مسابقه در نشان دادن سیاهیها، این اداهای متاخر مساله محوری و زدن حرفهای قلمبه سلمبه کارشناسی در همه حوزههاست.یادتان نرود مردم ما روزنامه نمیخوانند تیتر خوانند. اگر بلد نیستید یک مساله کلان را در ۳ واژه توضیح بدهید به درد ریاست جمهوری و حرف زدن با مردم نمیخورید.
🔹اگر صد تا تیم کارشناسی برای مسائل کشور دارید باید صدتا تیم خلق کلید واژه و تیتر جهت سادهسازی مباحث کارشناسی هم داشته باشید.عمده مردم با نارضایتی از وضع موجود پای صندوق میآیند. نامزدی که نماد اعتراض به وضع موجود نباشد شانس پیروزی ندارد. با انتقادات رادیکال به دولت مستقر علیه وضع موجود نمیشوید. وضع موجود در ذهن مردم یعنی کلان وضعیت حکمرانی در کشور که شامل قوای مختلف و نهادهای انتصابی و انتخابی است.
#وحید_اشتری
✅ @teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فضلینژاد: کاندیداها مدیران فرهنگی خود را معرفی کنند
پیام فضلینژاد:
🔹کاندیداها خود را در برابر گفتوگوهای سخت فرهنگی قرار دهند و مدیران فرهنگی خود را معرفی کنند.
🔹کاندیداها باید غیر از معرفی وزرا، باید نامزدهای دبیری شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی و رئیس بنیاد نخبگان را در کابینهشان به مردم معرفی کنند.
✅ @teribon_ir
🔺 اصلح يعني كسي كه براي ريشه كني فقر و فساد عزم جدي داشته باشد
🔹اصلح يعنى چه كسى؟ يعنى كسى كه همين هدفها را دنبال كند؛ يعنى كسى كه همين دردها را بداند و حس كند؛ يعنى كسى كه براى ريشهكنى فقر و فساد عزم جدى داشته باشد؛ يعنى كسى كه به حال قشرهاى محروم و مستضعف دل بسوزاند.
🔹اصلح كسى است كه هم به ترقى و پيشرفت كشور و توسعهى اقتصادى و غيراقتصادى بينديشد؛ هم زير توهمات مربوط به توسعه، آنچنان محو و مات نشود كه از ياد قشرهاى مظلوم و ضعيف غافل بماند. اصلح كسى است كه به فكر معيشت مردم، دين مردم، فرهنگ مردم و دنيا و آخرت مردم باشد. اصلح كسى است كه بتواند اين بارِ عظيم را بر دوش بگيرد؛ هر كسى نمىتواند اين بار را بر دوش بگيرد؛ نشاط و حوصله و همت و قدرتِ لازم و هوشمندى لازم دارد.
🔹البته هر كس صلاحيتش در مراكز قانونى تأييد شود، صالح است؛ اما بايد در بين صالحها گشت و صالحتر را پيدا و او را انتخاب كرد. اين، هنر شما مردم است.
🔸بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در ديدار اقشار مختلف مردم 25/3/1384
#انتخابات
✅به تریبون مستضعفین بپیوندید:
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برخی جریانات سیاسی میخواستند جلیلی نیاید!! چرا؟!
چون سعیدجلیلی...
صحبت های صادق شهبازی فعال سیاسی و رئیس ستاد دعوت از دکتر جلیلی مقابل وزارت کشور
@teribon_ir
🔺کنش انتخاباتی معطوف به انقلاب اسلامی
🔹«انتخابات» همزاد و از سنخ «انقلاب» است. این همبودگی به این معناست که انتخابات می تواند محملی باشد برای بازتولید انقلاب. حزبالله (به مثابه نیروی اجتماعی معطوف به انقلاب اسلامی) میتواند انتخابات را به بستری برای بازتولید انقلاب اسلامی بدل سازد. «طرح» و «تذکر» دادن آرمانهای انقلاب و انسجام و مهندسی مجدد «سرمایهی اجتماعی» انقلاب اسلامی، از مهمترین بسترهای بازتولید انقلاب از مسیر انتخابات است.
🔹در مقابلِ تعریف انقلابمحور از انتخابات، تعریف قدرتمحور قرار دارد. در تعریف دوم انتخابات عبارت است از فرایند کسب یا حفظ قدرت، عبارت است از روند کسب رأی. در این فرایند بازتولید انقلاب اصل نیست؛ از این رو صرفاً تکرار آن بخش از گفتمان انقلاب مهم و بلکه ممکن است که ظرفیت تبدیل به شعار برای کنشگران سیاسی/حزبی را داشته باشد.
🔹سیطرهی سیاسیون محافظهکار بر ذهن و زبان حزبالله در طول مدتهای مدید و پیوستهای از تاریخ پس از انقلاب باعث شده است تا حزبالله، گفتمان انقلاب را همان چیزی بپندارد که کنشگران سیاسی در ایام انتخابات به تکرار آنها میپردازند. این روند به تکراری، کلیشهای و شعاریبودگی درک حزبالله از انقلاب انجامید است و درک ما از انقلاب را به سطح امر سیاسی تقلیل داده، و در این چارچوب محبوس ساخته است. ذیل همین تقلیلگرایی معرفتی است که ما انتخابات را صرفاً به مثابه یک فرایند تغییر قدرت میپنداریم و از فرصتها و دلالتهای بیشمار آن برای انقلاب غافلیم. از دل این تقلیلگرایی های معرفتی است که محافظهکاری عملی بیرون میٱید. محافظهکاری یعنی در یک انتخابات، کسی را ذیل هزار قسم و آیه در باب وحدت به مجلس بفرستی و در انتخابات بعدی همان هزار قسم و آیه را ردیف کنی برای به مجلس نرفتن همان فرد! محافظهکاری یعنی یک هژمونی غالب که با تهمت رأی شکنی در دل حزبالله رعب بیاندازد تا به رفتن افراد کمخطر و بی خاصیت به مجلس راضی شود و امکان بروز سیاسی رویشهای انقلاب را در دراز مدت بمیراند. محافظه کاری یعنی قتلگاه انقلاب.
🔹سال 1384 رهبر انقلاب یک استدلال مهم دربارهی چیستی فعالیت انتخاباتی در جمهوری اسلامی مطرح کردند که اغلب نادیده انگاشته شد. استدلال ایشان بر موضوعیت و نه طریقیت انتخابات تأکید میکرد و انتخابات را به مثابه فرصتی برای «ذکر» آرمانهای انقلاب در نظر می گرفت: «قتی که ایشان تبلیغات انتخاباتی میکردند، به افراد خانوادهی خودم میگفتم اگر آقای احمدینژاد رأی هم نیاورد، این خدمت بزرگ را به انقلاب کرد که شعار عدالت محوری را مطرح کرد؛ نگذاشت به فراموشی سپردنِ این شعار بشود یک سنت.» انتخابات میتواند تعریف وهدفی جزء رأیآوری داشته باشد؛ میتواند تبدیل بشود به شورش علیه سنت فراموشی حاکم بر جریانهای سیاسی؛ می توان فرصتی باشد برای «خدمت بزرگ به انقلاب».
🔹همواره در کنار رفتار تکراری در رأی دادن به لیستهای بیخاصیت احزاب مدعی، هستند کسانی که به خود جرأت میدهند صادقانه بر نقد دوگانهی اصولگرایی/ اصلاحطلبی پافشاری کنند و در راه «خدمت بزرگ» به انقلاب به دنبال آسودگی از غرغرها و فشارهای وابستگان احزاب نباشند.
🔹باید کار به جایی برسد که عموم حزبالله از رأی دادن به لیست احزاب مدعی احساس گناه کند؛ نه اینکه احساس برائت ذمه کند. آزادی از بردگی سیاسی احزاب البته راه طولانیاست و استلزمات معرفتی و سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی خاص خود را میطلبد.
✍🏻 #حجه_السلام_مجتبی_نامخواه
✅به تریبون مستضعفین بپیوندید:
@teribon_ir
⭕ دستشان خالی است
🔸میگن آقای فیروزآبادی گفته ما حتی در تنظیم یک صورت جلسه با جلیلی مشکلی داشتیم.
حالا بماند که از جلیلی آتوی دیگری ندارند و دست به دامان اینجور حرفها شدند.
اگر جلیلی حواسش به صورت جلسه ها نبود که یک معاونی، قائم مقامی چیزی براحتی میتوانست ویلای لواسان بیت المال را سالها در سکونت خود نگه دارد برای خوشگذرانی و نهایتا با فشار رسانه ها آن را خالی کند.
🔸 دستشان خالی است
میگن جلیلی برای نمایش پراید سوار میشه و هزینه زرهی کردن پرایدش دو میلیارد شده
فکر کن
دو میلیارد
دو میلیارد سال هشتاد و نه، نه دو میلیاردِ زمان دلار سی تومنی روحانی.
🔸اون زمان با اون پول میشد دو تا تانک بخری
حالا بماند که ماشین شخصی خودش هنوز همان پراید صبا مدل هشتاد و یک است و ادعای ساده زیستی هم ندارد. عکس دوم
حالا بماند که علیرغم حضور در جایگاه دبیر شورای عالی امنیت ملی که قبل از حضورش بیست و یک محافظ داشت، به مدت سه سال محافظی نداشت و بعد از سه سال به دستور بزرگان یک محافظ را قبول کرد.
🔸 حالا بماند که در سال اول حضورش در دبیرخانه بودجه ده میلیاردی لاریجانی را به دو میلیارد کاهش داد.
البته اینها را به گوینده تذکر هم دادیم ولی دوباره تکرار کرد. اسمش را نمیدانم چه بگذارم.
🔸دستشان خالی است
میگن حاج قاسم میگفت
اسم رمز جدید، حاج قاسم میگفت
هر جا کم اوردی بگو حاج قاسم میگفت
هر وقت هر خرابکاری کردی یک عکس با حاج قاسم بزار کار ردیفه از تاجگردون بگیر تا صادق خرازی و ذوالنور و....
حالا بماند که حاج قاسم دفتر شخصی خودش رو بعد از سال نود و دو داد به جلیلی و هنوز دفتر جلیلی همان دفتر ساده محل کار حاج قاسم است که هنوز بوی حاج قاسم میدهد
همان اتاق معروف با پرده های سبز رنگ اتاق شخصی حاج قاسم بود.
🔸حالا بماند که جلیلی با حاج قاسم چه حماسه ها در جنگهای بیست و دو روزه و سی و سه روزه آفریدندکه هنوز صهیونیستها از یادآوری آن روزها تنشان میلرزد.
حالا بماند که حضور ایران در سوریه برای مبارزه با داعش را حاج قاسم با کی شروع کرد.
🔸دستشان خالی است
جلیلی به تکلیفش عمل میکند و بخاطر همین مرد سربلند تمام بزنگاه هاست.
چه زمان برجام که همه تبریک میگفتند و یک تنه مخالفت کرد چه زمان فتف و کاتسا و اینستکس چه زمان قرارداد چین که همه سکوت کردند وحتی مخالفت کردند و یک تنه حمایت کرد.
از اسم حضورش هم میترسند
حتی در پیامک نظرسنجی همراه اول هم حذفش میکنند
با متر خودشان جلیلی را میسنجند
میگویند چرا جلیلی مثل ما نیست
چرا شرط نمیگذارد
اگر فلانی بیاید
اگر فلانی نیاید
اگر به من قول بدهند
جلیلی تکلیفش را عمل میکند
برای زدن جلیلی دستشان خالی است.
پ.ن: https://www.instagram.com/p/CO2svHLhEdL/?igshid=loaa2yyg9uaf
#محمد_علیمهری
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کاندیدای پوششی و معاون اول روحانی چند روز قبل از انتخابات سال ۹۶: اگر ما پیروز شویم دیگر هیچ کارتن خواب و هیچ کودک کاری نخواهیم داشت!
🔸 جهانگیری امروز در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم ثبت نام کرد و از وجود فقر و مشکلات اقتصادی در کشور با بغض و گریه صحبت کرد!
✅ @teribon_ir
⭕️ شبیهترین نامزد انتخابات به روحانی کیست؟
#دولت_سوم_روحانی
✅ @teribon_ir
⭕️غزل تازه محمد مهدی سیار درباره آتش نیروهای مقاومت بر سر رژیم صهیونیستی؛
🔻بگذار در فلاخنت آتش بهجای سنگ
🔻رقص هزار شعله سرکش بهجای سنگ
🔻آه اویسهای یمن را به چله نِه!
🔻سوز هزار جان مشوش بهجای سنگ
🔻من با تو ام برادر دژ گنگ هوختی!
🔻اینک تو و کمانی از آرش بهجای سنگ
🔻دستی به معجزه به گریبان بر و برآر
🔻آتش در این شگفت کشاکش بهجای سنگ
🔻ای وارث فلاخن داوود و کوه طور
🔻بگذار در فلاخنت آتش بهجای سنگ
🔻به خشکی رسیدند سر کینه جوی
🔻به «بیتالمقدس» نهادند روی
🔻که بر پهلوانی زبان راندند
🔻همی «گنگ دژ هوخت»ش خواندند
🔻به تازی کنون «خانهٔ پاک» دان
🔻برآورده ایوان ضحاک دان
(دژ گنگ هوخت یا گنگ دژ هوخت نام بیت المقدس است)
✅ @teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️علی لاریجانی حامی و شریک دولت روحانی
#دولت_سوم_روحانی
✅ @teribon_ir
⭕️پاسخ مختصری به نامه چند نفره به شورای نگهبان برای تایید صلاحیت نامزدهای همه سلایق سیاسی
✅ @teribon_ir
خیلی طبیعی است که هر کشور حامی سیاسی، اقتصادی و نظامی #فلسطین در دنیا، خودش را - چه درست و چه غلط - برترین حامی فلسطین بداند و الحق والانصاف من نیز چنین باور دارم که #ایران برترین حامی فلسطین در دنیاست و نه #ترکها و نه #قطریها و نه #الجزایریها به گرد پایش هم نمیرسند.
اما اگر قرار هم باشد این برتری بهرخ کشیده شود، نباید به رخ خود فلسطینیهایی کشیده شود که در خط مقدم #جهاد و قربانیدادن و #مبارزه هستند.
ما اگر حمایت و پشتیبانی میکنیم فلسطینیها از #خون خویش مایه میگذارند.
درک این نکته در تعامل و تناسب با فلسطینیها نیازی به دانستن #روابط_بینالملل و #دیپلماسی ندارد و آداب اولیه معاشرت عادی هم یادآور این نکته است چه رسد به تعامل با مجاهدانی که در خط نخست دفاع از مقدسات اسلامی ایستادهاند.
وقتی جناب آقای #ولایتی در تماس تلفنی به #زیاد_نخاله دبیر #جنبش_جهاد_اسلامی میگویند انشالله همگی پشت سر رهبری در #قدس نماز بخوانیم قطعا با باور و اندیشه ذهنی زیاد نخاله آشنا هستند که چنین سخن راندند اما حسب ظاهر دقت نکردند که چنین سخنی وقتی رسانهای و منتشر شود میتواند منشا چه حسی علیالخصوص در میان فلسطینیها بشود: اینکه ایران در حال ابراز برتری خویش بر فلسطینیهاست!
کافی است این وسط کسی بخواهد شیطنت کند و از این سخن جناب آقای ولایتی برداشت برتری جویی مذهبی هم بکند.
البته جناب آقای ولایتی بارها ثابت کردهاند کمترین دقت نظری در باب ابعاد رسانهای موضعگیریهایشان ندارند؛ وقتی موضعگیریهایشان پیرامون کشورهای #محور_مقاومت بارها حاشیه برانگیز شد یا وقتی #جیبوتی را بخاطر کوچک بودن جغرافیا تحقیر کردند و یا وقتی سخن از لنگ بستن #یمنیها به میان آوردند.
من امیدی هم به #اصلاح این رویه ایشان ندارم جز بازنشستگی از اقلاً این منصبی که به وی اجازه اظهار نظر در حیطه مسائل بینالملل با نام و هزینه #انقلاب را میدهد.
#روح_الله_رضوی
✅ @teribon_ir
🔴 نقد نامه "جمعی از فعالان رسانه ای" خطاب به #شورای_نگهبان
🔻حرف اصلی نامه مذکور این است: "تمام نامزدهای #طیفهای_مختلف که برخوردار از تجربه سیاسی و اجرایی بوده و فاقد محکومیت قضایی در حوزه مفاسد اقتصادی هستند تایید صلاحیت شوند."
🔹فارغ از نیتخوانی و بررسی انگیزه نگاشتن این نامه، چند نکته مطرح است:
1⃣ اولین اشکال جدی این نامه، اصالت دادن به «طیف های مختلف سیاسی» است. کجای دین، عقل، منطق و قانون آمده که «طیف های سیاسی» حق دارند در انتخابات ها گزینه داشته باشند و باید گزینه شان تأیید صلاحیت شود؟ آن چیزی که قانون و عقل و دین، آنرا را به رسمیت شناخته، این است که ملت و عموم مردم با هر سلیقه ی سیاسی آزاد هستند در انتخابات شرکت کنند و ثبت نام در انتخابات بعنوان کاندیدا، شرایط عمومی و اختصاصی دارد که باید داشته باشند. حق تأیید صلاحیت برای افرادی منطقی، قانونی و شرعی است که شرایط عمومی و اختصاصی را داشته باشند نه اینکه چون از طیف سیاسی هستند باید تأیید شوند!
2⃣ محدود کردن شرایط به «تجربه سیاسی و اجرایی» و «عدم محکومیت قضایی در حوزه مفاسد اقتصادی» اشکال دوم این نامه است. گویا دوستان نمی دانسته اند که تمام رؤسای جمهوری سابق و فعلی هیچکدام محکومیت فساد اقتصادی نداشته اند و اکثر مطلق(شاید موارد معدود) نامزدهای ریاست جمهوری در انتخابات های مختلف هم محکومیتی نداشته اند. اما امروز خیلی از کارشناسان و تحلیلگران معترض اند چرا برخی از این افراد تأیید شده اند. نمونه آن تأیید صلاحیت حسن روحانی است. هم تجربه سیاسی و اجرایی داشته هم محکومیت نداشته است! اما آیا لایق این مسئولیت بوده؟
🔹اتفاقاً بسنده کردن به «محکومیت نداشتن قضایی در حوزه مفاسد اقتصادی» بسیار غلط و اشتباه است تا اینکه پیشنهاد خوبی باشد! چرا که عمده مفسدین اقتصادی، از خود ردی به جای نمی گذارند و در دادگاه هم محکوم نمی شوند بلکه برخی که سند بجا گذاشته باشند و ... .
3⃣ اتفاقاً شورای نگهبان وظیفه دارد فرای اینکه کسی در دادگاه حکم محکومیت داشته باشد تحقیق کند که آیا آن فرد اهل رانت و سوءاستفاده مالی و فساد هست یا نیست؟ بطور مثال هم مرکز پژوهش های مجلس عنوان کرده هم برخی دستگاه ها که از قِبَل رانت ارز 4200 تومنی #اسحاق_جهانگیری قریب 200 هزار میلیارد تومان برای ثروتمندان و اغنیاء رانت ایجاد شد!
4⃣ شورای نگهبان وظیفه دارد تحقیق کند بررسی کند و به گزارشات مستند دستگاه ها و مراجع قانونی(حتی گزارشات مستند مردمی) نسبت به کاندیداها وقع بنهد. گاهی اوقات فرد اهل رانت و فساد اقتصادی هست ولی هیچ محکومیتی ندارد!
5⃣ آیا کسی که در دوران مسئولیتش نشان داده، مدبر نبوده است. آینده نگر نبوده؛ اهل سیاست ورزی صحیح نیست، اهل برنامه ریزی و طرح ریزی نیست، باید مجدد تأیید صلاحیت شود؟ پس چرا قانون اساسی خواسته که شورای نگهبان باید مدیر و مدبر بودن شخص را احراز کند؟
6⃣ از طرفی آیا «فساد سیاسی» دلیل روشنی برای ردصلاحیت افراد نمی شود؟ فساد سیاسی یعنی یک شخصی اعلام کند انتخابات را تأیید نمی کند. به طریق اولی فردا اگر شکست هم بخورد اعلام می کند نتیجه را قبول ندارد! آیا این مصداق #فساد_سیاسی نیست؟ آیا شورش علیه جمهوریت و دموکراسی و لگد زدن به صندوق رأی که نتیجه آن اغتشاش و ناامنی در جامعه و شکاف در جامعه باشد مصداق فساد سیاسی نیست؟
7⃣ آیا کسی که از اول دارد می گوید سیستم را قبول ندارد؛ قانون اساسی را قبول ندارد؛ ولایت فقیه بعنوان رکن اصلی جمهوری اسلامی را قبول ندارد، باید تأیید صلاحیت شود؟ مگر بنا نیست رئیس جمهور سوگند یاد کند که به قانون اساسی پایبند بوده و آن را اجرا می کند؟ اگر رئیس جمهور اعتقادی به این قانون اساسی نداشته باشد چه چیزی را می خواهد اجرا کند؟
8⃣ آیا کسی که قانون را قبول ندارد و تخلفات قانونی او در زمانی که مسئولیت داشته محرز است و بارها نشان داده که قوانین را اجرا نمی کرده و دور می زده است، باید تأیید صلاحیت شود؟ می خواهد رئیس جمهور شود که چه چیزی را اجرا کند؟ مگر رئیس جمهور وظیفه ندارد قوانین مجلس را اجرا کند؟
9⃣ آیا کسی که رسماً اعلام می کند سیاست های کلان نظام را در عرصه داخلی و خارجی قبول ندارد و بارها خلاف سیاست ها هم نظر داده و عمل کرده است؛ این باید تأیید صلاحیت شود؟ این شخص قرار است چه چیزی را اجرا کند؟ مگر رئیس جمهور طبق قانون اساسی موظف به اجرای سیاست های کلان نظام نیست؟
🔹به نظر حقیر این دوستان بزرگوار بهتر بود بجای مطالبه غیرقانونی از شورای نگهبان، مطالبه می کردند که شورای نگهبان باید به مُر قانون عمل کند نه سلیقه. شورای نگهبان باید به قانون عمل کند نه اینکه مصلحت سنجی کند. چرا که ما هر چه ضربه خورده ایم از عدم اجرای قانون بوده نه از اجرای قانون!
#داود_مدرسی_یان
@teribon_ir