ترور رسانه
🔻یک اعدام و چند نکته 🔸محسن شکاری اغتشاشگری که به چنگ قانون گرفتار شده بود، صبح امروز اعدام شد. 🔹د
#یک_دروغ_بزرگ🔻🔻
#شکاری تنها کسی است که بخاطر حمل سلاح سرد #بدون_قتل، محکوم به اعدام شد. چون نظام برای خاموش کردن اعتراضات، نیاز به افزایش ارعاب دارد‼️
⭕️پاسخ؛
در تصویر، اسامی افرادی را میبینید که بخاطر استفاده از سلاح سرد و #بدون_قتل و تهدید و ارعاب مردم ، و نه #ارتکاب_قتل ، #اعدام شدند و حکم #محاربه گرفتند.
@Terrorofmedia
🔻 دعوای امیرعباس هویدا و اسدالله علم
روز جمعه 27 خرداد 1356 آیتالله احمد #خوانساری به دربار تلفن میکند که در #قم #برق نیست و مردم #بیآب ماندهاند؛
اسدالله #علم وزیر دربار به #شاه اطلاع میدهد و دستور میگیرد که فوری به دولت بگوید،
علم می گوید: «به #نخستوزیر تلفن کردم. گفت الان یک نفر آدم میفرستم. گفتم آدم فرستادن چه فایده دارد؟موضوع تشنگی و گرسنگی را نمیشود مثل سایر کارها #ماست_مالی کرد، اگر آب نباشد، آن هم در این گرما، آدم میمیرد. برق را راه بیندازید. قدری خجل شد. گفت البته، البته. ولی این حرفها نیست. کار از #پایه خراب است. اکنون باز در تهران بیبرقی است. . . میترسم یک دفعه امور از داخله بگسلد، ولی امیدوارم چنین چیزی پیش نیاید.»
خاموشیهای برق و کمبود پیاز و گوشت و مرغ و تخم مرغ در سالی(1355) که شاه بینش جدیدش درباره دروازههای تمدن بزرگ را مینوشت و انقلاب سفید 9 مادهایاش، 17 مادهای شده بود، امیرعباس هویدا نخست وزیر را از طعن ولعن علم خلاص نمیکرد.....
📙یادداشت های علم جلد۷
🔘 @terrorofmedia 🔘
ترور رسانه
#یک_دروغ_بزرگ🔻🔻 #شکاری تنها کسی است که بخاطر حمل سلاح سرد #بدون_قتل، محکوم به اعدام شد. چون نظام بر
دوست عزادار من! یک سوال دارم:
چرا حکومت ایران، محسن شکاری رو مثل نیکا شاکرمی، ایلار حقی و تمام کشتهشدگان دیگه نبرد یه جایی یواشکی بکشه، بعد ببره از رو بلندی پرت کنه یا تو بیابون ولکنه بگه خودش مرد؟
مگه نهاینکه معتقدید سهماهه حکومت داره قتلعام میکنه و گردن نمیگیره، خب این یه دونه هم روی بقیه.چرا پس دادگاه برگزار کرد؟ کاری داشت ته یه کوچه تاریک کلکش رو بکنه،بیسروصدا؟
مثل دیگرانی که شما ادعا دارید...
@Terrorofmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جولین آسانژ روزنامه نگار، برنامه نویس و از بنیانگذاران وبگاه ویکیلیکس:
🔺"هر جنگی که در 50 سال گذشته شروع شده، نتیجه #دروغ_رسانهها بوده است."/ایران نیوزیک
@Terrorofmedia
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجید رضا رهنورد به علی کریمی :
آخه تو انسان هستی یا نه؟
این فیلم رو خودم گفتم گرفتن که بعدا چند نفر مثل منو بدبخت نکنی
➕واقعا امثال علی کریمیها و رسانههای اونور آب که مرتب به تحریک اغتشاشات ایران پرداختن، قراره تو کدوم دادگاه محاکمه بشن!؟
سهم ما شده ایرانی #داغدار
سهم آنها هم شده، خروار خروار دلار سعودی و آمریکایی!
#تجارت_با_خون_هموطن
@Terrorofmedia
#امام_خمینی در منظومه فکری آیت الله خامنه ای
💠موسسه پژوهش فرهنگی انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3815768065C75d9aa54b8
ترور رسانه
🎥 جولین آسانژ روزنامه نگار، برنامه نویس و از بنیانگذاران وبگاه ویکیلیکس: 🔺"هر جنگی که در 50 سال گذ
#کار_خودشونه
#دروغ_رسانه
#لیبی
" اغلب این گزارش ها دچار تضاد منافع بود. مهمترین منبع اطلاعاتی در مورد سو استفاده های فرضی دولت لیبی « #سلیمان_بوشیجیری» بود که اطلاعات خود را مستقیما از نیروهای اپوزیسیون دریافت میکرد.
او بعدها #اعتراف کرد که نمی توانسته صحت و سقم اطلاعاتی را که در مورد کشته شدگان ارایه میکرده را بررسی کند.
پس از اینکه قذافی به قتل رسید و دولتش سرنگون شد، #رئیس_سازمان_عفو_بین_الملل #شعبه_فرانسه، خانم «ژنه ویه گاریگوس» #اعتراف_میکرد که این ادعا که قذافی برای کشتن شهروندان لیبیایی از «مزدوران آفریقایی» استفاده میکرده « #تنها_شایعاتی بود که در رسانه ها تبلیغ میشد»
▪️دولت آمریکا نیز از طریق سازمان خود « #موقوفه_ملی_برای_دموکراسی » نهادهای غیر دولتی مختلفی را مورد حمایت مالی قرار داد که آنها سهم خود برای دخالت « #بشر_دوستانه » ادا کردن
🔸بنابر گزارش های منابع آمریکایی پس از حمله ناتو تعداد تخمینی های قربانیان #ده_برابر بیشتر از قبل تهاجم بود
📚 برشی از کتاب «جنگ کثیف علیه سوریه؛» / تیم اندرسون / فصل "اصل مسئولیت حمایت و نقش دوگانه"
@Terrorofmedia
#استاندارد_دوگانه
📌وزیر خارجه آمریکا: بابت اعدام محسن شکاری مشمئزیم. پیام ما به رهبری ایران روشن است: به این سرکوب وحشیانه پایان دهید. ما رژیم ایران را مسئول میدانیم.
⛔️ روزنامه آمریکایی واشنگتن پست: 1094 نفر در 12 ماه گذشته به ضرب گلوله پلیس آمریکا کشته شدهاند!
⛔️در سال جاری هم تاکنون،۱۷اعدامی داشتند.
@Terrorofmedia
وضع زنان در کشورهایی که ایران را از کمیسیون مقام زن، اخراج کردند!
🔻فرانسه:
⭕️ توییت مکرون، رییس جمهور فرانسه: روزبهروز به تعداد زنانی که از ترس آزار و اذیت با وسایل حملونقل عمومی تردد نمیکنند، اضافه میشود. به همین خاطر حضور پلیس، مخصوصا در زمانهایی که آزار و اذیت بیشتر میشود را دو برابر میکنیم!
https://mobile.twitter.com/emmanuelmacron/status/1480588245406781449
🔻آمریکا:
🔹تعداد زنان فقیر بیشتر از مردان فقیر است.
https://www.americanprogress.org/article/basic-facts-women-poverty/
🔹 از هر 6 زن ، یک زن مورد حمله تجاوز به عنف واقع شدهاست.
https://www.rainn.org/statistics/victims-sexual-violence
🔹یک سوم زنان زندانی جهان در آمریکا(تصویر)
@Terrorofmedia
در دورانی که یک عده با همچین جعلیات ابتدایی و مشخصی فریب میخورند، باید از رواج تکنولوژی هایی مثل دیپ فیک ترسید...
برای تشخیص یک ویدیو جعلی دیپ فیک از یک ویدیو حقیقی هم راه هایی هست، اما این راه برای یک زندگی نرمال رسانه ای در نقاط دیگر جهان است که مردم شاید هفته ای با یک ویدیو جعلی روبرو شوند و فورا با یک سرچ ساده به واقعیت ویدیو دست پیدا کنند، نه در کشوری که مردمش آماج حملات پی در پی و ثانیه ای رسانه ای هستند، روزانه با ده ها دروغ، خود در مجازی روبرو میشوند، آنها را با دیگران شِیر میکنن. و صد ها دروغ رسانه ای دیگر را از همکار، راننده تاکسی، سرنشینان مترو و اتوبوس و فامیل و... دریافت میکنند./آنتی فکت
@Terrorofmedia
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📜 #سخن_هفته | «جمهوری» و «اسلامی» راز ماندگاری
👈 نگاهی به عوامل پایداری و مانایی انقلاب اسلامی مردم ایران
🔹 ضربه بنیادین به رگ حیات استکبار
🔺 وقوع انقلاب اسلامی در ایران، با مجموعهای از دستاوردها در ابعاد مختلف همگام شد. ثمرات گرانبهای این حرکت عظیم مردمی، در سطوح بینالمللی و تقابل با ظلم و استکبار جهانی، فراگیر بوده است: «صرفاً این [مسئله] نبود که انقلاب اسلامی ایران یک شکست سیاسیِ مقطعی به آمریکا یا به استکبار یا به مجموعهی نظام سلطه وارد کند؛ فقط این نبود؛ این انقلاب، تهدیدِ امپراتوریِ نظام سلطه بود.» ۱۴۰۱/۶/۳۰ واقعیت این است که در دوران پیش از انقلاب اسلامی «کشورهای دنیا تقسیم میشدند به سلطهگر و سلطهپذیر؛ این یک هنجار جاافتادهی جهانی بود. تقسیم کرده بودند دنیا را؛ یک بخشی از دنیا دست آمریکا، یک بخشی دست شورویِ آن روز، بخشی هم دست قدرتهای درجهی دوّمی که دنبالهروِ اینها بودند؛ این وضع دنیا بود. جمهوری اسلامی و نظام اسلامی و انقلاب اسلامی، این نظام را رد کرد؛ خب این، رگ حیات استکبار بود؛ هنجارهای نظام سلطه، رگ حیات استکبار بود» ۱۳۹۹/۱۱/۲۹ انقلاب اسلامی ملت ایران، با رد این هنجارهای بیدادگرانه و با مواجههای کمسابقه با نظم ظالمانه و استعماری جهانی، دستاوردی بنیادین و اساسی برای ایران اسلامی به ارمغان آورد.
🔹 نظامسازی پایدار و مردمی
🔺 از کارویژههای پراهمیت انقلاب اسلامی، نظامسازی با محور قراردادن اصول و احکام اسلام و از جمله اهمیت بخشیدن به نقش تعیینکننده مردم در عرصههای گوناگون بود. این مسئله موجب تداوم قدرتمند این حرکت مردمی و گسترش دستاوردها شد و همچنین دست نظام سلطه را از ایران اسلامی کوتاه کرد: «امام(ره) برای دین، رسالت نظامسازی و تمدّنسازی و جامعهسازی و انسانسازی و مانند اینها تعریف کرد؛ مردم نگاهشان به دین بکلّی متحوّل شد» ۱۳۹۹/۳/۱۴ و روند نظامسازی بر اساس مبانی دینی، شکل قدرتمندی به خود گرفت؛ اما «انقلاب اسلامی پس از نظامسازی، به رکود و خموشی دچار نشده و نمیشود و میان جوشش انقلابی و نظم سیاسی و اجتماعی تضاد و ناسازگاری نمیبیند، بلکه از نظریّهی نظام انقلابی تا ابد دفاع میکند.» ۱۳۹۷/۱۱/۲۲ نظریه نظام انقلابی، هویتی بدیع و کارآمد را در ایران اسلامی شکل داد و این هویت، مبتنی بر انقلاب اسلامی «موتور پیشران کشور در عرصهی علم و فنّاوری و ایجاد زیرساختهای حیاتی و اقتصادی و عمرانی شد که تا اکنون ثمرات بالندهی آن روزبهروز فراگیرتر میشود. هزاران شرکت دانشبنیان، هزاران طرح زیرساختی و ضروری برای کشور در حوزههای عمران و حملونقل و صنعت و نیرو و معدن و سلامت و کشاورزی و آب و غیره، میلیونها تحصیلکردهی دانشگاهی... و دهها نمونهی دیگر از پیشرفت، محصول آن روحیه و آن حضور و آن احساس جمعی است که انقلاب برای کشور به ارمغان آورد» ۱۳۹۷/۱۱/۲۲ بنابراین نکته کلیدی درباره نظام اسلامی، همین توانایی و کارآمدی این نظام در ماندگاری، تابآوری در مقابل تهدیدات قدرتهای مادی، موفقیت در استمرار حرکت انقلابی خود و تولید قدرت برای کشور است: «نظام جمهوری اسلامی یک واقعیّتی است که وجود دارد روی زمین؛ وعده نیست که «حالا خواهیم کرد»؛ نه، این نظامی است که به وجود آمده و به نظر من مهمتر از پدید آمدن نظام اسلامی تابآوری نظام اسلامی است. نظام اسلامی تاب آورد در مقابل این دشمنیها، این حملات، این ضربههای گوناگون؛ تابآوری! توانست تحمّل کند، توانست ایستادگی کند، توانست بماند و توانست قوی بشود. امروز جمهوری اسلامی، جمهوری اسلامی سی سال قبل و چهل سال قبل نیست؛ امروز بحمداللّه آن نهالِ تازهروییده به یک درخت کهنی تبدیل شده و این یک الگو است.» ۱۴۰۱/۶/۱۲
ادامه👇