هدایت شده از شعله ی طور
بسم الله الرحمن الرحیم
♦️السَّلاَمُ عَلَى الْمَخْصُوصِ بِذِي الْفَقَارِ
السَّلاَمُ عَلَى سَاقِي أَوْلِيَائِهِ مِنْ حَوْضِ النَّبِيِّ الْمُخْتَارِ
(زیارت هفتم وارد در شب بیست و هفتم ماه رجب)
♦️لم يكن لأحد فيك مهمز، ولا لقائل فيك مغمز، ولا لأحد فيك مطمع، ولا لأحد عندك هوادة.
الضعيف الذليل عندك قوي عزيز حتى تأخذ له بحقه، والقوي العزيز عندك ضعيف ذليل حتى تأخذ منه الحق، والقريب والبعيد عندك في ذلك سواء
(زیارت امیرالمومنین علیه السلام شب ۲۷ ماه رجب)
♦️المکتوبات فی النجف الاشرف
@m_h_esfahani
🔺آخرین جمعه ماه رجب را از دست ندهید:
سيّد از پيامبر روايت كرده: هركه در روز جمعه ماه رجب بين نماز ظهر و عصر چهار ركعت نماز بخواند به اين صورت كه در هر ركعت يكبار سوره ي ᐸحمد> و هفت بار ᐸآيه الكُرسي> و پنج مرتبه ᐸسوره توحيد> سپس ده بار بگويد:
ᐸأَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لا إِلَهَ إلا هُوَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَهَ>
حق تعالي براي او از روزي كه اين نماز را خوانده تا روزي كه از دنيا برود براي هر روز هزار كار نيك بنويسد ، و در عوض هر آيه اي كه خوانده است شهري در بهشت از ياقوت سرخ ، و به جاي هر حرف قصري در بهشت از گوهر سپيد عطا كند، و براي او زنان زيباروي بهشتي را به همسري او درآورد و از او خشنود گردد بي آنكه برايش خشمي به دنبال داشته باشد ، و در زمره ي عبادت كنندگان به شمار آيد ، و سرانجام او را به سعادت و آمرزش پايان دهد . . .
🔹مفاتیح الجنان
@tezkar
آیت_الله_حق_شناس
برکت و فضیلت #ماه_شعبان
ماهی است که درهای خیرات در او باز است. مردم باید در انتظار برکات باشند، و از گناهان باید صرفنظر بشود و درآن بسیار صلوات بر محمد و آل محمد فرستاده شود.
هر مومن عاقلی باید غفلت نورزد، و در این ماه، خودش را آماده کند برای ماه مبارک رمضان؛ به اینکه از گناهان، خودش را پاک کند، و توبه از مافات نماید.
وقتی که در این ماه آمادگی پیدا کردی، پرودگار مربی تو خواهد شد، موانع را از جلوی تو بر می دارد. دنیا خشت و گل که نیست، دنیا تعلقات است، تعلقات را باید بزنیم:
چون به دست خویشتن بستی تو پای خویش را
هم به دست خویشتن واکن کمال این است و بس
#مواعظ ج1 ص 43
کانال تذکرة الاولیاء @tezkar
🌳#شعبان🌳
☘️☘️☘️
رسول اکرم (ص):
«شعبان شهری؛ رحم الله من أعانني على شهري»
شعبان ماه من است، کسی که مرا در ماهم یاری کند، خداوند او را می آمرزد.
☘️☘️☘️
این حدیث، دعوتنامه ای برای ما در این ماه می باشد و کسی که عظمت این دعوت را درک کند، باید خود را در ردیف دعوت شدگان قرار دهد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
منبع: #المراقبات ص ۱۶۵
#حاج_میرزا_جواد_آقا_ملکی_تبریزی
🔺کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
ظرائف سلوکی
مناجات شریف شعبانیه ، در محدوده ی معدود ادعیه ای است که اهل البیت علیهم السلام ، در غیر از ماه مبارک شعبان از قلوب مطهرشان بر زبان نورانی شان ظاهر می شد.
همچنین در بین اهل معرفت این مناجات از جایگاه بسیار ویژه ای بر خوردار است ، به گونه ای که آن بزرگواران معتقد بودند ، در صورتی که هیچ معارفی از سوی امامان معصوم علیهم السلام به ما نمی رسید و تنها همین یک دعا به ما رسیده بود ، برای ما کافی بود.
بعضی از اهل معنا ، حفظ کردن این دعا را به رهجویان راه طریقت ، توصیه می فرمودند و مداومت بر آن را برای سالکین الی الله ، امری مقرب می دانستند.
پ.ن : در صورت عدم توانایی جهت حفظ این مناجات ، می توانیم حداقل بعضی از فراز های این دعای شریف را حفط نموده و در قنوت نماز هایمان بر آن مداومت نماییم تا با ایجاد این عمل خود را از برکات وجودی آن بی نصیب نکنیم.
لازم به ذکر است ، هر چه فهم عمیق تری از دعا پیدا کنیم ، جهت سیر به سوی حقیقت و رجوع به حضرت رب العالمین ، سریع تر و راحت تر جلو می رویم ؛ فلذا توصیه می کنیم ، جهت ورود در اعماق معارف این دعای شریف ، می توانید به سایت لب المیزان و به شرح مناجات شعبانیه ی استاد طاهر زاده رجوع نمایید.
خالی از لطف نیست ، اگر در اینجا متذکر شویم که این دعا بسیار بسیار ، ما را در ادامه ی حیات دینی مان کمک خواهد نمود ؛ پیشنهاد می کنیم ، مؤانست با این دعا را از دست ندهید.
فرازی از مناجات شعبانیه
ﺇِﻟَﻬِﻰ ﺇِﻥ ﺃَﺧَﺬﺗَﻨِﻰ ﺑِﺠُﺮﻣِﻰ ﺃَﺧَﺬﺗُﻚَ ﺑِﻌَﻔﻮِﻙَ
ﻭَ ﺇِﻥ ﺃَﺧَﺬﺗَﻨِﻰ ﺑِﺬُﻧُﻮﺑِﻰ ﺃَﺧَﺬﺗﻚَ ﺑِﻤَﻐﻔِﺮَﺗِﻚ
پروردگارا ؛ اگر مرا به جرمم مواخذه کنی ، تو را به عفوت مواخذه می کنم !
و اگر مرا به ذنوبم مواخذه کنی ، تو را به مغفرتت مواخذه می کنم.
ﻭَ ﺇِﻥ ﺃَﺩﺧَﻠﺘَﻨِﻰ ﺍﻟﻨَّﺎﺭَ ﺃَﻋﻠَﻤﺖُ ﺃَﻫﻠَﻬَﺎ ﺃَﻧِّﻰ ﺃُﺣِﺒُّﻚَ
ﻭ ﺍﮔﺮ ﻣﺮﺍ ﺑﻪ ﺁﺗﺶ ﺩﻭﺯﺥ ﺑﺮﻯ ﺍﻫﻞ ﺁﺗﺶ ﺭﺍ ﺁﮔﺎﻩ خواهم کرد که من تو را دوست می داشتم.
@tezkar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حق پرخاش نداری!
مرحوم آیت الله فاطمی نیا
@tezkar
💐💐💐💐
✳️ امام حسین(ع) دردانه خداوند است.
🔻مرحوم استاد آيتالله سعادتپرور در کتاب فروغ شهادت مینويسد:
▫️«در روايات بسيارى است كه سيدالشهدا(ع) از اوّل خلقت آدم(ع) تا خاتم انبياء(ص) مورد توجّه خداوند، انبيا و اوصياء(ع) قرار گرفته و آنان از وى ياد نمودهاند. اين چه خصيصهاى است كه نهتنها پيش از ولادتش، كه پس از ولادت و شهادت او، معصومان(ع) درباره او سخنها گفتهاند؟ نهتنها در لسان معصومان(ع)، كه بعد از شهادت او، همه موجودات مادّى و مجرّد، جنّ، انس و ملائكه، زمين و زمان و... بر او گريسته و او را به تعظيم ياد میکنند؟
▫️در زيارات و رواياتى كه درباره سيدالشهدا(ع) وارد شده است، جريان تأثّر موجودات عالم از واقعه شهادت آن حضرت، از جايگاه خاصّى برخوردار است، به گونهاى كه در كمتر زيارتى از امام حسین(ع) است كه به اين مسأله اشاره نشده باشد.»
▫️ايشان همچنين در توضيح معنای «الوتر الموتور» در زيارت عاشورا مینويسد: «جمله «اَلْوِتْرَ الْمَوْتُورَ»، ... در ظاهر به معناى فرد و تنهاىِ بیهمتا، و به زبان فارسىِ خودمانى، به معناى «دُردانه» است، و به خصيصه خاص سيدالشهدا(ع) ... اشاره دارد.»
▫️«دُردانه» اصطلاحاً به کسی گفته میشود که در جمعی مانند اعضای خانواده، مورد توجه ويژه والدين و اعضای خانواده است.
▫️ايشان میفرمود: از اين بيان زيارت استفاده میشود که سيدالشهداء(ع) دُردانه پروردگار است و خداوند در ارتباط با او حساب ويژهای دارد و کسی که به ايشان متوسل شود، از فضل خاص خداوند بهرهمند میگردد.
▫️از همين جا به راز تفاوت فاجعه کربلا و زنده بودن آن، با ساير حوادث تاريخی که ظاهر مشابهی دارند پي ميبريم. سوزش شهادت سيدالشهداء(ع) هرگز خاموش نمیشود؛ چنانکه رسول اکرم(ص) فرمود:
▫️همانا که شهادت امام حسين(ع) آتشى در دل مؤمنان انداخته است كه هرگز سرد نخواهد شد.
▫️تا به آنجا که ايشان اصلاً علامت مؤمن را شدّت گريه بر سيدالشهداء(ع) میداند و در ادامه میفرمايد:
▫️مؤمنی از او ياد نمیکند، مگر آنکه میگريد.
🔺راز اين تفاوت در مراتب ولايت است و مقام سيدالشهداء(ع) در نزد پروردگار به گونهاي است که توسل به ايشان، توسل به محبوبترينها در درگاه الهی است و خداوند پاسخ چنين استمدادی را سريعتر از ساير استمدادها میدهد.
(ادب حضور، دفتر پنجم؛ آداب و مراقبات عزاداری سیدالشهداء(ع)، ص۲۹)
🌹عید شما مبارک!🌹
☑️ کانال جلوه نور علوی
@jelvehnooralavi
آیت الله حق شناس
در این ماه شعبان رسول اکرم(ص) شما را دعا فرموده که:
خدا رحمت کند کسی که مرا اعانت کند در ماه من! البته اعانت به ترک گناه و اجتهاد است.
پیغمبر و امام که از ما پول نمی خواهند، نان نمی خواهند! یعنی ما را کمک کنید به طاعت خدای متعال، به ورع، به اجتناب از محرمات پروردگار.
مواعظ 2 ص 15
@tezkar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 شباهت امام حسین (ع) به قرآن
آیت الله فاطمی نیا
@tezkar
#آیت_الله_قاضی :
💢محال است انسانی به جز از راه سیدالشهدا علیه السلام به مقام توحید برسد. سریان فیوضات و خیرات از مسیر حضرت سیدالشهدا علیه السلام است و پیشکار این فضیلت هم حضرت قمر بنی هاشم ابالفضل العباس علیه السلام است.
@tezkar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول قدم بیدار شدن
امام خميني (ره)
@tezkar