22 - طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن - تعهد ایمان به نبوت.mp3
15.99M
📻 پای #منبر استاد سیدعلی حسینی #خامنهای حفظه الله 📻
📻 #صوت_کامل سلسله جلسات طرح کلی #اندیشۀ_اسلامی در قرآن/جلسه بیستمودوم
━💠🍃🖤🍃💠━
@thaqalayn110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اربعین
#استوری
🎥 واکنش جالب #زائران در #بینالحرمین پس از دیدن تصویر #رهبر معظم انقلاب
━💠🍃🖤🍃💠━
@thaqalayn110
📌تفسیر اجمالی آیات قرآن کریم در بیان امام خامنه ای
سوره مبارکه يس آیه ۲۰
وَجاءَ مِن أَقصَى المَدينَةِ رَجُلٌ يَسعىٰ قالَ يا قَومِ اتَّبِعُوا المُرسَلينَ
و مردی (با ایمان) از دورترین نقطه شهر با شتاب فرا رسید، گفت: «ای قوم من! از فرستادگان (خدا) پیروی کنید!
اگر تاریخ یک چیز اصلی نبود، قرآن با این عظمت - که اصلاً برنامهی انسانسازی و برنامهی بشریت است - تاریخ را وارد خودش نمیکرد؛ اما شما میبینید که در قرآن تاریخ هست؛ البته بخشهایی که برای بیان اهداف قرآن کارساز است. بالاخره آدم عاقل، آن چیزی که برایش کارساز است، از یک مجموعه انتخاب میکند. قرآن آنچه را که برای خودش کارساز است، انتخاب کرده است؛ حتّی در جاهایی از جزییات صرف نظر کرده؛ چون جزییات برایش کارساز نبوده است. مثلاً در قضیهی زن فرعون، این مهم است که این «زن» است؛ آن هم «زن فرعون»؛ لذا از زن فرعون اسم میبرد؛ بخصوص تکیه میکند که این کار را زن فرعون کرد، این حرف را زن فرعون زد؛ یعنی از شخصیت او - که یک چیز جزیی است - نمیگذرد؛ اما در قضیهی مؤمنِ سورهی یاسین میفرماید: «و جاء من اقصی المدینة رجل یسعی». حالا این رجل چه کسی بود، در چه سنی بود، از کدام شهر بود، وابسته به کدام طبقه بود، اینها اصلاً اهمیتی ندارد؛ یعنی در اینجا مورد نظر قرآن این نیست؛ اینجا بحث سر این است که مردی از آن ته شهر، با حالت دویدن - «یسعی» - خودش را به این جمعیت رساند که بگوید: «یا قوم اتّبعوا المرسلین». آن بخشی از تاریخ که برای هدف قرآن کارساز است، آن را قرآن انتخاب میکند و به بهترین شیوه و با زیباترین و شیواترین بیانی آن را وسط میگذارد و به جزییاتش کار ندارد. البته در جایی هم به جزییات کار دارد؛ چون این جزییات مهم و کارسازند. بنابراین، تاریخ مهم است؛ از اهمیت تاریخ نبایستی صرف نظر کرد. تاریخ، عبرت است.۱۳۷۰/۱۱/۰۸
بیانات در دیدار اعضای گروه تاریخ صدای جمهوری اسلامی ایران
━💠🍃🖤🍃💠━
@thaqalayn110
Arbaeen.pdf
2.13M
📜 نسخه PDF | #زیارت_اربعین
🌹رهبر معظم انقلاب: دو سه زیارت مهم روز اربعین وارد است؛ روز اربعین، همهی مردم بنشینند زیارت اربعین را با حال، با توجّه بخوانند و شِکوه کنند پیش امام حسین (علیه السّلام) و بگویند یا سیّدالشّهداء، ما دلمان میخواست بیاییم، نشد، وضع این جوری است تا یک نظری بکنند، یک کمکی بکنند. ۱۳۹۹/۰۶/۳۱
━💠🍃🖤🍃💠━
@thaqalayn110
🔰امروز سه تا کتاب خیلی خوب خریدم.
حتما تو لیست مطالعات این سه کتاب را در اولویت قرار بدید...عالیه...بنده "همرزمان حسین " را قبلا به صورت امانی،مطالعه کردم.
━💠🍃🌺🍃💠━
@thaqalayn110
📌حکمت ۱۷ نهج البلاغه ؛ ضرورت رنگ کردن موها (بهداشتى ، تجمل و زیبایى ...
▫️شرح اجمالی 👇👇
━💠🍃🌺🍃💠━
@thaqalayn110
📌شرح اجمالی حکمت ۱۶
اين سخن حكمتآميز در واقع پاسخى است به سؤالى كه بعضى از ياران امام دربارۀ تفسير يكى از سخنان پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله كردهاند به اين ترتيب كه: «از امام دربارۀ اين گفتار پيامبر صلى الله عليه و آله سؤال شد كه فرموده است: موهاى سفيد خود را تغيير دهيد (رنگ و خضاب كنيد) و خود را شبيه يهود نسازيد»؛ (وَ سُئِلَ عليه السلام عَنْ قَوْلِ الرَّسُولِ صلى الله عليه و آله: غَيِّرُوا الشَّيْبَ، وَ لَا تَشَبَّهُوا بِالْيَهُودِ) . امام عليه السلام فرمود: «اين سخن را پيامبر صلى الله عليه و آله زمانى فرمود كه پيروان اسلام كم بودند اما امروز كه اسلام گسترش يافته و آرامش و امنيت برقرار گشته (و اسلام استقرار يافته است) هر كسى مختار است (كه رنگ و خضاب بكند يا نه)»؛ (فَقَالَ عليه السلام: إِنَّمَا قَالَ صلى الله عليه و آله ذَلِكَ وَ الدِّينُ قُلٌّ، فَأَمَّا الْآنَ وَ قَدِ اتَّسَعَ نِطَاقُهُ، وَ ضَرَبَ بِجِرَانِهِ، فَامْرُؤٌ وَ مَا اخْتَارَ) . «نطاق» در اصل به معناى كمربند و يا كمربندهاى خاصى است كه زنان به كمر مىبستند؛ ولى در اينجا به معناى محدوده و قلمرو است، بنابراين جملۀ «اتَّسَعَ نِطٰاقُهُ» يعنى قلمرو اسلام گسترش يافته است. «جِرٰان» به معناى قسمت پايين گردن شتر است كه به هنگام استراحت آن را به زمين مىنهد و تعبير به «ضَرَبَ بِجِرٰانِهِ» كنايه از حاكميت امنيت بر محيط اسلام است. در آغاز اسلام كه عدد مسلمانان كم بود و در ميان آنها گروهى از پيران نيز وجود داشتند پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله اصرار داشت كه پيران چهرۀ جوان به خود بگيرند تا مايۀ ترس و وحشت دشمن شوند و نشانى از ضعف در آنها ديده نشود به همين دليل دستور خضاب و رنگ كردن صادر شد. منتها براى اينكه دشمنان اعم از يهود و مشركان، از نكتۀ اين كار باخبر نشوند و دوستان نيز احساس ضعف نكنند پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله اين دستور را مستند به عدم شباهت با يهود كرد كه اين كار را به خود اجازه نمىدادند.
━💠🍃🌺🍃💠━
@thaqalayn110
هدایت شده از [ اقتصاد نیوز ]
🥀امشب نماز لیلة الدفن
🏴یگانه ی دوران حضرت علامه حسن زاده آملی (قدس سره الشریف)
📖روش خواندن نماز شب اول قبر:
نماز دو رکعتی است،رکعت اول سوره حمد و سپس آیه الکرسى است و خواندن «از لا اله الا هو تا و هو العلی العظیم» کافی است. (بدون سوره توحید) و در رکعت دوم سوره حمد و سپس ۱۰ مرتبه سوره قدرخوانده مى شود و وقتى نماز تمام شد، چنین گفته مى شود: «اللهم صل على محمد و آل محمد و ابعث ثوابها الى قبر حسن ابن عبدالله آملی»
✳️این پیام را در تمام گروه ها و کانالها نشر دهید، استوری کنید و برای دوستان خود ارسال نمایید.
🏴صبح امروز، سه شنبه 6 مهر خاکسپاری انجام شد.
🏴🥀🏴🥀🏴🥀🏴🥀
📌تفسیر اجمالی آیات قرآن کریم در بیان امام خامنه ای
🔰هدف تبلیغ، دعوت به عبودیت فردی و اجتماعی
[این تبلیغ دارای سه رکن اصلی است که من مختصراً عرض میکنم: یک رکن، منشأ این تبلیغ است؛ یک رکن، هدف این تبلیغ است؛ یک رکن، ابزار و وسایل و شیوههای این تبلیغ است.]
هدف باید «صراط اللَّه» باشد؛ «صراط اللَّه العزیز الحمید»(۱)، «انّک علی صراط مستقیم»(۲)، «ادع الی سبیل ربّک»(۳). هدف تمام پیامبران، کشاندن مردم به صراط مستقیم است و صراط مستقیم هم یعنی عبودیت؛ «و ان اعبدونی هذا صراط مستقیم»(۴). باید مردم را به عبودیّت الهی که همان صراط مستقیم است، سوق دهید. البته این عبودیّت، در زمینهی اخلاق، در زمینهی عمل فردی و در زمینهی عمل اجتماعی کاربرد دارد، که وقتی بحث عمل اجتماعی پیش آمد، آنوقت بحثهای سیاسی، تحلیلهای سیاسی - تبیین سیاسی - هم در حوزهی کار شما قرار میگیرد.
اشتباه کسانی که در گذشته مسائل سیاسی را از تبلیغ کنار میگذاشتند، در این بود که عبودیّت را به منطقهی فردی منحصر میکردند. آنها اینجا را غلط میفهمیدند و غلط عمل میکردند. بله؛ هدف، کشاندن مردم به عبودیّت است؛ منتها عبودیّت منطقهی وسیعی در زندگی انسان دارد و آن منطقه به عمل شخصی منحصر نیست. وقتی که عمل جامعه، عمل یک مجموعهی عظیم انسانی و مردم یک کشور، عمل اقتصادی، عمل سیاسی و موضعگیریهای سیاسی مشمول بحث عبودیّت شد، آن وقت دعوت شما هم میتواند شامل این مسائل باشد و باید هم باشد؛ چارهای ندارید.۱۳۷۶/۱۰/۰۳
بیانات در دیدار جمعی از روحانیون
———————————————————————————
۱ ) سوره مبارکه ابراهيم آیه ۱
۲ ) سوره مبارکه الزخرف آیه ۴۳
۳ ) سوره مبارکه النحل آیه ۱۲۵
۴ ) سوره مبارکه يس آیه ۶۱
━💠🍃🌺🍃💠━
@thaqalayn110
🔰حکمت ۱۸ نهجالبلاغه:ره اورد شوم فرار از جنگ (سیاسی،اخلاقی،نظامی)
📌شرح اجمالی حکمت 👇
━💠🍃🌺🍃💠━
@thaqalayn110
🔻▫️شرح اجمالی #حکمت ۱۸ نهجالبلاغه
همان گونه كه در سند اين حكمت آمد، اين سخن حكيمانۀ امام مربوط به بعضى افراد سرشناس از مسلمانان مانند «سعد بن ابىوقاص» و «عبداللّٰه بن عمر» است كه در جنگ جمل وصفين با امام همراهى نكردند وبه دشمنان او نيز نپيوستند، بلكه بىطرف ماندند وبه عذرهاى واهى متوسل شدند. امام دربارۀ آنها مىفرمايد: «حق را تنها گذشتند و باطل را يارى نكردند»؛ (خَذَلُوا الْحَقَّ، وَ لَمْ يَنْصُرُوا الْبَاطِلَ) . اشاره به اينكه گرچه آنها به يارى باطل نشتافتند و در صف مقابل ما قرار نگرفتند؛ ولى چون به يارى حق برنخاستند و به پيام قرآن كه مىگويد: ««فَقٰاتِلُوا اَلَّتِي تَبْغِي حَتّٰى تَفِيءَ إِلىٰ أَمْرِ اَللّٰهِ»؛ به آن گروه ظالمى كه بر ضد پيروان حق (و امام مسلمين) برخاسته بجنگيد تا به فرمان گردن نهند» عمل نكردند درخور هر گونه سرزنش و ملامتند. در اينكه آيا اين گروه با على عليه السلام بيعت كرده بودند ولى در مسئلۀ مبارزه با اصحاب جمل و جنايتكاران شام كوتاه آمده بودند يا از ابتدا زير بار بيعت نرفته بودند، در ميان مورخان اختلاف نظر است. در بعضى از نقلها آمده كه اينها بيعت را پذيرفتند ولى به فرمان امام در مبارزۀ با اهل باطل عمل نكردند و مطابق برخى ديگر از نقلها از ابتدا زير بار بيعت با آن حضرت نرفتند و جزء اقليت ناچيزى بودند كه بر خلاف جمهور مسلمين از بيعت با امام سر باز زدند. مرحوم علامۀ شوشترى معتقد است كه اكثر روايات حاكى از آن است كه اين گروه بيعت نكردند. در اينجا اين سؤال پيش مىآيد كه اگر آنها بيعت نكردند چگونه امام انتظار داشت كه به لشكر او بپوندند و با باطل مبارزه كنند. پاسخ اين سؤال روشن است، زيرا اوّلاً جمهور مسلمانان و اكثريت قاطع مهاجران و انصار بيعت كرده بودند و اين حجت براى همۀ مردم بود و ترك بيعت گناه بزرگى بود كه از آنها سر زد.
━💠🍃🌺🍃💠━
@thaqalayn110
صدا ۰۰۱.m4a
11.63M
📌اجمالی از #معرفت_شناسی
📎جلسه نوزدهم_استدلال های شک گرایی و نسبیت گرایی۲
▫️ابوالفضل نجفی
#اندیشه
#عقل
#تفکر
#فلسفه
━💠🍃🌺🍃💠━
@thaqalayn110
ثقلین بابِ حطه
📗 #متن_کامل #جلسه_بیستودوم کتاب «طرح کلّی اندیشه اسلامی در قرآن» ؛ فایل pdf 🔸 تعهّد ایمان به نبوّ
بسم الله الرحمن الرحیم
📌نکات اجمالی درس بیست و دوم کتاب" طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن "
🔰مؤمن بودن یعنی پایبندی به تعهدات ایمانی نبوت
✍ابوالفضل نجفی
🔻▫️مسولیتی که انسان معتقد به نبوت نبی، بر دوش می گیرد،عبارت است از "دنباله گیری از راه نبوی و قبول مسولیت به منزل رساندن بار نبی"
🔻▫️(افرادی که دیدگاه نادرست نسبت به نبوت دارند مؤمن نیستند.) مؤمن آن وقتی است که به تعهدات و مسولیت هایی که ایمان به نبوت برای انسان می آورد،پایبند باشد.
🔻▫️در جنگ حق و باطل،اگر با حق نبودی،با باطلی. با باطل بودن به این معنا نیست که حتما با حق بجنگی بلکه حتی آن صورتی که برای حق نجنگی هم داخل است در مفهوم باطل بودن.
▫️تعهد رسالت،ساختن یک دنیایی است به شکلی که اسلام گفته است.
▪️این بیانات ناظر آیات ۷۲ تا۷۴ سوره انفال و آیه ۸۱ سوره آل عمران، می باشد.
━💠🍃🌺🍃💠━
@thaqalayn110
من اصن اومدم برات شهید بشم.mp3
6.9M
🔰صل الله علیک یا اباعبدالله
#شب_جمعه
━💠🍃🌺🍃💠━
@thaqalayn110
📌تفسیر اجمالی آیات قرآن کریم در بیان امام خامنهای
وَمَا تُجْزَوْنَ إِلَّا مَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ،
إِلَّا عِبَادَ اللَّهِ الْمُخْلَصِينَ
آیات 39 و 40 سوره صافات
پاداش بینهایت برای بندگان مخلص
همهی مردم، پاداش متناسب با عمل کاری را که انجام دادهاند میگیرند، مگر بندگان مخلص خدا. اینها عملشان و پاداششان متناسب نیست. عملشان هرچه که باشد، پاداش آنها بینهایت است؛ زیرا این وجود متعلق به خدا، برای خدا و سرتا پا در خدمت اهداف الهی است. او، همهی وجودش برای خدا خالص شده است.
روایتی را دیدم که مضمونش این است که خدای متعال میگوید: «اگر به بندهی مخلص یا مخلص، همهی دنیا را هم بدهم، حق او ادا نشده است.»
بنابراین، جزای او متناسب با عملی که انجام میدهد، نیست. یک نماز او برابر هزاران نمازی است که بندگان خوب خدا بخوانند.۱۳۷۱/۱۲/۰۴
بیانات در اوّلین روز ماه مبارک رمضان
━💠🍃🌺🍃💠━
@thaqalayn110
23 - طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن - ولایت.mp3
17.89M
📻 پای #منبر استاد سیدعلی حسینی #خامنهای حفظه الله 📻
📻 #صوت_کامل سلسله جلسات طرح کلی #اندیشۀ_اسلامی در قرآن/جلسه بیستموسوم
━💠🍃🌺🍃💠━
@thaqalayn110
هدایت شده از ثقلین بابِ حطه
🔴 زیارت امام زمان (عج) در روز جمعه
🔵 اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللهِ في اَرْضِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ اللهِ في خَلْقِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللهِ الَّذي يَهْتَدي بِهِ الْمُهْتَدُونَ، وَيُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخآئِفُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْوَلِيُّ النّاصِحُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سَفينَةَ النَّجاةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ الْحَيوةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ صَلَّي اللهُ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ عَجَّلَ اللهُ لَكَ ما وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَظُهُورِ الاَْمْرِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يامَوْلايَ، اَنـَا مَوْلاكَ عارِفٌ بِاُوليكَ وَاُخْريكَ، اَتَقَرَّبُ اِلَي اللهِ تَعالي بِكَ وَبِآلِ بَيْتِكَ، وَاَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ، وَظُهُورَ الْحَقِّ عَلي يَدَيْكَ، وَاَسْئَلُ اللهَ اَنْ يُصَلِّيَ عَلي مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، وَاَنْ يَجْعَلَني مِنَ الْمُنْتَظِرينَ لَكَ وَالتّابِعينَ وَالنّاصِرينَ لَكَ عَلي اَعْدآئِكَ، وَالْمُسْتَشْهَدينَ بَيْنَ يَدَيْكَ في جُمْلَةِ اَوْلِيآئِكَ، يا مَوْلايَ يا صاحِبَ الزَّمانِ صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ، هذا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَهُوَ يَوْمُكَ، الْمُتَوَقَّعُ فيهِ ظُهُورُكَ، َالْفَرَجُ فيهِ لِلْمُؤْمِنينَ عَلي يَدَيْكَ، وَقَتْلُ الْكافِرينَ بِسَيْفِكَ، وَاَنَا يا مَوْلايَ فيهِ ضَيْفُكَ وَجارُكَ، وَاَنْتَ يا مَوْلايَ كَريمٌ مِنْ اَوْلادِ الْكِرامِ، وَمَأْمُورٌ بِالضِّيافَةِ وَالاِْجارَةِ، فَاَضِفْني وَ اَجِرْني، صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي اَهْلِ بَيْتِكَ الطّاهِرينَ.
#جمعه
#امام_زمان
━💠🍃🌺🍃💠━
@thaqalayn110
💢دختر است گاهی دلش برای پدر تنگ می شود ...
🔹فرزند #شهید_میلاد_امینی
🔹شهید میلاد امینی در مورخه ۱۳۹۸/۰۷/۰۹ در درگیری با سارقین مسلح در شاهین شهر اصفهان به درجه رفیع شهادت نائل گردید .
━💠🍃🌺🍃💠━
@thaqalayn110
🔰 حکمت ۱۹ نهجالبلاغه:ره اورد شوم هوا پرستی(اخلاقی)
📌 شرح اجمالی حکمت 👇
━💠🍃🌺🍃💠━
@thaqalayn110