eitaa logo
"برکه"
530 دنبال‌کننده
431 عکس
11 ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از Apollo~
در کل بخوام بگم و بار ها هم گفتم... عشق یعنی رنج... رنجی که مقدسه... رنجی که به خاطرش خونت و جونت رو فدا می کنی... می تونه یک شخص باشه یا یک عقیده یا خود خدا... اینطور نیست که بدون عشق نشه زندگی کرد (در شدیدترین حالتش)؛ اما با عشق زندگی معنا پیدا می کنه و آدم رو رشد می ده... از ابتدا درون آدمی بوده و تا ابد خواهد بود... و عشق خالص به نظرم حسیه که خدا به انسان داره... از همون لحظه ای که خلقش می کنه و برای رشد دادنش از خودش دورش می کنه تا لحظه ای که دوباره با آغوش باز به استقبالش می ره...
فکر می‌کنم عشق مترادف رنج نیست، بلکه چیزیه که به‌خاطرش حاضری داوطلبانه رنج بکشی (یعنی آماده‌ی هرگونه سختی‌کشیدن برای حفظش باشی) و این به‌نظرم تعریفش رو چند پله فراتر می‌بره. دو تا بند بعدی که نوشتی هم کمی باهم اصطکاک دارن، اول گفتی بدون عشق می‌شه زندگی کرد و بعد این‌که از ابتدا درون هر آدمی هست. فکر کنم نظر اصلیت همونه که در نهایت بهش اشاره کردی که عشق الهیه و همه‌ی انسان‌ها ازش برخوردارن. 🤍
📪 پیام جدید عشق واقعی چیه و چطور تعریف میشه؟ عشقی که از وجودت رفتنی نیست. عشق واژه ی آشناییه ولی ممکنه تعریفش کمی برامون سخت باشه.عشق چیزیه که ما از اول در وجودمون نهادینه شده. تو همیشه عاشقی. عشق یه چیزی فراتر از دوست داشتن معمولیه. چیزی که وابستگی رو به دنبال داره. مسیرش ممکنه سخت و دشوار باشه. پر از چاله و چوله. حتی عشق به خدا هم همینجوریه. توی مسیر خیلی سختی داره. پستی و بلندی داره. و چیزی که عشق رو پابرجا نگه میداره به نظر من امیده. ~ این‌که عشق رو به امید مربوط می‌دونی نکته‌ی خیلی مهم و قابل‌توجهیه. از طرف دیگه تفاوت دوست‌داشتن و عشق رو در این دونستی که عشق وابستگی به دنبال میاره.
شخصاً بیشتر دوست دارم از کلمات پیوستگی یا دل‌بستگی استفاده کنم، وابستگی معمولاً منفی تلقی می‌شه این‌طوری که انگار شخص از خودش هویت خاصی نداشته باشه و همه‌ش رو بخواد از دیگری بگیره، اگر منظورمون خداست می‌شه از این کلمه استفاده کرد چون به‌هرحال مخلوق نسبت به خالق نیاز مطلقه. اما درباره دیگر مخلوقات مثل خانواده و دوستان، پیوستگی‌ای ایجاد می‌کنه که به‌واسطه‌ش در یاد دیگران می‌مونیم و دلمون می‌خواد درکنارشون باشیم و به‌خاطرشون به آدم‌های بهتری تبدیل بشیم.
هدایت شده از Apollo~
https://eitaa.com/thelake/6066 منظورم این بود که عشق درون آدمی به صورت بالقوه وجود داره اما باید روشن بشه... و گاهی فقط در حد یه نور کوچک توی زندگیت خودش رو نشون می ده و گاهی شدت می گیره و مثل آتیش می سوزونه... به همین دلیل گفتم می شه بدون اون زندگی هم کرد چون عشق در حالت شدیدش منظورم بود.
📪 پیام جدید سلام🥲 خوبید؟مبحث عشق: به نظرم عشق واقعی، از شناخت درست میتونه باشه! وقتی یه شخصی رو خوب بشناسی میتونی واقعا دوستش داشته باشی..باهمه ی بدی هاش کنار میای وهمراهش هستی..مثلا من خواهرم رو خیلی دوست دارم*بااینکه بازم کامل کامل نمیشناسمش؟* خب اصل دوست داشتنم تغییری نمیکنه اما کدورت برای هرکسی پیش میاد..چون ماکه ربات نیستیم و احساس داریم .پس ممکنه یه جا بهمون بر بخوره یا دلگیر بشیم..اما زود فروکش میکنه و دوباره دوست داشتن ادامه داره! راستش معنا میتونه همون همراه و همدم هم بودن باشه؟ هدف هم وقتی یکی رو دوست داری دنبال خوشحال کردنشی.اینکه دلش قرص باشه.لبش خندون.تو سختی ها بدونه که تورو داره و میتونه روت حساب باز کنه. چیزی که به ذهنم رسید اینه که همیشه فکر میکردم چرا خدارو اونطوری که باید دوست ندارم*عشق دیوانه وار و عمیق* میتونه دلیلش همون خوب نشناختن باشه؟!! ~ سلام، ممنونم. خیلی قشنگ بود که عشق رو نتیجه‌ی شناخت می‌دونی و معنا و هدفش رو هم در پیوند و ارتباط سالم می‌بینی.
"برکه"
📪 پیام جدید سلام🥲 خوبید؟مبحث عشق: به نظرم عشق واقعی، از شناخت درست میتونه باشه! وقتی یه شخصی رو خ
راستی با صحبتت یاد حرف‌های اروین یالوم افتادم: "غیرممکنه از کسی متنفر بشی که واقعاً درکش می‌کنی." "زمانی که حقیقتاً کسی رو درک کنی، چاره‌ای به‌جز دوست‌داشتنش نخواهی داشت. "
هدایت شده از بالکن
به نظر من عشق همون "محبت شدید" هست که منبع و سرچشمه‌ی اون خداست. همونطور که توی شریعت و مذهب ما و حتی همین جهانی که توی اون زندگی میکنیم، عشق مقوله‌ی قابل توجه‌ای هست که اکثر ادم‌ها با اون درگیرند. من حس میکنم عشق و محبت باید در مسیر درست خودش قرار بگیره و اگر با منبع و یا همون عشق الهی گره بخوره، متعالی تر میشه. در واقع وجود عشق اونوقتی شدید‌تر میشه که تو دوست داشتنی‌هات رو به خدا گره بزنی. فرزندت رو، والدینت رو، همسر، وابستگانت و حتی مابقی آدم‌های دنیا و یا گل‌ها، آسمون و ستاره ها رو دوست داشته باشی چونکه اونها رو خدا آفریده و به تو قدرت داده که به همه عشق بورزی!
هدایت شده از بالکن
و عشق واقعا به شناخت گره خورده. عشق بدون شناخت فقط یه هیجانه که ممکنه به تدریج به آدمی آسیب بزنه‌.
وای خیلی قشنگ گفتی، این‌که دوست‌داشتنی‌ها رو به بی‌نهایت گره بزنیم که اون‌ها هم بی‌نهایت بشن چون دروهله‌ی اول خود نامتناهی اون‌ها رو برای این به ما داده که بهشون عشق بورزیم. 💛
📪 پیام جدید عالیه این صحبت ها واقعا مورد علاقه ام هست و از خوندن این نظر ها ذهنم واقعا لبخند میزنه و دیدگاه های جدید تری پیدا میکنه واقعا دوست دارم باز هم همچین حرفایی باشه((((((((: ~ :)))🤝✨