خیلی قشنگ شده با مداد رنگی هم کار کنی اگر دوست داری خیلی اون هم خوب میشه
~ حتماً مدنظر قرار میدم ✨
خیلی زیباست و اگر هر صفحه با یک تکنیک جدید باشه زیباتر هم میشه دمتون گرم
~ ممنونم که نظر میدین 💘
واقعا باعث افتخاره که هنرمندای با شرفی مثل شما که البته کم هستن انقدر زیبا چشمان این کودکان مظلوم رو میکشن و امیدوارم همیشه موفق باشید و دستانتون همیشه پر قوت باشه 🤍🫂
~ لطف دارید 🤍
سلام، نقاشی چشمه خیلی قشنگه،منتهی من نمیخواستم تو این مورد نظر بدم، یه مسئله ای برام پیش اومده میتونید کمکم کنید؟ واقعا دلم اذیته، این روزا دلم پیش مجریِ تجمعات مسجدمون هست. به شدت دوستش دارم، خواستگار هم خیلی دارم اما من دلم پیش ایشونه، بنظرتون چیکارکنم؟ همش دلم میخواد ببینمش یا اینکه بیاد خواستگاریم ولی نمیدونم راه درست چی هست. خانواده مذهبی هستیم به هیچ عنوان خودمون نمیتونیم پاپیش بذاریم. اصلا درست نیست دختر کاری کنه.
~ شاید با این اطلاعات محدود ورود کردن درست نباشه ولی از اونجا که میدونم ممکنه مبتلابههای بیشتری وجود داشته باشه یک ویس کلی میگیرم.
کاراتون عالیه
از اینکه اینجا عضو و هنر شما رو دنبال میکنم خیلی خوشحالم
~ خوشحالم کردی. 💗
سلام. دربارهی ویسی که به اون خانم که دربارهی مجری تجمع بود دادین، خب آیا راهی نیست که بشه بیشتر با فرد آشنا شد و ببینیم آیا واقعا این فرد ملاک های مارو داره یا نه و مناسب ما هست یا نه؟
~ سلام همونطور که اشاره کردم، علاقهی به این شدت باعث میشه هرگونه اطلاعات جدید رو هم به نفع احساس مثبت قبلی، مثبت تلقی کنن و باز هم به شناخت واقعی نرسن. اگه تونستن دلبستگی و علاقه رو خنثی کنن تازه شاید ممکن بشه که در مورد ایشون فعلاً راهی برای ارتباط نیست.
دربارهی چشم های معصومِ بچه های میناب هم باید بگم خیلی قشنگ کشیدی و من همینجوری نقاشی رو دوست دارم. ساده و بیآلایش. و دلم برای اون بچه ها و مادراشون خونه😭
~ متشکرم 🤍 واقعاً دردناکه.
https://eitaa.com/thelake/8650
خب زمانی که تونستیم دلبستگی رو خنثی کنیم و منطقی فکر کنیم، چطوری و چه راه هایی وجود داره که اون فرد رو بیشتر بشناسیم و اخلاقیات و حالا منفی و مثبت هاشو متوجه بشیم؟ وقتی اون فرد نمیاد خواستگاری تا از طریق خواستگاری آشنا بشیم، چطوری میشه یک فرد رو بدون اینکه دوطرف به هم گفته باشن قصد ازدواج دارن شناخت؟ خداروشکر این مبحث باز شد😂خیلی وقت بود این سوال رو داشتم.
~ معمولاً میگن بهتره یه بزرگتر غیر از پدر و مادر مطلع بشه که با اون ارتباط داشته باشه و به نحوی که پسر متوجه نشه که دختر علاقمنده، بهش بگن که مثلاً یه دختر خوب میشناسیم با فلان مشخصات قصد ازدواج داری، خواستگاری میری؟
اگر هم که دردسترس نبود و نخواست شما مجبورین که ازش بگذرین، با صبر و توکل به خدا.
ممنونم از توضیحاتت عزیز
انشاءالله موفق وخوشبخت باشید🤍
به حرفاتون فکرمیکنم.
حرفاتون واقعا تاثیر داشت، امروز احساس بهتری دارم توی تجمعات الحمدلله
~ ممنون، خداروشکر. کاری بود که ازم بر میاومد. ☁️
تو یه مشاور عاالی میتونی باشیییی
چقدر خوب بلدی حرف بزنی راهنمایی کنی
دمت گرم
~ خیلی متشکرم 😭💘
آدم میتونه یه نفر رو در جایگاهی بجز معشوقه و همسر، عمیقا و عاشقانه دوست بداره؟ منطورم خانوادا نیست.. یه آدم هم جنس که متوجهی اون معشوقه نیست و رابطه سالمی هم دارید ولی حس میکنی عمیقا دوستش داری.. بابتش احساس عذاب وجدان میکنم...
~ "عشق" یه مفهوم بزرگه که میتونه شکلهای مختلف و اسمهای مختلفی به خودش بگیره. مثلا توی انگلیسی تخصصی به عشق به خدا میگن agape، به عشق به همسر میگن romance و به عشق به دوست میگن philia.
براساس مثلث عشق استرنبرگ که یه روانشناسه به قضیه نگاه کنیم: ۳ ضلع "صمیمیت" یعنی پیوند عاطفی، "شور یا اشتیاق" یعنی جذابیت جسمی و "تعهد" یعنی تصمیم جدی برای حفظ و ادامه ارتباط، عشق رو تشکیل میدن.
برای اینکه بدونی عشق تو کجای این نظریه قرار میگیره جدول بالا رو نگاه کن.