درجنگ.صفین جنگاورلشکرمعاویه مبارزطلبیدسواری نقابزده ازسمت لشگرامام علی براوشتافت.واوراازجنگیدن نهی کرد وان مدعی دلیر نپذیرفت.وقتی.حمله.گردازوسط دونیم شد
لشگرمعاویه بهم.ریخت
معاویه.گفت.همه لشگربه اوحمله کنندوقتی.دیدسوارفرار
نکردگفت.والله که آن دلاوربی باک خودعلی.است...
غدیرمبارک
[۷/۲۹، ۱۶:۳۷] مهدی: علی(ع) در حالىکه هَرْوَله میکرد، [از کنار عمرو] گذشت ... عمرو به وى گفت: کیستى؟
گفت: «من، على بن ابیطالب، پسر عموى پیامبر خدا و داماد اویم».
عمرو گفت: به خدا سوگند، پدرت در گذشته با من دوست بود و خوش ندارم که تو را به قتل رسانم. پسر عمویت هنگامى که تو را به سویم فرستاد، خاطرجمع نبود که تو را با نیزهام برُبایم و میان زمین و آسمان رها سازم، نه زنده و نه مرده!
امیرمؤمنان به وى گفت: «پسر عمویم میدانست که اگر تو مرا بکُشى، من وارد بهشت شوم و تو در آتش باشى، و اگر من تو را بکُشم، تو در آتش باشى و من در بهشت».
عمرو گفت: هر دوى آنها به سودِ تو است، اى على! و این، تقسیمِ ناعادلانهاى است!
على(ع) فرمود: «این سخن، بگذار. من از تو شنیدم در حالىکه پردههاى کعبه را گرفته بودى، میگفتى: "هیچکس در جنگ، سه خواسته بر من عرضه ندارد، جز آنکه یکى از آنها را اجابت کنم" و [اینک] من سه خواسته بر تو عرضه میدارم، یکى را اجابت کن».
[عمرو] گفت: بگو آنها را، اى على!
فرمود: «یکى آنکه شهادت دهى که خدایى جز خداى یگانه نیست و محمّد، پیامبر خدا است».
[عمرو] گفت: این را رها کن و دومین خواسته را بپرس.
فرمود: «اینکه بازگردى و این سپاه را از [رویارویى با] پیامبر خدا بازگردانى. اگر [پیامبر] راستگو باشد، شما نیز به واسطه او عزّت و برترى یابید، و اگر دروغگو باشد، دزدان و فرومایگان عرب [براى از میان بُردن او] بس باشند».
عمرو گفت: آن وقت، زنان قریش با یکدیگر گفتوگو نمیکنند و شاعران در سرودههایشان [نخواهند گفت] که من از جنگ ترسیدم و به عقب بازگشتم؟ [در این صورت،] گروهى را که مرا بر خود رئیس کردند، یارى نکردهام.
امیرمؤمنان فرمود: «[خواسته] سوم، آن است که فرود آیى، تا با تو کارزار کنم؛ چرا که تو سوارهاى و من پیاده».
آنگاه از اسبش پایین پرید و آنرا پى کرد و گفت: این، خصلتى است که گمان نمیکردم یکى از عربها مرا بدان وادار نماید.
آنگاه [کارزار را] شروع کرد و با شمشیر بر سرِ على(ع) زد. امیرمؤمنان، خود را در پناه سپرش گرفت؛ اما [شمشیر] سپر را بُرید و بر سرش نشست
حضرت نیز فرصت پیداکردوراضربه درک واصل کرد
[۷/۲۹، ۱۶:۴۲] مهدی: بعدازکشته شدن عمربن عبدودپیامبرفرمود
ضربه علی یوم الخندق افضل من عبادت الثقلین الی یوم القیامه
غدیرمبارک
[۷/۲۹، ۱۶:۵۴] مهدی: هنگامی که حضرت علی علیه السلام از سوی پیامبر مأمور شد که دژهای وطیح و سلالم را بگشاید ، زره محکمی بر تن کرد و شمشیر مخصوص خود ذوالفقار را حمایل فرمود. سپس با شهامت به سوی دژ حرکت کرد و پرچم اسلام را که پیامبر به دست او داده بود در نزدیکی خیبر بر زمین نصب فرمود.
در این لحظه در خیبر باز شد و دلاوران یهود از آن بیرون ریختند. نخست برادر مرحب که « حارث » نام داشت جلو آمد. نعره او چنان مهیب بود که سربازانی که پشت سر امام بودند بی اختیار عقب رفتند، ولی امام مانند کوه پا بر جای ماند. لحظه ای نگذشت که جسد حارث به روی خاک افتاد و جان سپرد.
مرگ برادر، مرحب را سخت غمگین و متأثر کرد. او برای گرفتن انتقام برادر در حالی که زره یمانی بر تن و کلاهی که از سنگ مخصوص تراشیده بود بر سر داشت جلو آمد و به رسم قهرمانان عرب با خواندن اشعاری چنین گفت:
در و دیوار خیبر گواهی می دهد که من مرحبم؛ قهرمانی کارآزموده و مجهز با سلاح جنگی. اگر روزگار پیروز است من نیز پیروزم. قهرمانانی که در صحنه های جنگ با من روبرو می شوند، با خون خویشتن رنگین می گردند.
امام علی علیه السلام نیز با خواندن اشعاری خود را چنین معرفی کرد:
من همان کسی هستم که مادرم مرا حیدر خوانده. مرد دلاور و شیر بیشه ها هستم. بازوان قوی و گردن نیرومند دارم. در میدان نبرد مانند شیر بیشه ها صاحب منظری مهیب هستم .
رجزهای دو قهرمان پایان یافت.
صدای ضربات شمشیر و نیزه های دو قهرمان اسلام و یهود، وحشت عجیبی در دل ناظرات پدید آورد. ناگهان شمشیر برنده و کوبنده قهرمان اسلام بر فرق مرحب فرود آمد و سپر و کلاهخود و سنگ و سر را دو نیم ساخت. این ضربت آنچنان سهمگین بود که برخی از دلاوران یهود که پشت سر مرحب ایستاده بودند پا به فرار نهاده، به دژ پناهنده شدند.
علی علیه السلام یهودیان فراری را تا در حصار تعقیب کرد. در این کشمکش یک نفر از جنگجویان یهود با شمشیر بر سر علی زد و سپر از دست وی افتاد. علی علیه السلام فورا به سوی در دژ گردید و آنرا از جای خود کند و تا پایان کارزار به جای سپر به کار برد.
پس از آنکه آن را بر زمین افکند، هشت نفر از نیرومندترین سربازان اسلام سعی کردند آن در را از این رو به آن رو کنند ولی نتوانستند. در حصار از سنگ و طول آن دو متر و پهنای آن یک متر بود.
[۷/۲۹، ۱۶:۵۴] مهدی: امام ماجرای کندن در خیبر را چنین نقل می کند:
من در خیبر را از جا کندم و به جای سپر از آن استفاده کردم. پس از پایان نبرد آن را به عنوان پل به روی خندقی که یهودیان کنده بودند قرار دادم. سپس آن را میان خندق پرتاب کردم.
مردی پرسید:«سنگینی اش چقدر بود؟!»
گفتم:«به اندازه سنگینی سپر خودم. من آن در را با نیروی بشری از جا نکندم، بلکه در پرتو نیروی خداداد، و با ایمانی راسخ به روز بازپسین چنین کردم.»
🚨در دروغ پردازى با هم دوست و در راستگويى دشمن يكديگرند.
سخنی از مولا امیر المومنین علیه اسلام مختص این روزها
فَعِنْدَ ذَلِكَ أَخَذَ الْبَاطِلُ مَآخِذَهُ وَ رَكِبَ الْجَهْلُ مَرَاكِبَهُ وَ عَظُمَتِ الطَّاغِيَةُ وَ قَلَّتِ الدَّاعِيَةُ وَ صَالَ الدَّهْرُ صِيَالَ السَّبُعِ الْعَقُورِ وَ هَدَرَ فَنِيقُ الْبَاطِلِ بَعْدَ كُظُومٍ وَ تَوَاخَى النَّاسُ عَلَى الْفُجُورِ وَ تَهَاجَرُوا عَلَى الدِّينِ وَ تَحَابُّوا عَلَى الْكَذِبِ وَ تَبَاغَضُوا عَلَى الصِّدْقِ. فَإِذَا كَانَ ذَلِكَ كَانَ الْوَلَدُ غَيْظاً وَ الْمَطَرُ قَيْظاً وَ تَفِيضُ اللِّئَامُ فَيْضاً وَ تَغِيضُ الْكِرَامُ غَيْضاً، وَ كَانَ أَهْلُ ذَلِكَ الزَّمَانِ ذِئَاباً وَ سَلَاطِينُهُ سِبَاعاً وَ أَوْسَاطُهُ أُكَّالًا [أَكَالًا] وَ فُقَرَاؤُهُ أَمْوَاتاً وَ غَارَ الصِّدْقُ وَ فَاضَ الْكَذِبُ وَ اسْتُعْمِلَتِ الْمَوَدَّةُ بِاللِّسَانِ وَ تَشَاجَرَ النَّاسُ بِالْقُلُوبِ وَ صَارَ الْفُسُوقُ نَسَباً وَ الْعَفَافُ عَجَباً وَ لُبِسَ الْإِسْلَامُ لُبْسَ الْفَرْوِ مَقْلُوباً.(خطبه ۱۰۸ نهج البلاغه )
امام علی علیه اسلام ؛پس در آن هنگام كه امويان بر شما تسلط يابند، باطل بر جاى خود استوار شود، و جهل و نادانى بر مركب ها سوار، و طاغوت زمان عظمت يافته، و دعوت كنندگان به حق اندك و بى مشترى خواهند شد.
روزگار چونان درنده خطرناكى حمله ور شده، و باطل پس از مدّت ها سكوت، نعره مى كشد، مردم در شكستن قوانين خدا دست در دست هم مى گذارند، و در جدا شدن از دين متّحد مى گردند، و در دروغ پردازى با هم دوست و در راستگويى دشمن يكديگرند.
و چون چنين روزگارى مى رسد، فرزند با پدر دشمنى ورزد، و باران خنك كننده، گرمى و سوزش آورد، پست فطرتان همه جا را پر مى كنند، نيكان و بزرگواران كمياب مى شوند، مردم آن روزگار چون گرگان، و پادشاهان چون درندگان، تهيدستان طعمه آنان، و مستمندان چونان مردگان خواهند بود، راستى از ميانشان رخت بر مى بندد، و دروغ فراوان مى شود.
با زبان تظاهر به دوستى دارند اما در دل دشمن هستند، به گناه افتخار مى كنند، و از پاكدامنى به شگفت مى آيند، و اسلام را چون پوستينى واژگونه مى پوشند
#عید_غدیر مبارک
🇮🇷 محققان ایرانی با یک روش جدید عصبکشی دندان پوسیده را منسوخ کردند
♦️محققان دانشگاه شهید بهشتی بعد از ۱۵ سال موفق شدند روش جدید درمان و بی سابقه خود را در مورد درمان دندان پوسیده با حفظ حیات آن به دنیا معرفی کنند
✍ قابل توجه خود تحقیر کنندگان ایران این روش درمان جدید را برای اولین بار ابداع کرده است و از تمامی کشورهای جهان حداقل ده سال در این علم جلو است و تنها مرجع علمی در این زمینه به حساب می آید ضمناً این روش درد کم تر، ایمنی بیشتر و هزینه کم تری برای ترمیم دندان هایتان پرداخت خواهید کرد که این ابداع فوق العاده دندانپزشکی جهان را متحول خواهد کرد. https://chat.whatsapp.com/FvNw4PGJ2NzAHqNRIXgd75
*دیوارکشی جنسیتی پیاده روها در شهر نانت فرانسه
روشنفکرا و سلبریتی های خودمون احیانا نظری ندارن
همیشه احساسی عمل کردیم
کشور مشکل دارد؟بله
کشور مشکل ساختاری دارد؟بله
کشور نیاز به تغییر ساختار دارد؟بله
تغییر ساختار نیاز به تحول قوانین دارد؟بله
ایافساددرفضای مجازی را قبول داریم
ایاسرقت اطلاعات کلاهبرداری اینترنتی ورفتارهای مجرمانه فضای سرببری را قبول داریم
ایامیدانیم دختران وپسران بخاطرهیجانات جوانی وجذابیت مسائل جنسی و دسترسی اسان به کانالهای ضداخلاقی دچارانواع بیماریهای مقاربتی ازجمله ایدز وسایربیماریهای روحی وروانی شده و فضای ناامنی برای ایشان ایجاد می گر دد
ایامی دانیم دربعضی کشورهای دیگر فیلم و سریال واستفاده ازکانالهای تلویزیون و شبکه های مجازی دارای رده سنی جنسیتی میباشد
پس بایدبرای سلامت جسم و روح فرزندان وعفت عمومی هم سوادرسانه داشته باشیم وهم قانون استفاده از ان وهم قانون مبارزه با قانون گریزان وهم قانون حمایت از فعالان در عرصه های مختلف این فضا
ولی سوال اینجاست چرا تا قانونی میخواهد ایجاد شودو تحولی صورت گیرد و ساختاری تغییر کند و امنیت برای کاربران واقعی ایجاد نمایدما رو احساسی میکنند؟ و سبب مقاومت تغییر درمقابل تغییرات مثبت میشویم
دلمان بخاطر قربانیان کم سن و سال دختران وپسران وخانوادهای فریب خورده ای بسوزدکه دراثرغفلت ابرو و اعتبار ودارایی خودراباختند
#طرح_صیانت به نفع ماست