تو اگر خامی و ما سوخته ، توفیر بسی است
شعلهٔ عشق نه گیرندهٔ هر خار و خسی است
هر طبیبی نکند چارهٔ این مردهدلان
که دوای دل ما در کف عیسی نفسی است
*" ملک الشعرای بهار "
امروزمان را آغاز میکنیم
بنام خدایی که تسکین دهنده دردها و
آرامش دهنده قلبهاست
*پروردگارا ؛*
در این صبح که نوید بخش امید و رحمت توست
هر آنکه چشم گشود ، قلبش سرشار از امید و
زندگیش سرشار از رحمت و برکت تو باد .
*🌴 یا الرحمَ الراحمین 🌴*
*🙏 الهی به امید رحمتت 🙏*
😮کلیپ رد پادشاهی کوروش و سلسله هخامنشی
😬چه کسانی از نام کوروش و سلسله هخامنشی و نهادینه شدن این جریان سود میبرند
🤔کمی تامل لازم است
#قصه_شب
قصه سنگ کوچولو
یک سنگ کوچولو وسط کوچه ای افتاده بود. هرکسی از کوچه رد ميشد، لگدی به سنگ میزد و پرتش میکرد یک گوشه ی ديگر. سنگ کوچولو خيلي غمگین بود. تمام بدنش درد میکرد. هرروز از گوشه ای به گوشه ای می افتاد و تکه هایی از بدنش کنده ميشد. سنگ کوچولو اصلا حوصله نداشت. دلش می خواست از سر راه مردم کنار برود و در گوشه ای مخفی شود تا کسی او را نبیند و به او لگد نزند.
یک روز مردی با یک وانت پر از هندوانه از راه رسید. وانت را کنار کوچه گذاشت و توی بلندگوی دستیش داد زد: « هندونه ی قرمز و شیرین دارم. هندونه به شرط کارد. ببین و ببر.» مردم هم آمدند و هندوانه ها راخریدند و بردند. مرد تمام هندوانه ها را فروخت. فقط یک هندوانه کوچک براي خود باقی ماند. مرد نگاهی به روی زمین و زیر پایش انداخت. چشمش به سنگ کوچولو افتاد. آنرا برداشت و طوری کنار هندوانه گذاشت که موقع حرکت، هندوانه حرکت نکند و قل نخورد. بعد هم با ماشین بسوی رودخانه ای بیرون شهر رفت. کنار رودخانه ایستاد، سنگ کوچولو را برداشت و درون آب رودخانه انداخت. بعد هم هندوانه را پاره کرد و کنار رودخانه نشست و آنرا خورد و سوار وانت شد و حرکت کرد و رفت. سنگ کوچولوی قصه ی ما توی رودخانه بود و از اینکه ديگر توی آن کوچه ی پرسر و صدا نیست و کسی لگدش نمی زند، شادمان بود و خدا را شکر میکرد.
روزها گذشت. فصل تابستان رفت و پائیز و بعد هم زمستان آمدند و رفتند. سنگ کوچولو همان جا کف رودخانه افتاده بود. گاهی جریان آب وی را اندکی جا به جا میکرد و این جابجایی تن کوچک وی را به حرکت وامی داشت. او روی سنگ های ديگر می غلتید و ناهمواری های روی بدنش از بین میرفتند . وی آرام آرام به یک سنگ صاف و صیقلی تبدیل شد.
یک روز تعدادی پسر بچه همراه معلمشان به کنار رودخانه آمدند تا سنگها را ببینند. آن ها می خواستند بدانند به چه دلیل سنگ های کف رودخانه صاف هستند. یکی از آن ها سنگ کوچولوی قصه ی ما را مشاهده کرد. آن را برداشت و به منزل برد. آن را رنگ زد و برایش صورت و زلف و لباس کشید. سنگ کوچولو به صورت یک آدمک بامزه در آمد. پسرک سنگ را که اکنون شکل جدیدی پیدا کرده بود به مادرش نشان داد. مامان از آن خوشش آمد. یک تکه روبان قرمز به سنگ کوچولو بست و آن را به دیوار اتاق خواب پسرک آویزان کرد. اکنون سنگ کوچولوی داستان ی ما روی دیوار اتاق پسرک آویزان است و ديگر نگران لگد خوردن و پرتاب شدن به بین کوچه نیست. پسری هم که او را به صورت عروسک درآورده، هرروز نگاهش ميکند و او را خيلی دوست دارد.
〰〰〰〰〰〰〰
#نکته_تربیتی
📱تبلت را چگونه از فرزندانمان جدا کنیم؟
⏱ به ساعت نگاه کنید.
✅ با وضع کردن برخی قانونها، ساعتهای استفاده فرزندتان از تبلت را محدود کنید. برای مثال به او اجازه ندهید که سر میز شام تبلتش را بیاورد.
🌙 خاموشی بزنید.
❌ محققان میگویند تبلتبازی پیش از خواب میتواند فرزند شما را بیخواب کند. پس به او اجازه بازی کردن با تبلت پیش از خواب را ندهید و نگذارید آن را به اتاق خوابش ببرد.
〰〰〰〰〰〰〰
#نکته_تربیتی
✅ منظور از بازی با کودک، فعالیتی پر از لذت و کم هدف است.
🔵شرایط بازی:
1️⃣ بدون غر و لند
2️⃣ بدون آموزش
3️⃣ بدون دستور
4️⃣ بدون وضع قانون
(تنها دو قانون در بازی وجود دارد :
👇👇
۱- به همدیگر آسیب نرسانیم.
۲- وسایل را خراب نکنیم).
🔻اگر کودک در بازی تقلب کند👇
✅ بهتر است در ساعاتی به غیر از ساعات بازی آموزشهای لازم را به او بدهیم.
آیت الله شهید مرتضی مطهری:
🔸️بهشت و جهنم فعلا دو صحرای خالی هستند.
🔸️آتش آن جهان را از اینجا می فرستیم، نعمت آن جهان را هم از اینجا می فرستیم.
🔸️هر چیزی که آن جهان است از اینجا فرستاده می شود و بس.
🔸️چیزی را قبلا در آن جهان آماده نکردند که به بنده و شما که رفتیم بگویند خانه را آماده کردیم.
🔸️تا برویم آن جهان می گویند بفرمایید خانه ای که قبلا خودتان آماده کردید حاضر است.
🛑 فرا رسیدن ۲۳ ربیع الاول سالروز ورود کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها به شهر قم گرامی باد
🌸اشک شادی روز مژگان آمده
🌸خواهر شاه خراسان آمده
🌺 #روز_شکفتن 🌺
✍ #23ربیعالاول سال 201 هجری قمری بود که ماه بانویی از آل محمد وارد شهر #قم شد.
ورودی که هر چند هفده روز بیشتر طول نکشید؛ امّا تاثیری شگرف در پهنه تاریخ گذاشت و این اثرات همچنان ادامه دارد. به درستی باید این روز را روز شکفتن و تلألؤ نامید.
شکفتن محبت به خاندان نبوی، شکفتن تشَیُع و فقه محمدی، شکفتن انقلاب و بیداریهای اسلامی و... .
🌺 سالروز ورود با عظمت #حضرت_معصومه (س) به شهر قم گرامی باد
🌺جایگاه حضرت معصومه سلام الله علیها در کلام معصومین علیهم السلام
❤️ #امام_صادق علیه السلام:
🍃 ما را حرمی است و آن "قم" است و به زودی بانويی از فرزندان من به نام فاطمه در آن دفن خواهد شد. هر كس او را زيارت كند، بهشت بر او واجب شود.
📖 بحار الأنوار، ج۵۷، ص۲۱۶.
❤️ #امام_صادق علیه السلام:
🍃 همه شيعيان من با شفاعت او، فاطمه معصومه عليها السلام وارد بهشت خواهند شد.
📖بحار الأنوار، ج۵۷، ص۲۲۸.
❤️ #امام_رضا علیه السلام:
🍃هر كس او را با شناخت زيارت كند، بهشت پاداش او خواهد بود.
📖 بحار الأنوار، ج۹۹، ص۲۶۶
❤️ #امام_جواد علیه السلام:
🍃 هر كس قبر عمّهام، حضرت معصومه عليها السلام را در قم زيارت كند، بهشت پاداش او است.
📖كامل الزيارات، ص ۵۳۶
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋