12.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 پاسخ مؤدبانه و صریح مرزبان شجاع فاجا در اعتراض به گزارش کذب نماینده بندر عباس به رئیس جمهور
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
🚨هشدار عملیات خرابکاری در تاسیسات برق و گاز
🔹سرویس های اطلاعاتی به ویژه موساد با استفاده از عوامل نفوذی گروهکهای ضدانقلاب در حال جمع آوری اطلاعات و تدارک عملیاتی با هدف اخلال در زنجیره تامین و توزیع انرژی(برق، گاز و...) کشور هستند.
🔹با توجه به فرا رسیدن فصل سرما در صورت بروز هر گونه اقدام خرابکارانه در این حوزه ها می تواند علاوه بر وارد کردن خسارت جبران ناپذیری به کشور، موجب ایجاد نارضایتی عمومی و همچنین تعطیلی صنایع بزرگ و کوچک را به دنبال داشته باشد.
🔻احتمال بروز اختلال در زنجیره تامین و توزیع انرژی توسط جریانهای ضدانقلاب به ویژه گروهک تروریستی منافقین متصور است.
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
🔻 قسمت چهارم، فصل دوم
🚨 حسین حاج فرج الله دبّاغ ملقب به عبدالكريم سروش
🔻 در طی سالها خارج نشینی سروش و دوری وی از شرایط اجتماعی ایران، انقلاب مردم به رهبری امام خمینی(ره) شدّت گرفته بود. این اوضاع، تأثیر خود را بر فعّالیت سیاسی دانشجویان خارج از کشور نیز گذاشته بود. مخصوصاً اینکه پس از تبعید امام خمینی(ره) به نجف، دانشجویان خارج توانستد ارتباط بیشتری با رهبر انقلاب اسلامی برقرار کنند.
🔻 حضرت امام(ره) نیز با تبیین جایگاه دانشجویان خارج از کشور در رساندن پیام انقلاب اسلامی به جهانیان، بر عزم و انگیزه دانشجویان می افزودند. به همین جهت در آن سال ها گردهمایی های سیاسی ایرانیان در آمریکا، اروپا و بخصوص انگلستان نیز رو به افزایش بود. در انگلستان گروهی از جوانان مسلمان در انجمنی به نام انجمن جوانان مسلمان فعّالیت می کردند که سروش نیز در آن حضور می یافت و به خاطر بیان ادبی که داشت سخنرانی نیز می کرد.
🔻 پس از مدتی به علّت اختلاف میان دانشجویان ایرانی و عراقی، ایرانیان از آنجا خارج شدند و به مکان دیگری در غرب لندن به نام امام باره[۱] نقل مکان کردند. به این ترتیب محل مناسبی برای تجمّع دانشجویان مسلمان ایرانی در انگلستان فراهم شد که بخصوص در طی ماه های منتهی به پیروزی انقلاب محلی فوق العاده شلوغ بود و شخصیت های بزرگ و فعال از نقاط مختلف اروپا و ایران و از جمله مرحوم آیت الله بهشتی و مطهری و بنی صدر مرتباً در آنجا سخنرانی می نمودند؛. مراسم ترحیم مرحوم دکتر علی شریعتی نیز در سال 1356 در همین مکان برگزار گردید.[۲]
🔻 در انگلستان سخنرانی های سروش به تدریج رونویسی گردیده و به صورت جزوه یا کتاب چاپ می شد. در ابتدا وی به منظور مقابله با رشد روز افزون چپ گرایی بخصوص از طرف مجاهدین خلق که با ایدئولوژی مارکسیستی ذهن و دل بسیاری از جوانان مبارز را می ربودند یک سلسله سخنرانی با نام تضاد دیالکتیکی در امام باره ایراد نمود.
🔻 تضاد دیالکتیکی اولین کتاب سروش بود که در ایران به چاپ رسید. در همان زمان وی در انگلستان کتاب "نهاد نا آرام جهان" را که درباره حرکت جوهری ملاصدرا است نوشت. وی در این کتاب سعی کرد حرکت جوهری در اندیشه ملاصدرا را به عنوان اساس استواری برای بیان اعتقادات اسلامی و البته با قلمی ادیبانه و نه فیلسوفانه معرفی نمایند. ظاهراً این کتاب مورد ملاحظه مرحوم آیت الله مطهری و امام خمینی(ره) نیز قرار گرفت. [۳]
🔻 سروش که فوق لیسانس خود را در شیمی به اتمام رسانده بود، در حال گذراندن دوره دکترای فلسفه غرب خود بود که انقلاب اسلامی پیروز شد و او بدون اخذ مدرک دکتری، تحصیل را رها کرد و به ایران آمد و هیچگاه مدرک دکتری دریافت نکرد. یکی دو سال پس از ورود به ایران سروش به عضویت ستاد انقلاب فرهنگی در آمد و با تلاشی که کرد، توانست با تصویب مصوّبه ای، مدرک دوره ناتمام خود را معادل دکتری محسوب نماید و از این زمان به بعد قانوناً لقب عاریه ای «دکتر» را به نام مستعار «عبدالکریم سروش» ملحق کند. تا «دکتر عبد الکریم سروش» به عنوان یک نام مناسب برای تظاهر به روشنفکری تکمیل گردد. نام مستعاری که صاحب آن نه واقعاً «دکتر» بود و نه «عبدالکریم» بود و نه «سروش».[۴]
📌 منابع و مآخذ:
https://eitaa.com/timoora/37300
📌 قسمت سوم، فصل دوم:
https://eitaa.com/timoora/37257
🚨 این ویژهنامه را میتوانید با هشتک #فرقه_مزدوران در گروه رسانهای تیمورا دنبال کنید
🆔 @timoora