18.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺فایــل تصویــری #سلام_فرمانده ۲
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
اکانت اینستاگرام ۱۵۰۰ تصویر(برعنداز) از والدین دانشآموزانی که دچار مسمومیت شدند خواسته از جواب آزمایشهای خون و ادرار و بزاقشون عکس بگیرند و برای این اکانت برانداز بفرستند!
آدم یاد این عکس کالین پاول میفته.
➖توضیح : عکس مربوط به ماجرای سیاه زخم مایع و سلاح کشتار جمعی صدام حسین نیست که بهانهای برای حمله به عراق شد) و بعدا امریکا اعتراف کرد که این یک پروژه دروغ بوده
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
هدایت شده از تبادل چرخشی(اتحاد)
*چاپ عکس های دلخواه شما روی انواع اجسام (پازل، کوسن، ماگ جادویی، پیکسل، تیشرت و...)😍😍💫🌈
با کیفیت عالی و قیمت مناسب👌
اینجا که باشی دیگه دغدغه برای هدیه دادن نداری 🤩
لینک کانالمون😍👇
https://eitaa.com/joinchat/3626107181Ccce6292fbb
12.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨انتشار نسخه کامل برای اولین بار|| پشت صحنه ویدیوی ضرب شتم یک زن در اطراف مدرسه ای در تهران
🔹 این زن که مشخص می شود فرزندی در مدرسه ای که ادعا شده در آن مسمومیت رخ داده ندارد با فحاشی و کتک زدن ماموران تلاش می کند دوربین مستند سازی پلیس را که با هدف ثبت سرنخی از عوامل مسمومیت در حال تصویر برداری بوده، بدزدد یا بشکند!
🔹 تلاش برای راهبندان، فریاد زدن دروغ هایی مانند کشته شدن دانش آموزان و ورود طالبان برای درس نخواندن دخترها و البته ضربه به سر مامور پلیس از جمله مواردی است که در این ویدیو روشن شده است.
🔹گفته می شود فحاشی بسیار رکیک او به اطرافیانش عامل اصلی تحریک و عصبانیت حاضران و نهایتا کتک خوردن خودش بوده است.
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
هدایت شده از •↯ آوینا استوری 🎶💖↯•
🚩 مؤذنی با تمام قامت
اقامهی عشق و استقامت
قیام ِ قدقامت قیامت
اذان محشر علیّاکبر...
#حضرت_علی_اکبر_سلامالله
•↯آویــنــا اســـتـــوࢪـــے🎶💖↯•
🔴 @story_avina
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#کلیپ_نوشت | ای مهدی موعود! محتاج دعایت هستیم
حضرت آیتالله خامنهای:
🔹اى امام زمان، اى مهدى موعودِ محبوب این امّت، اى سلالهى پاک پیامبران و اى میراثبر همهى انقلابهاى توحیدى و جهانى! ملّت ما با یاد تو و با نام تو از آغاز خو گرفته است و لطف تو را در زندگى خود و در وجود خود آزموده است. اى بندهى شایستهى صالح خدا!
🔹ما امروز محتاج دعایى هستیم که تو از آن دل پاک الهى و ربّانى و از آن روح قدسى براى پیروزى این ملّت و پیروزى این انقلاب بکنى و به دست قدرتى که خدا در آستین تو قرار داده است، به این ملّت و راه این امّت کمک بفرمایى.
🔹عَزیزٌ عَلَینا اَن نَرى الخَلقَ وَ لاتُرى؛ اى امام زمان! براى ما خیلى سخت است که در این جهان، در این طبیعت بىپایان که متعلّق به صالحان است، متعلّق به بندگان خدا است، دشمنان خدا را ببینیم، آثار وجود دشمنان خدا را لمس بکنیم امّا تو را نبینیم و از نزدیک فیض حضور تو را زیارت نکنیم.
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
🔰 از کشتن پیروز تا مسموم کردن دختران!
توئیت #حجت_الاسلام_راجی و #پیشنهاد_ویژه به بسیج حقوقدانان
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
25.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ببینید
🔶🔹 چه شد که در انتخابات سال ۱۳۷۶، محمد خاتمی رأی آورد؟
💠 قسمت یازدهم برنامهی حافظهی تاریخی، با ارائهی آقای امیرحسین ثابتی
💢 دیدن این برنامه را مؤکد توصیه میکنم به تمامی مخاطبان گرامی.
⬅️ و مضافاً به کسانی توصیه میکنم که راه غلط طرفداران هاشمی در آن روزگار را، یا بهدلیل کافی نبودن سن و یا بابت دچار شدن به فراموشی، مجدداً امروز در پیش گرفتهاند.
❇️ البته جای توجه دارد که سنخیتی میان حجتالاسلام والمسلمین رئیسی و هاشمی رفسنجانی وجود ندارد و این قبیل اطرافیان که نگاه قبیلهای به فضای سیاست دارند، بازی دو سر باخت در پیش گرفتهاند.
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora