همانطوری كه مستحضرید فناوری اطلاعات و ارتباطات، جامعه جهانی را به طور بنیادین دستخوش تغییر و تحول نموده و در پرتو آن شیوه و سبك زندگی انسانها و روابط اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی آنها را تحت تأثیر خود قرار داده است. در عصر اطلاعات شاهد شكل گیری فضایی هستیم كه در آن فعالیت های گوناگون از قبیل اطلاع رسانی، داده ورزی، ارائه خدمات، مدیریت، كنترل و ارتباطات از طریق ساز و كارهای الكترونیكی و مجازی انجام می پذیرد. با وجود تصور اشتباه مبنی بر مجازی بودن این فضا باید گفت كه در واقع چنین نیست، فضای فتا (سایبر) یك فضای كاملاً واقعی است كه قابلیت انجام بیشترین جرایم و یا انواع عملیات های واقعی در آن وجود دارد، كابران در سراسر جهان همواره در معرض انواع آسیب ها، تهدیدات ازجمله تخریب و انهدام، تحریف و انحراف، ربایش و ازاله، افشا و قطع و سایر جرایم از راه دور و نزدیك قرار دارند. با وجود تحولات و نوآوری های عظیم در این عرصه، متأسفانه مجرمین و تبهكاران از این فضا بی بهره نیستند و موجبات سوء استفاده آنان از این فضا نیز فراهم می باشد. زیرا همه می دانیم كه افكار مجرمان و تبهكاران در طول 2000 سال هیچ تغییری نكرده است بلكه ابزار مجرمان تغییر كرده است و جرایم شكل تكاملی ندارند، بلكه شكل انتقالی دارند و باید گفت مجرمان فضای سایبر بعضاً خطرناكتر از مجرمان دنیای واقعی هستند زیرا آنها از تكنولوژی بعنوان سلاح استفاده می كنند. بدیهی است پلیس فتا نیز از همان تكنولوژی نیز در جهت ضلالت دشمنان و مجرمان و مبارزه و سپردن آنان به چنگال عدالت به منظور تأمین امنیت آحاد جامعه استفاده خواهد كرد. امروز پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با توكل به خداوند متعال و با پایبندی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و اطاعت و پیروی از فرماندهی معظم كل قوا با ایمانی قوی، مقتدر و هوشمند، تیزهوش و حرفه ای، چابك و جوان متشكل از متخصصین، مهندسین و كارآگاهان خود، پای به عرصه تأمین كنندگان امنیت در این فضا می گذارد. بدیهی است ایجاد همدلی، تعامل و همكاری تمام دستگاه های اجرایی كشور و مشاركت شما عزیزان در تأمین امنیت فتا امری مهم و غیرقابل انكار می باشد.
اطلاعات نظامی
شرح
شرح
سازمان اطلاعات نظامی دیسیپلینی نظامی است که با بهرهگیری شماری از مجموعهٔ اطلاعات و روشهای تحلیلی، برای پشتیبانی از تصمیمهای فرماندهان به ایشان راهنمایی ارائه میکند و آنان را جهتدهی میکند. قابل ذکر دلایل کافی فراماندهان نظامی نیز ضروری است .
#به_سوی_آسمان
@To_the_sky
فرمانده نیروی هوایی ارتش با حضور در دانشگاه هوایی شهید ستاری گفت: پرورش افسران متخصص و ماهر از اهداف نیروی هوایی است و گام های امیدوار کننده ای در این مسیر برداشته ایم.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش با حضور در دانشگاه هوایی شهید ستاری گفت: پرورش افسران متخصص و ماهر از اهداف نیروی هوایی است و گام های امیدوار کننده ای در این مسیر برداشته ایم.
وی افزود: دانشگاه شهید ستاری کاملا بر لبه دانش روز دنیا حرکت میکند و همواره تاکید من بر روی مهارت افزایی دانشجویان بوده است و در دانشگاه نظامی باید به مهارت افزایی اهمیت فراوانی بدهیم و دانشجو باید بتواند با حضور در کارگاه ها و کلاس ها، دروس تئوری را با دروس عملی تطبیق بدهد تا پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه و حضور در پایگاه ها بتواند از تجربیات بدست آمده به نحو احسن استفاده کند.
امیر سرتیپ نصیرزاده خاطر نشان کرد: در کلاس های درسی و سرفصل های آموزشی تغییراتی ایجاد کرده ایم تا بتوانیم بیش از پیش به بحث مهارت آموزی بپردازیم و پرورش افسران متخصص و ماهر از اهداف نیروی هوایی است که خوشبختانه دانشگاه شهید ستاری در این مسیر گام های بسیار امیدوارکننده ای برداشته است.
وی ادامه داد: در دانشکده پهپاد هم در بخش اساتید و هم دانشجویی کارهای بسیار ارزنده ای انجام شده است و با افتخار می گوییم که دانشگاه شهید ستاری کاملا در لبه دانش روز دنیا حرکت میکند و در آینده شاهد موفقیت های بیشتری خواهیم بود.
در ادامه امیر سرتیپ نصیرزاده در جمع فرماندهان این دانشگاه گفت: اولویت جذب دانشجو در رشته هایی است که مورد نیاز نهاجا است و تربیت افسران متعهد، دشمن شناس، متخصص، باانگیزه، علاقه مند و منظم باید در دستور کار همه اساتید قرار گیرد و همه برنامه ها با نظم سیستماتیک پیگیری شوند.
فرمانده نیروی هوایی ارتش در پایان خاطرنشان کرد: رفتار تمامی اساتید برای دانشجویان الگوست، به نحوی که کامل ترین و بهترین کادر نیروی انسانی، باید مختص دانشگاه باشد و هجمه های دشمنان در فضای مجازی نباید بر روی کیفیت کار آن ها اثر بگذارد.
#به_سوی_آسمان
@To_the_sky
عباس بابایی سرتیپ خلبان نورثروپ اف-۵ و اف - ۱۴ تامکت نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و معاون عملیات فرماندهی این نیرو از ۹ آذر ۱۳۶۲ تا ۱۵ مرداد ۱۳۶۶ بود.
تاریخ تولد: ۵ دسامبر ۱۹۵۰، قزوین
فوت: ۶ اوت ۱۹۸۷، سردشت
درجه: سرلشکر
همسر: ملیحه حکمت (ازدواج ۱۹۷۵–۱۹۸۷)
همسر(ها): ملیحه حکمت (۱۳۶۶–۱۳۵۴) درگذشت ۱۳۹۵/۰۳/۰۳
فرزند: سلما بابایی، حسین بابایی، محمد بابایی
#به_سوی_آسمان
@To_the_sky
مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان خلبانی هواپیمای اف ۴، با حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در پایگاه شهید نوژه همدان برگزار شد.
امیر خلبان عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش در مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان خلبانی اف ۴، ضمن تبریک و تسلیت شهادت شهید فخری زاده گفت: شهید فخری زاده در طول عمر با برکت خود منشأ خدمات فراوانی بود و همواره در راستای ارتقا توان نظامی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تلاشهای فراوانی کرد و سرانجامِ مجاهدتهای وی ختم به شهادت شد. ترور این دانشمند بلندپایه بار دیگر داغ شهادت سردار سلیمانی را تازه کرد.
وی خطاب به دانشجویان افزود: همه شما عزیزان باید ادامه دهنده راه پرافتخار شهید سلیمانی و شهید فخری زاده که همان راه تولید علم و تامین امنیت کشور است، باشید.
فرمانده نیروی هوایی ارتش در ادامه با تقدیر از عوامل فنی و خلبانان پایگاه به دلیل حضور چشمگیر در رزمایش اخیر این نیرو، اضافه کرد: نظامی گری شغل شریفی است و نباید صرفاً به نگاه برطرف کردن نیازهای مادی به آن نگاه کرد و طبق فرموده مقام معظم رهبری، نظامی گری یکی از شریفترین شغل هاست.
امیر نصیرزاده با تاکید بر اینکه باید در تمامی عرصههای اعتقادی، بصیرتی و امنیتی، خود را پرورش دهید، گفت: همه شما باید به اهمیت کار در نیروی هوایی آگاه باشید، دشمنشناس بوده و روحیه نظامیگری و اطاعت پذیری را در خود پرورش دهید و با درک درست از مسائل امنیتی و حفاظتی، به آسیبهای فضای مجازی اشراف داشته باشید و راههای مقابله با آن را فرا بگیرید.
وی گفت: شما خلبانان جوان در آغاز این راه پر افتخار هستید و باید ادامه دهنده راه عزیزانی باشید که از تمام داشتههای خود گذشتند، تا امنیت و اقتدار امروز حاصل شود.
فرمانده نیروی هوایی ارتش در ادامه، از بخش اورهال هواپیماها، قرارگاه سربازان، اماکن عمومی و خدماتی، روند بازسازی استخر پایگاه و زمین چمن مصنوعی تازه احداث شده پایگاه شهید نوژه بازدید کرد.
#به_سوی_آسمان
@To_the_sky
سوخو تی-۶۰اس (به انگلیسی: Sukhoi T-60S) یکهواگرد ساختِ کارخانهٔ سوخو است.
لازم به ذکر است بدانیم این پروژه قطع شده است.
#به_سوی_آسمان
@To_the_sky
مزیت های سوخو ۵۷ نسبت به رقبا
وی مجموعه تجهیزات مدرن داخلی سوخو ۵۷ را برتری دیگر این این جنگنده بمب افکن فوق پیشرفته روسی نسبت به هواپیماهای رقیب دانست و گفت: سوخو ۵۷ به مجموعه ای تجهیزات پیشرفته داخلی اتوماتیک مجهز شده است که عملکرد یک خلبان الکترونیکی را انجام می دهند. به گفته وی قدرت مانور بسیار بالا، توانایی انجام پرواز با سرعت مافوق صوت، تجهیزات به روز و رادار گریزی را مزیت های اساسی این جنگنده بمب افکن نسبت به دیگر هواپیماهای مشابه است.
قرارداد برای تحویل ۷۶ فروند جنگنده سوخو۵۷ به نیروهای هوافضای ارتش روسیه در سال ۲۰۰۹ منعقد شده و این جنگنده اکنون مراحل تست های نهایی را پشت سر می گذارد. وزارت دفاع روسیه اعلام کرده است که این جنگنده برخی عملیات آزمایشی را به صورت موفقیت آمیز در جنگ سوریه اجرا کرده است.
شایان ذکر است؛ روسیه در تولید این هواپیما علاوه بر تامین نیازهای دفاعی نیروی هوافضای این کشور در نیمه اول قرن ۲۱، نگاهی نیز به بازار صادراتی سوخو ۵۷ دارد و برخی کشورها از جمله هند از خریداران بلقوه این جنگنده نسل پنجمی روسیه به شمار می روند. رقبای اصلی سوخو ۵۷ ، هواپیماهای فوق پیشرفته آمریکایی اف ۲۲ و اف ۳۵ هستند.
#به_سوی_آسمان
@To_the_sky
MUNGO موتور موشک پیشرفته ایرانی ساخت موتور نیروی زمینی آلمان نخستین نمونه نفربر بهینه سازی شده MUNG0 ساخت ... موشکپرقدرت جدید ، کامل شده است و ایران ، در جزیره کیش ، از ۱۸ تا ۲۱ ژانویه به است از اولین پرتاب آن حدود ۲ تا ۳ سال دیگر انجام نمایش گذاشته شده اند ... ارتش آمریکا سامانه جدید ZEUS را Micro ساخته شده که در سال ۱۹۸۰موشک پیش بینی شده 802 - C ، به نام به منظور نابودسازی مین های زمینی ، به از طرف فرانسه به چین فروخته شده بود ... ضميمه تخصصی دانش و فناوری نظامی خرداد ۱۳۸۴.
#به_سوی_آسمان
@To_the_sky