⭕️ رمزگشایی از ملاقات خصوصی کرملین
|متن کامل این مطلب را فردا در روزنامه ایران بخوانید|
🔘 irannewspaper.ir
⭕️ رمزگشایی از ملاقات خصوصی کرملین
🔹 ملاقات خصوصی رؤسای جمهور ایران و روسیه در کاخ کرملین حاوی یک پیام راهبردی به بازیگران بینالمللی بود؛ پیامی که نشان میدهد شرکای اثرگذار در «نظم جدید»، نه تنها خود را برای هر سناریو ممکن آماده کردهاند بلکه اساساً زمین بازی را نیز تعریف میکنند.
🔹در توضیح این گزاره باید به آخرین مطلب منتشر شده از سوی محمد جمشیدی، معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور استناد کرد. جمشیدی در این مطلب عنوان کرده که دکتر رئیسی در دیدار خود با پوتین «تجربه موفق همکاری در منطقه» را یادآور شده است.
🔹این اشاره جمشیدی احتمالاً به همکاری تاریخی و راهبردی ایران و روسیه در پرونده سوریه اشاره دارد. پروندهای که سردار شهید حاج قاسم سلیمانی آن را برای رئیس جمهور روسیه تشریح و او را به همکاری با ایران برای شکستن حصار امن حکومت تکفیریها برای رژیم صهیونیستی قانع کرد.
🔹معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور همچنین در ادامه توئیت خود به نتیجه مهم این دیدار سه ساعته خصوصی نیز اشاره و تصریح کرد: «قرار شد دو طرف در اهداف و اقدام، هماهنگ عمل کنند».
🔹این نتیجهگیری توأمان با مقدمه گفته شده نشان از آن دارد که در کنار ضرورت حمایتهای سیاسی از آتشبس قطعی در غزه، تهران و مسکو پیام خود را به طرف حامی جنایتهای رژیم صهیونیستی نیز ارسال کردهاند.
🔹پیامی که طبق آن «مقرر شده»، ایران و روسیه با عنایت به موفقیت در جبهه سوریه و همکاریهای دفاعی راهبردی، در قبال هر سناریوی احتمالی برای بحران غزه «هماهنگ عمل کنند».
🔘 irannewspaper.ir
⭕️ روند افزایشی حجم مبادلات تجاری ایران و قطر
🔹صالح المانع، مدیرکل بینالملل وزارت صنعت و تجارت قطر: با نگاه به حجم مبادلات و داد و ستدهای تجاری بین دو طرف به این نتیجه میرسیم که رشد مبادلات بین دو کشور در سالهای اخیر ۴۳ درصد افزایش یافته و این مهم بیانگر رشد بیش از پیش مبادلات بین دو کشور است. البته این رقم بیانگر رؤیاهای دو کشور برای دستیابی به اهداف نیست.
🔹اکنون ۸۴۵ شرکت ایرانی در قطر حضور فعال دارند که این مهم بیانگر این است که در فاصله سالهای ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۲ میزان حضور و فعالیت شرکتهای ایرانی در قطر به شکل چشمگیری افزایش یافته است، همچنین ۱۲ شرکت زیر نظر مرکز مالی قطر فعالیت دارند.
🔹تفاهمنامههای بین دو طرف با تقویت و تحکیم روابط تجاری و سرمایهگذاری مشترک بین ایران و قطر همراه شده است، در این زمینه میتوان به موافقتنامه تشویق و حمایت از سرمایهگذاریهای مشترک و نیز یادداشت تفاهم مربوط به تسهیل حملونقل و روند جابهجایی کالا اشاره کرد. تجارت بخش بسیار مهمی از تجارت استراتژیک کشورها به شمار میرود، در این باره دولت قطر تلاش وافری دارد.
🔹قطر به زنجیره واردات و نیز استفاده از فرصتهای برابر در راستای توسعه پایدار و متقابل اهمیت بسزایی میدهد، این امر میتواند به پشتوانه بسیار خوبی در زمینه تقویت روابط با کشورهای همسایه، دوست و برادر بویژه جمهوری اسلامی ایران منجر شود. برپایی پروژههای مشترک میتواند با افزایش بهرهوری و انگیزه همکاری همراه باشد.
🔹بیتردید این سرمایهگذاری خارجی با توجه به حمایت مرجع ذیربط قطری میتواند خاستگاه خوبی در راستای تحقق توسعه و شکوفایی باشد و سرمایهگذاران میتوانند بر ساختار زیربنایی بسیار مستحکم که در قطر با بالاترین استانداردها ایجاد شده، تکیه کنند؛ در این باره میتوان به بنادر، فرودگاه بینالمللی «حمد»، مناطق آزاد بازرگانی و مناطق پشتیبانی و خصوصی ویژه در قطر اشاره کرد.
🔹پیشبینی میشود تولید ناخالص ملی کشور قطر در سال ۲۰۲۳ به ۳.۳ درصد برسد، این امر بر اساس برآوردهای صندوق بینالمللی پول بوده است؛ این میزان یکی از میانگینهای بسیار بالای رشد اقتصادی منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا به شمار میرود.
🔘 irannewspaper.ir
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
🔹 موضوع: دنیا محل تجارت آخرت
آیتالله#ناصری
1_8025409629.mp3
4.37M
#پادکست
📝آنها نیایند
💠چرا حضرت فرمودند که آنها در تشییع جنازه من شرکت نکنن؟
🎤علامه#مصباح_یزدی ره
🌻|↫#حضرت_زهرا ؛ #فاطمیه
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✘ محاله بخوای برای امامت مؤثر باشی:
آبروت رو نشانه نگیرن
🔻استاد#شجاعی
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه
2_144194354099605693.mp3
2.23M
🕌 سخنران حجت الاسلام #دارستانی
🕌 موضوع: دعوای بین عروس ومادر شوهر
⭕️منزلت و امور اختصاصی حضرت زهرا (س)
🔹با اینکه روایات #حضرت_زهرا (سلام الله علیها) کمتر از بقیه معصومین علیهم السلام است، ولی #فاطمه_زهرا (سلام الله علیها) صاحب #مُصحَف است. همان روایات کم که از ایشان رسیده، بسیار پراهمیت است. از جمله در روایت است که زنی به خدمت آن حضرت آمد و مسئله پرسید و از مزاحمتی که به ایشان داده بود عذر خواست.
🔹حضرت فرمود: «اجر و پاداش معلم، مانند کسی است که با زحمت به قله کوهی بالا رود و در آنجا یک گونی طلا به دست آورد». کارهایی که ایشان نموده و یا دستور داده انجام شود نیز عجیب است، از جمله وصیت آن حضرت به اینکه علی (ع) او را از روی پیراهن غسل بدهد، و شبانه دفن کند، و افراد مشخص در تشییع جنازه او حاضر نشوند، و نیز دستور ساختن تابوت تا به هیچ وجه بدنش معلوم نشود،
🔹و نیز درست کردن تسبیح سیوچهار، یا صد دانهای، تا در حال اشتغال به کارهای خانه، به راحتی ذکر بگوید، همچنین مثل شیر، جواب ابیبکر را داد که: «أَتَرِثُ أَباک وَ لا أَرِثُ أَبی؟ أَینَ أَنْتَ مِنْ قَوْلِهِ تَعالی«وَ وَرِثَ سُلَیمَـانُ دَاوُودَ»؛ آیا تو از پدرت ارث میبری و من نمیبرم؟ پس معنای این آیه شریفه که «سلیمان (ع) از داوود (ع) ارث برد»، چه میشود؟!».
📕در محضر بهجت، ج۱، ص۱۲۵
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#حضرت_فاطمه #آیت_الله_بهجت