ZOOM0016 پاسخ به شبهات انقلاب در جمع دانشجویان فرهنگیان بندرعباس .MP3
42.45M
پاسخ به شبهات انقلاب در جمع دانشجویان فرهنگیان
بندرعباس
شیخ قمی
13.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرانجام «جنگ سرنوشت» برای اسرائیل چیست؟
«سعدالله زارعی» کارشناس مسائل منطقه:
🔹گالانت وزیر جنگ اسرائیل صریحا گفته است اگر در این جنگ شکست بخوریم، خاورمیانه مد نظر آمریکا شکست خورده و تمام رژیمهای وابسته به غرب نیز با شکست مواجه میشوند.
🔹به نظر میرسد طوفان الاقصی، جنگ ما قبل آخری اسرائیل باشد و در نبرد بعدی، نیروی مقاومت با علم به نقاط ضعف آمریکا و رژیم صهیونیستی و شناخت نحوه کنترل پایگاههای آمریکا در منطقه، از این تجربهها به خوبی استفاده خواهد کرد.
🔹تجربه امروز نشان میدهد یک گروه مقاومت برای شکست اسرائیل کافی است و در جنگ آینده، نه از صهیونیستها، نه آمریکا و نه از ناتو کاری بر نمیآید.
شورش فیلسوفان علیه هابرماس و رژیم موقت صهیونیستی
۴۰۰ فیلسوف بیانیه را امضا کرده اند...
🔹جودیت باتلر و جمعی از فلاسفه جهان با صدور بیانیهای از همکاران خود دعوت کردند در همبستگی با فلسطین و تلاش علیه آپارتاید و پشتیبانی از پویش بایکوت دانشگاهی و فرهنگی مؤسسات اسرائیلی متحد شوند.
در بخشی از این بیامیه آمده است:
🔹«ما گروهی از اساتید فلسفه در آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی و اروپا هستیم که این متن را مینگاریم تا همبستگی علنی و بیتردید خود را با مردم فلسطینی ابراز کنیم و کشتار پیشرونده و بهسرعتفزایندهای که توسط اسرائیل و با پشتیبانی کامل مالی، مادی و عقیدتی دولتهای خودمان در غزه صورت میپذیرد را محکوم کنیم.
🔸ما چه از حیث اخلاقی، چه فکری و چه دیگر جنبهها مدعی هیچگونه اعتباری بر اصل فیلسوف بودن خود نیستیم. هرچند اصول ما اخیراً گامهای ستایشبرانگیز بلندی را در مواجهه با سابقه تاریخی عادات بروندارانه فلسفه و در پرداختن مستقیم به بیعدالتیهای عاجل و کنونی برداشته است. ما برای چنین غایتی، همکارانمان در حیطه فلسفه را دعوت میکنیم که در راستای غلبه بر سکوت و پرهیز از مشارکت در جُرم، به ما بپیوندند.
🔹ما آگاهیم که کشورهایی که در آن زندگی و کار میکنیم و مالیات میپردازیم مشغول تأمین بودجه و پشتیبانی از یک طرف، و فقط یک طرف، در این منازعه عمیقاً نامتقارن هستند، آن طرف هم مظلوم نیست بلکه ظالم است
در حالی که مشغول نگارش این متن هستیم بمبها بیش از ۸۵۰۰ نفر را در غزه کشتهاند. زمانی که شما این متن را میخوانید این عدد افزایش یافته است. هزاران نفر غیر از تعداد مذکور زیر ویرانهها محبوس شدهاند. محاصره آن قلمرو برای بیش از سه هفته باعث قطعی غذا، آب، دارو، سوخت و برق شده است. در بحبوحه حملات هوایی و در پی تدارک حمله زمینیای که در حال انجام است به یک میلیون ساکن غزه شمالی دستور داده شده که از خانههایشان فرار کنند بی آنکه هیچ جای امنی برای رفتن داشته باشند. زمزمههای «نکبت» دوم هرچند دلسردکننده اما محتمل است. انسانهای باوجدان وظیفهای جهت زبان گشودن علیه این قساوتها دارند. برداشتن چنین گامی دشوار نیست، آنچه برای ما بسیار دشوارتر است این است که چشمانمان را به سکوت و تبانی بر یک نسلکشیِ در حال وقوع بپوشانیم.
کربلای معلی_۲۰۲۳_۱۱_۲۷_۱۶_۰۳_۳۴_۰۰۸.mp3
2.13M
🏴🏴🏴🏴🏴
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»
🔹مادر سادات، منو دعا کن
🎙#محمد_یاسین_عاملی_زاده
🕧 زمان: ۲دقیقه و۱۳ ثانیه
🔹🔹🔹
🔹🔹
🌏مجتمع اهل البیت علیهم السلام
کربلای معلی_۲۰۲۳_۰۹_۱۴_۰۰_۲۱_۰۶_۲۳۵.mp3
1.18M
🏴🏴🏴🏴🏴
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»
◾️تا کنون سیلی محکم خورده ای
🎙#محمود_کریمی
🕧 زمان: ۱دقیقه و۱۳ ثانیه
🔹🔹🔹
🔹🔹
🌏مجتمع اهل البیت علیهم السلام
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زهرا در آتش بود
حیدر داشت میسوخت...
#فاطمیه
#ایام_فاطمیه
●
12.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⏳این چند دقیقه حرفای استاد رحیم پور رو حتما بشنوید...
#استاد_رحیمپور
آیت الله العظمی جوادی آملی:
احسان فرزند به والدین باید مستقیم و مداوم باشد. فرزند باید همواره نهایت احترام و تکریم پدر و مادر را به ویژه در زمان پیری و ناتوانی آنها رعایت کند. ذکر دوران پیری از آن روست که آنها در این زمان سخت ترین حالات را دارند و بیشتر نیازمند توجه اند؛ وگرنه وجوب احترام و رعایت تام در معاشرت و سخن گفتن با پدر و مادر به دوران معینی از زندگی اختصاص ندارد.
همچنین از این جمله که "اگر پدر و مادر یا یکی از آن دو نزد تو به سن پیری رسیدند"[إِمّا يَبلُغَنَّ عِندَكَ الكِبَرَ أَحَدُهُما أَو كِلاهُما...آیه ٢٣ اسراء] فهمیده میشود که فرزند باید آنها را پیش خود نگه دارد و خودش از ایشان مواظبت کند و به خانه سالمندان نبرد. ناتوانی ها و مشکلات و توقعات پدر و مادرهای پیر افزایش می یابند و فرزندان هم علاقه طبیعی به آنها نشان نمیدهند، از این رو ذات اقدس الهی با تأكيد به آنان دستور داده که حتی به ایشان «اُف» نگویید و خاطر عزیزشان را نرنجانید بلکه با آنها گفتاری نرم و کریمانه داشته باشید.
تفسیر تسنیم ج ۴٨ ص۴١۵
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنگوی گمانمِ پست
#فاطمه_سخن_میگوید
#فاطمیه #حضرت_زهرا
🔺 برشی از مجموعه صوتی «فاطمه(سلام الله علیها) سخن میگوید»، برگرفته از سلسله جلسات شرح خطبه فدکیه، ۱۳۸۹/۱۰/۲۲
┄┅┅┄❁﷽❁┄┅┅┄
استاد قرائتی حفظه الله
سوره زخرف
أَ وَ مَنْ يُنَشَّؤُا فِي الْحِلْيَةِ وَ هُوَ فِي الْخِصامِ غَيْرُ مُبِينٍ «18»
آيا كسى را كه در زيور پرورش يافته و در مجادله بيانش غير روشن است (شايسته نسبت دادن به خداست؟)
وَ جَعَلُوا الْمَلائِكَةَ الَّذِينَ هُمْ عِبادُ الرَّحْمنِ إِناثاً أَ شَهِدُوا خَلْقَهُمْ سَتُكْتَبُ شَهادَتُهُمْ وَ يُسْئَلُونَ «19»
و فرشتگان را كه خود بندگانِ (خداى) رحمان هستند، مؤنث پنداشتند. آيا شاهد آفرينش آنها بودهاند؟ گواهى آنان (بر آن همه خرافات) به زودى نوشته مىشود و بازخواست خواهند شد.
وَ قالُوا لَوْ شاءَ الرَّحْمنُ ما عَبَدْناهُمْ ما لَهُمْ بِذلِكَ مِنْ عِلْمٍ إِنْ هُمْ إِلَّا يَخْرُصُونَ «20»
و (مشركان در توجيه خلاف خود) گفتند: اگر (خداى) رحمن مىخواست، ما آنها را نمىپرستيديم. براى آنان نسبت به اين گفتار هيچ گونه آگاهى (و دليل علمى) نيست وايشان جز از روى حدس وگمان سخنى نمىگويند.
أَمْ آتَيْناهُمْ كِتاباً مِنْ قَبْلِهِ فَهُمْ بِهِ مُسْتَمْسِكُونَ «21»
آيا پيش از اين به آنان كتابى داديم كه ايشان به آن تمسك مىجويند.
بَلْ قالُوا إِنَّا وَجَدْنا آباءَنا عَلى أُمَّةٍ وَ إِنَّا عَلى آثارِهِمْ مُهْتَدُونَ «22»
(چنين نيست) بلكه گويند: ما پدران خود را بر آيينى يافتيم و با پيروى از آنان هدايت يافتهايم.
┄┅❁📖نکته ها :
در آيه 9 خوانديم كه مشركان، خالقِ هستى را خداوندِ عزيز عليم مىدانستند، اين آيه مىفرمايد: شما كه خالق را عزيز عليم مىدانيد چرا براى او دختران را قرار مىدهيد كه در زينت و زيور پرورش مىيابند و در گفتگوها، عواطف و احساساتشان غالب است. در حالى كه لازمهى عزيز بودن، صلابت و قاطعيّت و لازمهى علم، استدلال و منطق است، نه رفتار عاطفى و احساسى.
«يَخْرُصُونَ» از «خرص» به معناى سخنى است كه بر اساس حدس و گمان باشد.
قرآن در سورهى نحل آيه 35 و انعام آيه 148، نيز از قول مشركان اين معنا را بازگو مىكند كه مىگفتند: اگر خدا نمىخواست ما مشرك نبوديم.
┄┅❁📖پیام ها :
1- زينتطلبى و زيورگرايى، براى زنان و دختران امرى طبيعى است. «يُنَشَّؤُا فِي الْحِلْيَةِ»
2- زن از جهت عاطفه و احساسات قوىتر از مرد و از جهت برخورد و مجادله ضعيفتر است. «وَ هُوَ فِي الْخِصامِ غَيْرُ مُبِينٍ»
3- فرشتگان، مخلوق خدا و بندگان او هستند، نه فرزندانش. «عِبادُ الرَّحْمنِ»
4- بر خلاف انسان، فرشتگان زن و مرد ندارند. جَعَلُوا الْمَلائِكَةَ ... إِناثاً
5- آنچه را كه خود نديدهايم، گواهى ندهيم. «أَ شَهِدُوا خَلْقَهُمْ»
6- همه گواهىها وگفتهها در نزد خداوند ثبت مىشود. «سَتُكْتَبُ شَهادَتُهُمْ»
7- انسان در برابر عقايد خود مسئول است. «يُسْئَلُونَ»
8- عقايد خرافى را بايد به شدّت كوبيد. «أَمِ اتَّخَذَ مِمَّا يَخْلُقُ بَناتٍ- أَ شَهِدُوا خَلْقَهُمْ سَتُكْتَبُ شَهادَتُهُمْ وَ يُسْئَلُونَ»
9- خلافكاران در صدد توجيه كار خود هستند و خواست خدا را دستاويز قرار مىدهند. «وَ قالُوا لَوْ شاءَ الرَّحْمنُ ما عَبَدْناهُمْ»
10- مهلت دادن خدا را نشانه رضايت او نپنداريم. «لَوْ شاءَ الرَّحْمنُ ما عَبَدْناهُمْ»
11- فرشتگان مورد پرستش مشركان بودند. «عَبَدْناهُمْ»
12- سخن بدون علم (به خصوص در مسائل اعتقادى) محكوم است. «ما لَهُمْ بِذلِكَ مِنْ عِلْمٍ»
13- هر فرد و جامعهاى از علم تهى شود به سراغ توهّمات و حدسيات مىرود.«إِنْ هُمْ إِلَّا يَخْرُصُونَ»
14- شرك و خرافه نه پايگاه عقلى دارد، «ما لَهُمْ بِذلِكَ مِنْ عِلْمٍ» و نه از كتب آسمانى تكيهگاه نقلى. «أَمْ آتَيْناهُمْ كِتاباً»
15- ريشهى شرك و خرافه، تقليد كوركورانه است. «إِنَّا وَجَدْنا آباءَنا عَلى أُمَّةٍ»
16- پيروى از آداب و رسوم و عقايد نياكان اگر مستند به عقل و كتاب آسمانى نباشد محكوم است. «إِنَّا وَجَدْنا آباءَنا عَلى أُمَّةٍ»
17- گذشتگان و نياكان كه سنّتهاى غلط را پايهگذارى كردهاند، مسئول نسلهاى بعد نيز هستند. «إِنَّا عَلى آثارِهِمْ مُهْتَدُونَ»
18- گسترش آداب و رسوم ملى، گاهى انسان بىمنطق را به صورت انسانى هدايت يافته نشان مىدهد. «إِنَّا عَلى آثارِهِمْ مُهْتَدُونَ»
19- ملّى گرايى، تقليد كوركورانه و تعصّب جاهلى را گسترش مىدهد. «إِنَّا عَلى آثارِهِمْ مُهْتَدُونَ»
┄┅┅┅┅┄❁📖❁❅┄┅┅┅┅┄❅❁┄┅┅┅┅┄
13.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽؛
#مزد_رسالت_چه_بود
💎 پدرجان پاشو ببین دارند با ما چه معاملهای میکنند ؟!
#حضرتاستادانصاریان