📗#معرفی_کتاب📗
خطبه غدیر پیامبر اکرم (ص)؛ آخرین و مشهورترین خطابه رسمی ایشان است که طی آن علی(ع) را مولا و جانشین مسلمانان معرفی میکند. پیامبر(ص) این خطبه را در ۱۸ ذیالحجه سال ۱۰هجری قمری ،هنگام بازگشت از حجة الوداع در منطقهای به نام غدیر خم، بعد از نزول آیه ۶۷ سوره مائده بیان کرد.
این خطبه یکی از قویترین دلایل ولایت و سرپرستی امام علی(ع) بعد از پیامبر اسلام است. قرائن و شواهد مختلفی این حدیث را در اثبات ولایت امام علی(ع) تأیید و تقویت میکنند.
1_390499063.mp3
1.14M
خوانش #خطبه_غدیر پیامبر اکرم
#ترجمه_فارسی
4️⃣🔶بخش چهارم خطبه : بلند کردن امیرالمومنین علیه السلام بدست رسول خدا صلی الله علیه و آله
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب "ناگفته هایی از حقایق عاشورا" حاصل پژوهشی است عمیق و دقیق، از دانشمند معاصر حضرت آیت الله سید علی حسینی میلانی که در طی ۱۶ جلسه در حضور جمعی از شاگردان ایشان تدریس شده است.
این گفتگو، در سه محور «ریشه ها، وقایع و پیامدها»ی واقعه عاشورا صورت گرفته است.
ابتدا و قبل از ورود به بحث اصلی، طی تحلیلی جامع، برخوردهایی را که در طول تاریخ از سوی اصحاب سقیفه با این حادثه تاریخی شده، دسته بندی شده است. سپس در بخش اصلی کتاب سیر تاریخی منجر به شهادت حسین بن علی (ع) را با بررسی نقش معاویه، نقش یزید و نقش کوفیان، در ۳ بخش جداگانه به تفصیل، نقل و بررسی می کند.
خصوصیّتی که این کتاب را از سایر نوشته های موجود در این زمینه متمایز می کند، دیدگاه جدید و موشکافانه ای است که آشنایی با آن و مطالب نادرش در خصوص بررسی افراد، وقایع و شرایط تاریخی، به احتمال زیاد، خواننده را در فضایی نو در نگاه به عاشورا قرار خواهد داد. و متوجه خواهد شد که چه بسا «شیعیان بیوفای کوفه» غلط مشهوری بیش نباشد و اینکه چه نقشه ها و اهدافی در پس پرده نگه داشته شده و واقعیت از سوی چه کسانی دگرگون گشته است.
نتیجه نهایی مطالعه این کتاب تحول اساسی در نگاه ما به حرکت امام معصوم و شرایط تاریخی خواهد بود و نقش ایشان را در حفظ اسلام در شرایطی متفاوت با آنچه تاکنون ترسیم شده، خواهیم فهمید. طرحی را می بینیم که در آن، معاویه نقشه نابودی کلی اسلام را کشیده بود و با تدبیر خلیفه الاهی، نتیجه، کاملا عکس آنچه می پنداشتند رقم خورد و بنی امیه را که آرزوی حکومتی ابدی در سر داشتند، در دهه ای ریشه کن ساخت.
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب «هفت شهر عشق» نوشته حجت الاسلام مهدی خُدّامیان آرانی نگاهی نو به حماسهی پرشکوه عاشوراست. این کتاب با متنی روان و داستان گونه، مخاطب را با کاروان امام حسین علیه السلام راهی سفری تاریخی و پرفراز و نشیب می نماید و با بیان لحظه به لحظه از ماجرای کربلا، تمامی رخدادهای این واقعه عظیم را مرور می کند به گونهای که مخاطب حضور خود را در صحنه های مختلف آن مقطع تاریخی به خوبی احساس می کند.
خواننده کتاب «هفت شهر عشق» ابتدا از مدینه به سوى مکّه حرکت کرده و بعد از آن حوادث مسیر مکّه تا کربلا و سپس حماسه عاشورای حسینی را از نزدیک مرور می کند. همچنین با داستان قهرمانى زینب کبری سلام الله علیها و سایر بازماندگان حادثه کربلا در سفر به کوفه و شام، آشنا می شود. و سرانجام با قافله یادگاران نهضت حسینی بار دیگر به سرزمین کربلا و سپس مدینه برمی گردد.
حجت الاسلام خُدّامیان، کتاب را با استفاده از 123 منبع تاریخی معتبر، به خوبی در قالب رمان مستندسازی کرده است.
4061-fa-nagoftehaei-az-haghayeghe-ashura.pdf
1.79M
کتاب #pdf
"ناگفته هایی از حقایق عاشورا"
اثر آیت الله سید علی حسینی میلانی
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب « پدر عشق و پسر» نوشته سید مهدی شجاعی دربردارنده فرازهایی از زندگی حضرت علی اکبر (ع) است. نکته جالب در رابطه با این کتاب راوی آن است، «پدر، عشق، پسر» از دید «عقاب» اسب حضرت علی اکبر (ع) روایت می شود که با زبانی عاطفی و دلنشین، صحنه هایی از زندگی حضرت علیاکبر(ع) و شهادتش را روایت میکند ، مخاطب راوی در داستان، لیلی بنت ابیمرّه مادر گرامی حضرت علیاکبر (ع) است.
سید مهدی شجاعی در زمینه نثر و داستان آئینی از پیشتازان این عرصه محسوب می شود و کتاب های زیادی در این زمینه منتشر کرده است که از این میان می توان به کتاب های : «کشتی پهلو گرفته» ،«آفتاب در حجاب»، «سقای آب و ادب» و « پدر عشق و پسر» اشاره کرد.
📗#معرفی_کتاب📗
«کتاب آه» نوشته یاسین حجازی حاصل بازخوانی و ویرایش مقتل «نفس المهموم» است. کتابی که اغلب نقل های صحیح مقاتل و کتب تاریخ را در خود گرد آورده و جزءجزء حادثه شهادت امام حسین بن علی(ع) را از ۶ ماه پیش تر تا روز حادثه عاشورای حسینی ثبت کرده است. «نفس المهموم» نوشته شیخ عباس قمی یکی از بزرگترین محدثین شیعه و صاحب کتاب شریف "مفاتیح الجنان" است که به او لقب «خاتم المحدثین» داده اند.
یاسین حجازی در مقدمه کتاب می نویسد:
"من در بازخوانی نفس المهموم، خط حادثه را پررنگ کردم و به ترتیب و توالی وقوع حادثه ها دقت کردم و گشتم آدم هایی را که اسمشان در اول حادثه یک چیز بود و در اثنای حادثه یک چیز و در انتها یک چیز دیگر، یکی کردم و نقل های پراکنده در جای جای کتاب را تجمیع کردم و رد نقل هایی را که با هم نمی خوانند، در کتاب های دیگر گرفتم تا نقل معقول تر و مشهودتر را بیاورم و تاریخ ها را همخوان کردم."
Kashani-14021225-SireImamKazem(AS)-05-Hkashani_Com.mp3
47.64M
🎙 #سخنرانی_کامل
📋 درنگی در سیره امام کاظم علیه السلام؛ جلسه پنجم از ده جلسه
📆 جمعه ۲۵ اسفند ۱۴۰۲؛ مصادف با شب پنجم ماه مبارک رمضان
▪️ مسجد ارک تهران
⚠️ به اطلاع میرساند، هر یک از جلسات «درنگی در سیره امام کاظم علیه السلام» شامل دو بخش میباشد که موضوعِ بخش نخست از هر جلسه، با موضوع بخشِ نخستِ ده جلسه اولِ فصل سوم «سیر تکوّن عقاید شیعه» مشترک میباشد.
🔸 در این جلسه مباحث زیر مطرح شده است:
▫️ حرمت فقرای شیعه
▫️ شیعه ی امیرالمؤمنین صلوات الله علیه در اوج است
▫️ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلّم در مواجهه با امیرالمؤمنین صلوات الله علیه
▫️ هزینه ی نقل روایت فضیلت
▫️ اسلام یعنی اطاعت کردن
▫️ حج در نگاه اهل بیت سلام الله علیهم أجمعین
▫️ برخی حالاتِ امام کاظم علیه السلام
▫️ عبادت حیرت انگیزِ امام کاظم علیه السلام
▫️ صرّه ی موسی بن جعفر علیه السلام ضرب المثل شد
▫️ خوشا به حال من!
▫️ روضه و توسّل به حضرت عبدالله بن الحسن علیه السلام
Kashani-14020925-NaghshHazratZahra(S)-05-Hkashani_Com.mp3
35.88M
📋 نقش حضرت زهرا سلام الله علیها در استمرار رسالت الهی؛ جلسه پنجم
🎙 حامد کاشانی
📆 شنبه ۲۵ آذرماه ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆ظریف در یک موضوع ساده به همین راحتی دروغ میگوید؛ حالا حساب کنید در موضوعات تخصصی مثل برجام، تحریمها، اف ای تی اف و... که مسائل تخصصی است چقدر راحت به مردم اطلاعات غلط میدهد...
😏برای این جماعت که نمیشود از مذمت دروغ در قرآن و حدیث سخن گفت، لذا باید همان حرف داریوش کبیر را یادآوری کرد که:
"خدا این کشور را ، از دشمن ، از خشک سالی ، از دروغ حفظ نماید..."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ شنیدنی حجت الاسلام پناهیان به این سوال مهم در ایام انتخابات: ملاک های فرد اصلح چیست؟
🔹از نظر دین، ویژگی های شخصی مهمتر است یا ویژگی های مدیریتی؟
🍃شهید مصطفی چمران:
ای حسین(علیه السلام)...در کربلا تو یکایک شهدا را در آغوش میکشیدی، میبوسیدی،
وداع میکردی...
آیا ممکن است هنگامی که من نیز به خاک و خون خود میغلطم!+
تو دست مهربان خود را بر قلب سوزان من بگذاری و عطش عشق مرا به تو و به خدای تو سیراب کنی...
۳۱خردادسالروزشهادت دکترچمران گرامیباد!!
🇮🇷🗳🌷