Rebaat_Ayene_E10~1.mp3
27.93M
🔈 #پادکست | #محرم
✅ موضوع |#عاشورا_خوانی ۲
سلسله پادکستهای 🔹آینهای در برابر آینهداران🔹
🎙راوی: کوروش اسکندری
میهمان برنامه: آیتالله #محمدهادی_یوسفی غروی
🖇 «اگر #امام _حسین نمونهای است برای قهرمانان و کمالی است پیشِ چشمِ مردان، #زینب نیز نمونه ای است برای زنان. آنچنان که مرد مسلمان می تواند #قهرمان و #مجاهد باشد، زن مسلمان نیز می تواند قهرمان و مجاهد باشد. آنان هر دو نیاز به «#ایمان» و «#ایستادگی» و «احساس قرب به خدا» دارند، تا نترسند و اندوه نداشته باشند»
.
📚 امام موسی صدر
کتاب سفر شهادت
#یادداشت | #محرم
🔰 سرحدات کربلا
✍️ دکتر خسرو باقری
📍 «ويژگی بارز آدمی در ميان همه موجودات اين كره خاكی، در آن است كه دوگانهای را رقم زده است: درست و نادرست، حق و باطل، خير و شر، فضيلت و رذيلت، سعادت و شقاوت.
اين دوگانه، البته، دو انتهای پيوستاری است كه بر بستر آن، درجاتی است وآدميان در اين بستر، منتشرند: كسانی به قطب نخست روی كرده و هر كس از آنان، در نقطهای دور يا نزديك از آن قطب، جای میگيرد و كسان ديگری به قطب دوم روی آورده و هر كس از آنان نيز در نقطهای دور يا نزديك از آن مأوي میگزيند.
كربلا، اما، اين پيوستار را تنها در دو حد آن به نمايش ميگذارد و از نقاط ميانی درمیگذرد؛ دو منتها اليه، دو كرانه، و دو افق در دوردست. »
🔸 در يك سو، درستي و حق و فضيلت وسعادت، با همه توان آشكار شده و در سوي ديگر، نادرستي و باطل و رذيلت و شقاوت، در اوج نمايان شده است. كربلا پايانهها را به نمايش ميگذارد تا روندگان هر دو راه، جنس، اصل و جوهرهی موجوديت خويش را تمام و كمال بنگرند و منزلگاهي را كه به سوي آن ميپويند، نيك به تصور گيرند و از «فريب درجه» رهايي يابند.
🔹درجه ميتواند با انكار جوهره، فريبگري كند؛ چنان كه ميتوان تاريكي اندك را به بهانه اين كه ظلمات نيست، پذيرفتني كرد و به آن تن داد يا نور اندك را، به بهانه اين كه آفتاب نيست، تحقير كرد و بيبها ساخت. كربلا، رويارويي مطلقهاست، تقابل جوهرههاست در اوج، داستاني است از همه چيز در برابر همه چيز.
اينك جلوههايي از اين تقابل:
➖ سپاه ابن زياد هنگامي كه با كاروان حسين مواجه ميشود، «همة» راهها را بر حسين(ع) ميبندد و حتي نميگذارد كه او به راهي جز كوفه برود و تنها بندگي يزيد را از او ميخواهد. حسين(ع) مرگ را برميگزيند، يعني جان را از تن خويش ميرهاند، يعني «همة» بندها را از خويش ميگسلد، چه بندها را تنها بر پيكر توانند بست و جانِ رهيده، شكار هیچ بند و کمندی نیست. او اين تقابل را رويارويي سعادت و شقاوت ميداند و چنين ميگويد: «بيگمان، من مرگ را جز سعادت و زيستن با ستمگران را جز شقاوت نميبينم.»
➖هنگامي كه سپاهيان ابنزياد در برابر كاروان حسين(ع)، صف جنگي ميآرايند، حسين «همة» توان خويش را به كار ميگيرد، به هر زباني با سپاهيان سخن ميگويد تا مرز حق و باطل و فاصله فضيلت و رذيلت را بر آنان بنماياند. گاه با آنان چنين ميگويد: اگر شما راه ايماني را ميپوييد كه پيامبر نشان داد، من نيز دغدغهاي جز اصلاح ويرانگيها در امت جدم ندارم و مگر شما نبوديد كه با نامههايتان مرا براي همين كار فراخوانديد؟ آنان ابايي از انكار حقيقت ندارند، اما امام نامههايشان را به سويشان پرتاب ميكند تا به خويشتن بازگردند.
➖ زماني ديگر، با آنان چنين ميگويد: اگر ايمان به خدا را وانهادهايد و هنوز بر آزادگي و اخلاق پايبنديد، نيك بنگريد كه اين آرايش جنگي، صفبندي رذيلت در برابر فضيلت و سبعيت در برابر نجابت است. از ياران امام نيز كساني چون بُرير و زهير سخن راندند و سپاهيان را هشدار دادند كه با اين نبرد، پنجه بر رخسار فضيلت ميكشند.
سپاهيان، اما، «همة» توان خويش را برميگيرند تا سخن حسين و يارانش را نشنوند، هلهله سر ميدهند تا نداهاي حق را در آشوب غوغا مدفون سازند.
💢 كربلا، با دو انتهايش، چونان نگارهاي بر تارك تاريخ باقي ميماند تا آدميان بدانند كه به كدام سو روانند و به كدام منزل ره ميسپارند: إنّ سَعيَكم لَشتّي...
مطالعه کامل این یادداشت در «وبسایت فکرت»
توان زرهی پر مدعا ترین دشمن ایران ، 280 روز بعد از جنگ با یک گروه بسیار کوچک و تحت محاصره در غزه نابود شده است
یدیعوت آحارانوت به نقل از ارتش اسرائیل نوشته : در طول جنگ تعداد زیادی تانک آسیب دید یا کاملا از کار افتاد، موضوعی که برای رزم و آموزش نامناسب بود.
از سوی دیگر انتظار نمیرود که تانکهای جدید به زودی وارد نیروی زرهی شوند.
علاوه بر این، میزان مهمات و منابع مورد نیاز برای تعمیر ادوات زرهی بسیار محدود است.
تصویر مربوط به عکس یادگاری فلسطینی ها با یک جنگ افزار منهدم شده ی رژیم در غزه است.
از ابتدای این 280 روز جنگ تا کنون نیز علاوه بر چند هزار قطع عضو از 300 هزار نظامی صهیون ، 9400 نظامی مجروح اسرائیلی نظامی هم به بخش توانبخشی منتقل شده اند.
از مجروحان رژیم 36 درصد نیز دچار اختلالات روانی شده اند....
کوچک ترین گروه همسو با ایران آنها را به این وضع کشانده است.
اما این همه ماجرا نیست.
بزرگترین رسوایی برای صهیونیست ها روزی رخ خواهد داد که وارد جنگ با لبنان شوند.
آنجاست که یمنی ها ، عراقی ها و دیگران به آرزوی دیرینه ی خود یعنی جنگ رو در رو با صهاینه خواهند رسید
🔻 رسانه ها و اکانت های اسرائیل:
ایران پشت ترور ترامپ بوده است!
سی ان ان: شواهدی وجود ندارد
ترور آلارم رسانه دروغ پراکن گروهک تروریستی اسرائیل مدعی شده: معشوقه ی فردی که به ترامپ شلیک کرد ایرانی بوده است و FBI باید بررسی کند که ماجرا چه بوده است؟
سی ان ان هم در گزارشی به همین مهم پرداخته است: به گزارش CNN در پی دست یافتن منابع اطلاعاتی آمریکا از قصد ایران برای ترور دونالد ترامپ تدابیر امنیتی تشدید یافته است؛ CNN همچنین گفته تا کنون ارتباطی بین طرح ترور اخیر با ایران وجود ندارد.
ماجرا دست پخت خود ترامپ بوده است؟
من نظرم را عرض کردم: عقلانی نیست به یک تازه جوان 20 ساله بگویند ما سخنرانی میکنیم، ممکن است سر و گوشمان را هم چپ و راست کنیم اما تو عین خیالت نباشد و گوشه ی گوشِ ما را با گلوله بزن ....
اصل ماجرا این است:
پروژه ی قاتلین اجاره ای ...
فردی را بی آنکه بداند تحت تاثیر قرار میدهند تا حب و بغضش نسبت به کسی تحریک و عامل ترور شود.
سازمان سیا از 70 سال پیش متخصص این ترور ها بوده است.
در روزهای پیش رو در یک برنامه تخصص به نقل از دیلی میل این مهم را مرور خواهیم کرد.
1_688822939.mp3
9M
🔊 شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه
🔸 شرح #حکمت31 1️⃣
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
#مهدوی_ارفع
✨ بسم الله الرحمن الرحیم✨
🌹 شرح #حکمت31 ( قسمت1)
🔹اهمیت، ارزش و جایگاه صبر در نهج البلاغه1️⃣
🔻در حکمت ۳۱ نهج البلاغه امیرالمؤمنین (علیه السلام) در یک الگوی بسیار زیبا و ابتکاری ابعاد و ارکان ایمان را بیان می فرمایند.
با توجه به اهمیت مسأله ایمان و با توجه به جامعیّت حکمت ۳۱، بنده تصمیم گرفتم مسأله ایمان را بر اساس فرمایشات حضرت علی(علیه السلام) در حکمت ۳۱ از سایر آموزه های نهج البلاغه به صورت کامل خدمت شما تقدیم کنم. لذا بحث بر حکمت ۳۱ چند جلسه ای ادامه خواهد داشت و تمام مطالبی که شایسته است ذیل حکمت ۳۱ درباره ایمان، ابعاد، ارکان ، آثار، ارزش و اهمیت آن دانسته بشود، ان شاءالله از نهج البلاغه با دسته بندی خاصی تقدیم خواهد شد.
🔻 در این جلسه درباره ارزش، اهمیت و جایگاه صبر از نهج البلاغه صحبت می کنیم. چرا؟ چون حضرت در همان آغاز حکمت ۳۱ می فرمایند: :«الْإِيمَانُ عَلَى أَرْبَعِ دَعَائِمَ عَلَى الصَّبْرِ وَ الْيَقِينِ وَ الْعَدْلِ وَ الْجِهَادِ». ایمان بر چهار ستون استوار است. اولین ستون را میفرمایند "علی الصبر" اولین ستون صبر است. لذا ما چند جلسه ای پیرامون "صبر" سخن خواهیم گفت. جلسه اول پیرامون ارزش، اهمیت و جایگاه صبر صحبت میکنیم.
🔻امیرالمومنین(علیه السلام) صبر را در واقع شرط مؤثر واقع شدن اسلام به عنوان سپری در مقابل هلاکت و دوزخ و جهنم بیان می فرمایند.
در بند اول از خطبه ۱۰۶ در قالب سپاس و ستایش خداوند اینگونه می فرمایند: «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جعلَ الْإِسْلَامَ جُنَّةً لِمَنْ صَبَرَ ». خدا را سپاس که اسلام را برای کسی که صبر کند سپر قرار داد. همچنین در نهج البلاغه شریف امیرالمؤمنین(علیه السلام) صبر را یکی از ارکان ایمان میدانند که در همین حکمت ۳۱ خوانده شد:«الْإِيمَانِ فَقَالَ الْإِيمَانُ عَلَى أَرْبَعِ دَعَائِمَ؛ عَلَى الصَّبْرِ وَ الْيَقِينِ وَ الْعَدْلِ وَ الْجِهَادِ». ایمان بر چهار ستون برقرار است: بر صبر، یقین، عدل، جهاد. مولا علی(علیه السلام) در بین تمام ارکان ایمان، صبر را اولویت دادند. در حکمت ۸۲ نسبت صبر با ایمان را مانند نسبت سر به بدن میدانند و می فرمایند: بر شما باد بر صبر، زیرا همانا نسبت صبر به ایمان، مانند نسبت سر به جسد است. همچنان که خیری در جسد بی سر نیست، خیری در ایمان بی صبر هم وجود ندارد. یا در حکمت ۱۱۳ صبر و حیاء را از عالیترین مراتب ایمان بیان می دارند و می فرمایند:« لَا إِيمَانَ كَالْحَيَاءِ وَ الصَّبْرِ». هیچ ایمانی به ارزش حیاء و صبر نیست. همچنین در حکمت ۴ نهج البلاغه مولا علی(علیه السلام) صبر و استقامت و مقاومت را نوعی شجاعت معرفی کرده اند و فرمودند: «الصَّبْرُ شَجَاعَةٌ»؛ صبر نوعی شجاعت است. زیرا انسان صبور چه در وقتی که نعمت بزرگی نصیب او میشود، چه در وقتیکه مصیبتی به او عارض میشود، جلوی هیجان نفسش را می گیرد تا به حرام نیفتد. پس خیلی شجاع است که توانسته با خودش مبارزه کند.
🔻همچنین باز امیرالمؤمنین (علیه السلام) صبر را وسیله نجات معرفی می کنند. مثلاً در خطبه ۷۶ میفرمایند: «رَحِمَ اللَّهُ امْرَأً جَعَلَ الصَّبْرَ مَطِيَّةَ نَجَاتِهِ»؛ خدا رحمت کند هر کسی را که صبر را مرکب نجات خودش قرار داده است.
🎙حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
↩️ ادامه دارد...