Shab3Fatemieh2-1403[06].mp3
13.12M
السلام علیکِ یا فاطمة الزهرا
خدایا ! دل سنگ کوچه ها را نرم کن
🎙#میثم_مطیعی
«لبیک یاحسین»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴🕊
ای داغدار اصلی اين روضهها بيا
تنها اميد خلق جهان يابن فاطمه
بالا گرفتهايم برايت دو دست را
ديگر به جان مادرت ای آشنا بيا
#السلامعلیكیاصاحبالزمان_عجل_الله✋🏻
#اللّهم_عجّل_لولیّک_الفرج 🕊
«لبیک یاحسین»
مداحی آنلاین - نماهنگ جان من - ابراهیمی اصل.mp3
3.54M
پاییز و بهار و دلتنگی یارو
من بغل گرفتم تلخیهای انتظارو
دریاب این گدارو تو که میبینی مارو
بزار صداتو بشنوم فقط همین یهبارو
#استودیویی
#جدید
#محمد_ابراهیمی_اصل🎙
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آه، علی و روزگار غمها
علی و خاطرات زهرا
ای بهار من خدانگهدار
قرار من خدانگهدار
#میثم_مطیعی🎙
#ایام_فاطمیه🏴
#کلیپ| #ریلز | #استوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایچاهدیدی
آخرکشتنزهرامو
غسلشدادم
بااشکایچشمامو
وقتدفنش
گمکردمدستوپامو
#بی_مادر_شدیم
#ایام_فاطمیه
#کلیپ| #ریلز| #استوری
18.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جسارت دشمنان به نبش قبر حضرت زهرا سلاماللهعلیها!
#ایام_فاطمیه🏴
مداحی آنلاین - نماهنگ بمون زهرا - امین قدیم.mp3
5.36M
بمون زهراسلام الله علیها
فاتحهی فاتح خیبر نخون زهرا
درست میشه باز زندگیمون زهرا
بمون زهرا
#استودیویی
#جدید
#ایام_فاطمیه🏴
#امین_قدیم🎙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨️خواص ماه #فاطمیه
هرکس نمیتونه پای این سفره بشینه
هرکس هم که نشست باید قدرش بدونه
#صلیاللهعلیکیافاطمةالزهراسلام_الله🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از صبح امروز تصاویر یک شی نورانی که به آسمان رفته (و به نظر میرسد در میانه راه بخشی از آن جدا شده و به مسیر ادامه داده) در نقاط مختلف دیده شده است.
عکس را شما در همین خصوص برای ما فرستادید.
فیلم هم در شبکه های اجتماعی در حال دست به دست شدن است.
هنوز توضیح بیشتری در این خصوص داده نشده است.
پ ن : از اراک تا تهران ، این شی در آسمان دیده شده است.
این شیء نورانی مربوط به یک تست میدانی و روتین در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
احتمالا آنچه دیده شده موشک بالستیک بوده است.
تصویری از نشریه المرصاد، نزدیک به جریانهای مرتبط با طالبان: «مجاهدین بهزودی در خاک سوریه دولت تشکیل خواهند داد؛ طلوع تمدن اسلامی در مرکز تمدنها...»
بهنظر میرسد برخی از بازیگران منطقهای در پیرامون ایران، این تحولات را صرفاً بهعنوان یک رویداد محدود در سوریه نمیبینند و آن را بخشی از یک پویش ژئوپلیتیکی گستردهتر تلقی میکنند.
از منظر ژئوپلیتیک، اظهارات اخیر سخنگوی طالبان در مصاحبه با الجزیره حائز اهمیت است؛ وی احتمال برقراری دیالوگ دیپلماتیک با اسرائیل را «ناممکن» ندانسته است. جالب آنکه جولانی که امروز در سوریه است هم اخیراً مواضعی همسو با این رویکرد اتخاذ کرده است.
ایران باید با دیدی کلانتر و راهبردی، این تحولات منطقهای را در چارچوب سیاستهای کلان غرب آسیا و الگوی نوظهور ائتلافها تحلیل کند؛ چراکه بهنظر میرسد معادلات امنیتی و هژمونیک مهمی در حال رخ دادن است...
نه کانال های تکفیری که یه سری کانال "سوپر انقلابی" از دیشب شایعه بسته شدن سفارت ایران در سوریه رو مطرح کردن ( و کانال های زیادی هم چون به این کانال ها باور دارند شروع به نشر آن کردند)
و حالا این خبر
سخنگوی وزارت خارجه بقایی: سفارت ایران در دمشق همچنان مشغول به فعالیت است
حتی فرض محال اگر سفارت بسته شده بود هم ، اگر دولت جمهوری اسلامی بهش اشاره نکرده بود یعنی از ضروریات بود که چنین چیزی مطرح نشه...
بماند که شایعه بوده از اساس
این نوع بازی برخی کانال ها که اتفاقا اخبار را از افرادی خاص میگیرند ، بازی در زمین جمهوری اسلامی است یا بازی در زمین تکفیری ها (ببخشید الان صدا و سیما بهش بر میخوره که بازی در زمین مسلحین؟)
سخنی دلسوزانه با مسئولین :راهی برای کنترل این کانال های پیدا کنید.
اینها که نه در آمریکا و غرب که جایی همین اطراف نشسته اند....
از دیشب چند تا کانال سوپر انقلابی گفتن همه از سوریه خارج شدن (با راست و درستش کاری ندارم)
حالا این رو ببینید :
ادعای نیویورک تایمز: ایران خروج نیروهای خود از سوریه را آغاز کرده است و این نشان می دهد که معتقد است حمایت از اسد بیهوده است
یعنی یه خبرِ شما تو کانالِ خودت رفته ترجمه شده
حالا باهاش به تروریست سوری القا میشه : یه فشار دیگه بیاری تمومه
به ارتش سوریه هم القا میشه : مقاومت بیهوده است...
به نقل از چه کسی القا میشه؟
به نقل از کانال ممد اقا در ایران؟
نه به نقل از نیویورک تایمز ....
فاجعه بار ترین نوع پرداختن به اخبار که در این مدت دیدم ، مربوط به ایام اخیر و مسئله سوریه بوده..
#گفتگو| #نشست
🔰 شکاف نسلی را باور کنیم...!!
🎙لیلا وصالی؛
🔸نوجوانان امروز غالباً خوراکهای رسانهایشان از جنس خوراکهای اومانيستي که با خيلي از آموزههای ما تناقض دارد. تغيير ذائقه در كنار تغيير مسيرهاي دريافت رسانهای اين افراد و البته سردرگمیهایی كه در اين دنياي پر از تناقضهای جدي محتوايي و ماهيتي براي او فراهم شده است، كاملاً اين حق را ايجاد میکند كه يك نوجوان را ما امروز در فضاي سردرگمي ببينيم كه نمیداند چه هويتي دارد! نمیداند كه چه كسي دارد حرف راست را میزند! چه كسي حق با اوست! و اينكه قرار هست حقش را از چه كسي بگيرد!
پيدا كردن فضاي تعاملي و زبان مشترك با نوجوانان يكي از موضوعات اصلي است كه ما يازمند آن هستيم كه ساختارهاي ذهني نوجوان را از زبان خود او بشناسيم. از چهارچوبها و کلیشههای ذهني قبلي خودمان در مورد شناخت نوجوان خارج شويم. مهمترین نكته براي يك نوجوان شنيدهشدن است؛ يعني اجازه بدهيم صحبت كند. حرفش را بزند. او را به كار بگيريم!
➕برای مطالعه کامل این سخنرانی اینجا کلیک کنید.
14.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صوت جلسه نقیب السادات.mp3
20.64M
🔸نسبت حکمرانی و فیلترینگ در عصر دیجیتال
👤سیدرضا نقیبالسادات
تحولات عرصه رسانه 01:00
دورکردن افراد جامعه از واقعیت 07:00
چالشهای جدید حکمرانی 10:00
مجازی و گروههای نوجوان 15:00
حفظ حریم شخصی در مجازی 22:00
حکمرانی اقتصادی فضای مجازی 26:00
هدف از حکمرانی فضای مجازی 31:00
آسیبهای پسا فیلترینگ 41:00
#گفتگو| #نشست
🔰 نوجوان امروزی را هنوز نفهمیدهایم..!
🎙محمدرضا روحانی؛
🔸ماهيت كلاژ گونهای كه نوجوان امروز ما دارد، از تنوعطلبی و كمال طلبي او میآید. درعینحال متفاوت بودن، خاص بودن، متمايز بودن، تحولخواه بودن، دنبال تغيير بودن، عدالتخواهی و ظلمستیزی جزء ویژگیهای فطري نوجوان ايراني است كه در هر دورهای به نحوی بروز میکند.
🔹اگر براي نوجوان ديگري درستي تعريف نكنیم، او پدر و مادرش را دیگریاش میکند. لذا اين نزاعهایی كه در خانوادهها است. يك سهمي از آن براي اين است كه اين ديگري ندارد. البته تك راه نشاندادن به او هم بزرگترین بحراني است كه براي نوجوان امروزی قابل تصور است.
➕برای مطالعه کامل این سخنرانی اینجا کلیک کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌ثبت وقايع تحول علوم انساني
✍🏻سيد حسين حسيني
🔸از سالهاي پيش همواره سه دغدغه علمي داشتهام؛ 1- مساله تمدن نوين اسلامي، 2- مساله علم ديني و 3- مساله نقدپژوهي. اين دسته مطالعات از دغدغههاي مهم پيشيني بنده بوده گرچه با قرائتهاي مختلف و متفاوتي از تلقيهاي مشهور همراه ميباشد. تمدنسازي بدون عنصر دانش بنيادي، شدني نيست، چراكه عنصر اصلي تمدن، دانش و علم است. تحقق تمدن نوين اسلامي و هر تمدني، بدون تحول علوم انساني يك خيال است و تحول علوم انساني نيز تنها از دريچه نقد امكانپذير است.
🔹اگر كتاب «انقلاب تمدني و نظريهپردازيهاي علمي» را ملاحظه فرماييد كه مجموعه مقالات دهه 60 و 70 است، اينگونه مطالب در آنجا طرح شده است. پس مساله تحول علوم انساني و نقدپژوهي دغدغه امسال و پارسال نويسنده نبوده است، بلكه از دهه 60 درگير اين دست مسائل بوده و از شروع تحصيلات در حوزه و دانشگاه، حدود 40 سال است در اين زمينه مينويسم و ميخوانم.
🔸گزارش تمامي كارها در كتاب «روش مساله نقد» ثبت شده و در اين خصوص يعني مساله تحول علوم انساني در كتاب انقلاب تمدني، كتاب «نهضت توليد علم و كرسيهاي نظريهپردازي»، كتاب «از علم ديني تا توسعه فرهنگي»، كتاب «نقد در تراز جهاني» و كتاب «الگوي نقد» مطالبي آمده است و خوانندگان محترم و گرامي ميتوانند اين منابع را ملاحظه فرمايند تا مشخص شود كه مساله تحول علوم انساني براي امثال بنده يك دغدغه علمي پرپيشينه است.
🔹بنابراين به دليل مصلحتهاي سياسي يا منصب و مسووليتي، سراغ اين مسائل نرفتم بلكه يك دغدغه ذهني و پژوهشي و كاري عميق داشتم؛ آنهم از زماني كه برخي افراد نوظهور به اين مسائل فكر نميكردند. هرگز نميگوييم هر آنچه فكر ميكنيم يا فكر ميكرديم حق يا درست است ولي به هر حال درباره اين مسائل از سالها پيش تلاش ميكنيم تا بيشتر فهم كنيم. اين امر بخشي از تجربه زيستهاي است كه تجربه ذيقيمتي هم هست و بايد مخاطبين اهل فضل و تحقيق به اين تجربه و بخشي از اين منابع رجوع كنند تا زاويه نگاه و منظر بحث روشن شود.
🔸تحول در علوم انساني نشانههايي دارد؛ تحول علوم انساني يك امر دستوري يا مكانيكي نيست؛ يك جريان علمي است كه بايد از بدنه جامعه علمي و از پايين اتفاق بيفتد. يك امر دستوري نيست كه از بالا بگوييم بشود و بشود، چراكه يك پروژه نيست، بلكه يك پروسه پيچيده و بسيار زمانبر است. تحول در صورتي روي ميدهد كه موانع آن در جامعه علمي برداشته شود. اين موانع، هم در «سازمان علم» و هم در «نهاد علم» و هم در «ساختار علم» وجود دارند (يادداشت ساختار علم را ملاحظه فرماييد و اين تفكيك سهگانه در آنجا آمده است).
🔹تحول علوم انساني با نگاههاي تنگ و بسته برخي سياسيون يا با تنگنظري علمي و تنگنظري عملي شدني نيست. اينكه تصور شود با يك عده خاص و با يك گروه منتخب از اصحاب علوم انساني، آن هم يك بخش ناتوان و ضعيف در علوم انساني بخواهيم دست به تحول علوم انساني بزنيم سخن غيرقابل قبولي است. شما نميتوانيد با سياست حذف ديگران از صحنه علوم انساني، ادعاي تحول داشته باشيد؛ همان اتفاقي كه در برخي مراكز ميافتد. اول از همه اينكه تحول، محتاج مبناي علمي تحول است.
🔸يعني بايد مبناي علمي مبتني بر يك تئوري يا مبتني بر يك رويكرد خاص داشته باشيد تا بتوانيد وارد ميدان و فضاي تحول علوم انساني شويد. بدون مبناي علمي نميتوانيد نظريهپردازي كنيد. نظريهپردازي هم بدون امكان نقد همه دستاوردهاي علمي شدني نيست و نقد هم بدون آزادانديشي و بدون يك محيط علمي آزاد البته كه شدني نيست. اينها بخشي از لوازمي است كه بايد فراهم شود و وقتي از تحول سخن ميگوييم بايد به اين لوازم تن داد.
16.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘#کلیپ | #فاطمیه
☑️
اجماع بر تباهی 🎙آیتالله جوادی آملی ◾️حدیثی را آنها به هر وسیله بود، دستاویز قرار دادند كه اتفاق امت, حجّت است و امت, معصوم است؛ اینها امامِ معصوم را منزوی كردند یا مقتول یا مسموم کردند و امت را به جای امام نشاندند! این همان #تفكر_اومانیسمی است... .
#انتشار_کتاب
💥 جامعهشناسی توسعه؛ مروری بر تجربه کشورهای اسلامی در حال توسعه
🖋 به قلم دکتر مهدی نصیری؛ عضو هیات علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
❇️ در این کتاب با نگاهی جامعهشناختی، وجوه مشترک تجربه کشورهای اسلامی که سرنوشت مشترکی را برای این کشورها رقم زده، مورد کنکاش قرار میگیرد و با ابعاد و مؤلفههای توسعه و پیشرفت از منظر اسلام مقایسه میگردد.
🌐خرید کتاب از طریق این «لینک» امکانپذیر است.