7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کارشناس اسرائیلی: حمله به تاسیسات هستهای ایران، این کشور را به سمت ساخت بمب اتم میبرد...
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حمله شدید به ربع پهلوی؛ بیبرنامه، بیتجربه و ابزاری در دست اسرائیل!
🔹حسن اعتمادی یکی از بنیانگذاران شبکه منوتو خطاب به ربع پهلوی: چرا بیهوده مردم را سرگرم خود کردهاید؟
🔹آقای رضا پهلوی شما هیچ کاری نمیتوانید انجام دهید؛ هیچ برنامه و تجربهای ندارید و خود را آلترناتیو معرفی میکنید؛ شما اصلا خودتان نمیدانید چه میگویید. چرا بیهوده مردم را سرگرم خود کردهاید؟
🔹دولتهایی مانند اسرائیل بر روی شما سرمایهگذاری کردهاند؛ وعدههای شما اهداف اسرائیل و آمریکا را دنبال میکند و در خواب و خیال به سر میبرید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سخنان عجیب رئیس ستاد پزشکیان علیه وعده صادق ۳: اینکه صبح بلند شویم و دلمان بلرزد کی میخواهد از کی انتقام بگیرد باید جمع شود!
شریعتمداری با اشاره به جنگ احزاب در صدر اسلام که همه گروههای مختلف بر سر از بین بردن اسلام متحد و متفق شده و به میدان آمدند، گفت: هر گاه دیدید گروهها و جریانهایی در عین اختلاف نظر با هم در نقطهای ائتلاف کردند، به تابلوی آنها نگاه نکنید چون جعلی و فریب است.
وی با اشاره به شکل گیری برخی رسانه های فارسی زبان در آستانه فتنه ۸۸ در آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، افزود: برای شناخت هدف و ماهیت اصلی رویکرد گروهها و احزاب در ظاهر دارای اختلاف نظر، باید از دیدگاههای آنها مخرج مشترک بگیرید و آنگاه است که به هدف اصلی آنها پی خواهید برد.
شریعتمداری با استناد به اعترافات ریچارد هاوس از روسای اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا درباره فتنه ۸۸ در ایران خاطرنشان کرد: در خلال فتنه، عدهای صراحتاً شعار انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است را سردادند که ریچارد هاوس صراحتا گفت، دوستان ما در ایران خیلی زودتر از آنچه مد نظر بود به نقطه پایان رفتند.
وی افزود: اسرائیل، آمریکا و اروپا قطعاً در جریان فتنه هدفشان اصلاحاتی نبود که از سوی برخی گروههای دیگر مطرح میشد، هدف آنها نابودی یک نظام بود که با آن اختلاف ماهوی دارد.
مدیر مسئول روزنامه کیهان تاکید کرد: درگیری ما با نظام سلطه ماهوی است و به اساس و ماهیت منظومه فکری و مبانی و باورهای بنیادین این دو نظام برمیگردد.
وی افزود: هیچ بازه زمانی نبوده است که این درگیری متوقف شده باشد، میدان درگیری متفاوت اما اصلش باقی است و این به تعارض منافع این دو ماهیت برمیگردد و این درگیری زمانی پایان مییابد که یا ماهیت نظام دگرگون شده و یا نظام سلطه دست از تمامیت خواهی سلطهگری تجاوز و ماهیت استکباری خود بردارد.
شریعتمداری با اشاره به ترفند دشمن در انگاره سازی یعنی ترسیم تصویری از واقعیت که واقعی نیست، گفت: شرایط امروز بسیار خطیر اما خطرناک نیست؛ خطیر است چون از یک عقبه سخت در حال عبور هستیم و خطرناک نیست چون تا به حال از عقبههای به مراتب بسیار دشوارتر عبور کردهایم.
وی با اشاره به جریان نفوذ و توصیه به لزوم آگاهی و هوشیاری افزود: اگر بصیرت و هوشیاری باشد، هر فتنه در مراحل اولیه انعقاد می تواند سقط شود؛ باید بدانیم که دشمن در چهرههای گوناگون ظاهر شده و عمل میکند. لذا دشمن شناسی و عدم به کارگیری افراد زاویهدار و کسانی که آدرس غلط میدهند، بسیار مهم است و برای فهم شرایط فتنه باید از مواضع همه احزاب و گروههایی که علیرغم اختلاف، مخرج مشترک گرفت تا به هدف اصلی آنان پی برد که اگر هوشیاری باشد فتنه بستری برای شکل گیری پیدا نخواهد کرد.
گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، «منطقه خاورمیانه متعلق به مردم خاورمیانه است و میدان درگیری برای بازیهای کشورهای بزرگ نیست و نباید قربانی مطامع و درگیریهای ژئوپلیتیکی کشورهای خارج از منطقه شود.» این بخشی از تفاهمات مشترک امروز (شنبه) هشتم دیماه وزیر امور خارجه ایران سیدعباس عراقچی و همتای چینی وانگ یی در سفر عراقچی به پکن رود.
آنها همچنین تأکید کردند که آینده و سرنوشت کشورهای خاورمیانه باید به دست خود مردم خاورمیانه تعیین شود.
سید عباس عراقچی روز جمعه هفتم دیماه در پاسخ به دعوت وانگ یی همتای چینی و در نخستین سفرش به پکن پس از تصدی وزارت امور خارجه و در رأس هیأتی از جمله اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه، سیدرسول مهاجر سرپرست معاونت دیپلماسی اقتصادی این وزارتخانه وارد پایتخت جمهوری خلق چین شد. او امروز با همتای چینی دیدار و گفتوگو کرد.
وزیر امور خارجه پس از ورود به پکن در جمع خبرنگاران اعلام کرده بود که در طول سالهای گذشته همواره مشورتهای نزدیک با چین در خصوص همه موضوعات منطقهای و بینالمللی داشتهایم و الان طبیعی است که شرایط حساسی وجود دارد، هم منطقه دارای التهابات مختلف است و هم در سطح بینالمللی مسائل مختلفی وجود دارد و همین طور بحث هستهای ما در سال جدید با وضعیتی مواجه خواهد شد که نیاز است مشورتهای بیشتری داشته باشیم.
* ادامه روند توسعه روابط ایران و عربستان
به گزارش فارس، اینکه جامعه بینالمللی باید به صورت جدی به حاکمیت ملی، امنیت، ثبات، وحدت و تمامیت ارضی کشورهای خاورمیانه احترام بگذارد، به مطالبات منطقی کشورهای خاورمیانه توجه داشته باشد، به تصمیمهای مستقل ملتهای خاورمیانه احترام بگذارد، احترام به تاریخ، فرهنگ، آداب و رسوم کشورهای خاورمیانه را حفظ کرده و برای تقویت صلح و ثبات خاورمیانه نقش سازندهای ایفا کند، از دیگر مواردی بود که مورد تفاهم دو وزیر امور خارجه قرار گرفت.
عراقچی و وانگ یی در دیدار امروز در پکن راه برقراری ثبات و آرامش در خاورمیانه را پایبندی به اصل راهحل سیاسی، بر مبنای حقوق بینالملل و بدون مداخله خارجی خواندند.
حمایت از ادامه روند توسعه روابط بین جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی عربستان سعودی و استمرار رایزنی و گفتوگو بین کشورهای منطقه از دیگر مواردی بود که بین دو وزیر امور خارجه مورد تأکید قرار گرفت.
شهر پکن ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۱ میزبان نشست مشترک ایران و عربستان سعودی به ریاست علی شمخانی دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی و مساعد بن محمد العیبان مشاور امنیت ملی عربستان سعودی بود و در این نشست که با حضور وانگ یی عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست برگزار شد، بیانیهای صادر و ایران و عربستان توافق کردند که ظرف حداکثر دو ماه، روابط دیپلماتیک خود را از سر گرفته و سفارتخانهها و نمایندگیها را بازگشایی کنند.
* فلسطین، لبنان و سوریه
بخش دیگری از تفاهمات عراقچی و همتای چینی در پکن به موضوع فلسطین و لبنان اختصاص داشت. دو وزیر خارجه امروز اعلام کردند که حل موضوع فلسطین مستلزم احترام گذاشتن و احیای حق قانونی ملت فلسطین و پایان اشغالگری است.
دو طرف همچنین تأکید کردند که اولویت کنونی برقراری فوری آتشبس، تخلیه کامل نیروی نظامی از غزه و ارسال کمکهای بشردوستانه است.
اینکه توافق آتشبس در لبنان باید بهطور جدی و موثر اجرایی شود و روند مبارزه با تروریسم و افراطیگری، آشتی داخلی و ارسال کمکهای انساندوستانه باید بهطور جامع در سوریه دنبال شود، از دیگر مواردی بود که عراقچی و وانگ یی درباره آن تفاهم کردند.
* تلاش برای عملیاتی کردن برنامه همکاری جامع ایران و چین
مباحث دوجانبه هم از دیگر مورادی بود که امروز عراقچی و وانگیی درباره آن به گفتوگو پرداختند.
دو طرف پیشرفتهای صورت گرفته در اجرای مفاد برنامه جامع راهبردی ایران و چین طی سالهای اخیر را مثبت ارزیابی کرده و تأکید کردند در سایه رهنمودهای راهبردی سران دو کشور، برای عملیاتی کردن برنامه همکاری جامع دو کشور تلاش خواهند کرد و تبادل تجربیات حکمرانی در حوزههای سیاسی و دیپلماسی، پارلمانی، دفاعی و امنیتی، انتظامی، قضایی، اقتصادی و تجاری را تقویت خواهند کرد.
رؤسای دستگاه دیپلماسی ایران و چین همچنین بر تقویت تعاملات در حوزههای جوانان، آموزش و پرورش، ورزش، علم و فناوری، فرهنگی، گردشگری، محیط زیستی، بهداشت و درمان، رادیو و تلویزیون و همچنین تبادلات مردم با مردم بین استانها و شهرهای خواهرخوانده تأکید کردند.
در بوکا چه گذشت؟
کمپ بوکا نام ترسناکی بود که در لحظه اول، لرزه بر تن تمامی افراد بازداشت شده در عراق میانداخت. شاید در اوایل دهه ۲۰ میلادی کمتر کسی فکر میکرد که از این مکان، بعدها بهعنوان دانشگاهی برای پرورش تروریستهای شناخته شده جهان یاد شود و پرورشیافتگان در این زندان، تمام جهان را به تلاطم و خشونت بکشانند.