🌹کنشگری و رسالت های اجتماعی طلبه
🌿به همت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران دومین نشست همایش طلیعه حضور ویژه طلاب جدید الورود حوزه های علمیه خواهران با حضور حجت الاسلام و المسلمین پناهیان به صورت برخط و مجازی برگزار شد.
🌿در این نشست حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان گفت: طلاب باید در جامعه فعال باشند تا بتوانند از طریق جامعه به تربیت فرد اقدام کنند؛ راه خودسازی از جامعه سازی عبور می کند، خط خودسازی از جامعه سازی جدا نیست.
🌿وی اولین مرحله برای کنشگری اجتماعی را انگیزه لازم برای انجام فعالیت های اجتماعی عنوان کرد و افزود: مهمترین کارهایی که موجب خودسازی می شود این است که انسان به جامعه اسلامی کمک نماید. هیچ موضوعی مثل این کار تاثیر روحی خوبی بر انسان ندارد که انسان بتواند با تاثیر گذاری بر روی کل جامعه، خودش را نورانی نماید. فعالیت اجتماعی کردن، خودش یک وسیله خودسازی است.
🌿وی کسب مهارت لازم را دومین مرحله برای کنشگری اجتماعی معرفی کرد و اظهار داشت: طلاب باید از ابزارهای مختلف روز برای نشر معارف و حقایق اسلام بهره ببرند؛ طلبه برای اینکه در جامعه تاثیرگذار باشد باید بداند به چه ابزارهایی نیاز دارد و مهارت استفاده از آنها را کسب نماید و از آنها در راه خدمت به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و در خدمت به ولایت بهره ببرد.
🌿استاد حوزه و دانشگاه گفت: طلبه باید مهارت داشته باشد آن چیزی را که فرا گرفته است را به دیگران انتقال دهد، متاسفانه بعضی افراد از مهارت های ارتباطات و تعامل با دیگران برخوردار نیستند و نمی توانند بر روی جامعه تاثیر داشته باشند؛ بنابراین طلاب باید در عرصه های مختلف مهارت کسب کنند تا بتوانند افراد تاثیرگذاری در جامعه باشند.
🌿حجت الاسلام و المسلمین پناهیان با تاکید بر اینکه تبلیغ و اصلاح جامعه نیازمند شناخت مخاطب و آگاهی درباره نوع مخاطبان است، گفت: طبق روایات ائمه معصومین علیهم السلام؛ اگر کسی می خواهد دیگران را بشناسد ابتدا باید خود را شناخته باشد؛ بنابراین خودسازی برای طلبه یک امر اجتناب ناپذیر است.
🌿وی انسان شناسی را سومین مرحله کنشگری اجتماعی دانست و ابراز داشت: علاوه بر مهارت ها؛ دانش و معرفت نسبت به خویشتن است که به انسان کمک می کند افراد را بشناسد.
🌿استاد حوزه و دانشگاه به تفاوت انسان ها با یکدیگر اشاره کرد و اظهار داشت: انسان ها به قدری با یکدیگر متفاوت هستند که درک آن از تصور انسان خارج است، برای همین آدمی همواره باید دیگران را از خود بهتر ببیند و هرگز به خود اجازه ندهد در خصوص سایرین قضاوت کند؛ طلاب بدون اینکه درباره دیگران قضاوت کنند می توانند کنشگری اجتماعی داشته و در جامعه تاثیرگذار باشند.
🌿وی ادامه داد: کسی که می خواهد پیام دین را منتقل کند نیاز به یک جامعیتی از آگاهی ها دارد. کسی که در مسیر دین قرار می گیرد باید به یک جامعیتی از دین برسد. آگاهی کامل و جامع نسبت به دین مرحله دیگر کنشگری موثر در اجتماع است.
🌿حجت الاسلام و المسلمین پناهیان در پایان گفت: برای اینکه طلاب به کنشگری اجتماعی برسند باید دشمن شناسی بکنند. طلاب باید بخشی از ساعات خود را برای مطالعه وضعیت دشمن و عملیاتی که می خواهد انجام بدهد، بگذارند، تا بتوانند تاثیر گذار در جامعه باشند.
https://eitaa.com/joinchat/3728801837C49d47ebf93
جلسه آقای دکتر ناصری_p_2.mp3
34.29M
🔺 جلسه آموزش مجازی 💻
موضوع جلسه:
📌 بهبود نسل از دیدگاه طب ایرانی
▪️سته ضروریه در بهبود نسل با توجه به آیات و روایات
▪️چگونه می توان نسل آینده را سالم تر و قوی تر نماییم
🔹استاد: دکتر محسن ناصری
⭕️ پزشک و متخصص فارماکولوژی
⭕️ رییس مرکز تحقیقات کارآزمایی بالینی طب سنتی دانشگاه شاهد
⭕️ عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی ایران
هدایت شده از معاونین فرهنگی مدارس علمیه استان تهران
حجت الاسلام و المسلمین پناهیان.رسالتهای اجتماعی طلبه.mp3
48.47M
🌸🍃 کنشگری و رسالت های اجتماعی طلبه
🍃استاد: حجت الاسلام و المسلمین پناهیان
🌺🍃دومین نشست همایش طلیعه حضور ویژه طلاب جدید الورود مدارس علمیه خواهران استان تهران
سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹
📆 زمان: روز چهارشنبه ۱۲ آذر ماه
🌸🍃🌺🍃🌼🍃🌸🍃🌺🍃🌼
طلاب گرامی
ضمن عرض سلام و خدا قوت به شما عزیزان، به اطلاع می رسانیم در صورت اتمام دروس، زمان پایان ترم ۲۰ اذر ماه می باشد.
لطفا در صورت اتمام کلاسها از فرصت استفاده نموده و با مطالعه و مباحثه با دوستان، خود را برای امتحانات پایان ترم اماده نمایید. با ارزوی موفقیت برای شما عزیزان🌹
احادیث حسابرسی.pdf
726.8K
🌷پيامبر خدا صلى الله عليه و آله
🏷حاسِبوا أنْفُسَكُم قَبلَ أنْ تُحاسَبوا ، و زِنوها قَبلَ أنْ تُوزَنوا ، و تَجَهَّزوا للعَرْضِ الأكْبَرِ .
🔖پيش از آن كه مورد حسابرسى قرار گيريد، خود به حساب نفستان برسيد و پيش از آن كه سنجيده شويد، خود نفستان را در ترازوى سنجش بگذاريد و براى آن حسابرسى بزرگ آماده شويد.
✍️بحار الأنوار : ج 70 ،ص73،ح26 .
#روز_حسابدار_مبارک
✖️➗➖➕
🔈🔈🔈🔈
سلام علیکم
با احترام و آرزوی توفیقات روزافزون، در راستای ایجاد تعاملات حضوری طلاب با یکدیگر برای انجام فعالیت آموزشی و نیز برپایی فرهنگ مباحثه به صورت برخط، امکان جدیدی به نام "مباحثه" به سامانه مدرس افزوده شد که با استفاده از این ظرفیت، امکانات زیر برای طلاب محترم فراهم خواهد شد:
• برگزاری جلسات مباحثه به صورت دو یا چند نفره
• اشتراک گذاری صدا هنگام مباحثه
• اشتراک فایل های تصویری و پی دی اف هنگام مباحثه
جهت برگزاری مباحثه توجه به نکات زیر ضروری است:
• استفاده از این امکان بر اساس مباحث آموزشی بوده و گفتگوهای خارج از مباحث آموزشی در آن مجاز نمی باشد.
• برگزاری جلسات مباحثه از ساعت 12 ظهر تا صبح روز بعد ساعت 8 مجاز می باشد.
• روزهای پنج شنبه و تعطیل محدودیتی در ساعت برگزاری وجود ندارد.
• در صورتی که کلاسی دارای تعداد طلاب زیادی است و یا چندین گروه مباحثه در آن وجود دارد استاد و یا نماینده کلاس و یا معاون آموزش مدرسه نسبت به گروه بندی طلاب برای مباحثه اقدام نمایند.
آموزش استفاده از این امکان جدید در سامانه مدرس و "درس آشنایی با تحصیل برخط" و هم چنین شبکه کوثرنت بارگزاری شده است.
راه¬های دسترسی به آموزش استفاده از امکان مباحثه به شرح ذیل است:
• سامانه مدرس - درس آشنایی با تحصیل بر خط
• شبکه کوثرنت – کانال آموزش مدرس
لطفا امکانات جدید را به اساتید و طلاب و همکاران، اطلاع رسانی مناسب نمایید.
طلاب گرامی
در صورت تمایل به شرکت در کلاسهای اموزشی مرکز خدمات و دریافت کد مرکز خدمات برای ثبت نام، لطفا روز شنبه با خانم مقصودی تماس گرفته و با ارائه کد ملی خود به ایشان کد مرکز خدمات خود را دریافت نمایید. ۶۱۰۸۵۳۱۳