تشکیل حکومت
قوانین اسلام همه مسائل مورد نیاز انسان را در بر می گیرد، لیکن این مجموعه قوانین، به تنهایی برای اصلاح جامعه کافی نیست وبرای اینکه به صلاح و سعادت بشر منجر شود، نا گزیر به قوه مجریه احتیاج دارد، به همین جهت خدای تعالی در کنار فرستادن قوانین، زمینه ایجاد حکومت و اداره آن نیز فراهم کرده است.
اساساهر مکتبی برای اجرا در آوردن قوانین و مقررات خود در جامعه انسانی نیاز به تشکیلاتی دارد به یقین آن تشکیلاتی که می تواند عهده دار چنین امری باشد حکومت است.پس هر مکتبی نیاز به تاسیس و تشکیل حکومت دارد. اگر اسلام به مسئله تشکیل حکومت توجه نمی کرد، نمی توانست دین کاملی باشد، به همین جهت، در کنار قوانینی که برای اصلاح جامعه وضع کرده ، قوه مجریه ای را نیز معین و احکام و شرایط آن را بیان کرده است. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم سیزده سال در مکه با صبر و بردباری و صف نا پذیری به تبلیغ اسلام و دعوت مردم پرداخت، اما هیچ گونه زمینه ای برای بر پایی حکومت اسلامی در آنجا ندید؛ زیرا مشرکان قریش تا آخرین لحظه بر کفر و شرک خود باقی ماندند وبا اسلام مبارزه کردند.ازاین رو، آن حضرت به دستور خدای تعالی، ناگزیر از مکه به مدینه هجرت کرد ودر آنجا حکومت تاسیس کرد.
بدیهی است که اسلام تنها به سر زمینی خاص وانسان هایی معیّن اختصاص ندارد، بلکه رحمتی است بر همه جهانیان.بدین جهت نا گزیر برای تحقق این امر می یابد حکومت حق بر پاگردد، باطل نابود، ستم دفع و انسانیت سامان داده شود ، تعاون و همکاری در میان مردم گسترش یابد و همه قوانینی مه موجب تسلط برخی از انسان ها بر برخی دیگر می شود محوونابود گردد فساد از روی زمین بر چیده شود.
کارها و اقدامات پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم پس از استقرار در مدینه نشان دهنده بر پایی و تاسیس حکومت توسط آن حضرت است، چراکه در همان آغاز ورود به مدینه، به ساختن مسجد ، انعقاد قرار داد بین مسلمانان، عقد اخوت و برادری بین توی و خزرج ومهاجران ، تسبیت و تکمیل قرار داد بین مسلمانان مدینه و یهودیان و... مبادرت ورزید.
آشکارا ترین دلیلی که سابت می کند آن حضرت در مدینه حکومتی متناسب با اوضاع و شرایط آن زمان به وجود آورد، این است که هر گاه برای نبرد با دشمنان از مدینه خارج می شد به جای خود فردی را برای اقامه نماز و جلوگیری از هرج و مرج منصوب می کرد.این امر به خوبی بیانگر اهمیتی است که پیامبر اسلام به حکومت می داد؛ اگر غیر از این بود، چه لزومی داشت که مقید به تعیین فردی به عنوان جانشین در غیاب خود باشد؟ بی شک آن حضرت به وجود حاکم و دستگاه مجریه می اندیشید و بدان توجه داشته است.
#مهسابومری
#من_محمد_را_دوست_دارم
🌹در اولین بهارِ سرزمینِ مردمانی روییدی ک دخترکانه پاک و معصومِ خود را زنده، زنده ب دلِ خاک نهان میکردن که مبادا حاصل کشتِ پر از جاهلیتشان اسباب سرزنش و بد نامیشان شود🌹
🌷در اولین بهارِ سرزمینِ مردمانی روییدی که خدایانی از جنس سنگ و چوب را می پرستیدند و می گفتند ما به آیین پدران و بزرگانمان پشت نمی کنیم🌷
❤️در اولین بهارِ سرزمینِ مردمانی روییدی که خشم و شهوت نشانه ی مردانگی و شرفِ آن قوم بود و روزگارِ سرد و تاریکِ زمستانِ قلبشان، پذیرایِ ردپای نوگل آفرینش نبود.❤️
محمد،رحمه للعالمینی 🌹
نشانِ نور حق اندر زمینی❤️
زمین از ذکر نامت، گشت نیکو💐
صفای قلب هایِ پر زِ دینی🌷
44.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این مکرون خبیث
گر مردکی نفهم نبود و نادان
که توهین نمی کرد
به حضرت محمد و خاندان...
به راستی که مکرون
یزید و شمرِ دوران است
در دلش دشمنی عمیقی
با خدا و قرآن است...
مغز مکرون
به اندازه مغزِ خران است
او زِ رشدِ اسلام
بسی دل نگران است...
لکن بر محمد درود می فرستند
هم جن و هم انس و هم فرشتگان
او برگزيده خداست
مکرون هم بگو عوعو کند همچو سگان...
شیشه عطر چون شکند
عطر و بوی خوشش بیشتر رسد به مشام
بیچاره خبر ندارد مکرون
جهان بیش از پیش گشته فریفته پیمبر اسلام...
ما همگی محمدِ مصطفى را
تا ابد یار و یاوریم
ز توهین به آن حضرت
به این سادگی ها نمی گذریم...
آرمسترانگ، نويسنده ۷۰ ساله ايرلندى، از صاحب نظران مشهور در عرصه دين در جهان انگليسى زبان است كه آثار متعددى درباره اديان مختلف نوشته است. وى مؤلف كتاب معروف «تاريخچه اى از خدا» است كه تاكنون به بيش از سى زبان ترجمه شده است . جديدترين كتاب او کتاب 《محمد پيامبر عصر ما 》 كه یکی از پرفروش ترين كتابهاي سال آمريكا بوده است. كارن آرمسترانگ در مقدمه كتاب ابراز مىدارد كه اين كتاب را به اين سبب نوشت كه افسوس مى خورد كه سيماى حضرت محمد (ص) براى مردم غرب فقط تصويرى باشد كه از خاطرات دوران جنگ هاى صليبى در ذهن مسيحيان مانده است. به نظر او حادثه يازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ بار ديگر جهان متوجه اسلام و مسلمانان شد. مؤلف مقدمه اين كتاب را مجدداً يك ماه پس از حملات يازده سپتامبر نوشته است؛ زمانى كه اكثر منتقدانِ اسلام، به آيه هايى از قرآن استناد مى كردند كه در آنها به جنگ و انتقام گيرى توجه شده بود و مى توانست به راحتى روحيه افراطى گرايى را در خواننده تقويت كند.
آرمسترانگ، برخلاف کسانی که اسلام را به عنوان دینی خشن و متعصب نفی می کنند، تصویری روشن، پذیرفتنی و متعادل از شخصیت اصلی یکی از ادیان بزرگ جهان ارائه می کند.
نیویورک تایمز درباره این کتاب میگوید:
کتاب آرمسترانگ درباره زندگی پیامبر اسلام شروع خوبی است برای آنان که می خواهند با یک نظر کلی بدانند بیشتر مسلمانان چه درکی از پیامبر و دینشان دارند.
خرید این کتاب با تخفیف https://www.30book.com/
#معرفی_کتاب
#محمد_پیامبر_رحمت
#نحن_امه_رسول
#ما_امت_رسول_الله_هستیم
پوران سادات باب الحوائجی
هدایت شده از پایگاه خبری تحلیلی بانوان آنلاین
هم اکنون از live.whc.ir ببینید...
قسمت سوم (پایانی) ویژه برنامه باران رحمت
موضوع: روش تحول فرهنگی در سیره پیامبر