❓در برخی پیام ها توصیه می شود که محتوای آنها را به افراد دیگر برسانیم، آیا لازم است به این توصیه عمل کنیم؟
✍پاسخ:
🔹چنین پیام هایی که در قالب دینی عرضه می شوند، می توانند حاوی یکی از دو مورد زیر باشند:
1. محتوای آن شامل مطلبی خرافی، غیر معتبر باشد.
2. توصیه ای اخلاقی، دینی باشد که به نوعی بتوان ارسال مجدد آن را نوعی ترویج امر به معروف و نهی از منکر به شمار آورد.
🔸بدیهی است که در مورد اول نباید هیچ اقدامی در ترویج مطالبی کرد که از اعتبار دینی مناسبی برخوردار نبوده و گاه در قالب دین، مطالبی خرافی و ضد دین را عرضه می دارند، اما در مورد دوم، یعنی هنگامی که متن دلنوازی از قرآن، احادیث معتبر، شعر و نثر زیبایی منطبق با قرآن و حدیث و ... در اختیارتان به عنوان پیامک یا رایانامه (ایمیل) در اختیارتان قرار گرفته و از شما درخواست شد که آن را به دیگران نیز ارسال نمایید، شما بدون آن که در این زمینه مسئولیتی الزامی داشته باشید، می توانید با میل خود این پیام را به دیگران منتقل کنید.
🔻در هر حال، خودداری شما از ادامه این زنجیر، مسئولیتی را متوجه شما نخواهد کرد.
#احکام
🔰 طلاب پاسخگو 🔰
@Tollabe_pasokhgoo
13702-fa-rasul mehrabani.pdf
1.82M
📚 #معرفی_کتاب رسول مهربانی...
🔺چهل جلوه زیبا از گفتار و رفتار رسول خدا صلی الله علیه و اله و سلم
📌به مناسبت هفته #وحدت
🔰 طلاب پاسخگو 🔰
@Tollabe_pasokhgoo
دعا و کاربرد رنگی 16-6-99.pdf
422.4K
📗متن کامل #کتاب دعا و کارکرد آن در زندگی
تقریر مباحث استاد وحید واحدجوان درباره #دعا و کارکرد آن در زندگی
🔴 @tollabe_pasokhgoo
❓توسل چیست؟ آیا در قرآن و سنت، دلیلی بر جواز و مشروعیت آن وجود دارد؟
✍پاسخ اجمالی:
#توسل جستن به غیر خدای سبحان، و یاری خواستن از پیامبران و اولیای الهی که در زمان های مختلف نزد مسلمانان معمول و متعارف بوده، به معنای شریک قرار دادن آنان در افعال خداوند نیست. بلکه مقصود، آن است که خداوند حاجات و خواسته های مردم را به برکت وجود آنان برآورده می سازد. در حقیقت آنان به وسیله اولیا، به خود خداوند متوسل می شوند. و خدا را می خوانند تا خواسته های آنان را برآورده سازد، و اولیای خدا را می خوانند تا اجابت خواسته های آنان را از خدا بخواهند. این معنی در قرآن مجید از مؤمنین خواسته شده است: "یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ ابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسیلَةَ". یعنی: «اى کسانى که ایمان آوردهاید! از (مخالفت فرمان) خدا بپرهیزید! و وسیلهاى براى تقرب به او بجوئید.»
به طور اجمال، توسّل به اولیای خداوند امری است که عقل و شرع آن را می پسندد، و سیره پیامبر اکرم (ص) و امامان اهل بیت (ع) و همه مسلمانان، از گذشته تا کنون، بر جواز توسل به اولیای الهی استوار بوده است. و پیامبر اکرم (ص) و امامان اهل بیت (ع) مردم را به توسل جستن به قرآن و اولیای خدا تشویق می کرده اند.
📝 پاسخ تفصیلی 👉
#اهل_سنت
#وهابیت
🔴کانال طلاب پاسخگو:👇
@tollabe_pasokhgoo
1215539985.mp3
3.5M
🚨 #کرونا یک زنگ هشدار
اینکه نظام خلقت آنقدر هماهنگ و دقیق چیده شده است که می تواند با یک ذره بسیار کوچک مثل ویروس کرونا هفت میلیارد انسان را بلرزاند زنگ هشداری است برای بیدار شدن دلهای خفته!
🎤 #آیت_الله_جوادی_آملی
#منبرک
🌷باطلابپاسخگوهمراهباشید🌷
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
طلاب پاسخگو
〽️چاره ی نوسانات روحی و معنوی در جوانی ❓یک سال اخیر براي من به شدت نوسانی بود! گاهی در اوج لذت معنو
💥چشم زخم و راه حل آن
❓بسم الله. سلام علیکم. آیا چشم زخم میتواند سبب مشکلاتی غیر از بیماری جسمی هم بشود؟ مثلا ممکن است چشم زخم سبب ایجاد مشکلات معیشتی یا مشکلات درسی و... بشود؟ و راه حل پیشگیری از آن چیست؟
✍پاسخ #استاد_جاودان :
سلام علیکم و رحمة الله ،
چشم زخم می تواند در همه چیز مشکل ایجاد کند و این بستگی دارد که چشم زخم زنندنه به چه چیزی نظر کرده باشد و دوای آن در مرحله اول صدقه است. شما اگر گرفتار هستید مکرر صدقه بدهید و به نیت رفع مشکل صدبار و دویست بار صدقه بدهید و ذکر «ماشاءَ الله لا قُوّة إلا بالله العَلیّ العَظیم» هم زیاد بگوئید.
📚 منبع 👉
#پرسش_و_پاسخ_از_محضر_علما
#اخلاق
🌷باطلابپاسخگوهمراهباشید🌷
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
❓راههاى شرعى محو کردن اسماء مبارک و آیات قرآنى هنگام نیاز کدامند؟ سوزاندن اوراقى که در آن اسم جلاله و آیات قرآنى نوشته شده است، هنگام ضرورت براى حفظ اسرار چه حکمى دارد؟
✍جواب:
دفن آنها در خاک و یا تبدیل آنها به خمیر به وسیله آب اشکال ندارد. ولى جواز سوزاندن آنها مشکل است و اگر بى احترامى محسوب شود، جایز نیست، مگر در صورتى که اضطرار اقتضا کند و جدا کردن آیات قرآنى و نامهاى مبارک امکان نداشته باشد.
📚منبع:مقام معظم رهبری ،أجوبة الاستفتاءات فارسی، ص 31، مسأله 165.
#احکام
🔻 با ما همراه باشید 🔻
@Tollabe_pasokhgoo
💥حکایتی جالب💥
🔷روزی ملّا عبدالله شوشتری به دیدن #شیخ_بهایی (ره) رفت، ساعتی با وی به گفتگو پرداخت. در این موقع صدای اذان بلند شد. شیخ بهائی فرمود: در همین جا #نماز بخوانید تا ما هم به شما اقتدا کنیم و از فیض نماز جماعت بهرهمند گردیم.
🔶ملّا عبدالله مقداری تأمل کرد، سپس از جا برخاست و بدون آنکه در منزل شیخ نماز جماعت بخواند، به خانه خود رفت. یکی از دوستان و شاگردان خاص او که حضور داشت، پرسید: شما که اینقدر مقید هستید نماز را اول وقت بخوانید، چرا خواسته شیخ را اجابت نکردید و همانجا نماز نخواندید؟
🔺پاسخ داد: در آن موقع که شیخ چنین پیشنهادی کرد، با خود فکر کردم، آیا اگر شیخ، پشت سر من نماز بخواند، تغییری در من ایجاد نمیشود؟ دیدم چنان نیست که نفس من تغییری در خود احساس نکند و شاید نماز من با اخلاص کامل نباشد، لذا نماز نخوانده از خانه او بیرون آمدم.
📚با اقتباس و ویراست از کتاب نماز خوبان
#اخلاق
#آشنایی_با_علما
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
dr abasi - 27-7.mp3
5.91M
⁉️راه های #شاد_کردن دیگران
🔑اثرات خوشحالی مردم
🎙️ #استاد_عباسی_آغوی
#سبک_زندگی_اسلامی
🔻 با ما همراه باشید 🔻
@Tollabe_pasokhgoo