❓ رد مظالم چیست؟
#احکام
🌷باطلابپاسخگوهمراهباشید🌷
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨✨•✾••┈┈•
چقدر آدم باید بی شرف باشه!
اصلاحطلبا به جای اینکه چهارتا کار خوب برای مردم شده تشکر کنن تا امیدواری بیشتر بشه ، بی شرف بازی در میارن!
مترو به صورت رفت و برگشت ریل گذاری شده!
درسته حسابت ضعیفه ولی با انگشت حساب کنی میرسی به عدد ۴۰!
سایت انتخاب و روزنامه جمهوری اسلامی و روزنامه اعتماد و روزنامه شرق از مهمترین رسانه های جریان اصلاحطلب هست
👉 @Tollabe_pasokhgoo 🌹
♨️بدترين دوستان
❇️اميرمؤمنان على (عليه السلام) مى فرمايد:
شَرُّ إِخْوانِكَ مَنْ داهَنَكَ فى نَفْسِكَ وَ ساتَرَكَ عَيْبَك (۱)
ترجمه حدیث :
بدترين دوستان تو آنها هستند كه با تو مداهنه و چرب زبانى مى كنند و عيوب تو را مى پوشانند.
🔺شرح كوتاه حدیث:
گريز از واقعيات و پرده پوشى بر حقايق نه مشكلى را حل مى كند و نه خدمتى به كسى محسوب مى شود، به همين دليل دوستانى كه به جاى انتقاد سازنده و صحيح سعى دارند حقايق را كتمان كنند و براى ارضاى كاذب خاطر دوست عيوب او را بپوشانند و يا آن را حسن جلوه دهند نه تنها خدمتى در عالم دوستى و رفاقت نكرده اند، بلكه خيانتى بزرگ مرتكب شده اند; خيانتى كه گاهى به قيمت حيثيت و آبرو و افتخار و سعادت دوست آنها تمام مى شود.
🔅۱. نقل روایت از كتاب غرر الحكم و درر الکلم
📚يكصد و پنجاه درس زندگی ، #آیت_الله_مکارم_شیرازی ، ص۱۵
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
درباره مشکلات و آسیب های تک فرزندی برای پدر و مادر و فرزندان.Mp3
1.34M
🔺درباره مشکلات و آسیب های تک فرزندی برای پدر و مادر و فرزندان
🎤 #استاد_همتی
#تربیت_فرزند
#ویژه_والدین
#مشاوره
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
جهانشناسی .pdf
198.6K
📕 #مقاله جهان شناسی
✍️مقدمه استاد #شهید_هاشمی_نژاد بر کتاب یکه تاز پیروز
عناوین:
🔹دنیای نگران و افسرده
🔸به دنبال چاره
🔹علم منهای ایمان
🔸پناهگاهی مطمئن به نام مذهب
🔹تنها و تنها اسلام
🔸اسلام خصم ستمگران و حامی رنج دیدگان
🔹یکه تاز پیروز
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
❓چگونه ایمان خود را حفظ و تقویت کنیم؟
✅پاسخ:
هنگامي که پايه هاي ايمان در وجود انسان متزلزل گردد، صفات رذيله بي شماري به سراغ انسان مي آيد؛ با تقويت پايه هاي ايمان بايد به مقابله با آن برخاست. براي تقويت ايمان راه هايي وجود دارد:
1- هر انسانى در برابر انبوهى از مجهولات و مشكلات درباره خود و ديگران قرار دارد كه گاه مربوط به مسائل مادّى است و گاه معنوى و كليد حلّ آنها غالباً سؤال از آگاهان و انديشمندان است.
به همين دليل، خداوند در عالم تكوين و تشريع درهاى سؤال را به روى انسان گشوده است. از نظر تشريع در دستورات اسلامى نه تنها اجازه سؤال به هر كس و درباره هرچيز را داده است، بلكه به سؤال كردن امر كرده است، قرآن مجيد در دو آيه مى فرمايد:
«فَاسْأَلُوا أَهْلَ الذِّكْرِ إِنْ كُنْتُمْ لَاتَعْلَمُونَ»؛ (از آگاهان سؤال كنيد اگر نمى دانيد).(1)
اميرمؤمنان در بعضى از كلمات پرمعنايش در نهج البلاغه مى فرمايد: «وَ لَايَسْتَحْيِيَنَّ أَحَدٌ اذا لَمْ يَعْلَمِ الشَّىْءَ أَنْ يَتَعَلَّمَهُ»؛ (هيچگاه كسى در فراگيرى علم و سؤال از مجهولات، شرم و حيا به خود راه ندهد).(2)
آرى، سؤال كردن عيب نيست. عيب آن است كه انسان پرسش نكند و در جهل و نادانى بماند.
جالب اين است كه در خطبه ياد شده سؤال كردن را حقى براى هر كس ذكر فرموده و اين معنا در مورد جوانان و نوجوانان بسيار مهمتر است چرا كه آنها داراى مجهولات فراوان:
از نظر تكوين و آفرينش نيز خداوند، حسّ كنجكاوى و جستجوگرى را در ذات انسان قرار داده است. انسان، همواره مايل است از چيزهايى كه نمى داند، بپرسد و بداند. اين حس در جوانان و نوجوانان شديدتر است؛ به سبب همان نيازى كه دارند، گاه آن قدر پدر و مادر را سؤال پيچ مى كنند كه داد و فريادشان بلند مى شود؛ در حالى كه وظيفه آنها اين است كه با محبّت و مدارا به اين نياز روحىشان پاسخ مثبت دهند. آنچه را مى دانند، در اختيارشان بگذارند و آنچه را نمى دانند به كسانى كه مى دانند ارجاع دهند.
بعضى فكر مى كنند اگر از مسائل اصول عقايد سؤال كنند نشانه كفر و بى اعتقادى است؛ در حالى كه اين پرسش ها براى تحقيق بيشتر و استحكام بخشيدن به عقيده است.
دانشمندان و آگاهان، به ويژه عالمان دينى وظيفه دارند كه در هر حال و در هر شرايط، براى پاسخ به سؤالات اعلام آمادگى كنند و با محبّت و احترام از پرسش كنندگان استقبال كنند.
2- مطالعه بيشتر در چيزي که به آن ايمان داريم. مثلًا براي تقويت ايمان به خدا، لازم است مطالعاتمان را در اسرار آفرينش گسترش دهيم. براي ايمان بيشتر به قرآن مجيد بايد در آيات زيباي اين کتاب آسماني تفكر و انديشه افزون تري نماييم و خلاصه، براي تقويت ايمان به هر چيزي، مطالعه پيرامون آن چيز راهکار مؤثري است.(3)
3- دیگر آن که از راه خودسازي و پاکسازي دروني وارد شويم، زيرا ايمان نوري است که در آينه قلب انسان ميتابد و هر چه آينه قلب انسان صافتر و شفافتر باشد، انعکاس نور ايمان توسط آن بهتر انجام مي پذيرد. اگر قلبي (خداي ناکرده) آلوده به گناه شود و زنگار معصيت آينه دل را تيره و تار کند، بطور طبيعي تابش نور ايمان در چنين قلبي کم مي شود. بنابراين اجتناب از گناهان و حرکت در مسير مستقيم اسلام، از عوامل ديگر تقويت ايمان است؛ هرچه تقوي و پرهيزکاري شخص مؤمن بيشتر شود، قلب او نورانيتر مي گردد و شعله ايمانش فروزانتر مي شود؛ و برعکس، بي تقوايي موجب تضعيف نور ايمان مي شود و همان گونه که تقوي باعث تقويت ايمان مي شود، ايمان نيز تقوي را تقويت مي کند؛ و به عبارت ديگر، اين دو، اثر متقابل روي يکديگر دارند.(4)
4- دست زدن به دامان لطف خداوند و معصومين(عليهم السلام) يکي ديگر از عوامل مهم تقويت ايمان است که نبايد از اين مهم غافل شويم. در اين مسير بايد با حضور قلب و از روي واقعيت و در حالي که خود را واقعاً فقير و دست خالي بدانيم به سوي حق تعالي حرکت نماييم و خطاب به خداوند بگوييم: «ما از تو به غير تو تمنايي نداريم!» زيرا اگر رابطه ما و خداي مهربان محکم باشد، خداوند بزرگ نيز رابطه ما را با ساير مخلوقات، اصلاح خواهد کرد. ان شاء الله اميد است با به کار بستن اين دستورات، بتوانيم به مراحل بالايي از ايمان دست يابيم
📚پی نوشت:
(1). سوره نحل، آيه 43؛ سوره انبياء، آيه 7.
(2). كلمات قصار، 82.
(3). در این زمینه مي توانيد از کتاب هاي «50 درس اصول عقايد»، «آفريدگار جهان»، «در جستجوي خدا»، « خدا را چگونه بشناسيم»، «معماي هستي»، «عقائد ما» و ... که از تالیفات حضرت آیت الله مکارم شیرازی می باشند بهره ببرید.
(4). در این زمینه می توانید از آثار اخلاقی، من جمله کتاب «اخلاق در قرآن» #آیت_الله_مکارم_شیرازی بهره ببرید.
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
هدایت شده از خبرگزاری ایرنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اطلاعیه بازرسی ویژه رئیسجمهور از برکناری چند مدیر دولتی در ماجرای فساد در واردات چای
@IRNA_1313
23.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ آیا حضرت علی (ع) بعد از رحلت پیامبر ادعای جانشینی نکردند؟!
✍️در این کلیپ به شبهه وهابیون پیرامون عدم استناد امام علی به غدیر بعد از رحلت پیامبر پاسخ داده می شود
#وهابیت
#اهل_سنت
#پاسخ_به_شبهات
~~~ •┈┈••✾•✨✨•✾••┈┈• ~~~
باطلابپاسخگوهمراهباشید
▪️ @Tollabe_pasokhgoo
~~~ •┈┈••✾•✨✨•✾••┈┈• ~~~
❓چرا دین کامل به طور دفعى و یکجا ارسال نشد و اساساً چه ضرورتى براى تدریجى بودن وجود داشته است؟!
✍پاسخ اجمالی:
تدریجى بودن دین امرى است که تابع توان فکرى و روحى انسان از یکسو و نیازها و ابتلاءات دنیوى و اجتماعى او از سوى دیگر است. از این رو چون بشر اولیه توان فکرى لازم را نداشته است، نمیتوانسته معارف اعصار بعد را دریافت کند و هکذا بشر قبل از بعثت رسول الله(ص) توان فکرى و معنوى لازم براى تعالیم ایشان را نداشتهاند. چنانچه بشر اولیه که به صورت خانوادهاى میزیستهاند و نیازى به زندگى اجتماعى و ارتباطات آن نداشتهاند، توان فهم و نیازى به دریافت تعالیم و احکام اجتماعى برایشان متصور نبوده است؛ و زندگى اجتماعى محدود قبل از اسلام، نیازى به این تعالیم گسترده احساس نمیکردهاند. از این رو آموزش و تعالیم مافوق فکر و توان آنها و نیز احکام غیر لازم آنها، امرى لغو و عبث، بلکه تعلّم و تفهیم آنها تکلیف بمالایطاق است. لکن پس از سیر لازم جوامع و تعالى فکرى و روحى بشر، قوانین و معارفى در اختیار او نهاده شد که تا روز قیامت، بر آن مدار میتواند مدارج ترقى و تعالى دنیوى و اخروى خود را بپیماید.
🌐پاسخ تفصیلی 👉
#پرسمان_اعتقادی
💎کانال طلاب پاسخگو🔻
@tollabe_pasokhgoo
21.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پهلویسم و برباد رفتن سرمایه ملی ایران
🔹در گفتوگوی اختصاصی «روزنامه جوان» با خسرو معتضد، پژوهشگر تاریخ معاصر ایران
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
❓استفاده از لاک توسط خانم ها در انگشتان دست و پا هنگام وضو چه حکمی دارد؟
#احکام
#وضو
@tollabe_pasokhgoo