📗 کتاب «و خدایی که در این نزدیکی است (پرسشهای فرزندم درباره خدا)» به چاپ چهارم رسید
✍️ اثر: مسلم گریوانی
🏢 ناشر: مؤسسه بوستان کتاب
📕 ۲۷۱ صفحه
🔸این اثر به انگیزه تأمین نیاز والدین، مربیان و معلمان جهت پاسخ گویی به پرسشهای کودکان و نوجوانان درباره خدا نگارش یافته است.
🔹تربیت ایمانی و درونی کودک و نیز شیوهها و مراحل پرورش ایمان کودک و نوجوان به خدا، موضوعات دیگری است که اثر حاضر به آن پرداخته است.
✅ این اثر در سه بخش تألیف شده است که عناوین بخش های آن عبارتند از:
1️⃣ چگونه خدا را به فرزندان خود معرفی کنیم؟
✅ کلیات تربیت اعتقادی کودکان
✅ مراحل رشد مذهبی کودکان و نوجوانان
✅ شیوههای پاسخگویی به کودک و نوجوان
2️⃣ چگونه ایمان فرزندان خود را شکوفا کنیم؟
✅ ارزش و نقش تربیت ایمانی کودک
✅ شیوهها و مراحل پرورش ایمان در فرزندان
✅ شیوههای پرورش ایمان کودکان و نوجوانان
✅ معرفی رفتاری و عملی خدا
✅ معرفی عقلانی خدا به کودک
3️⃣ پیوست ها: بیشتر بدانیم
✅ نمونهای از تأثیر بزرگترها
✅ چند نمونه از داستانها در برابر خدا و کودک
✅ چند نمونه از اشعار
✅ ذهنیت خود را از خدا تغییر دهیم
☎️ ۰۲۵۳۱۱۵۲۷۴۰
🛒 خرید حضوری از شعب بوستان کتاب و کتابفروشیهای سراسر کشور
💻 خرید اینترنتی👇
🌐 www.bustaneketab.ir/book/2473/
#ویژه_والدین
#تربیت_فرزند
#پرسمان_اعتقادی
#آموزش_عقاید_به_کودکان
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
جوادی آملی - عاقبت فتنه و گردنکشی_های صهیونیست_ها از نظر قرآن.mp3
1.02M
🔺 عاقبت فتنه و گردنکشیهای صهیونیستها از نظر قرآن
#آیت_الله_جوادی_آملی
🏴طلاب پاسخگو 🔻
🏴 @tollabe_pasokhgoo
6129329771.mp3
1.27M
❓چه زمان و سنی برای فرزندانمان جهت ورود و استفاده از فضای مجازی مناسب است؟ آثار تصاویر ممنوعه صفحات مجازی در روان و آینده نوجوانان چیست؟
🎙پاسخ حجت الاسلام #استاد_همتی
#تربیت_فرزند #فضای_مجازی
#خانواده_و_فضای_مجازی
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
࿐჻ᭂ⸙🍃🌹🍃⸙჻ᭂ࿐
🌷باطلابپاسخگوهمراهباشید🌷
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
࿐჻ᭂ⸙🍃🌹🍃⸙჻ᭂ࿐
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎تلاوت مجلسی
💡 سوره کوثر
🎤قاری: استاد شحات محمد انور
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨✨•✾••┈┈•
🔺زن، محور تشكيل جامعه كوچك
✍ #آیت_الله_جوادی_آملی :
🔹محور و منشأ تشكيل جامعه كوچك (خانواده، عشيره و قبيله)، زن است و اين از نشانههاي عظمت زن و اثرگذاري اوست، زيرا در ذيل اين آيه، سخن از ارحام است: (واتَّقوا اللهَ الَّذي تَسائلونَ بِهِ والأرحام). هرچند در صدر آيه سهم اساسي به مرد داده شده است: (يا أيُّهَا النّاسُ اتَّقوا رَبَّكُمُ الَّذي خَلَقَكُم مِن نَفسٍ واحِدَةٍ)؛ ليكن براي اينكه گمان نشود جامعه بزرگ را تنها مرد ميسازد، بدون فاصله به آفرينش زن از همان حقيقت واحده تصريح و سپس به رحم كه محور بسياري از احكام فقهي خانواده است، اشاره ميكند تا معلوم شود سهم بزرگي از بنيانگذاري جوامع به زن بازميگردد كه محور تشكيل خانواده و ديگر جوامع كوچك است.
🔸توضيح آنكه قرآن كريم نخست جامعه كوچك را با محوريّت «رحامت زن»، نه «صلابت مرد» ميسازد تا پس از ساخته شدن آن، جامعه بزرگ با كنار هم قرار گرفتن جوامع كوچك شكل گيرد؛ و همانگونه كه از اجتماع آبهاي آلوده، دريايي زلال پديد نخواهد آمد، از انبوه خانوادههاي آلوده و ارحام ناسالم نيز هرگز مدينه فاضله شكل نميگيرد.
🔻آفرينش انسان هرچند از صلب و ترائب است: (يَخرُجُ مِن بَينِ الصُّلبِ والتَّرائِب)[سوره طارق، آيه 7]، ولي آنچه بستگان را به هم پيوند داده و محرم ميكند رحم زن است، نه صلب مرد، از اينرو به بستگان (فرزندان عمو، عمه، خاله و دايي) هركسي «ارحام» ميگويند، چون به يك رحم و زهدان مرتبطاند. حاصل آنكه زن سهم تعيين كنندهاي در پيوند ارحام و تشكيل جوامع كوچك (خانواده، قبيله، عشيره و...) دارد.
📚تسنيم، جلد 17 - صفحه 175
#سبک_زندگی_اسلامی
#جایگاه_زن_در_اسلام
#خانواده
#زن
🌼 @Tollabe_pasokhgoo
࿐჻ᭂ⸙🌺🌺⸙჻ᭂ࿐
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥آپارتمان نشینی برای ما، خانه ویلایی برای اروپا
🔻این کلیپ برای تحکیم بنیان خانواده توسط یک پدر اروپایی ساخته شده است اما شما علاوه براهمیت فرزنداوری به معماری شهر توجه فرمایید.
تمام کسانی که در اروپا و امریکا زندگی کردهاند اعتراف میکنند بخش زیادی از خانهها درکشورهای غربی به صورت ویلایی و بخش اندک آن هم برای خانوادههای کم توان از آپارتمان استفاده میشود.
متاسفانه در ایران افراد مرفه به صورت جدی رو به آپارتمان نشینی و برج نشینی آوردهاند و کم کم خانه ویلایی جایگاه خود را در طراحی شهری ما از دست داده است.
کاش غربپرستان همیشه سینه چاک برای اهداف غربی این موارد را از اروپا به مردم بگویند و توضیح دهند چه شده اروپا با مساحتهای بسیار کوچک و مردم تقریبا برابر با ما همه خانه دارند و ما زمین برای خانه ویلایی نداریم ؟
✍عالیه سادات
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨✨•✾••┈┈•
تنبلی در عبادت.mp3
847.5K
🔺با تنبلی در انجام عبادت چه چیزی را از دست میدهیم؟
🎤 #آیت_الله_مصباح_یزدی(ره):
⚠️ یک ساعت خواب، در مقابل از دست دادن ثوابی که خدای متعال در باره آن میفرماید: «فَلَا تَعْلَمُ نَفْسٌ مَّا أُخْفِیَ لَهُم مِّن قُرَّةِ أَعْیُنٍ»!
این چشمروشنی كه هیچ كس اندازه آن را نمیداند، پاداش كیست؟!
🔹پاداش كسانی که «تَتَجَافَى جُنُوبُهُمْ عَنِ الْمَضَاجِعِ یَدْعُونَ رَبَّهُمْ خَوْفًا وَطَمَعًا»؛ کسانی که نیمه شب پهلو از بستر تهی کنند و به مناجات با خدای خود مشغول شوند.
آیا صرفه اقتصادی دارد كه من یک ساعت بخوابم، و در مقابل، این ثواب عظیم را از دست بدهم؟! اینجا، جای صبر بر طاعت است.
🔹همه پیغمبران آمدند تا بگویند شما در فکر لذتهای دنیا هستید؛ اما اشتباه میکنید؛ «وَالْآخِرَةُ خَیْرٌ وَأَبْقَى»
🔸اگر باور کنیم كه خدا در روز قیامت بندگان را زنده میکند و خوبها را به بهشت و بدها را به جهنم میبرد، و بكوشیم در طول شبانهروز با مقایسه بین دنیا و آخرت، توجه داشته باشیم كه با هر کاری چه چیزی را از دست میدهیم و چه چیزی را به دست میآوریم، خیلی از مشکلات ما حل میشود.
🌹 @Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨✨•✾••┈┈•
♨️بخشی از آسیب پوسیدن لباس های چسبان و تنگ و تاثیرات غیراخلاقی آن👆
📝مطالعه #مقاله مهم ترین آسیب جنسی دوران نوجوانی و راه کارهای پیش گیری و درمان🔻
http://marifat.nashriyat.ir/node/281
#سبک_زندگی_اسلامی
#تربیت_فرزند #ویژه_والدین
#عفاف #تربیت_جنسی_فرزند
#چگونگی_کنترل_شهوات
🌹باطلابپاسخگوهمراهباشید🌼
🌸 @Tollabe_pasokhgoo
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺مسح سر با داشتن موهای بلند چگونه باید باشد؟
🎙 #استاد_وحیدپور
#احکام
🌹باطلابپاسخگوهمراهباشید🌼
🌸 @Tollabe_pasokhgoo
💥ساده ترين استدلال براى شناسايى خدا
نظام جهان آفرينش، روشن ترين و همگانى ترين برهان خداشناسى است. قرآن مجيد و پيشوايان بزرگ اسلام با بيانات مؤكدى، مردم را به مطالعه كتاب آفرينش دعوت نموده اند، كتابى كه سراسر صفحات و سطور آن گواه روشنى بر نظم و ترتيب، محاسبه و اندازه گيرى و دخالت علم و حكمت در آفرينش آن است حتى به اين دعوت كلى اكتفا نكرده با بيان نمونه هايى از نظام حيرت انگيز اين جهان، راه مطالعه و بررسى را به روى عموم گشوده اند.
علت عنايت و اهتمام كتاب آسمانى و پاسداران وحى به پيمودن اين راه اين است كه هر فردى به فراخور دانش و بينش و استعداد خود مى تواند نمونه هاى بارزى از نظم جهان را درك كند و از وجود نظم شگرفى كه در دل هر ذره اى از ذرات بى شمار آن نهفته است بهوجود ناظمى كه از روى علم، حكمت، محاسبه و اندازه گيرى به آن نظم بخشيده است پى ببرد.
البته آنچه را كه يك گياه شناس و زيست شناس يا يك فيزيك دان و شيمى دان و يا متخصص مسائل فضايى و اجرام كيهانى از نظام اين جهان درك مى كند هرگز با آنچه كه يك فرد عادى از مطالعه سطحى از آن بدست مى آورد قابل مقايسه نيست، ولى به هر حال هر دو دسته، از مطالعه خود نتيجه واحدى مى گيرند. هر دو گروه به اين نتيجه مى رسند كه نظام شگفت انگيز اين جهان، بلكه نظام هر ذره اى از ذرات بى نهايت آن و ساختمان هر سلول از سلول هاى جان داران و حركت منظم هر پديده كيهانى و... گواه بر اين است كه اين موجودات از روى تدبير و محاسبه و اندازه گيرى آفريده شده اند و محال است
بدون مداخله يك قدرت بزرگ دانا و توانا، اين نظم و ترتيب به وجود آمده باشد.
در حقيقت، علوم طبيعى با رشته هاى گوناگونى كه دارد روشنگر گوشه اى از اين نظامات و تشكيلات شگفت انگيز جهان آفرينش است و هر چند بشر در گشودن رازهاى طبيعى و تسخير قله هاى تازه علم به پيروزى هاى بيشتر و شگرف ترى رسيده است، بى شك گام هاى بلندترى به سوى درك نظامات دقيق و حيرت انگيز جهان بر مى دارد.
با اين كه آنچه داشنمندان عصر حاضر در پرتو پيشرفت علوم و وسايل دقيق علمى، از نظم شگفت انگيز جهان گياهان، جانوران، اجرام كيهانى و عجائب دريا درك مى كند با آنچه گذشتگان از اين موضوعات درك مى كردند تفاوت بارزى دارد، ولى در چشم انداز همه دانش هاى طبيعى دو مطلب براى ما به خوبى واضح و روشن مى گردد:
يكى اين كه جهان آفرينش، بر اساس يك نقشه علمى، محاسبه و اندازه گيرى خاص و دقيقى آفريده شده است و بر هر ذره اى از ذرات و گوشه اى از گوشه هاى آن، يك سلسله قوانين تغيير ناپذيرى حكومت مى كند.
ديگر اين كه نظم و تدبير جهان آفرينش گواه بر آن است كه صانعى توانا، سازنده اى دانا و طراحى چيره دست با محاسبات دقيق علمى آن را طرح كرده است و به آن وجود و هستى بخشيده است.
📚کتاب الهيات و معارف اسلامى، #آیت_الله_سبحانی ، ص۶۰ و ۶۱
♨️مطالعه آنلاین کتاب الهیات و معارف اسلامی👇
🌐 http://tohid.ir/fa/index/book?bookID=380&page=1#60
#اثبات_وجود_خدا
#پرسمان_اعتقادی
🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
💎کانال طلاب پاسخگو🔻
@tollabe_pasokhgoo