آلبوم تصاویر مراجع فقید.pdf
3.05M
⏩ PDF 📸
📒 آلبوم تصاویر مراجع فقید شیعه
@tollabolkarimeh
📆 نیمه دوم ذی القعده، ایام قمری ارتحال مؤسس #حوزه_علمیه_قم آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی(استاد #امام_خمینی و شاگردِ
#مرجع_شهید علامه شیخ فضل الله نوری)/ ۱۷ ذی القعده ۱۳۵۵
🌹«رحم الله من یقرأ الفاتحة مع الصلوات»
اللّهُمَّ صَلّ عَلَی محَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجّل فَرَجَهُم
✅ پرسش مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران از مرحوم دکتر عبدالحسین حائری (نواده دختری مرحوم آیتالله شیخ عبدالکریم حائری یزدی، فردی که مدتها مسئولیت کتابخانه مجلس شورای اسلامی را به عهده داشته و اسناد روحانیت در مجلس را منتشر کرده است)👇
⁉️ مرحوم آیتالله شیخ عبدالکریم حائری با کدام یک از روحانیان و علما، ارتباط معنوی و عاطفی بیشتری داشتند؟
ج: ایشان به [استادش] مرحوم شیخ فضلالله نوری علاقه ویژهای داشتند و بعد هم به [یکی از شاگردان دیگر شیخ فضل الله، یعنی] آیتالله حاج آقاحسین قمی.
...از یادداشتهایی که از شیخ فضلالله باقی مانده کاملا مشخص است که چه انسان الهی و معنویای بودهاند./کد گفتگو 4877
✅ نکته تاریخی ناب👇
⁉️ آیا می دانستید که، مرحوم شیخ مرتضی حائری (فرزند شیخ عبدالکریم حائری ره) و امام راحل در دوران ستمشاهی، جلسات مربوط به مباحث حکومت اسلامی و مصلحین حوزه را در حجره مزار مطهر #مرجع_شهید علامه شیخ فضل الله نوری(زعیم نهضت مشروطه مشروعه و اُستادِ مؤسس حوزه) واقع در صحن بزرگ حرم حضرت معصومه سلام الله علیها، برگزار می کردند؟ و این حجره، پاتوق آنها بود؟/ از نکات ناب مطرح شده توسط مورخ فقید استاد علی دوانی
✅ ماجرای احیای حوزه علمیه قم👇
⁉️ آیا می دانید کدام شخصیت، آیت الله حائری یزدی(ره) را برای تأسیس حوزه علمیه قم، ترغیب نمود و "طراح تأسیس" آن بوده است؟!🔰
‼️ مبارز بی باک، آیت الله شیخ محمد تقی بافقی رضوان الله تعالی علیه(دستیار ارشد آیت الله حائری)!🔰
✍ آیت الله بافقی، از شاگردان خاص محدث بزرگ، میرزا حسین محدث نوری ره (صاحب مستدرک الوسائل، استاد، دایی و پدر همسر مرجع شهید علامه نوری ره) است.
آیت الله بافقی (ره) عالمی با تقوا و اهل عمل، و مبارزی دلیر و پرتلاش بود. اندیشه و همت بلند این مرد بی باک، وی را در میان دیگر هم عصرانش برجسته و متمایز ساخت، شهامت و پردلی اش را زبانزد خاص و عام گردانید و از او نامی نیک به یاد گار گذاشت. مبارزه علنی او با سیاست های ضد اسلامی رضاخان و مفاسد و کج روی های اجتماعی آن دوران، نمونه هایی شگرف از بی باکی، قوت نفس و عمق اندیشه و ایمان این مرد بزرگ مشروعه خواه است.
او در کنار آیت اللّه کبیر قمی (از شاگردان مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری ره) و آیت اللّه فیض قمی، به احیای حوزه علمیّه قم همت گماشت[ضمن اینکه آیت الله محمدعلی اراکی نیز در این مهم همکاری داشت]. در سال ۱۳۰۱ ش آیت اللّه شیخ عبدالکریم حائری را برای هجرت به قم و تأسیس حوزه علمیه قم ترغیب نمود که نتیجه بخش بود.
‼️ بافقی یکی از دستیاران ارشد آیت اللّه حائری شد.🔰
حاج شیخ محمد تقی بافقی، پس از هفده سال اقامت در نجف اشرف، به شهر قم رفت و بی درنگ خدمات و فعالیت های ارزنده خود را آغاز کرد. او نخست علما و مردم را برای پایه ریزی حوزه علمیه ای در قم تشویق و ترغیب نمود. نزد علما و بزرگان شهر رفت و مسأله تأسیس حوزه علمیه قم را مطرح ساخت. از نظر ایشان، مرحوم حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی، توان این کار بزرگ را داشت؛ چون از قدرت و شهرت کافی برخوردار بود. بنابراین، زمانی که آیت اللّه حائری از اراک به قم آمد، مرحوم بافقی از فرصت استفاده کرد و افزون بر این که مردم را برای استقبال پرشکوه از ایشان آماده نمود، از آنان خواست تا بر مسأله ماندن آیت اللّه حائری در قم پافشاری کنند. از سوی دیگر، خود نیز به همراه عده ای از علمای بزرگ شهر، نزد ایشان رفتند و مصرانه از وی خواستند که در قم بماند. بدین ترتیب، با هماهنگی های مرحوم بافقی، علمای بزرگ شهر و مردم، پایه حوزه علمیه قم گذاشته شد.
پس از تأسیس در اداره امور حوزه با آقا شیخ عبدالکریم، همکاری نزدیک داشت، به طوری که یکی از دستیاران برجسته ایشان به شمار می آمد. وی که از علمای تراز اول حوزه علمیه قم قلمداد می شد، به تدریس در حوزه و رسیدگی به امور طلاب می پرداخت و درغیاب آیت اللّه حائری، به جای او اقامه نماز جماعت می کرد. در کنار این ها، او فعالیت های دیگری را نیز انجام می داد؛ از جمله، نظارت بر ساخت مساجد و باز سازی ها، حتی مشارکت در کار ساختمانی آن ها، و نیز امر به معروف و نهی از منکر.../ پایگاه اطلاع رسانی حوزه(حوزه نت)، کد ۵۹۶۱، ویکی فقه
@tollabolkarimeh
دنیا عوض می شود
با آمدنت..
قبل از آمدنت
باید عوض شوم
برای آمدنت...!
#طلبه_نوشت
✍معصومه رسولی
@tollabolkarimeh
نشانی ات را زمین می داند
کوچه به کوچه
شهر به شهر
رد پایت راخواهم بویید
آسمانی که همه را تعقیب می کند
جمعه را نشانه گرفته
دلم بی راهه نمی رود
خبر هایی در راه است ....
"به مستضعفانی که ایمان آورده
و عمل صالح انجام داده اند
غرب و شرق جهان را خواهند داد "
#طلبه_نوشت
✍معصومه رسولی
@tollabolkarimeh
✍️ برخورد ساواک با مرحوم آیتالله العظمی فاضل لنکرانی در سال ۱۳۵۲
◻️ به مناسبت سالگرد ارتحال مرحوم آیتالله العظمی فاضل لنکرانی به انتشار نحوه برخورد ساواک با این عالم ربانی در سال ۱۳۵۲ خواهیم پرداخت:👇
https://hawzahnews.com/xbM7R
@tollabolkarimeh
🔰 نظر مراجع تقلید و علما درباره شهادت به ولایت در اذان و اقامه چیست؟
🔻 نظر مراجع تقلید معاصر:
▫️- حضرت امام خمینی (ره): «اَشْهَدُ انَّ عَلِیاً وَلِی اللّٰهِ» جزء اذان و اقامه نیست ولی خوب است بعد از «اَشْهَدُ انَّ مُحَمَّداً رَسُولُ اللّٰهِ» به قصد قربت گفته شود.
▫️- حضرت آیتالله خامنهای: گفتن «اَشْهَدُ اَنَّ عَلِیّاً وَلیُّ اللهِ» به عنوان شعار تشیّع خوب و مهم است ولی جزء اذان و اقامه نیست و باید به قصد قربت مطلقه گفته شود.
▫️- حضرت آیتالله سیستانی: «أَشْهَدُ أنَّ عَلِیاً وَلی الله» جزء اذان و اقامه نیست، ولی خوب است بعد از «أَشْهَدُ أنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ الله» به قصد قربت گفته شود.
▫️- حضرت آیتالله مکارم شیرازی: «اَشْهَدُ أَنَّ عَلِیاً وَلِیُّ اللّٰهِ» (یعنی گواهی میدهم که علی ولیّ خدا بر همهی خلق است) جزء اذان و اقامه نیست، ولی خوب است بعد از «اَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ اللّٰهِ» به قصد تبرّک گفته شود، لکن به صورتی که معلوم شود جزء آن نیست.
▫️- حضرت آیتالله شبیری زنجانی: سزاوار است پس از «أشهد أنّ محمداً رسول الله» به قصد تبرّک و تیمّن، شهادت به ولایت و امامت بلافصل حضرت امیرالمؤمنین و سایر معصومین (علیهم السلام) به نحوی که جزو اذان و اقامه محسوب نگردد، ذکر شود. و بیتردید اگر در شرایطی ترک این شهادت موجب تضعیف ولایت و تشیع گردد، ذکر آن لازم است.
▫️- حضرت آیتالله وحید خراسانی: «اشهد انّ علیا ولیّ اللّه» جزء اذان و اقامه نیست، ولی چون ولایت آن حضرت مکمّل دین است، شهادت به آن در هر حال و از جمله بعد از «اشهد انّ محمّدا رسول اللّه» از أفضل قربات است.
▫️- حضرت آیتالله سبحانی: «اَشْهَدُ انَّ عَلِیاً وَلِی اللّٰهِ» جزو اذان و اقامه نیست ولی خوب است بعد از أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ اللّهِ ، به قصد قربت مطلقه و زینت اذان و اقامه گفته شود.
▫️- مرحوم حضرت آیتالله خوئی: «اَشْهَدُ انَّ عَلِیاً وَلِی اللّٰهِ» جزء اذان و اقامه نیست، ولی خوب است بعد از "أشهد أن محمداً رسول الله" به قصد قربت گفته شود.
▫️- مرحوم حضرت آیتالله بهجت: بعید نیست مستحب بودن اقرار به ولایت امیر المؤمنین علی بن ابی طالب - علیه السّلام - در اذان، در صورتی که به نیت مطلوب بودن گفته شود.
▫️- مرحوم حضرت آیتالله فاضل لنکرانی: جزو اذان و اقامه نیست ولی خوب است بعد از اشْهَدُ انَّ مُحَمَّداً رسُولُ اللّٰهِ به قصد قربت گفته شود.
▫️- مرحوم حضرت آیتالله میرزا جواد تبریزی: شهادت بر ولایت علی علیه السلام و اولاد طاهرینش جزء اذان و اقامه نیست، لکن شعار شیعه شده است، در اذانی که در مجامع عمومی گفته میشود نباید شهادت بر ولایت ترک شود، اما در حال فرادی و مثل آن، ترک کردن مانعی ندارد، و الله العالم.
▫️ - مرحوم حضرت آیتالله صافی گلپایگانی: «أَشْهَدُ أَنَّ عَلِیاً وَلِی الله» جزو اذان و اقامه نیست، ولی خوب است بعد از «أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسوُلُ الله»، به قصد قربت گفته شود.
@tollabolkarimeh
33.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم|نسخه بحرینی سرود #سلام_فرمانده
🌹بسیار زیبا و دلنشین
🎤 با صدای «محمد غلوم»
@tollabolkarimeh
💠 #پیامبر_اکرم(صلی الله علیه و آله) فرمودند :
💎 #كودكان را به خاطر پنج چیز #دوست میدارم :
♦️ اول آنكه بسیار مى گِریند
♦️ دوم آنكه با #خاك #بازى مى كنند
♦️ سوم آنكه #دعوا_كردن آنان همراه با كینه نیست
♦️ چهارم آنكه چیزى براى فردا #ذخیره نمى كنند
♦️ پنجم آنكه مىسازند و سپس ، خراب مىكنند ( #دلبستگى ندارند) .
📚 مواعظ العددیّه ، ص ۲۵۹
#حدیث
@tollabolkarimeh
🌿🌿🌿 یادداشت های هر از گاهی 🌿🌿🌿
ملجا بودن بالاترین اعتبار اجتماعی است...
بسم الله الرحمن الرحیم ...
سالها پیش بیوت علما و امامزاده ها ملجا مردم بود و مردم در آنها در امان بودند.... در قرآن کریم خدای متعال خانه اش یعنی بیت الله الحرام را ملجا و پناه و مامن و حریم امن اعلام فرموده است که حتی حیوانات و گیاهان هم در محیط آن در امان هستند... ملجائیت مرجعیت ساز است و مرجع اگر ملجا نباشد مرجع حقیقی نیست… در این کشور سالها انگلیس و روس تلاش کردند که خود را از طریق ملجائیت به مرجعیت برسانند و در این کشور قانون کردند که هر کس پرچم روس و انگلیس را بالای خانه اش بیاویزد باید در پناه باشد ولی علما اعتبار این قانون را شکستند و با نرفتن زیر بیرق روس و انگلیس و ماندن زیر بیرق خدا و اهل بیت علیهم السلام به همه فهماندند که در این کشور بیرق آل الله و علی و آل علی و خاصه حسین بن علی بالاست و مامن همه است... (زیر علمت امن ترین جای جهانست) اعتبار علمای بزرگوار شیعه به حدی بود که حتی زنان درباره ناصرالدین شاه هم برای تظلم خواهی در خانه ی ملا علی کنی رحمه الله بست می نشستند... متاسفانه همیشه در این کشور پناهندگانی به سفارتهای بیگانه بوده اند که در مقابل معتقدین به ملجائیت خداوند و اهل بیتش و پناهندگان به مساجد و امامزاده ها و بیوت مراجع قرار می گرفتند و امروز هم هستند... ملجا بودن بالاترین اعتبار اجتماعی است چون امنیت بالاترین نیاز است...
الحمدلله چند وقت پیش شنیدم وقتی خانواده ای صاحب چند قلو شده است آستان قدس رضوی پناه اقتصادی این خانواده شده است... اخیرا هم وقتی دیدم در سفرهای نوروزی حوزه های علمیه به مردم خدمات اسکان رایگان ارائه دادند از اعماق دل خوشحال شدم ... اگر بخواهیم سیادت روحانیت حفظ شود باید خادم ترین صنف در این کشور روحانیون باشند و همین باعث می شود دزدهایی که به طمع هایی این لباس را پوشیده اند وقتی ببینند بساط خدمت و کار مخلصانه در حوزه ها پهن است و بساط مفت خوری در کار نیست دمشان را روی کولشان بگذارند و از این صنف خارج شوند و زحمت حوزه را کم کنند... باب شهادت هم که شکر خدا اخیرا برای روحانیت گشوده شده است و آن هم در خالص سازی موثر است... کسانی که درب بیت مرجع به درب بیت مرجع دنبال حمایت و خدمات گیری هستند با الفبای سیادت خادمیت مبنای روحانیت بیگانه اند و هیچ گاه طعم شیرین این سیادت را نخواهند چشید … حضرت فرمود: سید القوم خادمهم یعنی هر که سیادت خواهد جور خدمت باید بکشد ... خیر الناس انفعهم للناس... نفوذی ها هم با این روش تصفیه خواهند شد ان شاء الله چون وجود نوکری مردم را ندارند.....و السلام علی من اتبع الهدی...
@tollabolkarimeh
33.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غروب دلتنگی
اللهم عجل لولیک الفرج
#مشکات_هدایت
@tollabolkarimeh
#روزشمار_غدیر
0⃣ 3⃣ روز تا ۲۷ تیر جشنواره های
═✧❁عید بزرگ غدیر❁✧═
💐 پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله) :
🌷 بدانید جبرئیل از سوی خداوند خبرم داد؛ هر که با علی بستیزد و بر ولایت او گردن نگذارد،نفرین و خشم من بر او باد، تقوا پیشه کنید و از ناسازگاری با علی بپرهیزید.
📚قسمتی از خطبه غدیر
#غدیری_ام
@tollabolkarimeh
❇️آیت الله حق شناس رحمةالله؛
🔸وقتی که برای تحصیل علوم دینی به محضر استاد رسیدم، او که درس میگفت یک حدیث برای ما میخواند. من به استادم گفتم: دایی بنده هیچ توجهی به من ندارد. مرحوم دایی بنده خیلی متمکن بود، خب اول جوانی بود دیگر!
استاد گفتی: چه گفتی تو بابا...؟
گفتم: هیچی، ایشان پولدار است اما توجهی به من ندارد.
🔸گفت: این شعبهای از شعبات محبّت دنیاست که در قلب تو رسوخ کرده است؛ زود باید این را از قلبت خارج کنی.
دایی کدام است...؟ باید بگویی خدا و از امام زمان علیهالسّلام بخواهی.
📚 اخلاق، ص۷۹
#پند_علما
@tollabolkarimeh
📚حاج احمد
🖌نویسنده: محمد حسین علی جان زاده
✨خاطرات و روایت زندگی شهید احمد کاظمی، از آغاز تا پرواز
✨خاطرات ناگفته و جدید از زوایای زندگی، دوران کودکی تا مبارزات انقلابی حاجاحمد، خاطرات دوران آموزشهای چریکی در سوریه و لبنان، حضور پرماجرا در کردستان، چگونگی عزیمت به جنوب و تشکیل تیپ هشت نجف اشرف، حضور در عملیاتهای مختلف و رشادتهای این #شهید بزرگوار از ویژگیهای این اثر است.
#معرفی_کتاب
@tollabolkarimeh
44.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
#حرف_خاص
♨️ چهجوری حاجت بگیریم؟!
[ ما، با مشت خودمان، به سراغ تو میآییم...
مشت ما کوچک است... چیزی گیرمان نمیآید!]
🌟. اگر تو را میشناختیم،
با مشت خودت از تو درخواست میکردیم...
آنوقت، صاحب تمام خوشبختی جهان میشدیم...
ما اما، تو را نمیشناسیم... حرف زدن با تو را،
بلد نیستیم... ما را ببخش! 🤲
@tollabolkarimeh
طلاب الکریمه
@tollabolkarimeh
🌹 ذی القَعدة الحرام، ماهِ شهادت پدر امام راحل، شهید آیت الله حاج سید مصطفی موسوی رضوان الله تعالی علیه، مجتهد منطقه خمین و از شاگردان مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) در نجف اشرف است.
🌹شهادت: ۱۲ ذی القعدة ۱۳۲۰ ه ق به دست خوانین ظالم
✍ نحوه شهادت پدر امام خمینی(ره) به نقل از مرحوم آیت الله سید مرتضی پسندیده (برادر امام):
...در سال 1320 ه.ق «عضد السلطان» والی عراق (اراک کنونی) بود و نائبالحکومه خمین نیز زیر نظر او مشغول بود. در این سال تعدی خوانین بسیار اوج گرفته و اوضاع خمین بسیار نامساعد شده بود. «جعفر قلی خان»، «میرزا قلی سلطان» و «بهرام خان» خیلی به مردم تعدی میکردند... پدر ما نیز جلوگیری میکردند.
اینها نیز تصمیم گرفتند پدر ما را از جلوی راهشان بردارند...دوازدهم ذیقعده بود.../خاطرات آیت الله پسندیده، ص 19 و 20/ادامه و کامل مطلب در👇
https://www.mashreghnews.ir/amp/385086
⁉️ خواب عجیب مرحوم ولی الله مؤمنی، بازیگر نقش پدر امام در سریال "آفتاب و زمین" که باعث شد با قوت این نقش را بپذیرد👇
http://cinemapress.ir/news/69940/
✅ محبت و ارادت قلبی والدین حضرت امام خمینی، رضوان الله تعالی علیهم نسبت به مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری، شهید رابع اعلی الله مقامه الشریف🔰
◽️قرائن حاکی است که والد شهید امام راحل، آیت الله سید مصطفی موسوی رضوان الله تعالی علیه، در زمان حضور در عتبات، از مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) کسب فیض (تلمذ) نموده و با یکی از شاگردان ایشان، یعنی حاج آقا حسین طباطبایی قمی نیز آشنا و مأنوس بوده است، در بایگانی سازمان اوقاف و امور خیریه سندی(نامه ای) تاریخی و ارزشمند یافت شده و موجود است كه در آن مرجع عالیقدر، حاج آقا حسین قمی(ره) زعیم قیام علیه کشف حجاب رضاخانی، سه ماه پس از شهادت پدر امام، جانشینش را در منطقه خمین، تعیین نموده و از قتل ایشان با كلمه «شهید» تعبیر کرده اند.
خبر شهادت پدر امام خمینی را که در آن واقعه پنج ماه بیشتر نداشت، به اراک می رسانند و مردم به استقبال آمده و جنازه آن شهید را به اراک انتقال داده و در قبرستان اراک، محل فعلی سر قبر آقای معروف (آقا محسن عراقی-اراکی، عالم مشروعه خواه، از اصحاب و یاران مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری ره و از بزرگترین واقفین منطقه) به عنوان امانت دفن می نمایند. مدتی بعد جنازه به نجف اشرف حمل و در وادی السلام دفن شد ولی متأسفانه نشانی دقیقی از مزار ایشان در دست نیست.
◽️مرحومه بانو هاجر احمدی، آن شیر زن با شهامت برای قصاص قاتلین همسر، رنج فراوان کشید.
◽️بانو هاجر، مادر فاضله و با شهامت امام، پس از شهادت مظلومانه مرجع شهید علامه نوری نیز برای ایشان با شجاعت، مراسم بزرگداشت گرفت و هر ساله آنرا تکرار می کرد.
◽️در حقیقت امام راحل به غیر از اینکه شاگردی از شاگردان مرجع شهید علامه نوری، به واسطه مرحوم شیخ عبدالکریم حائری یزدی بود، از کودکی نیز با مظلومیت و حقانیت راه شیخ شهید، توسط مادر مکرمه خویش، آشنا شده بود و ارادت قلبی خاصی به آن شهید بزرگ اسلام داشت.
◽️بانو هاجر احمدی دختر بزرگ میرزا احمد مجتهد بین سالهای ۱۲۸۵ تا ۱۲۸۸ قمری در خمین بدنیا آمد پدرش از عالمان و امام جماعت مسجد جامع خمین بود. شهید آقا سید مصطفی موسوی پدر حضرت امام در محضر میرزا احمد شاگردی کرده و صاحب مراتبی از فضل و کمال گردید. در سال ۱۳۰۰ هجری قمری از دختر بزرگ ایشان خواستگاری کرده و با موافقت استاد با ایشان ازدواج کردند.
هاجر خانم بعد از ۲ تا ۳ سال زندگی با سید مصطفی در خمین بهمراه شوهرش برای ادامه تحصیل سید مصطفی به نجف رفتند. فرزند بزرگ ایشان که دختر بود و مولود نام داشت در نجف بدنیا آمد ولی بقیه فرزندان ایشان در خمین متولد شدند. هاجر خانم در بین مردم خمین دارای احترام ویژه ای به خاطر نسبت خانوادگی اش با اهل علم بود و همچنین ازدواج ایشان با آقا مصطفی که ایشان هم مجتهد کمره بود بر این احترام افزود. ویژگیهای شخصیتی ایشان از قبیل پاکدامنی و وفاداری نیز عامل دیگری بود که بعد از شهادت سید مصطفی نیز همواره مورد احترام و تکریم مردم قرار داشت.
سرانجام این بانوی بزرگوار در سن ۵۰ سالگی در خمین فوت می کنند و پیکر ایشان به قم منتقل و در قبرستان وادی السلام در جوار مرقد امامزاده احمد از نوادگان امام سجاد علیه السلام، به خاک سپرده می شود.
@tollabolkarimeh
✨ بسم الله الرحمن الرحیم ✨
#خودمانی
✍ طلوع هر شنبه آمدند و اینجا برایمان نوشتند مجموعهی توحیدیِ #اوست ، سفری است از آفاق ... بسمت درونِ من!
ـ چند نفر از ما ترغیب شدیم به این سفر؟
ـ چند نفرمان نشستیم و دل دادیم تا سفر کردن از جهان بیرون را به جهان درون بیاموزیم؟
ـ چند نفرمان برایمان مهم شد که ما هم اهل این دست سفرها باشیم، و تا به آیهای میرسیم که ما را در پنجهاش قبضه میکند، دست و پا نزنیم از لابلایِ انگشتانش فرار کنیم ... بلکه آنقدر پشتِ درهای تفکر بنشینیم و در بزنیم تا بالاخره به باطنِ آیه که همان باطنِ خودمان است راه پیدا کنیم؟
ـ چند نفرمان، جدی گرفتیم، که تمام آیهها،
نه فقــط آیههای قرآن ... بلکه تمام آیههایی که او را نشانه میگیرند، از روزنههای یک برگ، تا شعاعِ نور آفتاب تا ظرافت دستان کوچک فرزندمان ... همه تمثیلی در درون ما دارند و برای این خلق شدهاند که حقیقت را نشانه بگیرند!
💥 و اما چه خسران زده است کسی که کشفِ رموزِ نشانههای خدا، برایش یک شغلِ دائمی نیست!
این هفته مجموعهی توحیدی #اوست :
از دریچهای حرف میزند بنام چشــــم (أبصار)
چقدر عادت کردهایم با چشمهایمان خدا را ببینیم؟
@tollabolkarimeh
❇️ مرز زمینی عراق بازگشایی شد / زیارت عتبات عالیات بدون ویزا
مرز زمینی عراق از امروز به صورت رسمی بازگشایی شد و زائران عتبات عالیات میتوانند در قالب کاروانهای زیارتی از طریق مرز زمینی به این سفر معنوی مشرف شوند.
@tollabolkarimeh
💠 تقدیر خدا یا تدبیر انسان؟
وَ قَالَ عليهالسلام تَذِلُّ اَلْأُمُورُ لِلْمَقَادِيرِ حَتَّى يَكُونَ اَلْحَتْفُ فِي اَلتَّدْبِيرِ
✅و درود خدا بر او، فرمود: كارها چنان در سيطرۀ تقدير است كه چاره انديشى به مرگ مىانجامد.
نهج البلاغه حکمت 16
@tollabolkarimeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بغض حجت الاسلام حسینی قمی از شرایط معیشتی مردم؛ و توصیه به صاحب خانه ها‼️
@tollabolkarimeh