🔴 تحریف تاریخ ایران یا مصادره انقلاب⁉️
🔹 حسن روحانی، بار دیگر کم سوادی خود را در تحلیل تاریخی و شناخت اجتماعی نشان داد. روحانی نشان داد که اصلا فهمی از #انقلاب و #تحولات_اجتماعی ندارد و بیشتر به نوشته هایی که دیگران برایش می نویسند اعتماد می کند.
🔹او که خود را حقوق دان می داند و نه سرهنگ، و به علم مدرن افتخار می کند با کدام تحلیل حقوقی و یا علمی توانست نشان دهد که علت وقوع انقلاب اسلامی، نبود انتخابات آزاد است. امروز که در صدها کشور جهان انتخابات آزاد وجود ندارد آیا انقلابی صورت گرفته است؟
🔹روحانی در تحلیل خود علاوه بر خیانت به تاریخ، ظلم بزرگی به ایران، مردم، امام و شهدای انقلاب اسلامی کرده است. او بزرگترین انقلاب تاریخ و بزرگترین اقدام ملت ایران در راه دین، آزادی، استقلال و عدالت را تحریف کرده است و باید توبه کند.
🔹 روحانی اگر فقط دقایقی به مطالب حضرت امام خمینی نگاه کوتاهی می کرد و یا قبل از سخنرانی، یک کتاب تاریخی را تورق می کرد و چند نکته برای سخنان امروزش یاداشت می کرد اینقدر ساده لوحانه و کم عمق حرف نمی زد.
📛🚫 همه می دانند ، حتی کودکان ما هم می فهمند که #دغدغه_روحانی نه تحلیل انقلاب اسلامی بلکه آینده سیاسی او و مصادره انقلاب است. حق هم دارد مجلس قوی انقلابی مانع او خواهد بود. چاره ای ندارد که جنجال کند و کشور را ملتهب سازد و مردم را بترساند تا یاران هم حزبی اش و جریانهای همسویش به مجلس راه پیدا کنند.❗️
#سید_مهدی_موسوی
@tollabolkarimeh 🌷
4_5848333503833311283.mp3
2.17M
🔻ویژه برنامه های «انتخابات و سواد رسانهای»
💢نگاهی به تکنیک های #عملیات_روانی در انتخابات
معصومه نصیری _محمد قنبری
#سواد_رسانهای
@tollabolkarimeh 🌷
♦️انقلاب اسلامی دنیا را بهم ریخت.
اگه ما خراب عمل کنیم، اگه حوزه ما درست اجتهاد نکند، درست نظامسازی نکنیم، خودمون رو اصلاح نکنیم، اگر درست اقدام نکنیم، دشمنان ما قویتر ، منسجمتر ، کینهایتر شدند چون ضربه خوردند!
امام فرمودند: اگر ما این دفعه بخوریم زمین ، اینها یک کاری میکنند تا چند صد سال دیگه نمیتونیم پرچم اسلام رو ببریم بالا ،پانصد ششصد سال ضربه میخوریم ،تا باز بعدها چه بشود، اینقدر از ما کینه دارن ؛ دنیا رو به هم ریخت این انقلاب دیگه ! از ایران تا اونور دنیا همهجا بهم ریخته، اینها همه کار همین انقلاب بوده! بگن یا نگن !
🔶گزیده ای از سخنرانی : وحدت حوزه و دانشگاه استاد رحیم پور ازغدی
@tollabolkarimeh 🌷
🌀 چرا باید نامزد اصلح معرفی کرد؟
📝 محمد حقپرست
🔹 ایام انتخابات مجلس ۹۴ بود. مدیر مدسه در جلسهای فوقالعاده از همه طلاب خواست که در انتخابات فعالیت سیاسی نکنند. با اینکه مدیر ما فردی انقلابی بود، اما کار سیاسی طلبه را فقط در حد بیان ویژگیهای نامزد اصلح میدانست نه معرفی نامزد خاص.
🔹 میگفت، اهل روشنگری و تحلیل اوضاع باشید، ولی بدون اسم بردن از کسی و در ستاد انتخاباتی هیچ نمایندهای فعالیت نکنید.
🔹 دلیلش این بود که «روحانیت باید پدری کند» و پدر، کسی است که همه اعضای خانواده را نگهدارد. پس نباید روحانیت خودش را فدای یک نفر به طور خاص کند. برای همین به هیچ نمایندهای حق برگزاری جلسه در مدرسه نداد.
🔹 آری، روحانیت باید پدری کند و کسی را طرد نکند. اما معنای پدری کردن، عدم معرفی نامزد نیست. نقش روحانیت در انتخابات و مناسبتهای سیاسی، مثل پدری است که بر اساس شناخت شایستگیهای فرزندانش، بهترین را برای مسئولیت معرفی کند، نه اینکه با ملاحظههای بیجا باعث شود حق کسی ضایع شود. روحانیت دغدغه اسلام و انقلاب را دارد.
🔹 مردم روحانیت را به تقوا میشناسند. برای همین اگر نمایندهای را معرفی کنند، حجت ایشان میشود. اما اگر طلبه قرار باشد اسم نیاورد و معرفی نکند، پس مردم به چه کسی اعتماد کنند؟ اگر معرفی نماینده به نفع انقلاب باشد، آیا باز هم باید صرف نظر کرد؟ بر فرض که نامزد معرفی شده، شاید درست عمل نکند، اما معنایش این است که ما بخاطر احتمالات و اما و اگرها کسی را معرفی نکنیم؟
🔹 کسانی که دغدغه آبروی روحانیت و انقلاب را دارند، بدانند اگر نماینده خوب به مردم معرفی نشود، دیگران به ایشان معرفی میکنند و رفتن نماینده غیر اصلح به مجلس، نتیجهاش ضد انقلاب و اسلام خواهد شد.
〰️〰️〰️〰️〰️
🗂 #رسالت_روحانیت_در_انتخابات
#تبلیغ_سیاسی
#معرفی_اصلح
/نقل از مناهج
@tollabolkarimeh 🌷
مدارس المهدی در لبنان که وابسته به حزبالله هستند، زندگینامه و اندیشه های سردار #حاج_قاسم_سلیمانی را به دانشآموزان معرفی کرده و به عنوان یک درس از آن ها امتحان میگیرند.
قطعا با این تلاش ها در راستای معرفی مکتب سلیمانی، نسل و تفکر حاج قاسم در لبنان با قوت رشد و تداوم خواهد یافت.
° محمد مهدی°
@tollabolkarimeh 🌷
🔰 #شورای_نگهبان؛ آزادی اندیشه و آزادی عقیده
استاد شهید مرتضی مطهری در کتاب « #آزادی_انسان» آزادی را به دو قسم تقسیم می کنند:
1️⃣ #آزادی_اندیشه: آزادی فکر و اندیشه یعنی انسان بتواند آزادانه فکر کند و چیزی مانع فکر و اندیشه او نشود. آزادی اندیشه باعث می شود انسان در مواجهه با سوالات و ابهامات خویش به صورت علمی و منطقی بیندیشد و سپس تصمیمی منطقی بگیرد.
2️⃣ #آزادی_عقیده: عقیده یعنی ایمان، باور و چیزی که انسان به آن علقه دارد. خوب می دانیم که هر عقیده ای که مبتنی بر تفکر باشد صحیح و درست است اما مسئله این است که هر عقیده ای برخواسته ازتفکر و اندیشه نیست.
🔷 بسیاری از عقاید بشر ناشی از یکسری عادات، تقلید ها و تعصب هاست نه اینکه چون فکر کرده این عقیده را انتخاب کرده است بلکه چون پدر و مادر شخص، رسانه ها و سلبریتی ها و یا اینکه در محیط زندگی او این عقیده رایج بوده او هم کورکورانه قبول کرده و به این عقیده چسبیده است.
🔷 این چنین عقاید یک نوع انعقاد و بسته شدن و اسارت هستند و این باعث می شود فکر شخص بجای اینکه باز بشود بسته و منعقد بشود و در درونش #اسیر بشود و نتواند در جایی که نیاز است، تصمیم درستی بگیرد.
⁉️ حال سوالی که مطرح می شود این است که اسلام طرفدار آزادی اندیشه و عقیده است، باید بگذاریم هر شخصی با هر عقیده ای که دارد وارد مجلس شورای اسلامی بشود؟!
💯 در جواب می توان گفت :
1️⃣ با توجه به تعریف آزادی اندیشه و آزادی عقیده که در بالا گفته شد ما مخالف عقیده مبتنی بر تفکر نیستیم بلکه مخالف عقیده جاهلیت و کورکورانه ایم.
2️⃣ ثانیا کسی که می خواهد بر کرسی نمایندگی تکیه کند باید آزادی تفکر داشته باشد تا وقتی می خواهد در قوانین و مسائل سرنوشت ساز تصمیم بگیرد از روی اندیشه و تفکر تصمیم بگیرد و فکرش اسیر و دربند چیزی نباشد تا نادرست تصمیم بگیرد.
✅بنابراین فقط شخصی باید نماینده مجلس شورای اسلامی باشد که وقتی می خواهند قوانین را تصویب کنند، از روی منطق صحیح و کار کارشناسی قانون تصویب کنند نه از روی احساسات و تعلقات غیر عاقلانه.
📝 جعفر مرادی
@tollabolkarimeh 🌷
🔘قاسم سلیمانی، پهلوان پایان دوره عزلت
🔻دکتر ابراهیمیپور، عضو هیئت علمی مؤسسه امام خمینی (ره) در نشست «جهان مقاومت پس از سردار سلیمانی»:
🔸از نظر مسکویه غایت جامعه محبت است و جامعه ایدهال جامعهای است که تعاملات آن بر اساس محبت شکل میگیرد و نه عدالت. عدالت به عقیده او در رتبه بعدی قرار میگیرد. و اگر جامعه به این عرصه رسید یعنی به تعاملات گرم و نامتقارن دست یافت به تعهد و یکپارچگی دست پیدا میکند. و موجب پایداری جامعه خواهد شد. این در دیگر انسانهای وحشی و اجتماعی وجود ندارد. این به عنوان مقدمه تئوریک بحث بنده هست و نمیخواهم مفصل بحث کنم.
🔹امام خمینی انقلابی را رقم زدند که باعث انعقاد نطفههایی شد که تا پیش از آن نظیر نداشت و منجر به نسل ولایی شد. این عبارت را دکتر منوچهر محمدی در عبارتهایشان دارند که خیلی باز نکردند و شبیه آن را جناب استاد پارسانیا در کتاب حدیث پیمانه مطرح کردهاند. این عبارت در باب تفاوت نیروی ماهوی پس از انقلاب با قبل از انقلاب است. که حالا مصداق تام و اتم آن سپاه و کاملتر آن سپاه قدس است. بنابراین با انقلاب ایران زمینه تولید نسل انسان ولایی و متمدن بالفطره فراهم آمد. این نسل ذوب در ولایت است البته با مراتب مختلف. این نسل بسیار شجاع و اهل ایثار و احسان و در ورای همه اهداف خودش شهادت طلب است. شهادت آرزوی این نسل است.
🔹جامعه ما پس از انقلاب یک غایت جدید و یک ایثارگری جدید و یک محبت جدید و یک شهادتطلبی را تجربه میکند و اوج شیوع اجتماعی آن در ده 60 همزمان با جنگ تحمیلی و دفاع مقدس است. اما بعد با مشکلات بسیار عدیدهای مواجه میشود. در زمینههای نظامی، اقتصادی و سیاسی که اوج این فشارها در زمان حاضر در حال شکلگیری است. جامعه زمانی که با مشکل روبرو میشود تشنه یک پهلوان است. به جای قهرمان باید از پهلوان استفاده کرد که بار ارزشی خاصی دارد.
🔸حاج قاسم میآید در سپاه قدس ایثارگری او جانفشانی او، حالا تحلیلگر آمریکایی میگوید چون او داعش را از بین برد و داعش قسم خورده بود همه شیعیان را بکشد همه عاشق او شدند. اما نه این نسل ولایی یک حب درونی دارد و فطرت اینها را به یک سمت و سو میکشاند. لزوما نه اینکه ایشان فقط مملکت و ناموس ما را نجات داد و نه اینکه امنیتمان را مدیون ایشان هستیم، بلکه بذاته محبوب ما است و همه را شیدای خودش میکند.
🔹این مصداق در شرایط خاص با یک حمایتهای خاص، به همراه یک شهرت و محبوبیت ویژه به تکاملی میرسد که و نقطه شهادت و نحوه شهادت و نمادهای شهادت او هم نشان میدهد که قرار است مبدأ یک اتفاقی باشد. میشد یک سال پیش در عاشورا طبق تونلی که در پشت منزل ایشان کنده شده بود، به شهادت برسند. میشد در بغداد و همزمان با ابومهدی نباشد. اما همه اینها دست به دست هم دادهاند تا اتفاق تازهای را رقم بزنند. میشد دست ایشان به همراه انگشتر نماد نشود. خیلی از اینها میشد که اتفاق نیفتد و چیزی هم از شأنیت ایشان کم نمیشد. اما گو اینکه دیگر قرار است که یک نقطه عطفی باشد.
🔸ایشان اولین شهید نبودند و آخرین هم نبودند شهید لطفی نیاسر برنامه برچیده شدن اسرائیل را نوشته و برنامه پسا اسرائیل را هم نوشته است. و بعد به شهادت میرسد. هنوز کسی او را نمیشناسد. یعنی پهلوان فراوان داریم. اما شهید سلیمانی امده است که پایان دوره صبوری و گوشه عزلت گزیدن و به دور از میدان عمل بودن را نوید دهد و ظهور پهلوانان بدون مرز را دارد رقم میزند.
🔹خلوص، ایثار، حب اهل بیت و ذوبیت ایشان در ولایت از جمله ویژگی هایی است که دلهای همه را با ایشان همراه میکند. محبت ایشان فرامرزی است. ما میبینیم که عشاق حاج قاسم منحصر در ایران یا منحصر در مذهب تشیع هم نیستند. حتی غیر مسلمان هم عاشق او است. این بر اساس روایتی که میگوید اگر دلت را به خدا بدهی، خداوند همه دلها را جذب شما میکند، قابل تفسیر است. من فکر میکنم که همه این شواهد و همه این اتفاقاتی که حکمت الهی و نصرت الهی قابل مشاهده هست در پس این قضیه، پایان صبوری و پایان دوره گذار (که الان 40 سال از عمر انقلاب میگذرد) را طی همین سالهای آینده پیشبینی کرد. که قرار است یک سری اتفاقات خوشی رخ بدهد و رایحه خوش خدمت و عدالت به استشمام برسد.
#قهرمان_بدون_مرز
@tollabolkarimeh 🌷
✅ ولایت امامخامنهای ، ولایت علیبنابیطالبع است و خیمهی او خیمهی حسینفاطمه...
دور آن بگردید با همه شما هستم.
🔺بخشی از وصیتنامهی شهید حاج قاسم سلیمانی
@tollabolkarimehb🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
soleimany_vasiatnameh.pdf
485.8K
🔸 متن کامل وصیتنامه الهی سیاسی سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با عنوان «میثاقنامه مکتب حاج قاسم» منتشر شد.
🏷 #مکتب_حاج_قاسم
#نشر_حداکثری
@tollabolkarimeh 🌷
✅ درس 📖 و سیاست!
🖌طلاب باید در متن مسائل سیاسی قرار داشته باشند؛
👈اما از درس 📖 خود نمانند چرا که درس 📖 اصل و متن کار حوزه علمیه است.
🖌طلاب باید در سیاست وارد شوند و بخواهند که آن را بدانند.
📌روحانی باید فریب نخورد ⬅️ که لازمه آن آشنایی با مسائل سیاسی است.
#امام_خامنهای
۱۳۷۰/۱۱/۳۰
۱۳۶۳/۹/۲
@tollabolkarimeh 🌷