هدایت شده از طلاب الکریمه
⭕️به جای #نقد گفتمان، به فرد #حمله کن!
💢در مناظرات انتخاباتی وقتی دست یکی از طرفین از برنامه و راهکار خالی باشد یا اساسا بنای بر هیجانی کردن فضا برای رسیدن به هدفش را داشته باشد، سعی میکند در گفت و گوها با زیر سوال بردن و حمله به شخصیت یا جریان طرف مقابل، افکار عمومی را منحرف سازد.
مبنای این روش، #شخص_ستیزی است و نه رد استدلال.
❌مثال:
◀️چند روز پیش یکی از کاندیداها درباره ارزش پول ملی سخنی گفته بود و رقیب به جای پاسخ علمی در رد یا تایید این سخن، به او گفته بود ما به دانشجویان ترم دوم درباره چگونگی تعیین ارزش پول ملی توضیح میدهیم. اگر تا پایان انتخابات ماندید، بعد از انتخابات در این باره برای شما خواهم گفت.
◀️این روش بر مبنای زیر سوال بردن شخص است و نه استدلال وی. مخاطب بعد از شنیدن این استدلال دلیل رد سخن فرد را نمی داند و بیشتر درگیر حواشی و هیجانات میشود.
✍معصومه نصیری_ مدرس سوادرسانهای
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 جواب به یک شبهه که در هر انتخابات مطرح میشود
🔹 یکی از رذیلت ها در اسلام مگر ریاست طلبی نیست؟ پس چطور برخی به دنبال کاندید شدن در انتخابات هستند؟
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة مولانا امیر المؤمنین و الآئمه المعصومین 💠
اللهم احفظ قائدنا الامام خامنه ای
@tollabolkarimeh 🌷
19.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 کار بزرگی که روحانی نکرد...
🛅 وقتی به دولت روحانی میگفتی چرا پول بدون پشتوانه چاپ میکنی و با افزایش دادن نقدینگی تورم افسار گسیخته در کشور تولید میکنی؟
میگفت: وقتی تحریمها مانع نقد شدن دلارهای نفتی است، چه کنم؟ با کدام پول حقوق کارمندان دولت و بدهی پیمانکاران و... را بدهم؟
✅ اما پاسخ منتقدان چه بود؟
یکی از پاسخها سامان دادن به نظام مالیاتی کشور بود.
اگر میخواهید بدانید چه کارهای بزرگی را روحانی به بهانه سرک نکشیدن در حساب خصوصی مردم و در واقع ثروتمندان، انجام نداد، این ۶ دقیقه را از دست ندهید.
✅ اگر میخواهید بدانید، مالیات بر عایدی سرمایه چطور حذف شد؟ دولت چطور زیر بار اخذ مالیات از خانهها و ماشینهای میلیاردی نرفت! چند درصد از میلیاردرهای کشور مالیات نمیدهند با این گزیده از مستند راه غلط همراه شوید.
📌با انتخاب صحیحمان، میتوانیم آغازگر این کارهای نکرده دولت روحانی باشیم.
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
@tollabolkarimeh 🌷
انسان باید پیش از سخن گفتن بیاندیشد. ولی در مورد اکثر مردم، خودبینیِ ذاتی با پرحرفی و فریبکاریِ ذاتی توأم است. انسانها پیش از اینکه بیاندیشند سخن میگویند؛
و حتی اگر پس از آن بفهمند که سخنِ نادرستی بر زبان راندهاند، باز هم میخواهند این امر را وارونه جلوه دهند.
علاقه به حقیقت، که ممکن است تصوّر شود تنها انگیزهی آنها از بیان سخنی بوده که مدّعیِ درستیاش هستند، جای خود را به منافع و مصالح خودخواهی میدهد.
بنابراین به خاطر همین نخوَت، آن چه درست است باید نادرست، و آن چه نادرست است باید درست به نظر برسد.
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺انتخابات امسال از دوگانه کاذب اصلاحطلب و اصولگرا نجات پیدا کرد
👈 حجتالاسلام علیرضا پناهیان در گفتوگوی شنبه شب برنامه جهانآرا با اشاره به دو قطبی سیاسی موجود در کشور گفت: گروهی اسم خودشان را گذاشتند اصلاحطلب و اسم بقیه شد اصولگرا، این دروغ است زیرا جریانهای مختلفی در کشور بوده و هست و همه در یک طیف نیستند.
در انتخابات این دوره، جامعه از دو قطبی کاذب اصولگرا و اصلاحطلب و اسارت رسانهای دروغپرداز نجات یافته است.
#حجتالاسلام_پناهیان
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 حمایت جبهه مردمی اصلاحات از#آیتالله_رئیسی
🔹دبیرکل حزب مردمی اصلاحات، حجتالاسلام محمد زارع فومنی هست از شاگردان آیات منتظری، صانعی، موسوی تبریزی و بیات زنجانی.
🔸چند دوره هم مسئول ستاد هاشمی رفسنجانی بوده. از معدود اصلاحطلبانی هستند که مواضع بهتری درباره مسائل دارند و اصلاحطلبان تندرو اینها را قبول ندارند.
🔹ممکن است برخی بگویند این حمایتها بخاطر سهمخواهی و ... است. به نظر من اینجور نیست و آیت الله رئیسی اهل سهم خواهی و سهم دادن نیست!
🔸حمایت حزب مردمی اصلاحات از آیتالله رئیسی به نظر من اقدام مثبتی است. اتفاقاً دعوت ما از همه سیاسیون این است که دو قطبی اصولگرا-اصلاح طلب را رها کنید.
🔹ما به عموم مخالفین و منتقدین رئیسی و جلیلی تاکید میکنیم برای یکبار هم که شده هر شناختی از این دو بزرگوار دارید که عمدتاً از طریق رسانهها و مجازی و بخاطر تخریب هم بوده، کنار بگذارید و مجدد آنها را با حرفها و نظرات و برنامه های خودشان بشناسید.
✍ داود مدرسییان
@tollabolkarimeh 🌷
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم حمایت دکتر سعید محمد از سید ابراهیم رئیسی
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیا امام به شورای نگهبان توصیهای نسبت به مشارکت دادن همه جریانات سیاسی داشتهاند؟
حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی:
امام همیشه به دنبال این بودند که همه گروهها [در انتخابات] شرکت کنند اما نه گروههای نفوذی!
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
@tollabolkarimeh 🌷
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️ علت حمله به شورای نگهبان از نگاه امام خامنهای
#شورای_نگهبان
@tollabolkarimeh 🌷
🔴بیت منتظری یا اتاق فرمان آشوب!؟
👈یکی از اعضای هیئت استفتائات و از شاگردان قائم مقام مخلوع با انتشار متنی خصوصیات همفکران خود را به شورای محترم نگهبان نسبت داد و به تشویش اذهان عمومی پرداخت!
🔺نگارنده درحالی ادعا میکند شورای نگهبان قانون را مدنظر قرار نداده که در قسمتهایی از نیت شوم خود مبنی بر ایجاد ناامنی و هرج و مرج پردهبرداری میکند!
⚠️سوءاستفاده وی از آیات نورانی کلام وحی در جای جای این نوشتار خطر ایجاد فتنهای جدید را گوشزد کرد. در حقیقت انحصارطلبی و استبداد منافقان داخلی تا آن پایه است که نمیتوانند به قانون احترام بگذارند و در راه رسیدن به قدرت از خسارتآفرینی برای مردم ابایی ندارند!
🔹بیهوده نیست که اقدامات بیت منتظری مورد استقبال رسانههای معاندی چون بیبیسی قرار گرفته است. به نظر میرسد هرگونه فتنهانگیزی آنان تنها منجر به رسوایی بیشتر بدخواهان شده و باطن پلیدشان را برای مردم آشکار خواهد کرد.
#جریان_تحریف
#بیت_فتنه
@Hojreh14
@tollabolkarimeh 🌷
ضرورت سوادرسانه ای در مواجهه با کلیشه ای بنام "کاهش مشارکت"
🔻اریک ژیویان روانپزشک و مدیر پروژههای ارتباطی دانشگاه هاروارد معتقد است، همهی انسانها نیاز دارند در ذهن خود #طرحوارهها و تصاویری را نسبت به اشیاء، افراد و حتی موقعیتهای جغرافیایی گوناگون ترسیم کنند، این کار کمک میکند تا افراد احساس کنند در زمینههای مختلف قابلیت سخنرانی و نظر دهی دارند و جهان اطراف خود را بهخوبی میشناسند.
🔸 با توجه به آنکه عمده اطلاعات لازم برای خلق این طرحها و تصاویر در هر فرد از طریق رسانهها به دست میآید، بنابراین طبیعی است که ذهن ما مرتب در دام کلیشههای رسانهها بیفتد.
🔸در فرآیند #کلیشه_سازی، رسانه ها با تکرار تصاویری در ذهن مخاطب به دیدگاه او در برابر موضوعات شکل می دهند و عملا بر روی قضاوت و تصمیمات وی اثر می گذارند. در واقع با تکرار یک واژه آن را به #کلیدواژه تبدیل کرده و نسبت به یک موضوع، شخص یا جریان، انگاره ای را تعمیق می بخشد.
🔸شاید بتوان اسمش را #فرایند_تولید_باور در رسانه هم نام نهاد. چرا که وقتی یک گزاره، از فاز عادی یک گزاره خنثی، با تکنیک تکرار حرفه ای و در بازه های زمانی مختلف و از طریق تریبون های متفاوت و چه بسا در مدیوم های متنوعی بازنشر و مرور می شود، بدلیل فاصله گرفتن از سایر عبارات و واژه ها، برجسته سازی در ذهن شکل می یابد.
🔸این برجسته سازی بدلیل مقاومت ذهنی پایین در عموم مردم و نداشتن سوادرسانه ای و تحلیل سیاسی در نقد یا دفع آن موضوع برساخته، به تدریج تعمیق یافته و تبدیل به یک طرحواره یا سنگ بنا و به اصطلاح مبنای فکری شده و رفتار یک شخص یا جامعه را رقم می زند که در رسانه به آن #فرایند_کلیشه_سازی نام مینهند.
🔻اگر به تناسب حال، این تکنیک را بررسی کنیم باید گفت که اصل انتخابات، میدان حاصلخیزی است تا دوست و دشمن از آن بهره برداری کنند.
🔹استفاده دوستان که معلوم است و اما چه مزیتی برای بیگانه دارد؟ سیاهنمایی، القای بحران های مصنوعی، القای ناکارآمدی، مخدوش کردن فراروایت های نظام و ایجاد بی اعتمادی و شکاف میان مردم و حکومت، تضعیف انسجام اجتماعی، #بی_اعتبار_کردن_قانون، به چالش کشیدن اخلاق و...همگی دستاورد فضای رسانه زده و هیجان محور ایام انتخابات است.
🔹با توجه به آنچه که گفته شد، یکی از محورهای جنگ روانی که از #رصد اخبار شبکه های معاند بدست می آید، کلیشه سازی در باب #مشارکت_پایین در انتخابات است. این گزاره که "مردم در انتخابات شرکت نخواهند کرد" هرچند حاکی از حقایقی عیان در معیشت و اقتصاد مردم است، اما تمام واقعیت این نیست.
🔹اینکه مردم برای تغییر وضعیت از صندوق رای قهر خواهند کرد، یا مثلا چون فلان شخص یا جناح، نفرات اصلی شان ردصلاحیت شده، پس شور انتخاباتی کم خواهد شد و مشارکت دستخوش کاهش جدی خواهد بود، از گزاره هایی است که تکنیک های #مغالطه، #تکرار و #برجسته سازی را ترکیب کرده و با موج سازی رسانه ای و در بستر یک ضعف اقتصادی مشهود و غیرقابل انکار، تلازمی بی ربط و کلیشه ای را تولید می کند.
🔎حضرت آقا در دیدار اخیر خود با نمایندگان مجلس، این کلیشه دست ساز خارجی مشارکت پایین را به نقد کشیدند و فرمودند: "من معتقدم میزان مشارکت مردم ارتباطی با این اسم یا آن اسم ندارد بلکه مردم بهدنبال فردی هستند که دارای مدیریت و اراده قوی و کارآمدی بالا برای حل مشکلات کشور باشد و برای مردم هم مهم نیست که این فرد چه عنوانی دارد و یا از چه جناحی است، البته شاید این موضوع برای گروههای سیاسی مهم باشد ولی برای عامه اینگونه نیست. مهم این است که نامزدها مردم را #اقناع کنند که مشکلات جامعه را می شناسند، مدیر و مدبر و با صداقت هستند و توانایی اداره کشور را دارند. در این صورت به لطف خدا مردم با مشارکت بالا در پای صندوق های رأی حاضر خواهند شد".
✔️پس مراقب باشیم در #دام_کلیشه_های_رسانه ای عمل نکنیم و با تعابیر احساسی و نادقیق و تحلیل های ناقص از وضعیت اجتماعی_سیاسی کشور، به دستپخت رسانه های بیگانه در بستر ضعف ها و کاتالیزورهای داخلی ضریب اضافی در اذهان عمومی نبخشیده و روایت آلوده به تحریف و تضعیف در باب مشارکت را به ذهنیت اجتماعی پمپاژ نکنیم.
✍علیرضامحمدلو
@tollabolkarimeh 🌷