🔲#مـــراســم_سالگـــرد و #نشست_علمــــی ،
نـــه اغتشاش است و نه اعتــــراض ؛ آن را چـــرا ممنـــوع کــردید؟!
✍️عمادالدین باقی:
👁 همه خفه شوید تا فقط ما یکه تازی کنیم!
🔰 وقتی جنبش مهسا اوج گرفت و به یک تهدید جدی امنیتی تبدیل شد مسئولان بخش های مختلف سیاسی و نظامی و قضایی کشور می گفتند ما اعتراض را قبول داریم اما اغتشاش را قبول نداریم. حیرت انگیز، میزان بی ظرفیتی و ناشکیبایی اینان است که حتی نشست علمی را هم تحمل نمی کنند. که نه شعاری و نه تظاهراتی در آن وجود ندارد. در پایان دیماه، مراسم سالگرد بازرگان در بنیاد فرهنگی مهندس مهدی بازرگان ممنوع شد که چند ده نفر در آن شرکت می کردند. امروز هم نشست علمی آیت الله منتظری و نهج البلاغه ممنوع شد.
⭕️در کشوری که قدرتمداری به جای شهروند مداری نشسته است، شهروندان و حقوق شهروندان پشیزی ارزش ندارد، آنچه مهم است و باید رعایت شود فقط مصلحت قدرت است اما نمی فهمند که این قدرت، بدون پشتوانه شهروند، سست و بی بنیاد خواهد بود و آنچه مصلحت قدرت می دانند، مفسده قدرت است و گویی حتی صلاح و فساد خود را هم تشخیص نمی دهند.
⭕️با چنین نگاهی، افرادی بر کرسی های موقت قدرت تکیه زده اند که به راحتی با یک تلفن از عادی ترین حق شهروندان ممانعت می کنند و اهمیتی نمیدهند که ماهها برنامه ریزی، جلسه و هزینه ها برای برگزاری یک نشست و صدها ساعتی که محققان و نویسندگان برای نوشتن مقالات علمی صرف کردهاند همه با یک تصمیم لحظهای و پوشالی به باد میرود و شهروندان فرهیخته زیادی به این طریق مورد اهانت و هتک حرمت قرار میگیرند و هیچ مرجعی برای رسیدگی به این ظلم و جبران خسارت های وارد شده وجود ندارد.
🔘چندماه پیش تصمیم به برگزاری سلسله نشست های علمی با محوریت اندیشه ها و آثار علمی آیت الله منتظری اتخاذ شده بود اما در پی شکل گیری اعتراضات مردم، بیت آیت الله منتظری با برگزاری نشست ها موافق نبودند و می گفتند در شرایطی که مردم عزادار و رنجور و متألم هستند ممکن است تصور کند برگزاری نشست های علمی به معنای بی تفاوتی و بی اعتنایی به دردهای آنان است اما از آنجا که برگزارکنندگان نشست، خود از دردمندان و جمعی از شاگردان مرحوم آیت الله منتظری بودند با این استدلال که این همایش از سوی شاگردان است نه از سوی بیت آیت الله منتظری و چنین انتقادی را متوجه آنها نخواهد کرد و اینکه حتی در همین شرایط دانشگاه ها و مدارس دایر هستند و بخاطر این وضعیت اسفبار و دردناک، پژوهش و تحصیل تعطیل نمی شود به کار خود ادامه دادند. با این حال برای اینکه این همایش علمی با دردهای مردم بیگانه نباشد برای اولین همایش، کتاب شرح نهج البلاغه در نظر گرفته شد که در آن به مباحث حقوقی و آیین زمامداری و حکمرانی خوب هم پرداخته شده است. تمام ملاحظات و احتیاطات برای اجتناب از برانگیختن سوءتفاهمات و نگرانی های امنیتی و حکومتی هم رعایت شد و حتی فراخوان عمومی هم صورت نگرفت و دعوت به نگارش مقالات از طریق انتخاب افراد و دعوت مستقیم از آنان انجام شد.
🔘به رغم همه این ملاحظات، درست در آستانه برگزاری این همایش علمی که قرار بود پنجشنبه یازدهم اسفند برگزار شود از طرف شورای تامین استان گرفته تا سازمان تبلیغات و نهادهای امنیتی فعال شدند و نه تنها مخالفت خود را ابراز کردند بلکه با بیان اینکه امنیت نشست را تامین نمی کنند تلویحا نشان دادند که ممکن است گروه های فشار برای اخلال راه بیفتند.
♦️کسانی که عظیم ترین رسانه های کشور را در انحصار خود دارند، از دهها شبکه انحصاری تلویزیونی و رادیویی تا چندین روزنامه و خبرگزاری دولتی و تریبون های نماز جمعه و مساجد و... اما آنقدر بخیل هستند که برگزاری یک همایش در یک سالن با حضور دویست- سیصد نفر را تحمل نمی کنند.
♦️چقدر باید کم ظرفیتی و تنگ نظری وجود داشته باشد که حتی با وجود این حد از نابرابری رسانه ای باز هم اجازه برگزاری یک نشست را ندهند؟ با زبان بی زبانی می گویند نه اغتشاش را قبول داریم، نه اعتراض را و نه نشست علمی را. همه باید خفه شوید تا فقط ما یکه تازی کنیم!
این اتفاقات در تاریخ و در کارنامه گروهی که قدرت را در دست دارند ثبت و هیچگاه از پیشانی آنها پاک نخواهد شد زیرا هیچیک از آنها از این محدودیت ها و فشارهای اعلام تبری نجسته اند.
🔸@tolovatavakol
🔵نوکر جنابعالــی،نــه، نوکــر بادمجان
✳️#مسالــۀ_مردم_موفقیت_است
✍️عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت:
🔰«میگویند یکی از صاحبان قدرت یکبار که از خورشت قیمه بادمجان خیلی تعریف میکند، مشاور تغذیــۀ! او نیز در مدح و آثار مثبت بادمجان شرحی مفصل تقدیم آن صاحب منصب میکند. چندی بعد که به علتی آقای صاحب منصب از خوردن بادمجان دچار عارضهای میشود، آن فرد فیالجمله در مضرات بادمجان سخنرانی میکند. صاحب منصب برآشفته و تناقض دو گفتارش را متذکر میشود.
🔹آقای مشاور نیز با آرامش پاسخ میدهد که قربان بنده نوکر بادمجان نیستم که مدح آن را بگویم، بنده نوکر جنابعالی هستم که مطابق میل و علاقه شما باید سخن بگویم.
*حالا ماجرای نواصولگرایان است که اگر چه دیگران سعی دارند ملتزم به حقیقت (نوکری بادمجان) باشند، آنان در بند مصلحت این و آن و از حقیقت به دور هستند.
⭕️شواهد این ادعا فراوان است. آنان مطابق نگاه امام علی (ع) رفتار نمیکنند، هنگامی که کسی در ماجرای جنگ جمل پرسید آیا ممکن است، فلانی و بهمانی در سپاه مقابل بر باطل باشند؟ پاسخ شنید که تو حق را به فرد میشناسی یا فرد را به حق؟ نواصولگرایان نیز حق را به افراد میشناسند و معیاری برای شناخت حق به عنوان امری مستقل از افراد ندارند؛ لذا از هر کاری که این دولت و افراد آن کنند، دفاع میکنند و برایش هورا میکشند و همان کار را اگر دولت قبل کرده باشد، محکوم میکنند.
◾️ارز ۴۲۰۰ تومانی را در دولت قبل محکوم و مسخره میکردند، ولی در این دولت همان ارز را در نرخ ۲۸۵۰۰ تومان تایید میکنند. در آن دولت کسری بودجه و رشد نقدینگی محکوم بود، در این دولت ایرادی ندارد. در آن دولت تورم بد بود و با تیترهای بزرگ محکوم میشد، در این دولت بدتر از آن اندازه را توجیه میکنند. در آن دولت همه تقصیرات متوجه دولت بود اینحا تقصیر بیگانگان است. در آن دولت صد روز پس از آغاز به کار، پرونده وعدههای داده شده را باز کردند، در این دولت پس از ۲۰ ماه، خبری از حسابرسی از هیچ وعدهای نیست.
◾️در آن دولت وکیلِ تسخیری مردم بودند و برای کوچکترین مسالهای جنجال میکردند، در این دولت، ندیدن خدمات دولت را ناشی از کوری مردم میدانند؟! بگذریم.
♦️واقعیت این است که برای بسیاری از مردم فرقی نمیکند که کدام دولت یا شخص موفق شود، مساله مردم موفقیت است. موفقیت هم چیزی نیست که بتوان آن را با تبلیغات جا انداخت یا از میان بُرد. بود و نبود تبلیغات حداکثر تا چند درصد بر ندیدن یا دیدن موفقیت تاثیر منفی یا مثبت میگذارد.
♦️اگر رشد اقتصادی، تورم، سرمایهگذاری و اشتغال خوب شود، مسائل اقتصادی حل شده تلقی میشود، اینها هم روشن است و نمیتوان با آنها بازی کرد. برای ما از جمله خودم نیز هیچ فرقی نمیکند که دولت روحانی موفق شود و این شاخصها را بهبود بخشد یا دولت رییسی. هر کسی انجام دهد، حمایتش میکنیم.
🔺برای اثبات این ادعا در همینجا متعهد میشوم که اگر دولت کنونی توانست فقط یک وعده تورمی خود را در سال ۱۴۰۲ محقق کند و آن را به نصف زمان روحانی برساند (یعنی به رقم ۲۰درصد) بنده یکسال حقوقم در روزنامه اعتماد را به مراکز خیریه واریز و رسیدش را اینجا ارایه میکنم. البته اگر چنین شود، سود آن درنهایت برای شخص من و خانوادهام بیش از این رقم است ولی این را نوشتم تا بدانید که هیچ چیز مانع از خوشحالی و علاقه ما برای کاهش مشکلات اقتصادی نخواهد بود.
🔺از این مهمتر اینکه حاضرم با تمام وجود از طرحها و برنامههای کارشناسی شده خاص این دولت حمایت کنم. قول میدهم که هر هفته حداقل یک یادداشت در حمایت یا توضیح این طرحها بنویسم. البته طرحهای کلانی که به بهبودهای ساختاری منجر شود و نه هر طرحی مثل افتتاح چندباره فلان کارخانه. برای انجام این کار، دولت باید لیستی از طرحهای اصلاحی و کلان خود را که به اصلاح ساختارها و بهبود فضای کسب و کار مربوط میشود، دراختیار عموم قرار دهد. متاسفانه به نظر میرسد که هیچ ایده و طرحی وجود ندارد یا حداقل من اطلاع ندارم. رد ادعایم ساده است.
🔺کافی است که سیاهه این برنامهها را ارایه دهند. البته نه با عنوانهایی کلی که کسی نداند جزییات چیست؟ بلکه هر طرح و ایدهای حداقل شامل چند صفحه ضمایم توجیهی همراه با جزییات باشد. به گمانم دولت فاقد چنین طرحهایی است، به همین علت است که ناظران حرفهای و کارشناسان اگر هم بخواهند از آن دفاع کنند، نمیدانند از چه چیزی باید دفاع کنند.
⭕️این دولت رفتار و سیاستهای اقتضایی دارد. برحسب هر مورد، جزیینگر است و هر جا را بدون توجه به سایر امور میخواهد حل کند. به جای رویکرد تولیدمحور، رویکرد دخل و خرجی دارد. دنبال کسب درآمد است، بدون اینکه دنبال سرمایهگذاری و تولید اصل باشد، دنبال هزینه کردن است. این دو گزاره را فراموش نکنید. درباره رویکرد اقتضایی دولت جداگانه خواهم نوشت. /ب.ن
🔸@tolovatavakol
May 11
🔴#مــن_واقعـا_کاره_ای_هستـم
✍️صادق زیبـا کلام:
📝 یک اتهام و دو محکمه | ۱۳ اسفند ۱۴۰۱
🔹هفتۀ گذشته، دهم اسفند، دادسرای محترم «فرهنگ و رسانه» شکوائیهای علیه اینجانب ارسال داشتند مبنی بر «ترویج مطالبی که به اساس ج.ا لطمه وارد میکند...». ظرف پنجروز مهلت داشتم که به آن دادسرای معظم مراجعه نمایم و اِلّا، الی آخر. امروز صبح میخواستم بروم «کافۀ تاریخ» جناب «حسین دهباشی» و کلاسی که قرار است پیرامون «اندیشۀ سیاسی در باب فلسفۀ حکومت» آنجا داشته باشیم را پیگیری کنم، که یک پیام الکترونیکی دیگری از جانب قوۀ قضائیۀ قدرقدرت و قویشوکت برایم ارسال گردید. گفتم حتماً در ارتباط با همان شکوائیه است. وقتی خانم امیدی متن پیام را برایم فرستادند، خشکم زد. دیدم همان داستان شکایت «نشر اکاذیب» است، ولی اینبار برای رسیدگی به اتهاماتم میبایستی به «دادسرای عمومی و انقلاب کارکنان شریف دولت» خودم را معرفی نمایم.
🔹البته در گذشته اتهاماتی همچون «نشر اکاذیب»، «تبلیغ علیه نظام»، «تشویش اذهان عمومی» و غیره داشتهام و بعضاً هم محاکمه شدهام. اما اتهاماتی که اخیراً وارد شده، کاملاً تازگی دارند. از جمله: «ترویج مطالبی که به اساس ج.ا لطمه وارد میکند؛ انتشار مطالب خلاف قانون اساسی و ایجاد اختلاف مابین اقشار جامعه».
🔹یعنی ج.ا که آنچنان مقتدر است که شرق و غرب در برابر آن سپر انداختهاند، من توانستهام در فضای مجازی چیزی بگویم یا بنویسم که بر بنیان آن خدشه وارد ساخته. ایضاً برایم خیلی جالب است که بدانم من چه گفتهام که «منجر به ایجاد اختلاف میان اقشار و لایههای مختلف جامعه شده». شاید هم هممسجدیهای مادرم و حسین آقا سوپریمان راست میگویند و من #واقعا_کارهای_هستم، #ولی خودم #خبر_ندارم.
🔺@tolovatavakol
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘مشکل ناموسی دو کبوتر و #لزوم_خرافه_زدایی از مذهب!
روزى خدمت امام باقر(ع) بودم که یک جفت قمرى آمدند و روى دیوار نشسته طبق مرسوم خود بانگ می کردند، و امام باقر(ع) ساعتى به آنها پاسخ میگفت، سپس آماده پریدن گشتند، و چون روى دیوار دیگرى پریدند، قمرى نر یک ساعت بر قمرى ماده بانگ مىکرد، من عرض کردم: قربانت گردم، داستان این پرندگان چه بود؟
فرمود: اى پسر مسلم هر پرنده و چارپا و جاندارى را که خدا آفریده است نسبت بهما شنواتر و فرمانبردارتر از انسانست، این قمرى بهماده خود بدگمان شده و او سوگند یاد کرده بود که کاری نکرده است و گفته بود به داورى محمدبن على راضى هستى؟
پس هر دو به داورى من راضى گشته و من بهقمرى نر گفتم که نسبت به ماده خود ستم کردهاى او تصدیقش کرد.
👈منبع: الکافي/ جلد۱، صفحه۴۷۰ شماره حدیث: ۱۰۵۱۷۶، اصول کافی/ ترجمه مصطفوی؛ ج ۲ ص ۳۷۵، ترجمه كمره اى؛ ج ۳ ص ۳۶۱ و ترجمه آیتاللهی؛ ج ۲ ص ۵۸۷
🔻ضمنا باشگاه خبرنگاران جوان وابسته به صدا و سیما و سایت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی هم با انتشار این قصه، بر آن مهر تایید زدهاند.
*کانال تلگرامی اکبر اعلمی
💠#دیــروز وضع اقتصادی، حاصل ناکارآمدی دولت و
#امــروز، محصول دشمـن!!
✍️تبسم نمازی /خبرآنلاین:
🔵#روحانی_ناکارآمد! ؛ #رئیسی_کارآمد!
🔰سید ابراهیم رئیسی روز دوشنبه در دیدار نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه مراکز استانها گفت: «دشمن تلاش کرد با افزایش بیاعتمادی و ایجاد نارضایتی و کشاندن آن به سفره مردم اهداف خود را دنبال کند»...
🔷روحانی رئیس دولت قبل، وقتی بعد از خروج ترامپ از برجام و بازگشت مجدد تحریمها به دشواریهای کشور در مواجهه با چنین تحریمهای کمرشکنی سخن میگفت، ابراهیم رئیسی بهعنوان کاندیدای ریاست جمهوری و دوستانشان، مشکلات اقتصادی را ناشی از سوء مدیریت در داخل، اعلام میکردند...
🔶دولت مردمی ضمن انکار نقش تحریمها در دولت روحانی، چگونه امروز با وضع فلاکت بار اقتصادی ایجاد شده، آن را به دشمن نسبت میدهد؟ مگر همین افراد از "مدیریت انقلابی" نمیگفتند؟ مگر دولت احمدینژاد و تاثیر تحریمها را از تورم ۹ درصدی به تورم ۲۷ درصدی ندیده بودند، اما برای زدن رقیب به چنان ورطهای افتادند که آن روز، وضع اقتصادی را حاصل ناکارآمدی روحانی و دولتاش ذکر می کردند و امروز آن را محصول دشمن.
⭕️آنها که از هر تریبونی در سراسر کشور، مردم را به اعتراض علیه تورم فرا میخواندند، امروز مردم را به سکوت و صبر و مقاومت تشویق میکنند و این رویه، بیش از خود تحولات بغرنج اقتصادی مردم را آزرده میکند.
✅چــرا مــردم باید اعتماد کننــد؟!
👈بههر روی هر کس بتواند مشکلات اقتصادی امروز را به گردن دشمن بیندازد، دولت مردمی نمیتواند چرا که آنها با این وعده بر سرکار آمدند که با مدیریت جوانان انقلابی، دشمن راه بهجایی نمیبرد. اما بی تردید اگر تحریمها، کمر اقتصاد را خم کرده، سوء مدیریت تا جایی رسیده که رئیس مجلس افتخار میکند اعلام کند، وضع امروز را پیشبینی کرده، اما دولت اعتنایی نکرده و حالا رئیس جمهور با دادن اطلاعات نادرست که همان هم باعث بیاعتمادی هرچه بیشتر مردم میشود، شاکی است که چرا دلار در روز تعطیل بالا میرود و مردم به این بازار بیش از حرف دولتمردان اعتماد می کنند؟ باید گفت وقتی ارز ترجیحی را حذف میکنید و وعده میدهید که فقط ۵ کالا گران میشود، اما همه چیز ناگاه گران که نه به ارقام نجومی میرسد، چرا مردم باید به شما اعتماد کنند؟ وقتی هر روز وعده می دهید که بازار ارز تثبیت و به زودی هم کاهشی میشود اما عکس آن رخ میدهد، چرا مردم باید اعتماد کنند؟ وقتی رئیس جمهور می گوید سعی میکنیم که قیمت ۲۹ کالای اساسی به قیمت دلار گره نخورد در حالیکه عکس آن رخ میدهد، چرا مردم باید اعتماد کنند؟ دولتی که با پشتوانه اعتماد عمومی کم بر سر کار آمد، امروز همان خرده آبروی خود را با دادن وعدههای غیرقابل اجرا، و اطلاعات نادرست که بهراحتی قابل راستی آزمایی است به معرض حراج گذاشته است.. .
☑️اما دولتی که بهصراحت گفته بود بلد نیست بدون تعامل با دنیا، کشور را اداره کند در مقایسه با دولتی که معتقد بود تحریمها تاثیری ندارند، در کنترل بازار و اقتصاد بسیار موفقتر بود.
🔹@tolovatavakol
💠عامل اصلی کاهش نــــرخ ارز
♈️اخبـــار مثبت سیاســـی یا فعالیت های بانک مـــرکزی؟
▪️@tolovatavakol
🔰در بارۀ مسمومیت در مدارس
#گزینــــۀ_صحیح کدام است؟
🔸وزارات بهداشت : حمله میکروبی در کار نیست ، ترس جمعی است
🔸وزارت کشور : ۵ درصد حمله سمی و ۹۵ درصد ترس جمعی است
🔸 روزنامه رسالت : آمریکا بر علیه ما دست به حمله شیمیایی و میکروبی زده است
🔹@tolovatavakol
May 11
🔵مسمــوم سازی ها"#جــرم و #جنایت" است یا انتشــار خبـــر آن
✍️کامبیـــز نوروزی:
📰باز هم اول رسانه
✅سنت شده است که وقتی بحرانی در کشور بروز میکند، پیش از برخورد با آن بحران، با رسانههایی برخورد میکنند که اخبار و گزارشها و تحلیلهایی از آن بحران بازتاب میدهند.
✅سه ماه است که جنایت بزرگ مسمومسازی دختران دانشآموز در کشور حادثه شده و روز بروز ابعاد جغرافیایی آن وسیعتر میشود. هیچ خبری از کشف عاملان این جنایت نیست.
✅اما خبر میرسد که سه رسانه(شرق، هممیهن، رویداد۲۴) و چند شخصیت سیاسی و فرهنگی(رضا کیانیان، آذر منصوری، صادق زیبا کلام) به دلیل انتشار مطالبی در مورد مسمومسازیها به دادسرا احضار شدهاند.
✅فضای نگران جامعه ناشی از «جنایت بزرگ» مسمومسازیهای گسترده است نه آنچه رسانهها از این جنایت منعکس میکنند.
🔸@tolovatavakol
May 11
🔆«#دیپلماسی_راهگشاست»
✍️آذری جهرمی وزیر سابق ارتباطات در واکنش به توافق ایران و سعودی نوشت:
✳️کاهش تنش با دولت سعودی و بازگشایی سفارتها، اقدام پسندیدهای است.
✅باید تاکید کرد که «دیپلماسی»راهگشاست.
/اعتمادآنلاین
#سیاسی
🔸@tolovatavakol
🔴همینها کافی است برای #فهـم_بحران
✍️نعمت الله فاضلی
🎙به گفتهی مهندس زرافشان معاون سابق وزارت آموزش و پرورش، ۴۴ درصد دانش آموزانی که پایهی چهارم دبستان را گذراندهاند، توانایی خواندن یک متن ساده را ندارند!
🖌سرشماری جمعیت سال ۹۵ هم نشان داد که حدود ۲۱ میلیون بیسواد و کمسواد داریم! صدها هزار نفر هم ترک تحصیل کردهاند...
🖌سازمان سنجش هم اعلام کرد بیش از نیمی از کنکوری ها در سؤالات سنجش "ادبیات فارسی" نمره منفی گرفتهاند!
🖌رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات هم بهتازگی گفت میانگین معدل دانش آموزان کشور ۱۱٫۵ است!
📝تحقیقات بین المللی آزمون پرلز و تیمز هم وضعیت خواندن و حساب را در دانش آموزان ایرانی در نازلترین سطح جهان نشان میدهد.
📝گزارش فرهنگستان علوم که تیر ماه ۱۴۰۱ منتشر شد بحران آموزش عمومی و تأثیرات گستردهی آن در نافرهیختگی جامعه و رشد آسیبهای اجتماعی را نشان داد.
همینها کافی است برای فهم بحران.
✅کسی اگر به این آمارها فکر کند تا مغز استخوانش میسوزد. فاجعهی عظیمی معادل نسلکشی در کشور انجام شده است. جای شگفتی است که حکومت اقدام مؤثری برای کاهش و مواجه با این نسلکشی ندارد.
☑️شگفتی بیشتر متوجه ما دانشگاهیان است که سکوت کردهایم. کسی بیدار و هشیار هست؟! در کتاب "مسئله مدرسه" چند فصل را به این فاجعه اختصاص داده ام. کاش بیدار شویم! /بهارنیوز
▪️@tolovatavakol
💠#وامصیبتا، #واحیــرتا ، #وااسفـا
🔘زارع پور؛ وزیر «تحمیلـی» است یا «ضعیـف»
✍️روزنامه آفتاب یزد با انتقاد از کاهش سرعت اینترنت نوشت: چگونه ممکن است رییس دولت بر افزایش سرعت اینترنت تاکید کند اما روز بعد سرعت اینترنت کاهش قابل ملاحظهای یابد؟ یا وزیر، وزیر دولت نیست یا ضعیف است.
⭕️این شائبه وجود دارد که وزیر ارتباطات دولت سیزدهم قرابتی با رئیس دولت سیزدهم ندارد و مسیر خود را طی میکند. وگرنه چگونه است که هربار رئیس جمهور عطف به دغدغههای مردمی سخنی در باب افزایش سرعت اینترنت مطرح میکند دقیقا یک روز بعد سرعت اینترنت در کشور به شکل قابل ملاحظهای کاهش مییابد.
🔶این موضوع از دوحال خارج نیست:
1️⃣حالت نخست آن است که وزیر ارتباطات وزیری تحمیلی است و از همین رو بنا نیست منویات و دستورات ابراهیم رئیسی را عملی کند.او توسط عدهای خارج از دولت به کار گمارده شده است و از همان افراد هم دستور میگیرد و عملی میکند.
2️⃣حالت دوم هم برمی گردد به ضعف مفرط وزیر ارتباطات.خب چه حالت نخست باشد و چه حالت دوم و چه هر دو مشکل اصلی بازمی گردد به نفر نخست دولت.
✅اگر وزیر تحمیلی است و از فرد و افراد دیگری دستور میگیرد نه رئیس جمهور که #وامصیبتــا.اگر وزیر ناتوان است و رئیس جمهور عالم به این موضوع است که #واحیرتا.اگر هم هر دو حالت وجود دارد که #وااسفا! /ب.ن
🔺@tolovatavakol
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺بــرو بالا، بــرو بالا، بـرو بالا و بالاتـر
بهــرحال از تـو حرکـت ، از خــدا بــرکت، بــرو بالا
.ا........................
🔺بابا شبیـــه " آ "یِ بـدون کلاه شــد
از بس کلاه بــر ســر بابا گذاشتیـد
🔹@tolovatavakol
🔲#ماتــم؟
✍️احمد زیدآبادی
🔰مدیر مسئول کیهان با اشاره به توافق ایران و عربستان برای عادی سازی روابط دوجانبه خطاب به اصلاح طلبان نوشته است: "چرا شما ماتم گرفته اید!"
من که گمان نمی کنم ماجرای عادی سازی رابطه با سعودی ها برای جماعت اصلاح طلب جای هیچگونه ماتم داشته باشد. از قضا آنکه باید ماتم بگیرد خود کیهان است چون که از این به بعد به جای خطاب کردن سعودی ها با عناوین و القابی مثل: نوکران بی جیره و مواجب آمریکا، سگ های دست آموز صهیونیست ها، پدر تروریسم داعش، آدمکشان حرفه ای و.....باید آنها را خادمین حرمین شریفین بنامد!
🔸@tolovatavakol
❓پرسشهای روزنامه اصلاحطلب از حامیان امروز و مخالفان دیروز توافق با عربستان: چه شد ۱۸۰ درجه تغییر موضع دادید؟
✍️روزنامه هم میهن نوشت:
🔹کسانی که با شدت تمام علیه عربستان و رابطه با آن اقدام کردند چگونه میتوانند امروز مواضعی با ۱۸۰ درجه گردش بگیرند.
🔹همه دوست دارند که بدانند چرا پیشتر با چنین توافقاتی مخالفت قطعی میکردند، اکنون از آن حمایت و به آن افتخار میکنند؟ همه دوست دارند بدانند چه تغییری در منطقه رخ داده که پیشتر نبوده و چه دادهایم و چه گرفته شده است؟
📚این هم حکایتیست که دو بال جهان اسلام را یک کافر حربی در کنار هم بهپرواز در آورده | ۲۰ اسفند ۱۴۰۱
✍️صادق زیباکلام:
🔹حوثیهای یمن همچنان سر جایشان هستند، مخالفین آنها هم همینطور، عربستان هم همان عربستان و ج.ا هم همان نظام هفتسال پیش است. میماند این سؤال، که پس این هفتسال جنگ و ویرانی کشور یمن، قحطی، گرسنگی، بیماری، آوارگی و مرگ و بیخانمانی صدها هزار یمنی و بالأخره هزینۀ میلیاردها دلار پول مردم ایران و عربستان، که صرف این هفتسال جنگ شد، پس چهچیزی را عوض کرد؟
🔹چه اصراری بود که بعد از هفتسال جنگ و خونریزی بیحاصل، برویم پای میز مذاکره؟ اگر هفتسال پیش این توافق صورت میگرفت، مردم ایران، عربستان و یمن اعتراض میکردند و میگفتند اول باید بجنگیم و بعد از خون و خونریزی توافق خواهیم کرد؟ بماند پرسشهای بیپاسخ مشابهای که پیرامون آتشزدن سفارت عربستان توسط انقلابیون آتش باختیار مطرح هستند.
🔘@tolovatavakol
📝 برخی از انقلابیون هنوز در حالوهوای پنجاه سال پیش تصور میکنند مذاکره نکردن با آمریکا نشانۀ انقلابی بودن است | ۲۲ اسفند ۱۴۰۱
✍️صادق زیبا کلام:
🔹ایران صراحتاً میگوید که «ما با آمریکا توافق کرده بودیم پیرامون مبادلۀ زندانیان دو کشور». و آمریکا هم بهمان صراحت میگوید «توافقی نبوده و ایران را متهم به دروغگویی مینماید». البته اختلاف برداشت پیرامون یک توافق یا موضوع مورد مناقشۀ میان کشورها امر بیسابقهای نیست. اما اینکه تا این حد اختلافنظر باشد که یکی بگوید «توافق کردهایم» و دیگر بگوید دروغ میگوید و «توافقی در کار نبوده»، اگر نگفته باشیم بیسابقه، که حداقل کمسابقه است.
🔹یک دلیل این مغایرت هم میتواند ناشی از مذاکره نکردن رو در رو طرفین باشد. در تمام ۲۱ماهی که ایران و آمریکا داشتند بر سر مذاکرات هستهای مستقیم با یکدیگر مذاکره میکردند، حتی یکبار هم این اتفاق نیفتاد که آقای «ظریف» مطلبی را بگوید و آقای «جان کری» بگوید که دروغ گفته. اما انقلابیون بازگشتهاند به ادبیات انقلابی سی چهل سال پیش، که مذاکرۀ مستقیم با آمریکا ذلت، سرشکستگی و تسلیم محسوب میشد، و متقابلاً خودداری از گفتگو با آمریکا نشانۀ عزت، سربلندی و اقتدار ملی.
🔹سی چهل سال پیش جامعه، یا بسیاری از ایرانیان در چنین فضایی بسر میبردند. اما نسلهای بعد از انقلاب دیگر در چنین دنیاهایی سیر نمیکنند. و مذاکره نکردن چه با آمریکا و چه با هر کشور و ملت دیگری بههیچروی جزء فهرست ارزشها و افتخارت آنان بشمار نمیرود. منتهی بر خلاف نسلهای جدید، بسیاری از مسئولین همچنان در همان حالوهواهای سی چهل سال پیش بسر میبرند و مذاکره نکردن با آمریکا را افتخار و سربلندی میپندارند.
ایکاش این انقلابیون حاضر میشدند یک نظرسنجی ساده در پیادهروی جلوی دانشگاه بعمل میآوردند و از مردم میپرسیدند که آیا اساساً به نفس مبارزه با آمریکا باوری دارند؟ چه رسد باینکه آیا مذاکره نکردن با آن را مایۀ غرور و مباهات میپندارند؟ از مردم میپرسیدند اینکه ما حاضر نیستیم مستقیماً با واشنگتن مذاکره کنیم و صرفاً با واسطۀ پادشاه قطر، سلطان عمان یا نخستوزیر عراق حاضر هستیم با آمریکا مذاکره کنیم، چقدر اسباب افتخار و سربلندی آنان بشمار میرود؟
🔺@tolovatavakol
🤝#آشتــــی_با_عربستـان ⁉️
🎤احمد خاتمی سال ۹۵:
🤏«ملت، دستی که برای آشتی با عربستان دراز شود را قطع خواهد کرد.»
⭕️کانال تحلیلـــی_ خبـــری طلــوع
@tolovatavakol
💢حرکت دو کوه یخی عظیم از جنوبگان؛ یکی از آنها به بزرگی لندن است
🖋جاناتان آموس
گزارشگر علمی بیبیسی
🔰دانشمندان بریتانیایی در حال ردیابی دو کوه یخ از بزرگترین کوههای یخی جهان هستند که به سمت مناطقی میروند که ممکن است بر کشتیرانی، ماهیگیری و حیات وحش تحت تأثیر بگذارند.
🔹این قطعات یخ به بزرگی یک کلانشهر از یخهای منطقه جنوبگان جدا شده است و آب شدن و از بین رفتن آنها ممکن است چند دهه طول بکشد.
🔸گروهی از پژوهشگران از یکی از این کوههای یخی به نام ای ۸۱ در هنگام عبور از ایستگاه پژوهشی هالی در جنوبگان توانستهاند عکسبرداری کنند. این کوه یخ به بزرگی شهر لندن است.
May 11
🎙اسحاق جهانگیری:گفتم «وقت تصمیم سخت» است
گفتند، فلانی میگوید «نوکر آمریکا» شویم!
🎤اسحاق جهانگیری، معاون اول دولت حسن روحانی:
🔹 با ورود کرونا به کشور، فروش نفت ما خیلی کاهش یافت. بعد هیچ کس نگفت اصلا فروش نفت در دوره ترامپ با دوره بایدن فرق میکند.
🔹 به بعضیها برخورد، من گفتم در مورد انرژی وقت تصمیم سخت است. فکر کردند من به دولت طعنه میزنم. ما نیاز به سرمایهگذاری در حوزه انرژی داریم و تصمیم سخت این سرمایهگذاری این است که منابع این سرمایهگذاری در ایران نیست، این منابع باید از خارج تأمین شود، باید مسائلمان را با دنیا حل کنیم.
تصمیم سخت این است، نه این که زود یک شعار چاشنیاش بکنند و بگویند فلانی میگوید نوکر آمریکا شویم.
🔹 ریشهی بحرانهای دهه ۹۰ در تحریمهاست؛ یعنی آن چیزی که دهه ۹۰ داریم که اقتصاد ایران را درگیر کرده تحریم است؛ همه آنهایی که میگفتند تحریم نعمت است باید بیایند جواب بدهند./ آگاهینو
🔸@tolovatavakol