🔆مرا بغل کن
🍃✨روزی زنی روستایی که هرگز حرف دلنشینی از همسرش نشنیده بود، بیمار شد شوهر او که راننده موتور سیکلت بود و از موتورش براى حمل و نقل کالا در شهر استفاده مىکردبراى اولین بار همسرش را سوار موتورسیکلت خود کرد.
🍃زن با احتیاط سوار موتور شد و از دست پاچگی و خجالت نمی دانست دست هایش را کجا بگذارد که ناگهان شوهرش گفت:
🌟مرا بغل کن. زن پرسید: چه کار کنم؟
✨ و وقتی متوجه حرف شوهرش شد ناگهان صورتش سرخ شد با خجالت کمر شوهرش را بغل کرد و کم کم اشک صورتش را خیس نمود. به نیمه راه رسیده بودند که زن از شوهرش خواست به خانه برگردند، شوهرش با تعجب پرسید: چرا؟ تقریبا به بیمارستان رسیده ایم. زن جواب داد:
🌺 دیگر لازم نیست، بهتر شدم. سرم درد نمی کند. #شوهر همسرش را به خانه رساند ولى هرگز متوجه نشد که گفتن همان جمله ى ساده ى “مرا بغل کن” چقدر احساس خوشبختى را در قلب همسرش افزایش داده و باعث شده که در همین مسیر کوتاه، سردردش خوب شود.
✨✨👌گاهی یک جمله کوتاه معجزه میکنه…مثل دوست دارم…
@torraanj
#همسرداری
✅ هنرِ مرد...
❤️ درست است که #زن باید از شوهرش اطاعت کند، ولی این هنر #مرد است که همسرش را مطیع خود قرار دهد و راه اصلی آن فقط و فقط #محبت ورزیدن و نیکوئی کردن است. مرد باید کاری کند همسرش به معنای حقیقی کلمه عاشق او باشد و آنقدر محبت کند و در این محبت صادقانه باشد که قلب همسرش را مالک شود.
❤️ وقتی محبت آمد، اطاعت و تبعیت هم به دنبال آن خواهد آمد و همسر در همهی مشکلات با شوهرش همراهی میکند و خواست خود را بر خواستهی او منطبق مینماید و در عمل با شوهرش مخالفت نمیورزد؛ چنانکه راه اصلی وادار کردن فرزندان به اطاعت نیز محبت و احترام به ایشان است.
@torraanj
آقای بهشتی 💐
معمولا روزهای اسفند ماه،،
با کار و تلاش و فعالیت زیادتری همراهه..
در این تلاش و فعالیت،،
سهم خانوم خونه ،
از همه اعضای خانواده بیشتره.👉
به خاطر همین،،
از همه بیشتر خسته میشه و این خستگی بر اخلاق و رفتارش تاثیر میذاره و ممکنه بدخلق و عصبی بشه...
چاره این خستگی های آخر سال چیه؟!
چاره اینه که هم شما،،
👈 آقای بهشتی خییییلی بیشتر از قبل مراقبش باشید
و هم ... 😄
شما بانوی بهشتی 💐
👈تا جایی که میتونید از همسر و بچه ها برای انجام کارها کمک بگیرید.👌
بانوی بهشتی 🌹
❌لازم نیست خودتون
*فداکارانه*
همه کارها را انجام بدین !!❌
کمک گرفتن شما از خانواده لطف بزرگ شماست
به....
به همسر و مخصوصا فرزندان تون !! 😍😍😍😁😄😄
چون با این لطف میتونند،،
👈در کارهای منزل "مشارکت" کنند،،
و 👈" لذت همکاری، تمیزی و مرتب بودن محیط زیست شون" رو بچشند. 😋😋
✅ از نظر علمی ثابت شده،،
پدر و مادرانی که مسئولیتهای مختلفی رو به فرزندانشون میدهند،،
👈باعث پیشرفت و تعالی شخصیت فرزندان میشوند. 👉
❇بنابراین مسئولیتهای خودتون رو کم کنید و از همسر و فرزندان و .. کمک بگیرید.
_پرداخت قبوض اینترنتی
_آبکشی ظروف
_جاروی منزل
_مرتب کردن اتاق شون
_خونه تکونی
_شستشوی ماشین
و....
☑خیلی از کارها رو میتونید بهشون واگذار کنید.
⁉چطوری؟!
به جای فداکاری و خدمات دهی صرف،،
با "شوخی، خنده و شادی و لحن مادرانه" میتونید از انرژی و توان افراد خانواده استفاده عالی ببرید. ✅
@torraanj
فرازی از وصیت نامه #حاج_قاسم:
عزت دست خداست.
و بدانید اگر گمنام ترین هم باشید، ولی نیت شما، یاری مردم باشد،
می بینید خداوند چقدر با عزت و عظمت شما را در آغوش میگیرد ...
#مکتب_سلیمانی
@torraanj
✍ آیت الله #فاطمی_نیا (ره):
#شیطان ، متدینین را از طریق #وسواس مشغول می کند . درمان وسواس این است که به شیطان بگویی : میخواهم سی سال نجس باشم همه اش گردن فاطمی نیا...
@torraanj
خانه قرآن شهری ترنج بندرانزلی
✍ آیت الله #فاطمی_نیا (ره): #شیطان ، متدینین را از طریق #وسواس مشغول می کند . درمان وسواس این است ک
#وسوسه از القائات #شیطان است
#امام_خمینی (ره) میفرمایند: ما میخواهیم اثبات کنیم که وسوسه از القائات شیطان است؛ یعنی گمان نکنید فرد وسواسی متدیّن است وسواسی هیچ انگیزه دینی ندارد. قطعاً بازیچه و ملعبه دست شیطان است. وسواس او مخالف روایات است. در روایت آمده است که وضوی #پیامبر با مقدار اندکی آب بوده است؛ یک مشت آب برای صورت، یک مشت دست راست و یک مشت دست چپ.
امام(ره) میفرمایند: یک مشت آب برای صورت، یک مشت آب برای دست راست و یک مشت آب برای دست چپ کافی است. بعضیها گفتهاند دو مشت مستحب است، اما جای تأمل دارد، همان یک مشت کافی است. ما درباره استحباب دو مشت آب شهرت داریم، اما افضلیت یک مشت آب بعید نیست. سه بار شستن حتماً حرام است و مُبطِل #وضو. البته وسواسیها کلاه شرعی میگذارند که من اینها را به نیّت شستوشوی دوم میریزم! احکام را هم میداند ولی میگوید: نیت شرط است، ۵ تا مشت میریزم به نیت دومی! امام میفرمایند: سه بار شستن به طوری که آب همه جا را فرا بگیرد، بدعت است و همه بدعتها حرام است. #نماز فرد باطل است چون وضوی او باطل است؛ یک عمر نماز بیوضو میخواند. و اینکه در روایت داریم همه اهل بدعت در آتش هستند؛ یعنی این فرد با وسواس، به #جهنم میرود.
این فرد جاهلِ وسواسی ده بار آب و آبکشی میکند و اگر بگویند: فلانی اینقدر آب و آبکشی ندارد، میگوید: او مقیّد و متعهّد نیست. این شخص بیست سال وضوی باطل خود را به حساب قداست و #طهارت گذاشته، با خود گفته؛ چون من خیلی مقدس هستم اینگونه وضو میگیرم، نمیداند که تمام این سالها نفس اماره بالسوء او را فریب داده است. مشکل او این است که همه را خطاکار میداند و تنها خودش را درستکار میداند.
امام(ره) میفرمایند: چطور وسواسی برای #خمس دادن وسواس ندارد که سالی چندبار خمس بدهد؟! مثلا بگوید: من امروز #صدقه مستحب دادم، کار از محکم کاری عیب نمیکند بگذار تا ظهر سه بار دیگر هم صدقه بدهم! اگر به او بگویید: صدقه بده، میگوید: دادم، اول صبح هم دادم، دیگر حاضر نیست صدقهاش را تکرار کند؛ اما وضویش را ده مرتبه انجام داده است. کدام وسواسی را دیدهاید که در رابطه با شبهات مالی وسواس داشته باشد؟! حتی ممکن است چانه هم بزند و بگوید که خمس به من تعلّق نمیگیرد! خمس را هم قسطی میدهد. کدام وسواسی را سراغ دارید که سالی چندبار حج برود؟ چندبار زکات بدهد؟ از غذای شبههناک پرهیز کند؟ به غذا که میرسد میگوید: اصالة الحلیة را جاری میکنیم، اصل این است که «کل شیء لک حلال». اما از آن طرف هم داریم: «کل شیء لک طاهر»، اگر قرار است همه چیز را #حلال بدانیم، قاعده داریم که همه چیز طاهر است، مگر اینکه نجاست آن یقینی شود.
امام(ره) میفرمایند: در باب اجتناب از شبهه این همه روایت داریم که ورع اقتضا میکند که از امر مشتبه پرهیز کنیم؛ اما هیچوقت نداریم که شما در آب #اسراف کنید. افراد وسواسی میگویند: ما اسراف در آب نداریم، میگوییم اسراف در وقت چطور؟ آن را که دارید. مگر این وقت فقط متعلق به شماست؟
چرا افراد از دین فراری میشوند؟! مادر، سه ساعت وضو میگیرد و چند ساعت نماز میخواند! واضح است که فرزند فراری شود. این مادر، به جهت وقت زیادی که به جهت وسواس تلف میکند، فرصت ارتباط با فرزند را ندارد.
امام(ره) میفرمایند: بعضی از معصومین وقتی میخواستند دستشویی بروند پایشان را خیس میکردند که اگر ترشحی شود بگویند ترشح نبوده! حال این فرد وسواسی ترشح نشده، بارها آب میکشد. مگر این فرد ادعا نمیکند که من به فلان امام اقتدا کردم و او را قبول دارم، چطور در احکام دین به فلان امام مراجعه نمیکند؟! وقتی میخواهد غذا بخورد به اصالة الطهارة تمسک میکند و وقتی غذایش را خورد و میخواهد دستش را بشوید، میگوید: همه چیز نجس است! موقع شستشو نجس است و موقع خوردن همه چیز پاک!
ادامه دارد.....
@torraanj
خانه قرآن شهری ترنج بندرانزلی
✍ آیت الله #فاطمی_نیا (ره): #شیطان ، متدینین را از طریق #وسواس مشغول می کند . درمان وسواس این است ک
انواع وسواسها
۱_ #وسواس در نماز
بدتر از همه وسواس در #نماز است؛ در نیت میگوید: نمیدانم نیّت کردم یا نه؟! نمازش را میشکند. دوباره میگوید: نمیدانم حواسم بود یا نه؟! شکستن نماز #حرام است. نیّت یعنی اینکه اگر از او بپرسی که چه میخواند؟ فوراً حضور قلب داشته باشد و بگوید. نیّت یک عمل اختیاری است.
گاهی آنقدر وسواس به خرج میدهد که وقت نماز میگذرد و نمازش قضا میشود. افراد وسواسی این امور را به حساب قداست میگذارند!
شروع وسواس خیلی ظریف است، #شیطان گام به گام وارد میشود. ابتدای کار میگوید: سه بار #وضو بگیر یا #غسل کن و به تدریج بر وسوسههای خود میافزاید تا جایی که یک وضو یا غسل زمان زیادی را به خود اختصاص میدهد.
البته گاهی که جسم دچار ضعف میشود، شیطان بر انسان حکومت میکند و قوه خیال او را تحت تصرف قرار میدهد که منجر به وسواس میشود.
وسواس اگر از ابتدا کنترل شود، قابل درمان است؛ اما اگر پیشرفت کند، تنها قابل مهار میشود و قابل درمان نخواهد بود. علم پزشکی نمیتواند وسواس را معالجه کند.
۲_ وسواس در انتخاب امام جماعت
امام(ره) میفرمایند: یکی از اقسام وسواس این است که کسانی را که به حکم نص و فتوا محکوم به عدالت هستند، عادل ندانیم و در نماز جماعت به آنها اقتدا نکنیم. افرادی که صالحاند و اعمال شریعت را انجام میدهند، لازم نیست جستجو کنیم که آیا در منزل هم عادل است یا نه؟ اگر بخواهیم احتیاط کنیم و بگوییم به دلم نیست که پشت سرش نماز بخوانم، این یکی از شئون وسواس است. میرود گوشهای از مسجد که به همه بفهماند که من مقید هستم و شما لاابالی.
اگر به این فرد بگویند شما امام جماعت بشوید! با طیب خاطر میپذیرد؛ حال به چنین فردی باید گفت: چطور در مأموم بودن وسواس به خرج دادی و مراقب هستی که مأموم هر امامی نشوی! امامت جماعت شدن که بسیار مشکلتر از مأموم بودن است!؛ چون امام جماعت، بارَ نماز عدهای را به دوش میکشد؛ اما او امامت را قبول میکند، خوشحال هم میشود؛ ولی برای مأموم بودن احتیاطاً نماز نمیخواند.
۳_ وسوسه در قرائت نماز
یکی از انواع وسوسه، وسوسه در قرائت است. گاهی اوقات آنقدر دقت بیجا در ادای حروف به کار میگیرد که در انتها، چیز دیگری تلفظ میشود. مثل کج نمودن چشم و دهان در هنگام تلفظ مدّ «والضالین». خدا که اینقدر سخت نگرفته است.
ما یک مشکلی داریم که افراد وقتی میخواهند به حج مشرّف شوند، یادشان میافتد که قرائت خود را درست کنند! گویا قرائت فقط برای نماز طواف باید صحیح باشد! در همه نمازها باید قرائت صحیح باشد و در این جای بحث نیست؛ اما اینکه در ادای کلمات وسواس داشته باشیم، جای بحث است.
۴_ وسوسه در اعتقادات
امام(ره) میفرمایند: اگر وسوسه پیش برود گاهی اوقات به وسوسه در عقاید تبدیل میشود.
تا اینجا وسوسههایی که مطرح شد، وسوسه در اعمال بود؛ وقتی شیطان میبیند ظرف وجودی او ظرفی است که میتواند دائم در آن شک القا کند، شروع به وسوسه اعتقادی میکند، به عنوان مثال میگوید: اصلا خدایی هست؟ اگر هست آیا واقعاً سمیع است؟ اگر میشنود، چرا ده سال است که جواب تو را نداده؟ در او نسبت به سمیع بودن #خدا ایجاد شک میکند.
و یا میگوید: چه کسی گفته خدا قدیر است؟! میتوانست فلان کار را بکند چرا نکرده؟
با این وسوسهها ما را از دین خارج میکند. و گاه موجب میشود فرد وسواسی مرتد از این دنیا برود. باید معالجه کرد.
امام(ره) به وضوح، فرد وسواسی را معرفی میکنند و معتقد هستند این بیماری اگر پیش برود قیامت فرد را هم خراب می کند.
ادامه دارد....
@torraanj
خانه قرآن شهری ترنج بندرانزلی
✍ آیت الله #فاطمی_نیا (ره): #شیطان ، متدینین را از طریق #وسواس مشغول می کند . درمان وسواس این است ک
وسواسی پروری
گاهی اوقات شاید وسواسی نباشیم، اما وسواسی پرور هستیم! چگونه؟ وقتی از فردی تعریف میکنید و میگویید: خیلی خوش اخلاق و حلیم است و بعد از این تعریفها میگویید: خیلی وسواسی است و این را جزو فضیلتهای او حساب میکنید، همین تعریف نابجا موجب وسواس پروری میشود.
امام(ره) میفرمایند: یکی از دلایلی که موجب ایجاد وسواس برای انسان میشود آن است که وقتی افراد میخواهند از تقوای کسی تعریف کنند، تقوای او را به وسواسی بودن میدانند.
من از همین فرد دروغ و غیبتهایی شنیدم؛ اما به آنها کاری ندارم و علامت متقی بودن او را در چند مرتبه وضو گرفتن و چندین مرتبه نماز خواندن میدانم! با وجود اینکه وسواس ربطی به دین ندارد؛ بلکه مخالف دین، و از جهل است؛ فرد وسواسی جاهل است و گرنه اینقدر آب و وقت و انرژی را مصرف نمیکرد.
بچهها در سن بلوغ وسواسی میشوند، خصوصاً پسرها. وسواسی بودن مرد از زن بسیار بدتر است. مادرها هم به آن بها میدهند و این وسواس برای آنها باقی میماند. به جای اینکه مادرها سرزنش کنند تعریف و تمجید میکنند!، همین امر باعث میشود او خودش را کامل بداند. گمان کند چون وسواسی است، نسبت به دیگران معتقدتر است! نمیدانند با این تعریفی که کردند او را بازیچه شیطان میکنند و او را از ساحت قدس حق دور کردهاند.
ادامه دارد...
@torraanj
خانه قرآن شهری ترنج بندرانزلی
✍ آیت الله #فاطمی_نیا (ره): #شیطان ، متدینین را از طریق #وسواس مشغول می کند . درمان وسواس این است ک
علاج وسواس
امام(ره) معالجه را یاد میدهند: اولین امر این است که فرد وسواسی خود را بیمار بداند و وسواس را نه تقدس بداند نه تزکیه. همانگونه که بیماری جسمیِ ظاهری داریم، فرد وسواسی هم بیماری باطنی دارد؛ شیطان در همین قدم اول هم بسیار موفق است؛ زیرا نمیگذارد وسواسی، باور کند که بیمار است و به او القا میکند که: تو مقدس هستی و دیگران نمیفهمند.
برای علاج باید باور کند که بیمار است؛ زیرا هیچ عالمی، هیچ پیامبری و هیچیک از اولیاء الهی وسواس نداشتهاند.
امام از دو طریق علاج را ذکر میکنند:
۱.طریق نظری؛
۲.طریق عملی و کاربردی.
بنشیند و تفکر کند که نظرات فقها و مراجع تقلید از روی روایات و آیات است بنابراین وقتی مراجع در مورد وضو و نماز اینگونه نظر دادهاند، حال اگر با نظرات آنان مخالفت کنم، در واقع با آیات و روایات مخالفت کردهام.
نکته دیگر آنکه اگر فرد وسواسی نزد فقیه گزارش بدهد، هرگز او را تأیید نمیکند و رفتار او را خلاف شرع میداند. بنابراین باید سعی کند از وسواس جدا شود. و باید باور کند که شیطان بر عقل او مسلط شده است.
امام(ره) میفرمایند: بسیاری از ما گمان میکنیم وسواسی نیستیم؛ اما اگر کار خود را با نظر فقها محک بزنیم، مییابیم که دچار وسواس هستیم. گاهی اوقات به وسواس دیگران ایراد میگیریم اما از وسواس خود غافلیم. ممکن است در طهارت و نجاست وسواسی نباشیم اما در شستشوی ظروف وسواسی باشیم.
امام(ره) میفرمایند: برای اینکه بدانیم راه صحیح چیست، دائم خود را بر نظرات فقها عرضه کنیم، ببینیم آیا کاری که انجام میدهیم با نظر آنها یکی است؟ اگر اضافه داشت وسواسی هستیم، اگر اضافه نداشت واضح است به لطف خدا به این بیماری مبتلا نیستیم.
اما بعد از اینکه دانستم بیمار هستم و تحت القائات شیطان قرار گرفتهام باید وارد مرحله عمل شوم. اگر مبتلا به وسوسه در وضو است به شیطان بگوید: تو میگویی ده بار وضو بگیر، اما من یک مشت آب بیشتر برای وضو مصرف نمیکنم! با شیطان مبارزه کند.
شیطان میگوید: وضوی تو صحیح نیست؛ اما باید به خود القا کند که آیا وضوی مراجع هم که با یک مشت آب وضو میگیرند صحیح نیست؟ اگر عمل آنها باطل باشد، عمل من هم باطل است- این در صورتی است که ما مقلد باشیم- . اما اگر خود فرد مجتهد باشد به شیطان میگوید: من از طریق اجتهاد به اینجا رسیدم که خدا مرا مؤاخذه نمیکند.
اگر شیطان بگوید: تو فلان کتاب را ندیدی! شاید به گونهای دیگر گفته باشد که تو از آن غافلی! به قول او اعتنا نکن. چند مرتبه که به قول شیطان اعتماد نکردی دست بر میدارد و از تو مأیوس میشود، قطع طمع میکند و وقتی او قطع طمع کرد، معالجه قطعی این بیماری است.
پایان
@torraanj