🔰اهمیت و توجه به لحظات آخر ماه مبارک رمضان
«اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَكُنْ غَفَرْتَ لَنَا فِي مَا مَضَى مِنْ شَهر رمضان فَاغْفِرْ لَنَا فِيمَا بَقِيَ مِنْهُ»
💠 حضرت استاد شب زنده دار"دام ظله":
روزهای آخر یا ساعات آخرین این ماه شریف را سپری می کنیم و مثل بنده نمیدانیم که خدای متعال ما را جزء چه کسانی قرار داده است. اگرچه فضل عمیم و رحمت واسعهی و مغفرت او در این ماه شریف امید فراوان در انسان ایجاد می کند که ان شاءالله جزء مرحومین این ماه قرار داده شده باشد از طرف خدای متعال نه محرومین. علی أی حال این ساعات آخر و این فرصت آخر خیلی خیلی مغتنم هست. به خصوص که امسال اگر سی پُر باشد و جمعه هم از روزهای ماه رمضان شمرده بشود، جمعهی آخر؛ خود جمعهی ماه رمضان به حسب بعض روایات مبارکات، خیلی ارزشمند است. در بعضی روایات وارد شده که جمعهی ماه رمضان فضلش بر سایر جمعههای ماههای دیگر مثل خود فضل رمضان بر ماههای دیگر است. لذا شب جمعه، روز جمعه که معلوم است در اسلام خیلی بافضیلت است، باعظمت است، در هر ماهی، در ماه رمضان خصوصیتش این هست بهحسب آن روایت از رسول خدا صلیالله علیه و آله و سلم شاید نقل شده که فضل هر جمعهای از ماه رمضان به اندازه خود شهر رمضان، فضل شهر رمضان از سایر است. و در بعض نقلها این هست که «فضل جمعهی رمضان کفضل رسولالله صلیالله علیه و آله و سلم علی سایرالانبیاء» که نشان میدهد خیلی فرصت استثنائی و مغتنمی است فردا، امشب، برای اینکه انسان ان شاءالله بتواند با توجه و استغفار و توبه و تصمیمهای جدی برای اینکه ان شاءالله دوران عمرش را با تقوا و با فضیلت و با مراعات خدای متعال را و زدودن حبّ دنیا و حبّ جاه و حبّ مقام و و برای امثال طلبهها حبّ شهرت و حبّ فتوا و امثال ذلک که میآید. این اموری که هیچ ارزشی واقعاً ندارد. «مَتاعُ الدُّنْيا قَلِيلٌ وَ الْآخِرَةُ خَيْرٌ لِمَنِ اتَّقى» مضمون آیات را عرض میکنم.
ان شاءالله که خدای متعال این توفیق را به همهی ما عنایت بفرماید که از این ماه مبارک روسفید ان شاءالله بیرون بیاییم و تا آخر عمر ان شاءالله این سرمایه را بتوانیم داشته باشیم ان شاءالله.
📆تاریخ : 1402/01/31| درس خارج فقه «بررسی احکام زکات فطره،بر اساس عناوین و روایات ذیل آنها در کتاب وسائل الشیعه»
#پندهای_سعادت
#بیانات
#ماه_مبارک_رمضان
#آخرین_ساعات
🆔 @pand_saadat
#کاسنی
خیلی دوست داشتم بوته سبزی #کاسنی از نزدیک ببینم تا اینکه چند روز قبل که به لطف خدا موفق شدم.
خیلی سبزی دوست داشتنی و پر خاصیتی است؛ ببینید👇
@toubaefaf
کاسنی
🌱 کاسنی در گذشته یکی از سبیزجات سبزی پیامبر صلی الله علیه و آله بوده است و گیاهی است بهشتی.
پیامبر صلی الله علیه و آله می فرمایند گویی به کاسنی مینگرم که بسوی بهشت تکان میخورد.
در بعضی روایات آمده است هر روز قطره ای از آب بهشت روی آن میریز... .
🌱 از امیرالمومنین علیه السلام روایت شده است علیکم بالهندبا فانه اخرج من الجنة. بر شما باد کاسنی زیرا از بهشت آمده است.
🌱 کاسنی خاصیت پیش گیری و دفع بیماریهای زیادی را دارد.
به علاوه این گیاه فرزند آوری را افزایش می دهد و نازایی را درمان میکند و همچنین اگر کسی فرزند پسر بخواهد در ذکوریت فرزند اثر گذار است.
از امام رضا علیه السلام روایت شده بر شما باد خوردن سبزی کاسنی زیرا مال و فررند را فزونی میبخشد، هر که میخواهد مال و فرزندش افزایش یابد به خوردن کاسنی عادت کند.
از امام صادق علیه السلام وارد شده است: اگر کسی دوست میدارد ثروت و فرزندان پسرش فزونی یابد باید فراوان کاسنی بخورد.
🌱 در زمینه ی پیشگیری نیز از امام صادق علیه السلام روایت شده که فرمودند هر که شب را به صبح آورد در حالی که در شکم او هفت برگ کاسنی باشد از بیماری قولنج درآن شب به خواست خداوند در امان باشد.
همچنین طبرسی از امام صادق علیه السلام روایت کرده کسی که کاسنی بخورد در آن شب و روز از جمله ی کسانی است که نوشته میشود که در امانند.
راوندی از پیامبرصلی الله علیه و آله روایت کرده است که فرمود کسی که کاسنی بخورد و سپس بخوابد نه جادو در آن اثر کند و نه زهر هیچ حشره ای به وی نزدیک نشود، نه عقرب و نه مار تا اینکه بامداد شود.
🌱 اما درباره ی درمان با کاسنی کلینی از امام رضا علیه السلام روایت کرده که امام فرمودند کاسنی شفای هزار درد است هر دردی که در درون انسان باشد کاسنی آن را ریشه کن میکند.
راوی گوید روزی آن حضرت برای یکی از خدمت گذاران کاسنی خواست که دچار تب و سر درد بود دستور داد که آن را بکوبند و سپس روی کاغذ قرار دادند و بر آن روغن بنفشه ریختند و آن را بر پیشانی او نهادند و فرمودند بدانید که آن تب و سر درد از بین میبرد.
علاوه بر این روایتی داریم که کاسنی بر پوست اثر میگذارد و چهره را زیبا میسازد و بچه را بی نهایت زیبا میکند
استفاده از کاسنی را سفارش کنید و این سنت پیامبر را احیا کنید در درمان هزار بیماری مردم و زیبا کردن فرزندان سهیم باشید.
@toubaefaf
✍سلام.
از کنارسبزی هایی که در بهار می روید، ساده نگذرید.
گل محمدی
آرتیشیو(کنگر فرنگی)
سلمه و توله
کاسنی
خار مریم
ریواس
آویشن
شاطره و...
و درختان: بهار نارنج، طارونه نخل، گرده نخل و...
به خواص یکی از آن #گیاهان_دارویی توجه بفرمایید، جالب اینکه بسیاری از این گیاهان در محیط اطراف خودمان هستند و حتی جلوی درب یا در حیاط خانه؛ یعنی خدای متعال و حکیم دوای دردها را حتی جلوی درب خانه آورده👇
@toubaefaf
✍سلام. فصل بهار به لطف خدا هنگام رویش بسیاری از گیاهان از جمله کنگر فرنگی(آرتیشیو) است.
👈اگر این گیاه را با تمرهندی و اسفناج به اندازه مساوی سوپ درست کنید و یک کاسه سوپ خوری میل کنید، غذایی مناسب برای تنظیم صفرای خون و از بین بردن تلخی دهان است.
اما اگر کسی سنگ صفرا دارد، روزانه دو تا سه کاسه سوپ خوری میل کند.
بعضی نکات مناسب در درمان سنگ کیسه صفرا در پیام قبلی تقدیم شد.
@toubaefaf
طوبای عفاف
✍سلام. فصل بهار به لطف خدا هنگام رویش بسیاری از گیاهان از جمله کنگر فرنگی(آرتیشیو) است. 👈اگر این گی
به کاربرد این گیاه دارویی توجه بفرمایید👇
نکاتی مناسب برای درمان سنگ کیسه صفرا
۱. مصرف ترکیبی از سکنجبین+روغن زیتون+زردچوبه، هر از ۱۲ ساعت یک قاشق مرباخوری
۲. داروی جامع امام رضا علیه السلام با آب سنای مکی(سه یا چهار قاشق غذاخوری در یک لیوان آب جوش ریخته و پس از دم کشیدن، یک استکان آن را با یک حبه کوچک از داروی امام رضا علیه السلام میل کنند.) یا با سداب یا با آب ترب پخته.
۳. هر روز یک لیوان شربت سکنجبین(پنج قاشق غذاخوری در یک لیوان حل کرده و میل کنند) و در هنگام درد دو یا سه لیوان به همین کیفیت.
#سکنجبین: دو واحد عسل، دو واحد عرق نعنا و یک واحد سرکه طبیعی مخلوط کرده و طبق دستور استفاده شود. برای چربی کبد و درمان انواع کیست ها هم مناسب است.
۴. یک قاشق غذاخوری تمر هندی با کمی آب
۵. تخم خرفه ( ۳ واحد ) + برگ کاسنی (۲ واحد ) +بلیله ( ۱واحد ) + هلیله زرد (۱واحد ) و هم وزن نهایی عسل اضافه شود.
دو یا سه شب به اندازه یک قاشق چایخوری با کمی آب عسل میل شود.
۶. دیگر اینکه با گیاه کنگر معمولی یا #کنگرفرنگی(آرتیشیو) + تمر هندی+ اسفناج به مقدار مساوی سوپ تهیه کنید و روزی یک کاسه سوپ خوری میل شود.
کسانی که سنگ صفرادارند یا دهانشان در اول صبح و ناشتا مزه ی تلخی دارد، روزی دو تا سه کاسه ی سوپ خوری در سه وعده میل نمایند. این می تواند حتی سنگ صفرا هم درمان کند.
این سوپ از دسته غذاهایی باشد که داروست و در راستای اصل «چه کنیم غذای ما دوای ما باشد.»
۷. جوشانده یک استکان پودر هسته خرما
قدم زدن، ورزش متعادل، خوردن سیب، زیتون، روغن زیتون، آلو خشک، آبغوره، آبلیمو
و پرهیز از پرخوری، زیاده روی در ادویه جات، پرهیز از عصبانیت و استرس، پرهیز از قند و شکر سفید، پرهیز از الکل، پرهیز از زیاده روی در مصرف میگو، بادنجان و غذاهای پرکالری و کم تحرکی.
📚کافی در طب، ج۸، ص۵۲ به بعد و ...
@toubaefaf