طوبای عفاف
♦️هشدار خانواده شهید محمد حسین حدادیان به مسولین انتظامی وامنیتی کشور. 📌اجازه ندهید حادثه گلستان
✍فرقه منحوسه صوفیه مبانی صحیحی ندارند و دائم اندر تفرقه و توهم غور می کنند و بیش از هزار فرقه اند.
از زمان اهلبیت علیهم السلام تا الآن مطرود بوده اند و عملی مقبول ندارند.
در اسفندماه ۹۶ در تهران، ده ها نفر از پرسنل نیروی انتظامی را مجروح و شهید کردند و همچنین باعث شهادت جوان بسیجی #شهیدمحمدحسین_حدادیان شدند.
جالبه پس از این همه بدعت و جنایت در دین و نظام اسلامی، هنوز در تهران جلسه دارند و باعث گمراهی بعضی افراد ناآگاهند.
در قم، خیابان ارم همین به ظاهر حسینیه بود که وقتی مردم از کار و رفتار آن نابکاران روزگار آگاه شدند، ریختند و آن جا را بر سرشان خراب کردند و آن زمین هم اینک پارکینگ موتورسیکلت است.
@toubaefaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غرب زدگی نتیجه ضعف خود ماست.
#شهیدآوینی
✍قابل توجه کسانی که با وجود صدها فقیه و فقه پویا و غنی اسلامی و پس از این همه تجربه در انقلاب اسلامی و تقدیم هزاران شهید هنوز در احکام بدیهی مانند #عفاف_وحجاب مردد اند.
(122) هزاران نکته پیرامون #حیاوعفاف
@toubaefaf
هرگز چشمت را به زرق و برق زندگی کفار خیره مکن
«وَ لا تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ إِلى ما مَتَّعْنا بِهِ أَزْواجاً مِنْهُمْ زَهْرَةَ الْحَياةِ الدُّنْيا لِنَفْتِنَهُمْ فِيهِ وَ رِزْقُ رَبِّكَ خَيْرٌ وَ أَبْقى» سوره طه، 131
و هرگز به متاعى كه ما به گروهى از آنها دادهايم، چشم مدوز كه (اين) شكوفه و جلوهى زندگى دنياست (و ما مىخواهيم) تا آنها را در آن بيازمائيم و (به يقين) روزىِ پروردگارت بهتر و پايدارتر است.
نکته ها
از امام صادق عليه السلام نقل شده است كه فرمودند: هر كس چشم به دست مردم داشته باشد، غم او طولانى گردد و غيظش باقى ماند. (تفسير الميزان)
گرچه قرآن كريم، مال دنيا را خير («ان ترك خيراً» بقره، 180)
وفضل («و ابتغوا من فضل اللّه» جمعه، 10)
و زينت(«المال و البنون زينة الحيوة الدنيا» كهف، 46) مىداند و بهرهمندى از آن را حلال و مجاز مىشمارد، ليكن دلبستگى شديد به آن را مذمّت مىكند. چرا كه زندگى دنيا مثل يك غنچه، عمرى كوتاه دارد و با يك نسيم از بين مىرود.
پیام ها
1- رسيدن به مقام رضايت از خداوند، در صورتى است كه به زرق و برق دنيا خيره نشوى. (آرى كسى كه جذب جلوههاى مادّى شد، احساس كمبود و تبعيض مىكند و از خدا راضى نمىشود) «لَعَلَّكَ تَرْضى لا تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ»
2- انسان به طور طبيعى به سوى مادّيات گرايش دارد، امّا بايد آن را مهار كند. «لا تَمُدَّنَّ»
3- نگاه، مقدّمه جذب و دلبستگى است. «لا تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ»
ز دست ديده و دل هر دو فرياد
كه هر چه ديده بيند دل كند ياد
4- رهبرى امّت نبايد چشم داشتى به مال ديگران و توجّهى به مادّيات داشته باشد و مقهور و شيفتهى دنياى پر زرق و برق ديگران شود. «لا تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ»
5- جلوههاى مادّى حتّى براى انبيا مىتواند خطرساز باشد. «لا تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ»
6- همهى متاعهاى دنيوى و وسايل كاميابى، نعمت الهى محسوب نمىشوند. «مَتَّعْنا» نه، «انعمنا»
7- همهى كافران، كامياب نيستند. «أَزْواجاً مِنْهُمْ»
8- جلوههاى زندگى دنيوى همچون غنچه و شكوفهاى است كه هرگز گل نمىشود. «زَهْرَةَ الْحَياةِ الدُّنْيا»
9- جلوههاى زندگى دنيا، ابزار آزمايش انسانهاست. «لِنَفْتِنَهُمْ فِيهِ»
10- به آنچه در خود داريم بينديشيم، نه آنچه در دست ديگران مىبينيم. «رِزْقُ رَبِّكَ خَيْرٌ»
11- رزق دادن از شئون ربوبيّت خداوند است. «رِزْقُ رَبِّكَ»
12- همهى دارايىهاى انسان رزق او نيست. چون بسيارند كسانى كه همه نوع امكانات دارند، امّا بهره خودشان كم است. لا تَمُدَّنَ ... مَتَّعْنا ... رِزْقُ رَبِّكَ خَيْرٌ
13- ملاك ارزش هر چيز دو امر است؛ يكى خير بودن و ديگرى پايدار بودن. «خَيْرٌ وَ أَبْقى»
تفسیر نور، ج 5، ص 412
@toubaefaf
✍️20 خرداد 49 روز شهادت آیت الله سعیدی است که فرزندان صالح ایشان از باقیات الصالحات این روحانی مجاهد و مقاوم است که در سخت ترین شکنجه های ستم شاهی از حمایت و اردات خود نسبت به امام خمینی ره و نهضت اسلامی ایشان ذره ای کوتاه نیامد .درود براین شهید سعید .
@qavami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از نامحرم اجتناب کنید
آیت الله محمدرضا سعیدی در دوم اردیبهشت ماه سال ۱۳۰۸ در مشهد مقدس دیده به جهان گشود. در دوران کودکی مادرش را از دست داد و زیر نظر پدر (حجت الاسلام احمد سعیدی) تعلیمات دینی را آموخت. پس از مدتی برای فراگیری هرچه بهتر علوم فقه و دین نزد اساتیدی چون حاج شیخ کاظم دامغانی، مرحوم حاج شیخ هاشم قزوینی و حاج شیخ مجتبی قزوینی تلمذ کرد. در مراحل بعدی تعلم علوم اسلامی، به قم رفت و در محضر اساتیدی نظیر آیت الله العظمی بروجردی (ره) و آیت الله العظمی امام خمینی (ره) درس گرفت.
♦️او از جمله طلابی بود که در همان دوره تحصیل فعالیت های تبلیغی هم داشت و در سفرهای تبلیغاتی خود، ضد رژیم پهلوی سخن می راند و به افشای ظلم آنها در قبال مردم می پرداخت. همین باعث شد تا برای مدتی به زندان بیفتد که با تلاش آیت الله بروجردی (ره) آزاد شد و سپس برای امور تبلیغی به کویت رفت.
♦️با آغاز مبارزات علنی امام خمینی (ره) علیه رژیم پهلوی در سال ۱۳۴۰، آیت الله سعیدی هم به جمع یاران امام پیوست. در دورانی که امام خمینی در تبعید به سر میبرد ، به همراه چند تن دیگر از علما پرچم مبارزات را به دست گرفت و مردم را به سوی مطالبه به حق خواسته های خود تشویق کرد.
♦️وی پس از مدتی به عنوان امام جماعت مسجد موسی بن جعفر (ع) منصوب شد و فعالیت های مبارزاتی خود را ادامه داد. فعالیت هایی که در انتشار افکار و نظرات رهبر کبیر انقلاب در میان جوانان بسیار موثر بود؛ از جمله ترجمه رساله امر به معروف و نهی از منکر امام (ره).
♦️این اقدامات در نشر دیدگاه ها و اهداف رهبر نهضت اسلامی امام خمینی، تاثیری شگرف داشت. تا آنجا که برای مدتی ممنوع المنبر شد.
♦️آیت الله سعیدی در سال ۱۳۴۵، در پی ایراد سخنانی علیه رژیم اشغالگر قدس و افشای جنایت آنها، به مدت ۶۱ روز دستگیر و زندانی شد.
♦️وی چهار سال بعد در سال ۱۳۴۹، در پی تصویب لایحه کاپیتولاسیون و دعوت از آمریکایی ها برای سرمایهگذاری در ایران که به نوعی استعمار اقتصادی را رقم می زد، ساکت نماند و همراه با علمای دیگر اعلامیه ای را منتشر و در آن از تمامی علمای اسلامی برای قیام علیه شاه ستمگر دعوت کرد. رژیم پهلوی که از این اقدامات و گسترش مبارزات ترسیده بود، آیت الله سعیدی را دستگیر و در زندان قزل قلعه محبوس کرد. این عالم مجاهد نهایتا در اثر شکنجه های سخت٬ ۲۰ خرداد ۱۳۴۹ به شهادت رسید.
🕊شادی روحشان صلوات
@ebratha_ir
#شهیدسعیدحضرت_آیةاللةسعیدی
در ولایمتداری بی نظیر و به ساحت نورانی حضرت امام ره بسیار ادب می کرد.
@toubaefaf
#شهیدسعیدحضرت_آیةاللةسعیدی
جان و هستی اش را وقف حضرت امام و راه ایشان کرده بود.
شادی روح بلندشان صلوات
@toubaefaf