eitaa logo
🥇تریدر وان
1.7هزار دنبال‌کننده
60 عکس
7 ویدیو
25 فایل
﷽ ✅ تمامی تحلیل ها، نظر شخصی است. ❌ مسئولیت خرید و فروش به عهده خودتان است. برای عضویت در کانال VIP و مشاوره در خصوص سبدگردانی به آیدی زیر پیام دهید🔻 @trader_1 🥇ثروت ما = اعتماد و صداقت
مشاهده در ایتا
دانلود
🥇تریدر وان
❌تذکر عزیزان دقت داشته باشند با توجه به دو تا عرضه آخر #بمولد #فن_افزار که میشه گفت مسئولین گل کا
در عرضه اولیه به هر کد حداکثر ۴۱۵ سهم تخصیص یافت. ❇️ درعرضه اولیه سهام شرکت تامین سرمایه کاردان، تعداد 1میلیون و 630 هزار و 465 کد معاملاتی شرکت کردند که به 1 میلیون و 598 هزار و 159 کد معاملاتی، حداکثر 415 سهم اختصاص یافت.
📌 1402/6/8 ارقام به میلیارد تومان ارزش معاملات خرد: 6810 ❇️ تغییر مالکیت نقدینگی به حقیقی (ورود نقدینگی): 880 ❇️ ورود نقدینگی به صندوق های درآمد ثابت: 330 🟢 صف خرید: 75 نماد به ارزش 238 🔴 صف فروش: 47 نماد به ارزش 360
🥇تریدر وان
🟢 بنده نگرانی در مورد #ولقمان ندارم و شرایطش رو مناسب میدونم 🟠 و هرچه بیاد پایین جذابیتش برام بیشتر
🔰 در مورد ولقمان حرف خاص مهمی نیست و سهامدارش هستم تارگت اولش هم ۲۵۰تومن عرض شده گفته شده بود صف فروشش جم شد، بخرید برای نوسان و بلند مدت هردو راهنمایی در حد عمومی شده درکانال سرچ کنید میاره. از۱۵ مرداد هم صفش جم شده و نوسان های خوبی داده و در حمایت ۲۰۰تومن هم حمایت شده و در سود هستیم الحمدلله 🔸و گفته شده که حق تقدم ها خودشون میتونن مانع رشد باشن که متاسفانه بر خلاف رویه ای که براش متصور بودم مانع این سهم هم شدند، تا بتونن به خوبی جمعش کنند ✅ واما حق تقدمش باید تا سه شنبه تعیین تکلیف بشه سه شنبه آخرین روز معاملاتی هست مگر اینکه تمدید کنند که احتمالش کمه و اگر تمدید کردند قبل سه شنبه رو کدال میاد. 🔹میشه حق تقدم رو تبدیل به سهم کرد که پورسه و روند خودشو رو داره کمه کمش هم سه ماه طول میکشه و راه دوم اینه که تا سه شنبه بفروشیدش 🔴 خوده بنده تا پایان سال باهاش هستم البته با تحلیل نه الکی خلاصه اینکه تارگت زمانی گفته میشه هدف اولیه هست و با حرکت سهم تغییر میکنه .
🥇تریدر وان
#تحلیل #شاخص کل 🔰 در مورد کلیت بازار هم عارضم که فعلا سناریو اقوی اینه که چند صباحی رنج بزنه با ت
🔱 در مورد کلیت بازار هرچی بالا پایین کردم مطلب جدیدی نبود که عرض کنم همین تحلیل سه مرداد پابرجاست و معتبر 🔅 در کنارش هم دو ملاک مهم و ضروری ورود عمومی رو رصد کنید ❌ توجه هم کنید که ارزش معاملات بالای ۷هزار میلیارد نتونست بمونه اما کلیت خوبه و طبق تحلیل پیش رفته 🔷 وضعیت ایچی هم رو به بهبود هست اگه بالای ابر کومو بیاد و یه پولبک بزنه خیلی جذاب میشه و برای این کار تقریبا دو هفته زمان لازمه .
🥇تریدر وان
🔆 #تحلیل سیگنال #وفتخار ❇️در کف حمایتی ۲۶۰تومن قرار گرفته که اندیکاتور ها آلارم دادند ⭕️ا
🔹همونطور که عرض شده بود ۲۶۰رو از دست بده به محدوده ۲۰۰ خواهد اومد و ۶شهریور به ۲۰۰تومن واکنش قدرتمندی نشون داده و خوب داره حمایت میشه ♦️ تشکر از دوستانی که رصد می‌کردند و اطلاع دادند.
🥇تریدر وان
#تحلیل #شاخص 🔱 در مورد کلیت بازار هرچی بالا پایین کردم مطلب جدیدی نبود که عرض کنم همین تحلیل سه مر
🔰در مورد بازار خیلی سوال می‌پرسند که بالا خواهد رفت یا پایین❓ 🔅 عارضم به خدمتتون که هر دو حالت محتمل هست و فعلا به نتیجه ای نرسیدم که بازار بالایی هست یا پایینی 😉 دیتا و داده ها خیلی برای بنده گنگ هستند و خواهشا سوال نکنید خودم به شرط حیات خواهم گفت زمانی که قطعی بدونم 🔹خوب ندانستن هم خودش علمی هست😁 🟢 و وضعیت بازار فعلا مساعد هست و خوب، ومیتونه ادامه دار باشه. 🔻 اما نکته ای عرض کنم اگه بازار بخواد بیاد پایین ایندفعه موج اصلاحی زمان بر و عمیق خواهد بود، شاخص توانایی داره تا ۱۸۰۰ بیاد پایین و تا آبان میتونه طول بکشه 🔺و اما رشد بازار : یک اینکه شارپ نخواهد بود و همینطور آهسته و پیوسته خواهد رفت دو اینکه ملاک و معیار داریم اگه شرایط مساعد ادامه دار باشه حتما این دو ملاک محقق خواهد شد.
📌 1402/6/11 ارقام به میلیارد تومان ارزش معاملات خرد: 6235 ❇️ تغییر مالکیت نقدینگی به حقوقی (خروج نقدینگی): 567 ❇️ خروج نقدینگی از صندوق های درآمد ثابت: 335 🟢 صف خرید: 57 نماد به ارزش 412 🔴 صف فروش: 55 نماد به ارزش 427
❌ تذکر: دوستان امروز تو بازار احتیاط داشته باشن.
📌 1402/6/12 ارقام به میلیارد تومان ارزش معاملات خرد: 5180 ❇️ تغییر مالکیت نقدینگی به حقوقی (خروج نقدینگی): 133 ❇️ خروج نقدینگی از صندوق های درآمد ثابت: 46 🟢 صف خرید: 62 نماد به ارزش 91 🔴 صف فروش: 55 نماد به ارزش 326
🥇تریدر وان
❌ تذکر: دوستان امروز تو بازار احتیاط داشته باشن.
♦️امروز ارزش معاملات افت چشم گیری داشت ♦️و اکثر سهام نزولی شدند یعنی از مثبت ۴به مثبت۲ ،از مثبت به منفی وغیره ❌ نکته: این شل کردن ها لازمه بازار هست تا قدرت بگیره و کف سازی کنه شرایط کلی بازار خوب هست به شرطی که حدضرر فعال نکنه و ارزش معاملات حفظ بشه بنده فعلا به نتیجه ای نرسیدم نه نزول نه شروع حرکت خوب هرکس صبرش کمه، خودش ورود میکنه حدضرر که توضیحش در اردیبهشت ماه داده شده فراموش نشه.
🥇تریدر وان
#تحلیل #وفتخار 🔹همونطور که عرض شده بود ۲۶۰رو از دست بده به محدوده ۲۰۰ خواهد اومد و ۶شهریور به ۲۰۰ت
IMG_20230903_201425_110.jpg
حجم: 155.1K
‏🟩 ‏ چند روزیه حجم مشکوک و سنگینی در این ناحیه میخوره حمایت چارتی‌ و روانی 200 تومان رو داره بررسی با حد ضرر 195 تومان