ثبت نام رزمایش دختران "جانفدای ایران"
روز جمعه ساعت 14
از میدان امام حسین تا چهار راه ولیعصر
در صورت تمایل به شرکت در رزمایش فرم زیر را پر کنید:
Razmayesh.janfadaa.ir
لازم بذکر است با توجه به انتخاب نوع مشارکت در گردان های تخصصی دسته بندی می شوید.
اگر شما هم میخواهید به جمع «جانفدا برای ایران» بپیوندید: عدد ۱ را به ۳۰۰۰۱۱۵۵ ارسال کنید یا به janfadaa.ir مراجعه کنید.
اینستاگرام | سایت | بله | روبیکا | ایتا | سروش | تلگرام | شاد | آیگپ
🆔 @ir_janfadaa
#جانفدای_ایران 🇮🇷
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️عاقبت سلبریتیهای وطن فروش
#وطن_فروش
🔺سردار سید مجید موسوی در کنار امام شهیدمان
🇮🇷 کانال سخنرانی دکتر خوش چشم در ایتا👇👇
🆔 @dr_khosh_cheshm
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️تصاویری زیبا از اهتزاز و احترام زائرین به پرچم مقدس ایران در بینالحرمین
#شب_جمعه
🕌کانال گروه زیارتی حنیفا:
🆔 @hanifa_karbala
3.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺این فیلم را ببینید تا بدانید چه کسانی پشت این مملکت ایستاده اند؟
سلبریتی ها یا.......
•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈•
https://eitaa.com/nehzat_azadshahr
•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈•
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 مگر یهودیان مالکان اصلی سرزمین فلسطین نیستند؟
📽 استاد مهدی طائب
🔹️ ادعا میکنند معبد حضرت سلیمان علی نبینا و آله و علیه السلام اینجاست اما در تمام حفاریها یک سنگریزه هم پیدا نکردهاند...
⛔️سازمان ملل هم شهرکسازی را ممنوع میداند و صدای فرانسه هم از رژیم صهیونیستی درآمده است
💢پایگاه نشر آثار استاد مهدی طائب
➕آپارات | سایت
🆔 @ostad_taeb
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت پیروزی
🔹۵ ضربۀ مهلک ایران به زنجیرۀ تامین جهانی
🔹تنگۀ هرمز، فقط شریان انرژی نیست...
* #ذکر #توسل
🔻 مرتبه اول ذکر، برای این است که تشتت، حداقل به یک سمت برود. ذکر لفظی، انسان را به این نتیجه میرساند.
🔸 کسی که مشغول ذکر «لا اله الا الله» است، هر وقت ذهنش می خواهد به طرف امور دیگری مثل کار و درس و غیره برود، آن ذکر، مانع می شود.
🔹 این مانع شدن از تشتت، غیر از آثار وضعی چینش حروف و کلمات اذکار و غیر از برکات آن اذکار است.
🔸 کسی که ذکر می گوید نباید آن ذکر را همراه با تشتت فکر بگوید؛ زیرا نتیجه نمی برد؛ بلکه صدمه میخورد. اصل ذکر باید مساوی با توجه باشد. حداقل باید سعی در عدم تشتت فکر کرد تا ذکر نتیجه بدهد.
🔹 توسلات نیز همین گونه است. توسل به حضرت سید الشهداء علیه السلام همراه با تشتت اصلاً به عالم برزخ منتقل نمی شود. ما با عالم غیب آشنا نیستیم و متوجه نیستم که چه کار می کنیم.
🔸 هنگام توسل به حضرت سیدالشهداء علیه السلام باید یک حقیقتی به نام توجه به آن ساحت مقدس برخاسته باشد تا این سیم وصل شود. الفاظ و زبان بهتنهایی، چیزی را عائد انسان نمی کند. مانند این است که ضبط صوتی را روشن کنند و ۲۴ ساعت روضه بخواند.
🔹 چرا توسل بدون توجه، فایده نمی کند؟ چون آدمیزاد با ضبط صوت فرق می کند. پشتوانه انسان، قلبی است که مرکز حیات است و آن قلب می تواند قضایا را به برزخ انتقال دهد و نتیجه بگیرد.
🔸 این نتیجه در صورت توجه، به دست می آید. بنابراین انسانها در توسلاتشان هم متفاوت هستند. ما باید محضر حضرت بقیه الله علیه السلام متوسل باشیم؛ ولی گاهی فقط زبان ما کار می کند که چیزی عائد ما نمی شود. یک وقت هم هست که این مرکز حیات، یعنی قلب، بدون لفظی متوجه به ساحت مقدس آن حضرت می شود. این گونه توسل خیلی اثر می کند و زود هم انسان را به نتیجه میرساند.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
* #توسل #ذکر #صلوات
🔻 انسان به زندگي اميرالمؤمنين عليه السلام كه نگاه ميكند ميبيند كه خود حضرت چقدر به توسل به اهل بیت علیهم السلام سفارش داشتند و چه قدر خودشان ملتزم بودند.
🔸 توسل يك قاعده خدائي براي جلب خير و بركت است. براي همه زندگي، براي همه افراد؛ حتي خود اهل بيت عليهم السلام به اين ذكر شريف (صلوات) استمداد ميكردند.
🔹 روايت دارد كه اميرالمؤمنين عليه السلام در جنگها، مكرر و با صداي بلند ميفرمودند كه: يا كهيعص!...(بحار الأنوار، ج32، ص461) يكي از تفاسيري كه در مورد اين پنج حرف شده این است که این پنج حرف اشاره به اسامي پنج تن است.
🔸 اين اصطلاح را خودمان در بین مردم و در بین عوام شيعه داريم که «يا پنج تن» هم ميگويند. اميرالمؤمنين عليه السلام خودشان، از اسامي مقدسه خودشان بهره ميجستند و تقرب به خداي متعال پیدا می کردند. یاد اهل بیت علیهم السلام ذكر الله است و جاي خود و بركات خودش را دارد.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir