eitaa logo
فتنه های آخر زمان
711 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
3.2هزار ویدیو
85 فایل
می‌نویسم که شب تار سحر میگردد یک نفر مانده از این قوم که برمیگردد ارتباطات @Ayat_49 https://eitaa.com/tribulation کانال در ایتا
مشاهده در ایتا
دانلود
عبور یک کشتی حامل گاز ایرانی از محاصرهٔ آمریکا تنکرترکرز: 🔹یک کشتی حامل گاز مایع ایرانی بدون هیچ مشکلی از محدودهٔ محاصرهٔ نیروی دریایی آمریکا خارج شده است. 🔹کشتی «XAVIA» چند هفته پیش درحال بارگیری در عسلویهٔ ایران مشاهده شد و ۲ روز پیش در نزدیکی ساحل صحار در عمان ظاهر شد.
🔴تروریست‌ها در نفوذ از مرزهای غربی ایران ناکام ماندند 🔹فرمانده سپاه آذربایجان غربی: 🔸دشمنان برنامه‌هایی برای نفوذ از مرزهای غربی کشور و ایجاد بی‌ثباتی داشتند که با هوشیاری و آمادگی نیروهای مسلح، این توطئه‌ها ناکام ماند. 🔹ضدانقلاب برای ایجاد شکاف قومی در مناطق مرزی تلاش های فراوانی داشتند که مردم این مناطق با رد درخواست‌های دشمنان، بر وفاداری خود به کشور تأکید کردند. 🔸مردم مناطق ‌مرزی آمادگی خود را برای همکاری در تأمین امنیت مرزها اعلام داشتند. در جریان درگیری‌ها، بخش قابل‌توجهی از تجهیزات پیشرفته دشمن از جمله پهپادها و هواپیماهای مدرن از رده خارج شده‌اند. 🔹بسیاری از کشورهای جهان تمایلی به همراهی با اقدامات خصمانه علیه ایران ندارند و این موضوع نشان‌دهنده تأثیرگذاری گفتمان و فرهنگ جمهوری اسلامی در سطح بین‌المللی است.
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مصطفی پورمحمدی درباره عملیات مهم و ویژه وزارت اطلاعات از شناسایی جاسوس‌های آمریکا در سال‌های اخیر: 🔹هیچ کشوری اندازه ی ما جاسوس های امریکایی را شناسایی نکرد! بخش عمده این جاسوس ها، جاسوسِ امریکا در کشور های دیگر بودند؛ تعدادی از این جاسوس ها به چین و روسیه معرفی شدند‌.
🔴بمباران سایت فرماندهی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب لبنان 🔹حزب الله لبنان اعلام کرد که رزمندگان مقاومت امروز دوشنبه سایت فرماندهی تازه تاسیس ارتش رژیم صهیونیستی را در شهرک «البیاضه» به وسیله پهپاد بمباران کردند و بمب‌ها مستقیم به هدف اصابت کردند. 🔹حزب الله تاکید کرد که این عملیات در دفاع از لبنان و مردم آن و در واکنش به تجاوز رژیم صهیونیستی به روستاها و تخریب خانه‌ها و شهادت و زخمی شدن تعدادی از غیرنظامیان در جنوب لبنان انجام شده است.
🔻شمار شهدای لبنان به مرز ۲۷۰۰ نفر رسید 🔹وزارت بهداشت لبنان: در جریان حملات رژیم صهیونسیتی دو هزار و ۶۹۶ نفر شهید و هشت هزار و ۲۶۴ نفر هم زخمی شدند.
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ماجرای دلجویی رهبر انقلاب از عظیم آقا (باغبان بیت رهبری)
21.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حسین پاک، خبرنگار حوزهٔ مقاومت: پس از آتش‌بس، حزب‌الله به هر حملهٔ صهیونیست‌ها پاسخ داده است. @Farsna
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هدف روانی دشمن با فرسایش اذهان در نبردی طولانی @Farsna - Link
بازگشت ۲ کشتی از تنگهٔ هرمز پس از هشدار ایران 🔹ساعاتی پس از شروع عملیات آمریکا در تنگهٔ هرمز، داده‌های ناوبری بین‌المللی کشتی‌ها گزارش داد، ۲ فروند کشتی واقع در تنگهٔ هرمز که پیشتر تلاش‌های ناکامی در عبور از تنگه داشتند، محبور به بازگشت از منطقهٔ تنگهٔ هرمز به‌سمت میانهٔ خلیج فارس شدند. 🔸یک ناخدای حاضر در نفتکش‌های متوقف‌شده در خلیج فارس به منش‌اوسینت گفت: سیاست‌مداران روی هوا حرف می‌زنند و نفت‌کشی جرئت عبور از هرمز خارج از ضوابط ایران را ندارد. @Farsna
5.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اجرای نمایش «به کدامین گناه» به یاد شهدای میناب @Farsna - Link
16.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️این حرفها برای روحیه دادن به شما نیست. باید مراقب باشیم با جنگ روانی "روایت فتح" ما را وارونه نکنند. 📍 یک شب سرد در "اراک" ➕️ @yaminpour
4.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻نماینده کنگره: مردم آمریکا در حال پرداخت بهای جنگ ترامپ هستند ▪️پت رایان، نماینده کنگره آمریکا، با انتقاد از ادعای دونالد ترامپ درباره پایان جنگ تأکید کرد که واقعیت‌های میدانی و هزینه‌های آن همچنان ادامه دارد. ▪️بیش از ۵۰ هزار نیروی نظامی در منطقه مستقر شده‌اند و میلیاردها دلار تجهیزات نظامی به کار گرفته شده است. قیمت بنزین در آمریکا به‌شدت افزایش یافته است. ▪️رایان گفت حتی اگر ترامپ ادعا کند جنگ تمام شده، واقعیت این است که مردم همچنان بهای آن را می‌پردازند.