بعضی اصلا آشنایی ندارند…
پایگاههاى اینترنتىِ فراوانى وجود دارد که هدفشان این است که عفّت جوان را، حیاى جوان مسلمان را -چه پسر، چه دختر- از بین ببرند؛ پردهى حیاى او را بِدرند؛ اصلاً همّتشان این است و براى این برنامهریزى میکنند. … این ابزارى مناسب با همان بلایى که در آن هست لازم دارد؛ داروى آن بیمارى همان چیزى است که در اختیار روحانیّون است، در اختیار اهل دین است، در اختیار دانایان مذهب است. ما باید خودمان را مجهّز کنیم؛ خیلى از ماها مجهّز نیستیم، خیلى از ماها نمیدانیم، نه از جنبههاى نرمافزارى، نه از جنبههاى سختافزارى. بعضىها با این روشهاى جدید اصلاً آشنایى ندارند، با رایانه و مانند آن اصلاً آشنا نیستند، معنایش را نمیدانند، اهمّیّت این کار را درک نمیکنند. مىبینیم ما ….
این یک عرصهاى است که داراى منافع بىشمار و داراى مضرّات بىشمار است؛ عرصهى فضاى مجازى اینجورى است؛ میتوان از آن حدّاکثر منافع را [کسب کرد]؛ همان کارى که آن دشمن میکند، شما [هم] میتوانید بکنید در جهت عکس؛ [یعنى] مفاهیم اسلامى و معارف اسلامى را پخش کنید بدون هیچ مانع و رادعى؛
بیانات در اوّلین جلسه درس خارج فقه در سال تحصیلى جدید ۱۳۹۵/۰۶/۱۶
@tt_ej_poster
اصلا جایز نیست….
حوزه علمیه كه امروز به يك معنا چشم اميد جهانى به اوست، بايد خودش را با شرايط و امكانات و پيشرفتهاى زمان هماهنگ كند؛ همين درس را بخواند، همين علم را بياموزد، همين سلوك اخلاقى و معنوى را داشته باشد؛ اما از ابزارهاى جهان هم استفاده كند. اين نمىشود كه در دنيا رایانه باشد؛ سرعت از ساعت و دقيقه به ثانيه رسيده باشد؛ براى ذره ذره هاى وقت و انرژى حساب باز بشود؛ دانشگاهها و مراكز پژوهشى عالم براى دانشجويان و محققان و خرده محققانِ خودشان امكانات تحقيق را فراهم كنند؛ اما ما طبق همان شيوه هاى قديمى كه يك روز بزرگان ما (قدّس الله اسرارهم الشّريفة) عمل مىكردند چون دستشان خالى بود عمل بكنيم؛ مگر چنين چيزى ممكن و رواست؟ اصلًا جايز نيست. اينها چيزهايى است كه بايد تطور پيدا كند.
سخنرانى در اجتماع طلاب و فضلاى حوزه ى علميه ى قم ۰۱/ ۱۲/ ۱۳۷۰
@tt_ej_poster
باز هم بعضی دل نمى كنند…
به نظر من، با اين نرم افزارهای رایانه ای، امروز بايد در حوزه هاى علميه، در يك سال به قدر صد سال گذشته پژوهش گسترش پيدا كند. واقعاً اين طور است. بنده كه نگاه مى كنم، مى بينم: يكبار ما يك روايت را خواستيم پيدا كنيم، آن قدر گشتيم. آخر هم پيدا نكرديم و از اصل كار منصرف شديم. حالا همين طور، هرچه دلتان مى خواهد، جلو شما مى آيد. مثل اينكه بگويند «فلان كس، هرچه بگويى، فوراً حاضر مى كند!». لذا، پژوهشگران واقعاً عذر ندارند. امروز جوانان اهل پژوهش، اگر پژوهش نكنند عذر ندارند… غصّه اين جاست كه امروز هم كه اين مسائل هست، باز بعضى افراد از همان روشهاى قديمى دل نمى كنند.
از بيانات در ديدار اعضاى مركز تحقيقات رايانه اى علوم اسلامى نور ۲/ ۱۰/ ۷۲
@tt_ej_poster
سازماندهی لازم است…
حوزه بايستى دستگاههاى پژوهش داشته باشد. اگر يك نفر بنشيند براى خودش پژوهش كند، البته چيز باارزشى است؛ اما كار اين مجموعه ى عظيم حوزه اين نيست… اگر شما علما، در قم بنشينيد و در اين مجموعه ى به اين عظمت پژوهش كنيد و تازه اين پژوهش ها، مثلًا گوشه ای از آن پژوهشهای يك نفر كه تنها نشسته و پژوهش كرده است، نشود، اين چه قيمتى دارد؟
امروز در يك مجموعه علمى، كار پژوهش، ضابطه، قانون و روشهاى پيشرفته دارد؛ رایانه هست؛ پژوهش دسته جمعى هست؛ پژوهش در مسائلِ لازم هست؛ اما در حوزه، اول اینکه در امرى كه لازم نيست، پژوهش می كنند؛ دوم اینکه دو نفر در امر واحدى پژوهش مى كنند و توليد واحدى را به وجود مى آورند! در باب پژوهش، سازماندهى و نظم لازم است؛ اين نظم در حوزه ى علميه وجود ندارد!
از بيانات امام خامنه ای در جمع فضلاى حوزه ى علميه ى قم، نیمه شعبان ۳۰/ ۱۱/ ۱۳۷۰
@tt_ej_poster
حوزه وارد يك مرحله جديد خواهد شد…
اگر اين نرم افزارهای علوم اسلامی در حوزه رايج شود، از لحاظ پيشرفت در كار و سرعت انتشار و فراگيرى مطالب و صرفه جويى در وقت، فضاى جديدى مى آفريند. البته بايد تلاش كنيد كه چگونگى استفاده از آن را هم رايج و آقايان را با آن مأنوس كنيد؛ زيرا اگر انسان با آن مأنوس نباشد، ترجيح مى دهد از آن استفاده نكند.
مثلًا بنده خودم، آن نرم افزار فهرستى شما را دارم. تا وقتى كه با آن مأنوس نشده بودم، هرگاه مى خواستم چيزى پيدا كنم، ترجيح مى دادم به همان فهرستهاى دستى مراجعه كنم؛ چون برايم راحت تر بود. لكن حالا كه خوشبختانه، مقدارى با آن مأنوس شده ام و برايم راحت تر شده است، به اين مراجعه مى كنم. غرض اينكه، اگر بتوانيد كيفيت ارتباط و اتّصال با رايانه را براى آقايان طلّاب و فضلا جا بيندازيد، به احتمال قريب به يقين، حوزه وارد يك مرحله جديد خواهد شد و اين، يكى از بركات بزرگ حوزه خواهد بود.
بيانات در ديدار اعضاى «مركز تحقيقات رايانه اى علوم اسلامى ۱۸/ ۷/ ۷۴
@tt_EJ_POSTER
باید عادت کنند….
بايد ازدستاوردهاى جديد استفاده كرد و بهره برد. ما متأسفانه هنوز ياد نگرفته ايم؛ هنوز عادت نكرده ايم و دستمان روان نيست. بيشتر دلمان مى خواهد همين طور اين كتابها را ورق ورق بگرديم. مرحوم والد ما، آن اوايل، كتابهايى را كه چاپ حروفى داشت و كوچك بود، رغبت نمى كرد بردارد نگاه كند؛ خوشش نمى آمد. از همان كتابهاى بزرگ خط كليشه اى چاپ سنگى خوشش مى آمد. مثلًا «مكاسب» چاپ شده بود و در خانه داشتيم؛ امّا خوشش نمى آمد استفاده كند.
ايشان همان «مكاسب» قديمى چاپ سنگى را دلش مىخواست ورق بزند! ببينيد اين انس، چه چيز عجيبى است و آدم را چطور مى كشاند! ماامروز تقريباً همان حالت را داريم! ما خيلى حاضر نيستيم از اين وسايل جديد استفاده كنيم. بايد ياد بدهيد و ياد بدهيد و ياد بگيرند. بايد عادت كنند و دستشان روان شود. وقتى كه دست روان شد، آن وقت از آن وسيله، بهره هاى فراوانى گرفته خواهد شد.
بيانات در ديدار مسئوولين مركز تحقيقات رايانه اى علوم اسلامى حوزه علميه قم ۱۴/ ۱۰/ ۱۳۷۱
@tt_ej_poster
مجموعه طلبگی تا اجتهاد در خدمت شما عزیزان و همراهان گرامی🌹
سایت طلبگی تا اجتهاد
tt-ej.ir
کانال طلبگی تا اجتهاد
@talabegitaejtehad
گروه تعاملی
http://eitaa.com/joinchat/3019702283Cde37aa8b57
بازیکده و پویانمایی
@ttej_bazi
مداحی سرا
@ttej_madh
نگارخانه
@tt_ej_poster
ایشان را می شناسند….
حضرت آیت الله یزدی شخصیت بزرگواری است که سال های متمادی در حوزه علمیه قم تدریس درس خارج داشتند و از جهات علمی، انقلابی و تقوایی همگان ایشان را می شناسند..ایشان واقعا از شخصیت های ممتازی است که در تاریخ زندگی اش از نظر علم، تقوا و قدرت ایستادگی در برابر تهاجم و نترسیدن از آن، خود را نشان داده است..
از بیانات حضرت آیت الله محسن فقیهی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتگو با رسانیوز ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
بسیار آگاه انقلابی و خط شناس…
آیت الله یزدی فردی بسیار آگاه، انقلابی، خط شناس، مطیع رهبر و بسیار زحمت کشیده در انقلاب است.
از بیانات حضرت آیت الله ممدوحی کرمانشاهی حفظه الله
در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
نباید متروک بماند….
جای تأسف است که در نظام درسی حوزه خیلی کم به درس هایی که مربوط به منابع حکومتی است توجه می شود. از مراجع توقعی نیست ولی از اساتیدی که در حوزه قرار دارند توقع می رود حداقل مباحثی را از نظام حکومتی مطرح کنند و نباید در حوزه این مباحث حکومتی متروک بماند.آیت الله بروجردی از جمله شخصیت هایی بود که بحث قضا را شروع کرده بود چون بحث قضا از مباحث حکومتی است ولی در حوزه از آن بحث نمی شود ولی توقع این است که مباحث مورد نیاز روز باید از آن در حوزه بحث شود و مورد تفهیم و تفقه قرار بگیرد. حوزه ای که مرکز تفقه دین است می بایست نیازمندی های امت اسلامی را بفهمد و بعد از فهمیدن به میان امت بیاورد و آن را برای مردم تبیین کند.
بیانات در در گردهمایی بزرگ مبلغان ماه مبارک رمضان ۱۳ خرداد ۹۵
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
خلوص و پیگیری…
از بیانات حضرت امام خامنه ای درباره آیت الله محمد یزدی:
دین و تقوی، علم و معرفت، دلسوزی و خلوص و پیگیری ای که در ایشان وجود دارد همه ی شرایط یک مدیریت خوب را پدید آورده است.
بیانات در دیدار مسئولین قضائی کشور۱۳۶۹/۰۴/۰۴
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
انتصاب یک دردآشنا…
جناب عالی را که از افراد متدین، مورد وثوق و دردآشنای اسلام و انقلاب می باشید، به عنوان یکی از فقهای شورای نگهبان منصوب می نمایم. توفیق بیشتر شما را در راه تأیید قوانین مورد رضایت خداوند و در جهت کمک به مستضعفین و محرومین جامعه اسلامی ایران خواستارم.
بخشی از حکم انتصاب ایشان توسط حضرت امام خمینی
صحیفه نور جلد۲۰ صفحه۲۲۱
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
مجبور می شوند مراقبت داشته باشند….
حوزه انقلابی باید به گونهای باشد که وقتی از بیرون به نهاد حوزه نگریسته میشود، حوزه، مجموعهای پویا، زنده، پرتلاش و حساس نسبت به همه مسائل و حوادث انقلاب، نظام، اسلام، جامعه و حقایق و وقایع دنیا ترسیم شود… حوزههای علمیه باید به فعالیتهای قوای سهگانه که مجموعه نظام اسلامی را اداره میکنند، حساسیت نشان دهند. اگر حوزه به فعالیتهای قوای سهگانه حساسیت نشان دهد، مسئولان مجبور میشوند مراقبت بیشتری نسبت به رویکردهای خود داشته باشند.
دیدار با اعضای شورای سیاستگذاری و هیئت علمی همایش حوزه انقلابی ۱۲ بهمن ۹۵
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
اجازه نمی دهیم عبور کنند…
در هر انتخاباتی از هر جناحی تائید صلاحیت شده اند یکی از اتهامات این است که شورای نگهبان مصلحت اندیشی می کند در حالی که ما صلاحیت فرد را طبق قانون مشخص می کنیم، قانون به صراحت ویژگی افراد را مشخص می سازد، حتی اجازه نمی دهیم آقازاده ای به واسطه آقازادگی از فیلترها عبور کند… امام و رهبری هیچ گاه به آقازاده هایشان در جایگاههای نظام راه ندادند و این نشان دهنده خلوص آن ها در انجام وظایف بود.
در همایش گرامیداشت دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مدرسه علوی قم ۱۸ بهمن ۹۶
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
یک ریال حقوق از قوه نگرفتم…
بعد از رحلت حضرت امام، آیت الله خامنه ای از بنده دعوت به عمل آوردند تا افراد مناسب را برای ریاست قوه قضائیه معرفی نمایم سپس وقتی لیست را ارائه دادم فرمودند خودتان به این موضوع فکر کنید و ریاست را عهده دار شوید بر این اساس بنده رئیس قوه قضائیه شدم… با اینکه در قانون اساسی در مورد بیان دارایی رئیس قوه قضائیه موردی نبود ولی بنده در ابتدای پذیرش مسئولیت دارایی ام را گفتم. بنده یک ریال حقوق از قوه قضائیه نگرفتم و فقط رهبری بودجه ای را برای کمک به قضات در نظر می گرفتند نظر فقهی خودم این بود که برای انجام واجبات نباید حقوق بگیرند اصلا در دوران ما و قضات هیچ حقوق نجومی وجود نداشت.
در همایش گرامیداشت دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مدرسه علوی قم ۱۸ بهمن ۹۶
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
دو صفحه روی یک مطلب جزئی….
زیاد کردن جملات و واژهها و پر کردن صفحات، تحول در حوزه نیست. بنده وقتی برخی نوشتجات را نگاه میکنم، میبینم مؤلف درباره یک مطلب جزئی دو صفحه روی آن بحث کرده، اما با واژگان جدید و در حقیقت با کلمات بازی کرده است، این کار علمی نیست. ممکن است برای یک فقیه یک بحث ادبی پیش بیاید که از پرداختن به آن چارهای نداشته باشد که آن بحث دیگری است، اما در بحث علمی نباید با الفاظ بازی کرد، بلکه باید خلاصه و پوستکنده، جوهره بحث علمی را با سادهترین زبان ممکن که برای مخاطبین قابل فهم باشد ارائه کرد.
در گفتوگویی با هفته نامه افق حوزه ۲۱ آذر ۹۶
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
خیلی مهم است…
طلبه امروزی در حوزه مقدسه قم که همه شرایط برای او فراهم است، اگر بتواند فشارهای اقتصادی که برای او به همراه دارد را کنار بگذارد و کار علمیاش را دنبال کند حتماً موفق خواهد شد. اگر علاقهمند به تفسیر باشد، یک مفسر خوب خواهد شد، یا یک ادیب خوب یا فقیه خوبی خواهد شد، در هر رشتهای که علاقه فطری او باشد موفق خواهد شد، اما اگر طلبهای هر روز در یکی از دروس حاضر و وارد یکی از گروهها شود، در آخر بهجایی نخواهد رسید. اگر یک طلبه برابر با استعداد درونی خودش جدیت به خرج بدهد و کاری به دنیا نداشته باشد و به اقل قلیل و همین شهریه کم اکتفا کند، طولی نخواهد کشید که دنیا به سراغ او خواهد آمد و زندگی او تأمین خواهد شد،
اما اگر دائماً کار را عوض کند، در آخر خواهد گفت من اشتباه کردم که طلبه شدم. کسانی را داریم که بعداز سی یا چهل سال از اینکه طلبه شدهاند اظهار پشیمانی میکنند و نمیداند چهکاره است، نه منبری خوبی است، نه فقیه خوبی است و نه محدث خوبی است، چراکه از این شاخه به آن شاخه رفته است، اما اگر دنبال یک رشته مورد علاقه و فطرتش رفته بود، موفق میشد، این علاقه خیلی مهم است.
در گفتوگو با هفته نامه افق حوزه ۲۱ آذر ۹۶
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
هدایت شده از Zobarallhadiid
انقلاب اسلامی ایران پرتویی از عاشوراست...
#کلام_روح_الله
@roshdnegar | رُشْدنِگٰار
هدایت شده از Zobarallhadiid
کاری که برای خداست
دلسردی ندارد!
#کلام_روح_الله
@roshdnegar | رُشْدنِگٰار
هدایت شده از Zobarallhadiid
ما شیفتگان خدمتیم،
نه تشنگان قدرت!
-هفتم تیر ماه سالروز شهادت دکتر بهشتی-
#story
@roshdnegar | رُشْدنِگٰار
رفقا پوستر با کیفیت تولید فرمودید بفرستید .. اینها کارهای یکی از برادران بزرگواره که لطف نمودند پیشنهاد همکاری دادند و قرار شد آثارشون از این به بعد در نگارخانه منتشر شود...
اجازه اجتهاد از امام....
گاهی شخصیت های ما به خاطر این که برخی از ویژگی های آنها به صورت برجسته در جامعه جلوه پیدا می کند، ویژگی های دیگرشان تحت الشعاع قرار می گیرد؛ من معتقدم آیت الله یزدی از شخصیت هایی بود که بعد سیاسی و مبارزاتی ایشان عملاً آن بعد علمی و فقهی و اجتهادی ایشان را تا اندازه ای تحت الشعاع قرار داده بود؛ این در حالی است که ایشان اجازه اجتهاد از حضرت امام رحمت الله علیه داشته و صاحب کرسی تدریس بودند و چه قبل و چه بعد از انقلاب دارای تألیفات گرانسنگی به زبان عربی و فارسی هستند.
بخشی از مصاحبه آیت الله حسینی بوشهری با رسانیوز 18 بهمن 99
پوستر با سایز اصلی در :
http://tt-ej.ir/post/678
می گفت دردسر درست کردی....
بعد از فوت آيتالله گلپایگانی وآيتالله اراکی، بحث مرجعیت حضرت آيتالله خامنهای«دام ظله» مطرح شد. در آنجا در مورد فهرستی که در این مورد تهیه شده بود، با حالت تجرّی خاصی میگفتم اين فهرست بايد واجد یک اثبات باشد و یک نفی. اثبات مرجعيت آقای خامنهای است که اگر از بقیه آقايان بالاتر نباشد، کمتر هم نیست، نفیاش هم آقای منتظری است. بايد رسما اعلام كنيد كه ايشان صلاحيت مرجعيت ندارد…اسم نبرم بهتر است. عدهای بعداً در اين باره با من بحث کردند. در جامعه مدرسین با این که در اين باره صحبت کرده بودیم، تنش خیلی کم بود، ولی بیرون از جامعه مدرسین، بعضی از شخصیتهای علمی در تهران در اين باره تاملاتي داشتند. حتی آقایی در یک جلسه رسمی با من دعوا کرد! من هم تند شدم وجواب ايشان را دادم. ..آقای هاشمی رفسنجانی از جنبه ديگري دراين باره تامل داشت وبه من میگفت: «دردسر درست کردی. چرا این کار را کردی؟ رهبری خودش مسئولیت زیادی دارد. کارهای مرجعیتی هم میآید و مانع رسیدگی به کارهای رهبری میشود». گفتم: «آقای هاشمی! اگر مرجعیت امام نبود، رهبریت امام نمیتوانست خیلی برد داشته باشد. چرا به این نکته توجه نمیکنید که اگر کسی هم رهبر باشد و هم مرجع، نفوذ تصمیمگیریهایش خیلی بیشتر است. مگر کار مرجعیت چقدر است؟ یک تشکیلات استفتا درست میکنند که جواب سئوالات را برمبناي دروس ايشان میدهد، ولی اين را هم در نظر بگيريد كه اگر ایشان شرعاً مرجع باشند، عنوان رهبری میتواند کمک به مرجعیت هم باشد». آقای هاشمی یکی دو جلسه با من این بحث را کرد و گفت: «ولی دردسر درست کردی...
http://tt-ej.ir/post/678
حضرت آیت الله یزدی رحمه الله در مصاحبه با شماره 26 نشریه حاشیه خرداد 96 : راجع به وجوهات شرعیه مطلبی را تهیه کرده و معتقد بودم غیر از رهبری کس دیگری نمیتواند وجوهات بگیرد. ده پانزده صفحه بود. واقعاً عقیدهام هم بود. از ایشان خواهش کردم اجازه بدهند در جلسه بحث شود. یکی از آقایان گفت: در قم برایت دردسر درست میکنند! گفتم: یعنی چه؟ بحث طلبگی است و من هم استدلال دارم. اگر اینجا نتوانیم در این باره صحبت کنیم، پس کجا باید صحبت کنیم؟ بالاخره موافقت کردند بحث شود. این جزوه، بعدها چاپ شد. این بحث را در آنجا مطرح کردم و به جای دو سه جلسه، خیلی طول کشید و آقایان موافق و مخالف خیلی بحث کردند. جناب آقای سید جعفر کریمی هم به آن جلسات میآمدند. ایشان روحیه خاصی دارند و در بحث معطل میکردند. با روحیه ایشان آشنا هستم. در اواخراین بحث، یک روز ایشان گفت: فکر میکنم نظر امام هم همین بود، منتهی ایشان کمتر اظهار میکردند. گفتم نمیدانم نظر ایشان بوده است یا نه، ولی من بهطور قاطع معتقدم غیراز فقیهی که مبسوطالید است و امکان صرف وجوه را از جایگاه سرپرستی کلان جامعه دارد، کسی حق گرفتن سهم امام ندارد.
پوستر با سایز اصلی در :
http://tt-ej.ir/post/678