باید عادت کنند….
بايد ازدستاوردهاى جديد استفاده كرد و بهره برد. ما متأسفانه هنوز ياد نگرفته ايم؛ هنوز عادت نكرده ايم و دستمان روان نيست. بيشتر دلمان مى خواهد همين طور اين كتابها را ورق ورق بگرديم. مرحوم والد ما، آن اوايل، كتابهايى را كه چاپ حروفى داشت و كوچك بود، رغبت نمى كرد بردارد نگاه كند؛ خوشش نمى آمد. از همان كتابهاى بزرگ خط كليشه اى چاپ سنگى خوشش مى آمد. مثلًا «مكاسب» چاپ شده بود و در خانه داشتيم؛ امّا خوشش نمى آمد استفاده كند.
ايشان همان «مكاسب» قديمى چاپ سنگى را دلش مىخواست ورق بزند! ببينيد اين انس، چه چيز عجيبى است و آدم را چطور مى كشاند! ماامروز تقريباً همان حالت را داريم! ما خيلى حاضر نيستيم از اين وسايل جديد استفاده كنيم. بايد ياد بدهيد و ياد بدهيد و ياد بگيرند. بايد عادت كنند و دستشان روان شود. وقتى كه دست روان شد، آن وقت از آن وسيله، بهره هاى فراوانى گرفته خواهد شد.
بيانات در ديدار مسئوولين مركز تحقيقات رايانه اى علوم اسلامى حوزه علميه قم ۱۴/ ۱۰/ ۱۳۷۱
@tt_ej_poster
مجموعه طلبگی تا اجتهاد در خدمت شما عزیزان و همراهان گرامی🌹
سایت طلبگی تا اجتهاد
tt-ej.ir
کانال طلبگی تا اجتهاد
@talabegitaejtehad
گروه تعاملی
http://eitaa.com/joinchat/3019702283Cde37aa8b57
بازیکده و پویانمایی
@ttej_bazi
مداحی سرا
@ttej_madh
نگارخانه
@tt_ej_poster
ایشان را می شناسند….
حضرت آیت الله یزدی شخصیت بزرگواری است که سال های متمادی در حوزه علمیه قم تدریس درس خارج داشتند و از جهات علمی، انقلابی و تقوایی همگان ایشان را می شناسند..ایشان واقعا از شخصیت های ممتازی است که در تاریخ زندگی اش از نظر علم، تقوا و قدرت ایستادگی در برابر تهاجم و نترسیدن از آن، خود را نشان داده است..
از بیانات حضرت آیت الله محسن فقیهی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتگو با رسانیوز ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
بسیار آگاه انقلابی و خط شناس…
آیت الله یزدی فردی بسیار آگاه، انقلابی، خط شناس، مطیع رهبر و بسیار زحمت کشیده در انقلاب است.
از بیانات حضرت آیت الله ممدوحی کرمانشاهی حفظه الله
در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
نباید متروک بماند….
جای تأسف است که در نظام درسی حوزه خیلی کم به درس هایی که مربوط به منابع حکومتی است توجه می شود. از مراجع توقعی نیست ولی از اساتیدی که در حوزه قرار دارند توقع می رود حداقل مباحثی را از نظام حکومتی مطرح کنند و نباید در حوزه این مباحث حکومتی متروک بماند.آیت الله بروجردی از جمله شخصیت هایی بود که بحث قضا را شروع کرده بود چون بحث قضا از مباحث حکومتی است ولی در حوزه از آن بحث نمی شود ولی توقع این است که مباحث مورد نیاز روز باید از آن در حوزه بحث شود و مورد تفهیم و تفقه قرار بگیرد. حوزه ای که مرکز تفقه دین است می بایست نیازمندی های امت اسلامی را بفهمد و بعد از فهمیدن به میان امت بیاورد و آن را برای مردم تبیین کند.
بیانات در در گردهمایی بزرگ مبلغان ماه مبارک رمضان ۱۳ خرداد ۹۵
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
خلوص و پیگیری…
از بیانات حضرت امام خامنه ای درباره آیت الله محمد یزدی:
دین و تقوی، علم و معرفت، دلسوزی و خلوص و پیگیری ای که در ایشان وجود دارد همه ی شرایط یک مدیریت خوب را پدید آورده است.
بیانات در دیدار مسئولین قضائی کشور۱۳۶۹/۰۴/۰۴
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
انتصاب یک دردآشنا…
جناب عالی را که از افراد متدین، مورد وثوق و دردآشنای اسلام و انقلاب می باشید، به عنوان یکی از فقهای شورای نگهبان منصوب می نمایم. توفیق بیشتر شما را در راه تأیید قوانین مورد رضایت خداوند و در جهت کمک به مستضعفین و محرومین جامعه اسلامی ایران خواستارم.
بخشی از حکم انتصاب ایشان توسط حضرت امام خمینی
صحیفه نور جلد۲۰ صفحه۲۲۱
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
مجبور می شوند مراقبت داشته باشند….
حوزه انقلابی باید به گونهای باشد که وقتی از بیرون به نهاد حوزه نگریسته میشود، حوزه، مجموعهای پویا، زنده، پرتلاش و حساس نسبت به همه مسائل و حوادث انقلاب، نظام، اسلام، جامعه و حقایق و وقایع دنیا ترسیم شود… حوزههای علمیه باید به فعالیتهای قوای سهگانه که مجموعه نظام اسلامی را اداره میکنند، حساسیت نشان دهند. اگر حوزه به فعالیتهای قوای سهگانه حساسیت نشان دهد، مسئولان مجبور میشوند مراقبت بیشتری نسبت به رویکردهای خود داشته باشند.
دیدار با اعضای شورای سیاستگذاری و هیئت علمی همایش حوزه انقلابی ۱۲ بهمن ۹۵
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
اجازه نمی دهیم عبور کنند…
در هر انتخاباتی از هر جناحی تائید صلاحیت شده اند یکی از اتهامات این است که شورای نگهبان مصلحت اندیشی می کند در حالی که ما صلاحیت فرد را طبق قانون مشخص می کنیم، قانون به صراحت ویژگی افراد را مشخص می سازد، حتی اجازه نمی دهیم آقازاده ای به واسطه آقازادگی از فیلترها عبور کند… امام و رهبری هیچ گاه به آقازاده هایشان در جایگاههای نظام راه ندادند و این نشان دهنده خلوص آن ها در انجام وظایف بود.
در همایش گرامیداشت دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مدرسه علوی قم ۱۸ بهمن ۹۶
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
یک ریال حقوق از قوه نگرفتم…
بعد از رحلت حضرت امام، آیت الله خامنه ای از بنده دعوت به عمل آوردند تا افراد مناسب را برای ریاست قوه قضائیه معرفی نمایم سپس وقتی لیست را ارائه دادم فرمودند خودتان به این موضوع فکر کنید و ریاست را عهده دار شوید بر این اساس بنده رئیس قوه قضائیه شدم… با اینکه در قانون اساسی در مورد بیان دارایی رئیس قوه قضائیه موردی نبود ولی بنده در ابتدای پذیرش مسئولیت دارایی ام را گفتم. بنده یک ریال حقوق از قوه قضائیه نگرفتم و فقط رهبری بودجه ای را برای کمک به قضات در نظر می گرفتند نظر فقهی خودم این بود که برای انجام واجبات نباید حقوق بگیرند اصلا در دوران ما و قضات هیچ حقوق نجومی وجود نداشت.
در همایش گرامیداشت دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مدرسه علوی قم ۱۸ بهمن ۹۶
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
دو صفحه روی یک مطلب جزئی….
زیاد کردن جملات و واژهها و پر کردن صفحات، تحول در حوزه نیست. بنده وقتی برخی نوشتجات را نگاه میکنم، میبینم مؤلف درباره یک مطلب جزئی دو صفحه روی آن بحث کرده، اما با واژگان جدید و در حقیقت با کلمات بازی کرده است، این کار علمی نیست. ممکن است برای یک فقیه یک بحث ادبی پیش بیاید که از پرداختن به آن چارهای نداشته باشد که آن بحث دیگری است، اما در بحث علمی نباید با الفاظ بازی کرد، بلکه باید خلاصه و پوستکنده، جوهره بحث علمی را با سادهترین زبان ممکن که برای مخاطبین قابل فهم باشد ارائه کرد.
در گفتوگویی با هفته نامه افق حوزه ۲۱ آذر ۹۶
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster
خیلی مهم است…
طلبه امروزی در حوزه مقدسه قم که همه شرایط برای او فراهم است، اگر بتواند فشارهای اقتصادی که برای او به همراه دارد را کنار بگذارد و کار علمیاش را دنبال کند حتماً موفق خواهد شد. اگر علاقهمند به تفسیر باشد، یک مفسر خوب خواهد شد، یا یک ادیب خوب یا فقیه خوبی خواهد شد، در هر رشتهای که علاقه فطری او باشد موفق خواهد شد، اما اگر طلبهای هر روز در یکی از دروس حاضر و وارد یکی از گروهها شود، در آخر بهجایی نخواهد رسید. اگر یک طلبه برابر با استعداد درونی خودش جدیت به خرج بدهد و کاری به دنیا نداشته باشد و به اقل قلیل و همین شهریه کم اکتفا کند، طولی نخواهد کشید که دنیا به سراغ او خواهد آمد و زندگی او تأمین خواهد شد،
اما اگر دائماً کار را عوض کند، در آخر خواهد گفت من اشتباه کردم که طلبه شدم. کسانی را داریم که بعداز سی یا چهل سال از اینکه طلبه شدهاند اظهار پشیمانی میکنند و نمیداند چهکاره است، نه منبری خوبی است، نه فقیه خوبی است و نه محدث خوبی است، چراکه از این شاخه به آن شاخه رفته است، اما اگر دنبال یک رشته مورد علاقه و فطرتش رفته بود، موفق میشد، این علاقه خیلی مهم است.
در گفتوگو با هفته نامه افق حوزه ۲۱ آذر ۹۶
دانلود پوستر
http://tt-ej.ir/post/678
@tt_ej_poster